6 Mayıs 2010 Perşembe

Facebook Beğen Butonu Oluşturmak Facebook Beğen Butonu Yap

Facebook,Facebook Beğen ,Facebook like,Facebook begen Butonu,Facebook like,Facebook begen Oluşturma ,Facebook like oluşturma ,beğen butonu oluştuma,beğen butonu yapmak,beğen butonu yapma,beğen butonu yapma Nasıl Olur

web sitenize facebook beğen butonu oluşturmayı anlatmaya çalıştım.
Buradan Facebook oluşturma sayfasına gidin
türkçe çeviri
Beğen Düğmesi gibi kullanıcıların Facebook sayfalarınızın ve paylaşmanın içerik geri arkadaşlar için tek bir tıklama ile bağlantı yapmanızı sağlar. içerik olduğu için Facebook tarafından barındırılan, düğme içerik olup olmadığını kullanıcının sitenize oturum açtı kişiselleştirilmiş görüntüleyebilirsiniz. Giriş-Facebook kullanıcıları, düğme de sayfa sevmişimdir gör vurgulamak için kişiselleştirilir için.

Düğmesi gibi temel kullanılabilir sayfanızın içine kolayca açılan basit bir iframe üzerinden. A dolgun butonu gibi özellikli kullanılabilir XFBML etiketi meteoman.net üzerinden ve yeni JavaScript SDK kullanılmasını gerektirir. XFBML sürümü kullanıcılara Yorum eklemek için izin verir onların gibi geri Facebook gönderilirse.

Yüz Rengine Hangi Saç Rengi Yüze Göre Saç Rengi Nasıl Olmalı


Hangi, Yüz, Rengine, Hangi, Saç Rengi, Yüze Göre Saç Rengi ,

Esmer Ten :
Sarı saçtan kesinllikle kaçınmalısınız. Ancak ten renginiz amber tonlarını tasıyorsa, bakır yada kestaneyi denemelisiniz. Daha koyu tenliler sarap kızılı meteoman.net yada mavi siyahı uygulayabilirler.

Buğday Ten :
Parlak sarı ve platinden uzak durmalısınız. Size uygun saç renkleri, açık kahve, altın sarısı ve açık kızıl tonlarıdır. Mahagoni, ateş kızılı, koyu kahve, patlıcan morunu deneyebilirsiniz.

Beyaz Ten :
Çok açık sarı uygun değildir. Altın sarısı, platin, mahagoni veya bakır kızılını denemelisiniz.

Soluk Ten :
Güçlü renklerden ve küllü tonlardan uzak durmalısınız. Çünkü hatlarınızın çok sert görünmesine yada cildinizin olduğundan soluk görünmesine sebeb olabilirler. Siz pastel tonları, yumusak sarı, bakır kızılı, fındık kabuğu, orta kahve çikolata kahvesini tercih etmelisiniz.

Pembe Ten :
Kırmızının hiçbir tonu size uygun değildir. Oldugunuzdan daha kırmızı görünmek istemiyorsanız; sarı, kumral, kestane tonları ve küllü renkleri uygulayabilirsiniz.

Tunik Modelleri 2010 Tunik Modelleri Kapalı Tesettür Tunikler Modelleri

2010 Tunik,tunik Modelleri, Kapalı Tunik,tunik kapalı Modelleri ,Tesettür Tunikler , tunik örnekleri,











2010 Yeni Bayan Saç Modelleri bayanlar için saç kesimleri,bayan saç Örnekleri

2010, Yeni, Bayan Saç,bayan saç Modelleri, Bayanlar İçin, Yeni Saç Kesim,bayan saç modelleri,bayanlar için saç kesimleri,bayan saç Örnekleri













Ünlü Yıldızların Saç Modelleri 2010 Ünlülerin Saç Modelleri

2010, Yeni, Bayan Saç,bayan saç Modelleri, Bayanlar İçin, Yeni Saç Kesim,bayan saç modelleri,bayanlar için saç kesimleri,bayan saç Örnekleri













Sentez Eğitim Kurumları Kpss Aöf SMM Dershanesi


Sentez,sentez Eğitim,sentez eğitim Kurumları , sentez Kpss, sentez Aöf ,sentez SMM,sentez Dershanesi ,sentezegitim.com

Sentez egitim kurumları Benim de aöf derslerine katıldıgım adana da hizmet veren dershane.Egitim disiplini güzel.Hocaları deneyimlidir.Acaba ben kimim :p Neyse söylemiyim şimdi tanırlar falan : )

www.sentezegitim.com
Kurumumuz, 1999 yılında açıköğretim kursu olarak faaliyete baslamıştır. Açıköğretim öğrencilerine uzaktan eğitimi destekleyici kurslar verilmektedir. Dinamik, deneyimli ve güçlü egitim kadrosu ile çağdaş egitim olanakları kullanılmaktadır.Her dönem güncellenen ders notları ve soru bankaları ile açıköğretim ögrencilerimizin başarısını yükseltecek imkanlar sunulmaktadır.Bugüne kadar binlerce açıköğretim öğrencisinin umudu olmuş, basarılarına katkı sağlamıştır.

2000 yılında başlayan SMMM staja baslama sınavlari için Adana'da ilk defa staja başlama kursları kurumumuz tarafindan düzenlenmiştir ve aralıksız olarak devam etmektedir.Staja başlama sınavında bugüne kadar Türkiye ortalamalarının çok üzerinde basarılar elde edilmistir.Geçen sürede Adana'da staja baslayan meslek mensuplarımızın %90'ni ve tüm dönemlerin Adana birincileri kurumumuzda kurs alan ögrencilerimizden olmuştur.

Staja başlama sınavında ilkleri ve yüksek basarıları elde eden kurumumuz yine Adana da ilk defa SMMM yeterlilik kurslarını da düzenlemektedir.Bitirme kurslarını düzenleyen ilk ve tek kurum olmanın haklı gururunu sizlerle paylaşıyor,beraber çıktığımız bu yolda son adımı da birlikte atmanin mutluluğunu yaşıyoruz.

Amatör bir ruh ve profesyonel bir yaklasımla her gecen gün büyüyen ve kursiyerlerimizin artan ilgisi ile genişleyen SENTEZ AILESINDE sizleri de görmeyi temenni ediyor, başarılar diliyorum.

Cuma KADI Kurucu Müdür

Unutulmaz 12 Mayıs Fragman İzle,Unutulmaz 44.bölüm Fragmanı İzle 12.05.2010


Unutulmaz ,Unutulmaz Dizisi ,Unutulmaz 12 Mayıs,Unutulmaz 44.bölüm ,Unutulmaz 12 mayıs Fragmanı,Unutulmaz 44.bölüm fragmanı,12 mayıs unutulmaz fragman İzle,12.05.2010 unutulmaz fragmanı
Yeni Fragman Eklenecektir

Hanımın Çiftliği Zilsesi,Hanımın Çiftliği Telefon Melodisi,Hanımın Çiftliği zilsesi İndir


Hanımın Çiftliği,Hanımın Çiftliği Zilsesi,Hanımın Çiftliği Telefon Melodisi,Hanımın Çiftliği zilsesi İndir,
İndir