11 Şubat 2012 Cumartesi

Suskunlar Dizisi Ahu Kim - Suskunlar Dizisi Ahu Resimleri


Suskunlar Dizisi Jenerik Müzigi - Suskunlar Dizi Yeni Jenerik

Show Tv Suskunlar Dizi Konusu - Suskunlar Dizisi Oyuncuları

SUSKUNLAR Birbirlerinden başka tutunacak şeyi olmayan, dört küçük çocuğun hikayesi bu. Dört arkadaş. Dört kardeşten öte. Büyümeleri yıllar sürecek sandılar. Ama bazı çocuklar. Tek bir günde büyür. Basit, masum, tek bir hata yaptılar. Ve çocukluklarına veda ettiler. O günden sonra bir söz verdiler birbirlerine. Sustular. Ve dağıldılar şehrin dört bir yanına. Ama içlerinden biri tutmadı sözünü. Yıllar sonra bir araya topladı hepsini. Başladığı işi bitirmeleri için... Şimdi her biri bambaşka bir adam. Biri gözü kara bir serseri. Biri başarılı bir kanun adamı. Biri hiç büyümemiş, kocaman kalpli bir çocukadam. Biri de sözü ilk bozan. Şehrin dört bir yanından esen dört rüzgar gibi çıktılar bir yola. Arkalarında paylaşılamayan bir aşk, önlerinde sorulacak bir hesap, tek silahlarıysa girdiği her savaştan galip çıkan dostluklarıydı. Onlar yıllarca sustular. Şimdi konuşma zamanı...

Kurtlar Vadisi Pusu Mete Bey Kim - Mete Bey Gercek Hayatta Kimi Canlandırıyor ?

Kurtlar Vadisi`ne Yeni Charecter Olarak Giricek '' METE '' KOD AD İle Katılan Oyuncudan Kısaca Bilgi Vermek İstedim Kimdir Bu Mete Eski Devlet Sahiplerinden Kara-METE? METE: Levent Göktaş MAK komutani METE kodL.Göktas Jandarma Yüzbaşı: Gaffar Okkan’ı Levent Göktaş’ın MAK timi öldürdü Genelkurmay tercümanı Yıldırım Beğler’den sonra emekli Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Özcan Tozlu da Gaffar Okkan suikastıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Tozlu, Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı, Albay Levent Göktaş yönetimindeki 7 kişilik Muharebe Arama Kurtarma (MAK) timinin öldürdüğünü iddia etti. Özcan Tozlu, olaydan bir yıl sonra Ankara’ya Levent Göktaş’ı ziyarete gittiğini, Göktaş’ın kendisine suikastı anlattığını ileri sürdü. Levent Göktaş’a bağlı timin olaydan 10 gün önce Ankara’dan gelerek bölgede keşif yaptığını, suikast üssü olarak Sümer Camii’ni kullandığını belirten Tozlu, “Tim, olay yerine 7. Kolordu’ya ait iki sivil araçla getirildi, götürüldü. Sümer Camii’nin arka kapısını kullandı, burada kuşandı. Amaç işi Hizbullah’ın üstüne bırakmaktı.” dedi. Tozlu, Levent Göktaş’ın özellikle motosikletli eskortun ölümüne çok üzüldüğünü, suikasttan dolayı vicdan azabı duyduğunu anlattığını kaydetti. Tozlu, verdiği bilgiye göre JİTEM’in kurucularından Cem Ersever, Abdülkerim Kırca ve ‘Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım, MAK Komutanı Albay Levent Göktaş ile Doğu ve Güneydoğu’da, Ergenekon terör örgütünün tutuklu sanıklarından Veli Küçük ile de İstanbul’da çalışmış. Hayır işlerine destek verdiği için 2000 yılında ordudaki görevinden YAŞ kararı ile atılmış. Son dönemin en çok konuşulan bu isimleriyle çalışmış olan Tozlu, Okkan’ın, Genelkurmay’a bağlı Özel Kuvvetler bünyesinde yer alan ve şu anda Ergenekon’dan tutuklu bulunun Albay Levent Göktaş’ın idaresindeki 7 kişilik MAK timi tarafından vurulduğunu iddia etti.

Kurtlar Vadisi Pusu Pusat Çakır Kim - Pusat Görkem Sevindik Kimdir ?

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1986 Yurt dışından dönen ‘Çakır’ın oğlu Pusat’ı canlandıran Görkem Sevindik, Pana Sinema Akademisi’nde oyunculuk dersleri alıyor. Sevindik, ‘Pusat Çakır’ olarak ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ kadrosuna girmenin mutluluğunu yaşadığını söylüyor. Genç oyuncu, “Büyük bir heyecan içindeyim. Oyunculuk hep hayalimdi. Bu karakteri de büyük bir keyifle oynuyorum” diyor.