25 Ekim 2011 Salı

Onur Air Like beğen ve Yardım Kampanyası Hakkında


Dev bir aile olmamızı sağlayan 220.000 kişilik Facebook grubumuz adına hem Van’da yaşanan depremin felaketzedelerine hem de aziz şehitlerimizin bize emanet bıraktığı ailelerine olmak üzere her bir takipçimiz adına Onur Air olarak 0.5 TL’lik bedelle toplam 110.000 TL’lik (55.000 TL Kızılay’a, 55.000 TL Mehmetçik Vakfı’na) yardımı bugün yapıyoruz.
 
Amacımız, şehit ailelerimiz ve depremzedelere yardım etmek isteyen sosyal medyanın duyarlı üyelerinin hassasiyetlerine aracılık etmek ve çok çabuk unutulan acılara dikkat çekmek.
 
Şu andan itibaren kampanyamızı güçlendirmek adına www.facebook.com/onurair adresindeki kurumsal Facebook sayfamıza katacağınız her yeni takipçimiz için 0.5 TL’lik bir bağış daha yapacağız.
 
Bugün yardım elini uzatma günü. Sizler, bu hassasiyete katılarak sadece duyarlılığını gösterecek kişileri bulun, biz de onlar adına bağışta bulunalım.
 
Hedefimiz 250.000 TL bağış

Bu paranın yarısı Van depremzedeleri için Kızılay’a diğer yarısı ise şehit ailelerimize ulaştırılmak üzere Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacaktır. İlk etapta yatırılacak 110.000 TL’lik ve sonrasındaki katılımla elbirliğiyle katlanarak artıracağımız toplam bağışlarımızın makbuzları da sayfamızdan yayınlanacaktır.
www.facebook.com/onurair

Amacı, şehitlerimizin ailelerine ve Van depremzedelerine yapılacak yardımlara sosyal medyada dikkat çekmek olan kampanyamız bunu anlayamayan bazı takipçilerimiz nedeniyle sona erdirilmiştir. Sizler adına gerçekleştirdiğimiz 110.000 TL'lik yardım makbuzlarımız ektedir.
Sağduyu sahibi takipçilerimize iletmek isteriz ki sosyal medya dışında ayrıca nakdi bağış yapılması, bölgeye ücretsiz uçak tahsis edilmesi ve çalışanlarımızın toplu yardımları gibi diğer katkılarımız sürmektedir ve sürmeye devam edecektir.
Yanlış anlaşılmalar için özür dileriz.

Müge Anlı Van Depremi için Ne Dedi

Habertürk spikerinin canlı yayındaki 'Her ne kadar Van'da olsa da acımız büyük' gafının ardından ATV'de yayınlanan ve Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında tepki çeken açıklamalar yapıldı Canlı yayında kurduğu cümlelerle büyük tepki çeken Müge Anlı ‘Herkes haddini bilecek. Yeri geldiğimi taş atacaksınız, kuş avlar gibi avlayacaksın sonra yardım isteyeceksin. O polisler hemen yardımına koştu oradakilerin. O taş atanların eli kırılsın’ ifadelerini kullandı.

Van seçim sonuçları ortada.Müge Anlı'nın o sözleri masum insanlar için kullanmadığını herkes biliyor.Neden bu kadar sözlerini saptırıyorsunuz.