9 Eylül 2009 Çarşamba

Balkan Dügünü oyuncu kadrosu ve tanıtımları

Balkan Dügünü oyuncu kadrosu ve tanıtımları


Torunu Zehra ile Makedonya topraklarında gömülü olan hazineyi bulmaya giden Ali Dede’nin son arzusu doğduğu topraklarda son nefesini vermektir. Ancak, sülaledeki herkesin hayalini bu hazine süslemektedir. Bu nedenle, onlar da gizlice Ali Dede ve Zehra’nın peşinden Üsküp’e gelirler. Ömer ise Üsküp’te yaşayan Türk asıllı bir gençtir. Tatlı bir serseri olan Ömer’in Arnavut mafya babası Luran ve eski sevgilisi Galina ile başı fena halde derttedir. Zehra ve Ömer’in yolu Üsküp’te kesişir. Bundan sonra tüm Balkan coğrafyasını kapsayan bir kaçıp kovalamaca hikayesi başlar…

Balkan Düğünü’nün müzikleri Makedon ve Sırp müzisyenler tarafından özel olarak hazırlanmakta.

YAPIM
ADAMFİLM

YAPIMCI
TARKAN KARLIDAĞ

GENEL YÖNETMEN
SERDAR AKAR

SENARYO
ALİCAN YARAŞ

OYUNCULAR
ÖZGÜR ÇEVİK, SAADET IŞIL AKSOY, MUSTAFA YAŞAR, LURAN AHMEDİ, FİLİZ AHMET

Reyhan Karaca Sevmeyi Bilmeyen Adam (S.B.A.)

Reyhan Karaca Sevmeyi Bilmeyen Adam (S.B.A.)

1 Reyhan Karaca - Sevmeyi Bilmeyen Adam
2 Reyhan Karaca - Sevmeyi Bilmeyen Adam Vers 1
3 Reyhan Karaca - Sevmeyi Bilmeyen Adam Vers 2

kış masalı dizisi oyuncu kadrosu ve tanıtımları


kış masalı dizisi oyuncu kadrosu ve tanıtımları

Oyuncular:
Cemal Hünal, Duygu Yetiş, Fırat Çelik, Birce Akalay, Suzan Aksoy, Menderes Samancılar, Zeyno Üstünışık

Yapım:
Most Production-Gül Oğuz

Yönetmen:
Gül Oğuz

Senaryo:
Gül Oğuz, Mahinur Ergun

Müzik:
Can Hatipoğlu ve Murat Tunalı

Esmer, güzeller güzeli genç bir kızdır. Her gün saatlerce dolaştığı dağlardan toplayıp, ilaç yaptığı otlar gibi yabanidir. Okuma yazma bilmeyen Esmer, resimlerine bakmaktan eskittiği masal kitabını kolunun altına alıp, dağlarda gezer. Kuşlarla, böceklerle, ağaçlarla, çiçeklerle kendini bulur. Hayattaki tek yakını olan amcası ve yengesiyle beraber, köydeki küçük evlerinde yaşayan Esmer başına buyruk, onurlu bir kızdır.

Elbeyliler ve Kulovalılar yörenin en köklü iki ailesidir. Yöreyi güçleriyle neredeyse ikiye bölmüş olan bu güçlü aileler arasında sürmekte olan rekabetin kökleri geçmişe dayanmaktadır.

Esmer, her zamanki gibi dağlarda dolaştığı bir gün, yerde yatan bir adam görür. Kendisini ısıran yılanın acısıyla kıvranan bu adam Elbeyli’lerin büyük oğlu Ali Murattır. Esmer, yanından ayırmadığı bıçağıyla adamın yarasını keser, içindeki zehiri akıtarak Ali Murat’ı ölümden kurtarır ve doğanın eşsiz güzelliği içinde kaybolur. Esmer ve Ali Murat ilk gördükleri anda birbirlerine vurulmuşlardır.

Ali Murat artık Esmer’den başka bir şey düşünememekte, Esmer ise masal kitabındaki beyaz atlı prensini bulduğuna inanmaktadır. Ali Murat hayatını kurtarıp, ortadan kaybolan bu hayal gibi kızın peşine düşer.

Ali Murat günler sonra yine dağlarda gezen Esmer’i bulur. Ali Murat’ın tutkusu ve güzel sözleri karşısında çaresiz teslim olan Esmer, artık Ali Murat’ın olmuştur. Beraber geçirdikleri gecenin sabahında Esmer’i acı bir gerçek beklemektedir. Ali Murat evlidir.

Bu imkansız aşkla başlayan hikayemiz, Esmer’in bir süre sonra Kulovaların evine sığınmak zorunda kalmasıyla sürer. Kulovalar’ın yurtdışında eğitim görmüş, aykırı torunu

Masum da Esmer’e vurulunca, hayat Esmer için daha da güç hale gelecektir. Bir yandan tutkuyla bağlandığı Ali Murat, bir yandan onu huzurla seven Masum. Esmer artık hayatın masallarda anlatıldığı gibi olmadığını öğrenmiştir. Esmer, hayat karşısında değişmek zorundadır. Bu iki güçlü aile ortasında güçlü bir kadın olacaktır.

Aşk bir hayal dizisi oyuncu kadrosu ve tanıtımları


Aşk bir hayal dizisi oyuncu kadrosu ve tanıtımları

Oyuncular:
Nehir Erdoğan
Emre Kızılırmak
Orhan Kılıç,
Macit Sonkan
İpek Özkök
Selim Akyalçın
Nazan Diper
Murat Ergün
Mazlum Kiper

Yapım:
Erler Film-Türker İnanoğlu

Yönetmen:
Metin Balekoğlu

Senaryo:
Ahmet Yurdakul

Müzik:
Aria-Bora Ebeoğlu, Cengiz Onural

Güneydoğu’da başlayan hikaye, terör, töre ve imkansız aşk üçgeninde destansı bir aşkı anlatıyor. Askerliğini asteğmen olarak Mardin’de yapan Altay ile bir aşiret liderinin kızı olan Asmin görür görmez aşık olurlar birbirlerine. Ancak Asmin’in güzelliği dillere destandır ve taliplileri çoktur. Asmin’in ağabeyi devlete bağlılığı ile bilinen bir aşiretin varisiyken terör örgütü ile girişilen bir çatışmada kaza kurşunu ile hayatını kaybeder. Asmin’de gözü olan yörenin kudretli ağaları ve terör örgütünün sempatizanları bu acı olaydan askeri dolayısı ile Altay’ı sorumlu tutarlar. Sadece onlar değildir Altay’ı sorumlu tutan, Asmin’in dul yengesi de karalar bağlayıp koğucular kervanına katılır. Halbuki ne Altay’ın ne de askerin olayda hiçbir sorumluluğu yoktur. Üstelik Asmin’in ölen ağabeyi ile Altay kardeş kadar yakındırlar birbirlerine. Buna rağmen Asmin Altay’ı ağabeyinin ölümünden sorumlu tutacak ama ondan ne kadar kaçmaya çalışırsa çalışsın aşk engel tanımayacaktır. “Aşk Eski Bir Hayal” sadece basit bir aşkı anlatmıyor, aynı zamanda Türkiye’nin 30 yıldır kanayan yarası olan Güneydoğu üzerinden çok çarpıcı ve bir o kadar sarsıcı bir Türkiye panoraması çiziyor…

“Aşk Bir Hayal” sarsıcı hikayesiyle atv’de başlıyor!