20 Kasım 2010 Cumartesi

Çakıl Taşları Niye Bitti - Çakıl Taşları Dizisi Neden Bitti

Fox Tv 18 Kasım’da yayınlanacak bölüm için “Sezon Finali” ibaresini koyarak bünyesinde ki bir diziyi daha bitirmeye karar vermiştir…

Fox Tv, konu ile ilgili kesin bir açıklama yapmadı ve son yayınlanan bölümün reytinglerine bakacaklarını belirttiler. Henüz resmi bir açıklama yok. Ama bizce eğer bir mucize gerçekleşmezsse dizi önümüzdeki hafta final yapacak.

18 kasımda final bölümü yayınlanacak dizi için çözüm yollarından birisi bir kanal değişimi olabilir

En güzel Veda Mesajı ( hoşçakal güzel insan bu sana son veda )

En güzel Veda Mesajı ( hoşçakal güzel insan bu sana son veda )

tutamadım ellerin yagmuru olsun
sarıpta doyamadım
opemedım gul tenın baharın olsun
sevıpte kanamadım

ördü kader aglarını kırdı yıne kollarını
bir canım var al oda senın olsun
ördü kader aglarını kırdı yıne kollarını
bir canım var al oda senın olsun

Acun Ilıcalı, Angelina Jolie röportajı

Acun Ilıcalı, Angelina Jolie röportajı
Acun Ilıca’nın son bombası Angelina Jolie. Daha önce pek çok dünya yıldızını programında ağırlayan Ilıcalı, bu kez Paris’te Jolie ile röportaj yapmaya hazırlanıyor. Röportaj, Angelina Jolie’nin son filmi ‘The Tourist’in galası sonrasında verilecek resepsiyonda gerçekleşecek. Filmin Türkiye dağıtımcısı Pinema Film’in sahibi Pamir Demirtaş’ın da katılacağı gala 3 Aralık’ta.

Pamir Demirtaş’ın çok eski arkadaşı olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, “Pamir benden Angelina Jolie ile röportaj yapmamı istedi. Onu kırmam söz konusu olamaz. Ayrıca Angelina Jolie şu ana kadar gördüğüm en hayırsever Hollywood yıldızı” diyerek oyuncuya olan hayranlığını dile getirdi.

Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etti: Tası tarağı bırakıp Afganistan’da 10 gün kalıyor, oradan Kenya’ya gidiyor. Larry King’in şovunda da izledim. Konuşmaları çok güzel ve enteresan geldi. Bu yönlerini çok takdir ediyorum. Onunla hem tanışıp konuşmayı açıkçası ben de istedim. Konuşurken farklı, sıra dışı şeyler sormaya özen göstereceğim” dedi. (Milliyet)

Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin Sevgili mi Haberin Detayı

Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin Sevgili mi Haberin Detayı

Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin farklı uçaklarla İstanbul’a döndü ve...

Haklarında aşk dedikodusu çıkan Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin bayram tatilini Paris’te geçirdi. Paris’ten dün dönen Cansel Elçin, Tuba Büyüküstün’le ilgili sorulara yanıt vermedi.

Haklarında aşk dedikodusu çıkan “Gönülçelen” dizisinin aşıkları Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin’in bayramda Paris’te olduğu ortaya çıktı.
Elçin’in Türkiye’ye yerleşmeden önce yaşadığı yer Paris’e dizinin bir sahnesinin çekimi için gittiği öğrenildi. Geçen ay 2 yıllık sevgilisi Sami Saydan ile yollarını ayıran Tuba Büyüküstün’ün de kendi sahnesi olmadığı halde Elçin’le beraber Paris‘e gitti. Milliyet'in haberine göre; Elçin dün öğlen saat 12.00’de bir erkek arkadaşıyla Paris’ten döndü. Oldukça neşeli olduğu görülen Elçin, 4 büyük bavulla İstanbul’a döndü. Elçin, “Tuba Hanım’la aşk dedikoduları için neler söyleyeceksiniz?” sorusuna yanıt vermedi. Özel hayatıyla ilgili konuşmayan Elçin, “Dizi nasıl gidiyor?” sorusuna ise “Gayet güzel” yorumu yaptı.
Büyüküstün’ün ise Elçin’le değil, başta bir uçakla dönmeyi tercih etmesi dikkat çekti. Büyüküstün geçen haftalarda Anadolu Yakası’ndaki evinin olduğu sitede köpeği Korsan’ı birlikte dolaştırırken görüldüğü Elçin’le aşk yaşadığı söylentilerini daha önce yalanlamıştı.

Ahu Yağtu Resimleri Ahu Yağtu Foto ve Görselleri

Ahu Yağtu Resimleri Ahu Yağtu Foto ve Görselleri

Fatih Projesi Nedir Fırsatları Arttırma, Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH)

Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan proje hayat ışığı olacak.

Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan “Fatih Projesi”yle okullarda her öğrenci, bilgisayarı kendi sınıfında kullanacak. 570 bin dersliğe dizüstü bilgisayar ile akıllı tahta konulacak.
İstanbul için düşündüğü ve sır gibi saklanan projesi tartışma konusu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan, Milli Eğitim (MEB) ve Ulaştırma bakanlıklarınca ortak yürütülecek “Fatih Projesi”, sınıfları birer “teknoloji merkezi” haline getirecek. Projeyle, okullardaki bilgisayar odalarının kullanımına da son verilecek. Her öğrenci, bilgisayarı kendi sınıfında kullanacak. Üç yılda tamamlanacak proje ile 42 bin okuldaki 570 bin dersliğe dizüstü bilgisayar, projeksiyon cihazı, internet ve çok amaçlı yazıcı ve akıllı tahta sağlanacak.

FATİH PROJESİ NEDİR?

Fırsatları Arttırma, Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi ile her sınıfta internete bağlı bir bilgisayar bulunması hedeflenecek. Daha önce okullara kurulan bilgisayar teknoloji (BT) sınıfları, proje tamamlanana kadar kullanılmaya devam edilecek. Projenin hayata geçmesiyle BT sınıflarındaki bilgisayarlar okul içerisinde dağıtılacak.
Projede, kara tahtanın yerini akıllı tahta alacak. Öğretmenler; bilgisayar, projeksiyon cihazı, özel kalem, tahta olarak kullanılacak platform ve yazılımdan oluşan “akıllı tahtada” harita, grafik ve video gösterimleri yapabilecek. 2 milyar TL harcanacak projede köy okullarına da bilgisiyar ulaştırılacak.

TAHTA EKRANDAN KİŞİSEL BİLGİSAYARA

Sınıflarda, e-kitaplarla ders yapılacak. Öğretmenler, klasik tahta yerine, doğrudan bilgisayara bağlı tahtalarla ders işleyecek. Öğrenciler, işlenen konuları, tahtadan kendi bilgisayarına aktarabilecek. Proje, Erdoğan, Nimet Çubukçu ve Binali Yıldırım’ın katılımıyla pazartesi günü tanıtılacak