8 Şubat 2010 Pazartesi

ezel 18.bölüm fragmanı ,15 Şubat fragman İZLE ,15.02.2010 ezel fragman


Ezel 18.bölümü 15.şubat Fragmanı İzLE 15.02.2010 15.02.2010 Ezel fragmanı ,ezel 18.bölüm fragmanı ,15 Şubat fragman İZLE ,15.02.2010 ezel fragman,ezel 15 şubat fragma izle,ezel 18.bölümü izle,ezel 15.02.2010 izle,15 şubat ezel fragmanı

Eklenecek...




Yeni Fragman Yayınlanınca otomatik olarak eklenir ...

ezel 8 şubat izle,ezel 17.bölümü izle,ezel 17.bölümü tek parça,ezel 08.02.2010 izle


Ezel 17.bölüm(8 Şubat)bölümü İZLE Atv 08.02.2010 Ezel 17.bölüm 8 Şubat Tekparça İZLE 08.02.2010 ezel,ezel 8 şubat izle,ezel 17.bölümü izle,ezel 17.bölümü tek parça,ezel 08.02.2010 izle,8 şubat ezel izle

Eklendi...


Ederlezi Hüzünlü Fon Müzik DİNLE sena çakır gösterisinde Çalan müzik İndir

Ederlezi Hüzünlü Fon Müzik DİNLE sena çakır gösterisinde Çalan müzik İndir ederlezi fon ederlezi müzik ederlezi indir

Tuna Tabu Unuttuğum Yalan, Tuna Tabu Şarkısı, Tuna Tabu Şarkı Sözleri

Tuna Tabu, Tuna Tabu Unuttuğum Yalan, Tuna Tabu Şarkısı, Tuna Tabu Şarkı Sözleri ,Tuna Tabu dinle,Tuna Tabu şarkısı indir

öyle zor günler atlattım
öyle zor saatler yaşadım
sensiz her anın cezasını
ağır ödedim

öyle saf bir kalbim vardı ki
tertemiz masum bebek gibi
geride bırakırken seni
beklersin sandım
dönerim sandım

yalan unuturum sandım istersem seni
başarırım sandım hasretten geçmeyi
dile kolay geldi gururun her hali
öyle zorki sensiz yaşamak
lanet olsun ne mümkün unutmak

Yıldız Usmanova-Yaşar Seni Severdim Şarkı Sözleri Şarkı Sözü

Yıldız Usmanova Yaşar Seni Severdim Şarkı Sözleri Şarkı Sözü

Yazık ne mazi yazık anlatmaya yoruldum
Sen benden vazgeçince ben o gün vuruldum
Yazık günah ben olsam kardelen gibi
Acıyla boyveren gibi
Seni severdim hüznün koynunda
Seni severdim hem uyanık hem uykumda
Seni severdim ve sana rağmen
Yine severdim daracık ip boynumda
Sen aşkı anlamaz bilmez
Gül yansa ağlamaz saki

Ben akmayan gözyaşında seni severdim
Sen gizli korkak savaşcı
Aşkı kime sarmış hain
Ben her savaş meydanında seni severdim
Yazık ne mazi yazık anlatmaya yoruldum
Sen benden vazgeçince ben o gün vuruldum
Yazık günah ben olsam pervane gibi
Ateşle can veren gibi

Grup 84 Gecelik Aşk Şarkısı Grup 84 Gecelik Aşk Şarkı Sözleri Grup 84 Gecelik Aşk şarkı Sözü

Grup 84 Gecelik Aşk Şarkısı Grup 84 Gecelik Aşk Şarkı Sözleri Grup 84 Gecelik Aşk şarkı Sözü

Grup 84 Gecelik Aşk Şarkısı
Grup 84 Gecelik Aşk şarkı sözleri

Bar çıkışı gittiğin o evden geri döndüğünde
Kaybettiklerin geri gelir mi sana söyle
İleride seni sevecek birini bulduğunda
O geceyi hatırlayıp hiç mi üzülmeyeceksin

Gecelik aşk için
Daha fazla için
Uyan artık orası neresi
Uyan artık o başka birisi

Sana bembeyaz bir sayfa gibi bağlanmıştım
Kendimi yabana atıp hiç birşey yok gibi kandırdım
Hani o adam var ya seni bana düşman eden
Kendimi kaybedip kurtulsam o adamın yerine geçsem

Gecelik aşk için
Daha fazla için
Uyan artık orası neresi
Uyan artık o başka birisi

Fatih Erkoç 2010 Seher Yeli Son Albümü DİNLE

Fatih Erkoç Seher Yeli Albümü 2010 Fatih Erkoç 2010 Seher Yeli Son Albümü DİNLE


01. Fatih Erkoç – Esmerim Biçim Biçim
02. Fatih Erkoç – Arpa Buğday Daneler
03. Fatih Erkoç – Divane Aşık
04. Fatih Erkoç – Seher Yeli
05. Fatih Erkoç – Gurbette Ömrüm Geçecek
06. Fatih Erkoç – Asmam Çardaktan
07. Fatih Erkoç – Antep Türküsü
08. Fatih Erkoç – Of Deme Bana
09. Fatih Erkoç – Kerimoğlu Zeybeği
10. Fatih Erkoç – Evleri Var
11. Fatih Erkoç – Oy Benum Sevduceğum
12. Fatih Erkoç – Kalenin Dibinde
13. Fatih Erkoç – Eledim Eledim
14. Fatih Erkoç – Çayelinden Öteye
15. Fatih Erkoç – Arpa Buğday Daneler (Rem

01. Fatih Erkoç – Evreşe Yolları
02. Fatih Erkoç – Ah Bir Ataş Ver
03. Fatih Erkoç – Hey On Beşli
04. Fatih Erkoç – Al Fadimem
05. Fatih Erkoç – Bir Yiğit de Bir Güzeli Severse
06. Fatih Erkoç – Bülbülüm Altın Kafeste
07. Fatih Erkoç – Yürü Be Hey Bulgar Dağı
08. Fatih Erkoç – Kayanın Başı
09. Fatih Erkoç – Deli Gönül Geze Geze
10. Fatih Erkoç – Bana Seni Gerek Seni
11. Fatih Erkoç – Asmam Çardaktan (Remix)

Sinan Özen 2010 Aşkın hali Son albümü DİNLE



Sinan Özen 2010 Aşkın hali Son albümü DİNLE
bu müzikler tanıtım amaçlı konulmuş olup hiç bir şekilde indirilemez...


Albümdeki Eserler

Bişey Olmaz Deme

Çok Ama Çok

Kimim Var

Aşkın Hesabı

Sus Ağlama

Bilemiyorum

Sana Kıyamam
tüm playerler kaldırıldı

Diger dinleme playerleri kaldırıldı.

Enerji Çeşitleri nelerdir Enerji Kaynakları Neler

Enerji Çeşitleri nelerdir Enerji Kaynakları Neler Enerji Çeşitleri Enerji,kaynakları nelerdir Enerji Çeşitleri EnerjikaynaklarıhangileridirEnerji Çeşitleri nelerdir ?
Enerji kaynakları nelerdir ?

ÇEVRESEL ETKİLERİ:İnsanoğlu tarafından yapılan her faaliyetin doğa ve çevre üzerinde olumsuz etki yaptığı çok uzun yıllardır bilinmektedir. Bu bölümde hem günümüzde enerji elde etmek için yararlanılan diğer kaynaklar hem de bu kaynaklar ve önceki bölümde tanımlanan nükleer teknolojinin çevre üzerinde yaratacağı etkilerin karşılıklı olarak kıyaslamasını yapmanızı kolaylaştıracak bilgiler yer alacaktır.

1-HİDROELEKTRİK ENERJİ: Enerji amacı dahil su kaynaklarının geliştirilmesi ve kullanımı olarak tanımlanabilir. Diğer bir ifade ile Suyun potansiyel enerjisinin kinetik enerjiye dönüştürülmesi ile sağlanan bir enerjidir. Ülkemizdeki mevcut yağış miktarları ve akarsularımızın durumu göz önüne alındığında bu enerji kaynağından güvenilir olarak tam kapasite ile yararlanma oranımız ancak % 65 olabilecektir (Kaynak :1998 - TUBİTAK-TTGV)

2-JEOTERMAL ENERJİ: Yer kabuğunun çeşitli derinliklerinde birikmiş olan ısının oluşturduğu ve sıcaklıkları atmosferik sıcaklığın üzerinde olan sıcak su, buhar ve gazlar olarak tanımlanır.
Ülkemiz jeotermal kaynak bakımından dünyada yedinci sırada yer almaktadır. Yüzey sıcaklığı 40 derecenin üzerinde olan 140 civarında kaynak mevcuttur. Bu kaynakların 136 tanesi merkezi ısıtma ,sera ve konut ısıtılmasına ve endüstriyel kullanıma uygun iken sadece 4 tanesinden teknik ve ekonomik açıdan elektrik enerjisinin elde edilebilmesinin mümkün olduğu belirlenmiştir. Tüm kaynaklarımızın değerlendirilmesinin petrol eşdeğerinin 9 milyar dolar/yıl olduğu (Kaynak :1998 -TUBİTAK-TTGV) hesaplanmıştır.
3-GÜNEŞ ENERJİSİ: Güneşten gelen ve dünya atmosferi dışında şiddeti sabit ve 1370 W/m2 olan ve yer yüzeyinde 0-1100 W/m2 değerleri arasında değişen yenilenebilir bir enerji kaynağıdır. Isıtmadan soğutmaya ve elektrik üretiminde kontrollü olarak kullanılabilmektedir. Ülkemizin yıllık güneşlenme süresi ortalama olarak 2640 saattir. Maksimum güneşlenme 362 saat ile temmuz ayında, minimum güneşlenme süresi ise aralık 98 saat ile ayında görülmüştür.
Güneşlenme süresi yönünden en zengin bölge Güneydoğu Anadolu bölgesi olup bunu sırası ile Akdeniz, Ege , İç Anadolu, Doğu Anadolu, Marmara ve Karadeniz bölgesi izlemektedir.

Güneş enerjisi günümüzde: konutlarda ve iş yerlerinde,tarımsal teknolojide, sanayide,ulaşım araçlarında,iletişim araçlarında,sinyalizasyon ve otomasyonda, elektrik enerjisi üretiminde kullanılmaktadır.

4-RÜZGAR ENERJİSİ: indirekt yani çevrime uğramış bir güneş enerjisi olarak tanımlanabilir ( TUBİTAK-TTGV,1998 ) Rüzgardan elde edilecek enerji tamamen rüzgarın hızına ve esme süresine bağlıdır.
Ülkemizin geneli olmasa da rüzgar enerjisi yönünden zengin sayılan yerleri mevcuttur. Dünyada ise 1990 yılında kurulu rüzgar santralları gücü 2160 MW iken bu rakam 1994 de 3738 MW, 1995 de 4843 MW, 1996 yılında ise 6097 MW ( 1997, Wind Power Raporu) olmuştur. Burada dikkat edilirse özellikle son yıllarda rüzgar enerji santrallarında gözle görülür bir artış trendi olmasıdır.
Rüzgar enerjisi her ne kadar kaynağı doğa olsa bile bedava bir enerji değildir. Bu enerjinin temel hammaddesi olan rüzgar her ne kadar parayla alınmasa bile rüzgarın taşıdığı enerjinin tutularak enerjiye dönüştürülmesi için bir maliyet gerekir. ABD 'de 750 Dolar/kW olan maliyet Avrupa'da 1400 Dolar /kW olabilmektedir. Ekonomik olması için 1000 Dolar/ kW olması gerekmektedir. Denizlere kurulan rüzgar türbünleri ise karadakilere oranla iki kat pahalıya mal olmaktadır. Gelişen teknoloji ile bu rakamların yakın bir gelecekte çok daha aşağılara çekilmesi beklenmektedir.

5-BİYOKÜTLE ENERJİSİ: Klasik ve modern anlamda olmak üzere iki grupta ele almak mümkündür. Birincisi; konvansiyonel ormanlardan elde edilen yakacak odun ve yine yakacak olarak kullanılan bitki ve hayvan atıkları(tezek gibi) oluşur.
İkincisi yani modern biyokütle enerjisi ise; enerji ormancılığı ve orman-ağaç endüstrisi atıkları, tarım kesimindeki bitkisel atıklar, kentsel atıklar, tarıma dayalı endüstri atıkları olarak sıralanır.
Günümüzde enerji tarımı adını verdiğimiz bir tarım türü oluşmuştur. Bu tarım türünde C4 adı verilen bitkiler ( seker kamışı, mısır, tatlı darı,…..vb.) yetiştirilmektedir. Bu bitkiler suyu ve karbondioksiti verimli kullanan, kuraklığa dayalı verimi yüksek bitkilerdir.
Dünya genelinde biyokütle enerji teknolojileri son derece hızlı gelişmektedir. Ülkemizde ise 1996 yılı verilerine göre 5512 BTEP odun , 1533 BTEP bitki ve hayvan atıkları olmak üzere toplam 7045 BTEP enerji elde edilmiştir ve bu rakam yıllık enerji tüketimimizin yaklaşık olarak % 10 'una tekabül etmektedir.

6-DENİZ KÖKENLİ YENİLENEBİLİR ENERJİ: Deniz dalga enerjisi, deniz sıcaklık gradyent enerjisi, deniz akıntıları enerjisi( boğazlarda) ve med-cezir enerjisi olarak tanımlanabilmektedir. Ülkemiz için üzerinde durulabilecek enerji grubu ise özellikle deniz dalga enerjisidir.Deniz dalga enerjisinin temelinde yine rüzgar enerjisi yatmaktadır. Ülkemizin Marmara hariç olmak üzere açık deniz kıyı uzunluğu 8210 km civarındadır. Bunun turizm , balıkçılık kıyı tesisleri gibi nedenle en fazla beşte birlik kısmı kullanılabilir ver bu yıllık olarak 18.5 TWh/yıl düzeyinde bir enerji elde edilebilir.

7-HİDROJEN ENERJİSİ: Doğada bileşikler halinde bol miktarda bulunan hidrojen serbest olarak bulunmadığından doğal bir enerji kaynağı değildir. Bununla birlikte hidrojen birincil enerji kaynakları ile değişik hammaddelerden üretilebilmekte ve üretiminde dönüştürme işlemleri kullanılmaktadır. Bu nedenle elektrikten neredeyse bir asır sonra teknolojinin geliştirdiği ve geleceğin alternatif kaynağı olarak yorumlanan bir enerji taşıyıcısıdır. Hidrojen karbon içermediği için fosil yakıtların neden olduğu çevresel sorunlar yaratmaz. Isınmadan elektrik üretimine kadar çeşitli alanların ihtiyacına cevap verebilecektir. Gaz ve sıvı halde olacağı için uzun mesafelere taşınabilecek ve iletimde kayıplar olmayacaktır.2010 yılından itibaren hidrojenin ticari amaçlar için kullanılması düşünülmektedir. Her türlü maliyet göz önüne alındıktan sonra ilk yıllarda benzinden 1.5 -5.5 arası daha pahalı olması beklenmektedir. Fakat gelecek yıllarla birlikte çevresel katkıları da göz önüne alındığı zaman bu maliyetin çok daha aşağılara çekilmesi hesaplanmaktadır.

Yukarıda kısaca açıklanmaya çalışılan bilgiler ışığında şunu söylemek mümkündür: Yenilenebilir enerji kaynakları da dahil olmak üzere hemen hemen tüm enerji kaynaklarında teknolojik olarak gelişmeler mevcuttur. Enerji bu güne kadar olduğu gibi gelecekte de insanlık için temel bir sorun olma özelliğini sürdürecektir. Bununla birlikte ; Gelecek yıllarda bugün olduğundan daha fazla enerji sağlayan yenilenebilir enerji kaynaklarına sahip olunması da insanlık için uzak bir ihtimal değildir.
Bununla birlikte 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarının toplam enerji tüketimine getireceği katkılar ne yazıkki insanlığın ihtiyacı olan enerji rakamlarını karşılamaktan uzak görünmektedir. İnsanoğlunun bugün sahip olduğu teknik seviyeler 2020 yılında toplam enerji ihtiyacımızın maksimum 12 sinin alternatif enerji kaynaklarından karşılanabileceğini göstermektedir.

Konya şiveli kız Konya şiveli Konuşan kız

Konya şiveli kız Konya şiveli Konuşan kız

Online "bekaret satışı" moda oldu (!)

Online "bekaret satışı" moda oldu

Online "bekaret satışı" moda oldu!
Yeni Zelandalı üniversite öğrencisi de, eğitim masraflarını karşılamak için bekaretini satışa çıkardı

milliyet.com.tr

Kendisini Unigirl olarak tanıtan 19 yaşındaki Yeni Zelandalı üniversite öğrencisi kız, bekaretini internet üzerinden satışa çıkardı.
Açık artırma sitesinde bir yabancının 20 bin sterlinlik (yaklaşık 47 bin lira) teklifini kabul eden genç kız, tanımadığı biriyle cinsel ilişkiye girmenin tehlikelerinden haberdar olduğunu da belirtiyor.
Avustralya ve Yeni Zelandalı kadınları çıldırtan ilanın sahibi, açık artırmayı kazanan adamla ne zaman ve nerede birlikte olacağını açıklamaktan kaçınıyor.
Online açık artırma sitesi ineed.co.nz'deki ilana tam 1200 teklif gelirken, Unigirl "20 bin sterlinlik teklifi kabul ettim, bu hayal ettiğimin de ötesinde" açıklamasını yaptı.

Yeni vergi geliri mi?
İnternet üzerinden bekaretini satışa çıkaranların sayısı gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz haftalarda Kuzey İrlandalı bir kız da benzer bir siteden bekaretini satışa çıkarmış ve teklifler 8 bin sterline kadar ulaşmıştı.
Almanya'da bekaretini satışa çıkaran Romanyalı kızın "geliri"nden yetkililer "bekaret vergisi" kesmişti. Yetkililer olayın "para için seks satışı" olduğunu, bu yüzden de vergi alınabileceğini açıklamışlardı.

Bir Kadın bir Erkek Dizisi Asansörde Sevişme Sahnesi

Bir Kadın bir Erkek Dizisi Asansörde Sevişme Sahnesi izle

Başrollerini Demet Evgar ile Emre Karayel'in paylaştığı 'Bir Kadın Bir Erkek' dizisinin geçen yıl yayınlanan bir bölümü internette tıklanma rekoru kırıyor.Çiftin asansör fantezisini anlatan bölümde Demet Evgar ile Emre Karayel çılgınca sevişiyor.

Sanal alemi kasıp kavuran bu sahne sonrasında Emre Karayel şu açıklamayı yapmıştı: Dizide Demet Evgar ile çok sevdiğimiz sahneler var.Bunları şöyle sıraladık: 1) Asansör 2) Yatak 3) Araba. Birçok kişi bu sahneler yüzünden gerçekten aşk yaşadığımızı sanmıştı. Ama ikimizin de sevgilileri var.

videoyu da eklemek isterdim ama onu benim sitem de bakmayın.milliyet.com dan izleyebilirsiniz...

Crystal Renn Tombul Manken Crystal Renn Resimleri ve Görselleri

Crystal Renn Tombul Manken Crystal Renn Resimleri ve Görselleri


Arka Sıradakiler 14.02.2010 fragman izle,Arka Sıradakiler 103.bölümü fragmanı


Arka Sıradakiler 14 şubat 2010 bölümü 103.bölüm Fragmanı İZLE Arka Sıradakiler,Arka Sıradakiler 14.02.2010 fragman izle,Arka Sıradakiler 103.bölümü fragmanıı,arka sırakiler 14 şubat bölüm 103 fragman izle

Sesli Fragman Eklenmiştir


OKTAY TEHLİKE İLE YÜZ YÜZE
Saffet Meral i tehdit eden telefondaki sesin peşine düşer. Meral in ise bu büyük sorundan kurtulmak için başka planları vardır… Babası Asiye ye her şeyi polise itiraf etmesi için baskı yapar. Derman Saffet in tayfasından ayrılır. Derman ın çevirdiği gizli işler Saffet ve tayfasını şoke eder! Saffet ve tayfası Derman?ın ne yapmaya çalıştığını anladığında ise artık çok geçtir!… Zehra İbo ya olan aşkı için Sibel le hesaplaşmaya karar verir!… Tayfa hazırladıkları sürprizden sonra hocalarının okula dönmesini beklerken Kemal in kararı tayfa için merak konusudur? Gamze Saffet in kendisinden gizlediği sırları duymak ister. Saffet ise, Gamze yi kaybetmemek için konuşmaz. Ancak hiç beklenmedik bir anda Gamze Oktay ın varlığını ispat eden bir olayla karşılaşır!… Oktay ise peşindeki tehlikeden kaçmak yerine, Meral in karşısına çıkmaya karar verir!…

Yetenek Sizsiniz 1.Yarı Final - Ramazan Berkay Oral Dans Gösterisi İzle

Yetenek Sizsiniz Türkiye 1.Yarı Final - Ramazan Berkay Oral Dans Gösterisi İzle

Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Ece Ata(ingilizce Şarkı) İzle - Dinle 7 şubat

Yetenek Sizsiniz Türkiye 1. Yarı Final - Ece Ata İzle - Dinle Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Ece Ata(ingilizce Şarkı) İzle - Dinle 7 şubat

Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Erkan Yetim Futbol Show İzle

Yetenek Sizsiniz Türkiye 1. Yarı Final - Erkan Yetim Futbol Show İzle

Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Burç Bahar Dans Show İzle 07 Şubat

Yetenek Sizsiniz Türkiye 1. Yarı Final - Burç Bahar - Dans Show İzle Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Burç Bahar Dans Show İzle 07 Şubat

Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Style Of The Power Dans Show İzle 07 şubat

Yetenek Sizsiniz Türkiye 1. Yarı Final - Style Of The Power Dans Show İzle
Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Style Of The Power Dans Show İzle 07 şubat

Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Ali Alkan Bar Show İzle 07 şubat 2010

Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Ali Alkan Bar Show İzle 07 şubat 2010

Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Doruk Ulgen İluzyon İzle 07 şubat 2010

Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Doruk Ulgen İluzyon Gösterisi İzle Yetenek Sizsiniz 1. Yarı Final - Doruk Ulgen İluzyon İzle 07 şubat 2010

Yetenek Sizsiniz 1.yarı Final 1 cisi 2.cisi 3.cüsü Kazananlar

Yetenek Sizsiniz 1.yarı Final 1 cisi 2.cisi 3.cüsü Kazananlar kim kim kazandı ramazan berkay mı sena cakır mı

Ah ah senacım cok üzüldüm ya senin kazanmanı cok istiyodum :(

1.Bilal göregen (finalde)
2.Ramazan Berkay Oral (finalde=
3.Sena Çakır malesef elendi :(

Aker Eşarp 2010 Modelleri Aker Eşarp 2010 Kolleksiyonu

Aker Eşarp 2010 Modelleri Aker Eşarp 2010 Kolleksiyonu














Yetenek Sizsiniz 1.yarı Fİnal Sena Çakır Jimnassit Show İZLE Müzigi Dİnle

Yetenek Sizsiniz 1.yarı Fİnal Sena Çakır Jimnassit Show İZLE Müzigi Dİnle,Sena Çakır müzigi,Sena Çakır gösteri müzigi Sena Çakır jimnastik show müzigi ne



Bu video da gösteri sırasında çalan müzik.eger müzigi indirmek için isteyen olursa link veririz