5 Nisan 2011 Salı

Ösym Kitapçık Sorgulama - Soru kitapçık numarası Sorgulama

Ösym Kitapçık Sorgulama - Soru kitapçık numarası Sorgulama
BASIN DUYURUSU

(07 Mayıs 2011)

Yükseköğretime Geçiş Sınavının (2011- YGS):
Cevap Kâğıtlarının Elektronik Ortama Aktarılması

27 Mart 2011 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (2011-YGS) ait cevap kâğıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açılmıştır.

Sınava giren adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsünü, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir.

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

2011-YGS'ye giren adaylar kendisine ait soru kitapçığı koduna http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1097 adresinden erişebilirler. Soru kitapçık numarası ve bina kodu bilgisyle kendi kitapçılarını ftp://2011ygs-kitapcik.osym.gov.tr adresinden görüntüleyebilirler. Şu ana kadar ADANA - BURSA/GEMLİK illeri arasındaki sınav merkezlerinde sınava giren adayların soru kitapçıkları hazırlanmıştır. Diğer illerde sınava giren adayların kitapçıkları hazır olduğunda sisteme eklenecektir. Kitapçıklar tüm kamuoyuna açıktır.

Şu ana kadar 349.154 adayın soru kitapçıkları kamuoyuna açılmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Herşey Gerçek Komedi Videolar Facebook Paylaş

Nihat Doğan Survivor Komedi Video İzle

Kolej Günlüğü Dizisi Tanıtım Fragmani İzle Yakında TNT'de