19 Eylül 2010 Pazar

18 Eylül Survivor Finali Survivor Finalini Kim Kazandı Kim 1.birinci Merve

18 Eylül 2010 Survivor Kim Kazandı Survivor 1.birincisi Kim

Survivor Kızlar Erkekler yarışması 18 Eylül 2010 Cumartesi akşamı canlı yayınlanan final bölümü ile sonuçlandı. Merve Oflaz şampiyon oldu ve büyük ödülü kazandı. Yarışma da Kızlar tarafından kazanılmış oldu.

İşte Final Özeti :

Survivor Finali Merve İhsan yarışması Show TV'de canlı olarak yayınlandı. Yarışmanın ilk etabında 2 Survivor oyunu oynanacaktı ve önce bu oyunların görüntüleri verildi. Sabahın erken saatlerinde Merve ve İhsan evlerinden alındı, daha sonra uçakla ve ardından helikopterle Muğla Fethiye Göcek'e götürüldüler. İlk oyunda en uzun süre kütükte asılı kalan kazanacaktı. Oldukça mücadeleli geçen yarışmada yarışmacılar yaklaşık 15 dakika asılı kaldılar ve İhsan kıl payı kaybetti. 1. oyunu Merve kazandı ve 1 puan aldı.

İkinci oyunda yarışmacılar bir demire elleri ile asılı kalacak, aynı zamanda üzerinde sayılar yazan bir panoyu izleyecek ve panodaki sayıları ezberlemeye çalışacaklardı. En fazla asılı kalanın daha fazla sayıyı aklında tutma şansı olacaktı. Önce Merve düştü ve bir süre sonra İhsan düştü. İkisi birlikte ikinci aşamaya başladı ve bu sayıları kendi panolarına yazdılar. Daha sonra sayılar sırayla tek tek kontrol edildi. İlk olarak 3. yanlışa ulaşan yarışmacı kaybedecekti. 20. sayıda Merve 3. hataya ulaştı ve kaybetti, İhsan hatasızdı. 2. oyunu İhsan kazandı ve 1 puan aldı.