6 Şubat 2010 Cumartesi

miss defne 2010 modelleri, miss defne gelinlik modelleri, 2010 miss defne

miss defne 2010 modelleri, miss defne gelinlik modelleri, 2010 miss defne
www missdefne com
miss defne gelinlik



miss defne gelinlik modelleri
missdefne
missdefne com
miss defne gelinlikleri
miss defne
2010 defne moda gelinlik modelleri
missdefne gelinlik modelleri
missdefne gelinlik
www mıssdefne
evlere gelinlik işi verenler
2010 miss defne gelinlik modeli
defnemoda 2010
defne gelinlik modelleri
miss defne gelinlik 2010
mıss defne
defne gelinlik
abiye boncuk i
2010 defna gelinlik
missdefne gelinlikleri
www miss defne com
www miss defne gelinlik
0h
www missdefne moda evi com
miss moda ve gelinlik
miss defne moda evi abiye
defne gelinlik 2010
defnemoda gelinlik 2010
evlere boncuk işi veren yerler
defnegelinlik
evlerine boncuklu gelinlik
miss defna 2010
defne moda gelinlikler
defne miss gelinlik
miss defne gecelik modelleri
defne gelinlik modelleri paylaş
miss defne gelinlik modelleri 2010
miss defne 2010

Şal Yapımı Şal yapılışı resimli anlatımı

Adım adım şal yapımı şal yapılışı resimli anlatımı

Adım adım şal yapımı şal yapılışı resimli anlatımı

Adım adım şal yapımı şal yapılışı resimli anlatımı







Sira geldi ikinci siraya,burada salimi döndürdümki üst sirayi yapabileyim.Sonra gördügünüz gibi trabzanlar arasina cektigim 3 zincirlerin icinede trabzan dolduruyorum ama ayni sekilde tekrar 3 trabzan 3 zincir ve yine 3 trabzan.(Arkadaslar bu islem kenar kismi sürekli ayni olacak)Sonra 2 tane örümcek cekiyorum,örümceklerin uzunlugu normal olmali,ne kisa nede uzun olmasin.Tekrar kenar örneginin aynisini uyguluyoruz ve sonra 3 tane zincir cekiyoruz.(Arkadaslar burasida üst siraya gecmek icin cekilen zincir.Bütün gecislerde ayni uygulanacak)

 



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 23KB.





Yine döndürdük ve üst siraya gectik,kenar modelini uyguluyoruz ve sonra 1 tane örümcek cekerek altta cektigimiz iki örümcegin ortasina arasinda 3 zincir olan 2 tane trabzan dolduruyorum.Sonra görüldügü gibi 1 tane örümcek ve yine kenar modeli + 3 zincir.

 



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 28KB.





Simdi tekrar döndük ve asil modeli koyacagimiz siraya geldik,burada kenar modelini yapiyoruz ve 2 tane örümcekten sonra altta yapilan iki trabzanin ortasindaki üc zincirin icine 6 tane trabzan dolduruyoruz.Bu bölüm modelimizin esas bölümüydü ve sonra yine 2 tane örümcek+kenar modeli+3 zincir.

 



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 24KB.





Döndük+kenar modeli+1 tane örümcek+ana modeli yapiyoruz(yukarda anlattigim,alttaki iki örümcegin ortasina 6 tane trabzan doldurmak)+1 tane örümcek+5 tane siki igne(bu siki igneler alt sirada yapilan 6 tane trabzanlarin üstüne yapilir)+1 tane örümcek+ana model+1 örümcek+kenar modeli+3 zincir.

 



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 28KB.





Arkadaslar baktiginizda resime anlasiliyor sanirim,döndük üst sirada ayni islemler yapiliyor ve burada dikkat etmemiz gereken baska ayrintida= bir sirada her model arasina 1 tane örümcek cekerken diger sirada her model arasina 2 tane örümcek cekiyoruz.Yani islem hep ayni sistemle devam ediyor.Asagidaki resimdede bir ayrinti daha var,tekrar bu sirayi yazalim;kenar modeli+2 tane örümcek+5 tane siki igne+2 tane örümcek+3 tane siki igne(bu siki igneyide altta yapilan 5 siki ignenin üstüne yapmaliyiz,ortalayarak)+2 tane örümcek+5 tane siki igne+2 tane örümcek+kenar modeli+3 zincir.

 



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 33KB.





Arkadaslar buralar ayni islemlerden olusuyor ama ben yinede birkac tane daha resim koyacagim.

 



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 37KB.





8.ASAMA

 



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 40KB.





9.ASAMA

 



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 42KB.

alıntıdır

WordCard Sevgililer Gününe ÖZel Kampanyası Hakkında Detaylı Bilgi

WordCard Sevgililer Gününe ÖZel Kampanyası Hakkında Detaylı Bilgi

Sevgililer Günü yemeğiniz bizden! Nasıl mı? 1 – 14 Şubat tarihleri arasında World ile yapacağınız toplam 500 TL’lik alışverişe 100 TL’lik sevgililer günü yemeği kazanıyorsunuz. Kampanya 1-14 Şubat 2010 tarihleri arasında giyim, ayakkabı, çok katlı mağaza, optik, kuyum, takı/aksesuar ve kozmetik sektöründeki World Üye İşyerleri'nden toplamda yapılacak 500 TL'lik alışveriş için geçerlidir. Sakın kaçırmayın!

WordCard Sevgililer Reklamı Hakkında Video

WordCard Sevgililer Reklamı Video Wordkard Sevgililer Reklamı Video izle Wordkart Sevgililer Reklamı Video

dahil üye işyerlerinde toplam 500 TL'lik alışveriş sonrasında POS sliplerinde çıkacak 10 haneli kampanya katılım şifresinin Yapı Kredi kredi kartları, Anadolubank ve Fortis Worldcard için 4454, Vakıfbank Worldcard için 3118'e gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli 1 SMS / 2 Kontördür. İnternet alışverişleri, nakit çekim, yalnız belge, mail order, World Business kart ve Worldpuan ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Başarılı SMS gönderimi neticesinde kazanılacak olan indirim, 14 Şubat Sevgililer günü 18:00 - 24:00 saatleri arasında cafe-bar, fast food ve restaurantlarda yapılacak en yüksek 1 adet harcama için ve en fazla 100 TL tutarında olacaktır. Kampanya katılımı için SMS gönderimleri 15 Şubat saat 24:00'e kadar geçerli olacaktır. Kazanılan indirimler 20 Şubat 2010'a kadar Worldcard Hesap Özeti'ne yansıtılacaktır. İade işlemi nedeniyle toplam alışveriş tutarının 500 TL'nin altına düşmesi halinde, indirim tutarı geri alınacaktır. +3 taksit kampanyaya dahil sektörlerde yapılan alışverişlerde uygulanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları, Anadolubank, Fortis ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

Rihanna Konser Kıyafetleri Rihanna Konser Kostumleri

Rihanna Konser Kıyafetleri Rihanna Konser Kostumleri

Ünlü makyaj Resimleri Ünlülerin Makyaj modelleri

Ünlü makyaj Resimleri, Ünlülerin Makyaj modelleri ,Ünlü makyajları Resimleri Ünlülerin Makyajı resimleri Emily Blunt
Olivia Wilde

emily-blunt
Emily Blunt
olivia-wilde
Olivia Wilde
marion-cotillard
Marion Cotillard
whitney-port
Whitney Port
rachel-mcadams
Rachel McAdams
christina-aguilera
salıncakta iki kişi .com dan alıntı

Rus polisin Seksi Resimleri İle başı dertte

Rus polisin Seksi Resimleri İle başı dertte
Rusya'da bir kadın polis memurunun uniformasıyla çektiği seksi fotoğrafları sosyal paylaşım ağı Facebook'a koyması başını derde soktu. Rus emniyeti, kadın polis hakkında soruşturma başlattı.


Kurtlar Vadisi Pusu 79.bölüm yine tartışma yaratacak

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde daha önce bayraklarına kan sıçrayınca İsrail büyük tepki göstermişti. Dizinin önceki günkü bölümünde yayınlanan sahneler de İsrail’in tepkisini çekeceğe benziyor

İsrail’in Filistin topraklarında yaptıkları katliamı anlatacakları “Kurtlar Vadisi Filistin” filmini 5 Kasım’da gösterime çıkaracaklarını duyuran Pana Film ekibi perşembe akşamı ekrana gelen “Kurtlar Vadisi Pusu”da yine İsrail’e gönderme yaptı. Geçen haftalarda dizinin kahramanı Polat Alemdar’ın İsrail Konsolosluğu’nu bastığı sahnede İsrail bayrağına kan sıçramış, bu duruma İsrail büyük tepki göstermişti.
Dizide bu kez Polat Alemdar elinde bir bomba ile Müsteşar Ünsal Kemal’in, İsrail ve ABD’nin üst düzey istihbaratçılarıyla yaptığı toplantıyı bastı ve Aron Feller’in elindeki Türk ajanını almak için saat başı bir ABD’liyi öldüreceğini söyledi. Polat Alemdar’ın dikkatini, masanın ortasında yan yana duran Türk, İsrail ve Amerikan bayrakları çekti. Alemdar, Türk bayrağını alıp odanın başka bir yerine koydu ve Memati’ye İsrail ve Amerika bayraklarını göstererek “Bayrakları al kanları ile kirletmesinler” diye konuştu.
Kur’anla ilgili mesajların da verildiği bölümde İsrail Büyükelçisi’yle Feller arasında geçen ilginç diyalog da dikkat çekti. İsrailli eline Kur’an alıp, “Siz yanlış siyaset izliyorsunuz. Biz Türkler’i 200 yıldır bu kitaptan uzak tutmak için uğraştık. Sonunda Türkler içlerine döndüler ve çevresindekilere düşman oldular. Biz bu sayede Arapları yendik. Türklerle birlikte olan Araplar’ı 1000 yıl kim yenebilmiş” dedi. Feller ise “Benim onlara vaat ettiğim Kur’an, Muhammed değil. Ben onları benim anlattığım dine çağırıyorum. Onların ayetleriyle ama benim yorumlarımla” diye konuştu.