4 Şubat 2010 Perşembe

Atiye - Deli Ya Dinle Atiye Deli Ya Şarkısı Atiye Deli Ya Şarkı Dİnle

Atiye Deli Ya Atiye - Deli Ya Dinle Atiye Deli Ya Şarkısı Atiye Deli Ya Şarkı Dİnle


Civilization Oyunu Civilization Nedir Nasıl Oynanır Facebook

Facebook Civilization Oyunu Civilization Nedir Nasıl Oynanır Facebook
Civilization Oyunu Civilization Nedir Nasıl Oynanır Facebook

Civilization, Sid Meier'in yaptığı bir sıra tabanlı strateji oyunudur. Konu seri boyunca değişmemiştir. Oyuncular, kendi seçtikleri bir medeniyeti tarih öncesi çağlardan alıp günümüze kadar getirmeye çalışırlar. Civilization serisi, tüm zamanların en başarılı serilerinden biridir.

Serinin tüm oyunlarında aynı oynanış yöntemi kullanılmıştır. Oyuncular her turda birimlerini harita üzerinde hareket ettirebilir, yeni şehirler kurabilir, yeni birimler üretebilir, diğer medeniyetlerle etkileşime geçip diplomatik hamlelerde bulunabilirler. Yapay zeka ile yönetilen diğer medeniyetler de aynı şeyleri yaparlar. Ayrıca oyuncu, sonraki turlarda arkaplanda hangi teknolojinin araştırılacağını da seçer.

Yeni teknolojiler oyuncuya yeni birimler üretme veya şehirlerinin "mutluluk oranı"nı arttırma fırsatını verir. Teknolojiler diğer medeniyetlerle takas edilebilir.

Oyuncu, birimlerine bir medeniyete saldırma emrini vermeden önce, o medeniyete savaş açmalıdır. Tüm Civilization oyunları tüm medeniyetlerin işgal edilmesi ve skorla kazanılır. Civilization I 'den beri bir uzay gemisi yaparak da oyunu kazanmak mümkündür. Civilization III 'le kültürel etkileşim ve daha başka yollarla da oyunu kazanmak mümkün olmuştur.

Toygar Işıklı Kütahya Porselen Reklam Müzigi İndir

Toygar Işıklı Kütahya Porselen Reklam Müzigi İndir

Kütahya porselen nin reklam müzigini seslendiren Toygar ışıklı

Kırkyıllık Hatır Sizden
Kırkyıllık Ustalık Bizden
Ateşte Açan Çicekler
Kütahya Porselen

İndirme Linki Burada

2010 LYS Puan Hesapla LYS sınavı puan hesaplamak


http://ygs.varolmak.com Ygs Puan Hesaplama


Türkçe
(Dil ve Anlatım)
(40)
Temel Matematik
(40)
Sosyal Bilimler
(40)
Fen Bilimleri
(40)
DOĞRU
YANLIŞ
NETLER




LYS
YGS NETLERİ OLMADAN HESAP YAPILAMAZ
MAT
(50)
GEO
(30)
FİZ
(30)
KİM
(30)
BİY
(30)
EDB
(56)
COĞ1
(24)
TAR
(44)
COĞ2
(16)
FEL
(30)
DOĞRU SAYISI
YANLIŞ SAYISI
NETLER




Bu Ygs Puan Hesaplama aracı geçen yılın verileri göz önüne alınarak hazırlanmıştır. Bu aracı sadece fikir vermesi bakımından kullanınız. Kesinlik göstermez. Standart sapma geçen yılın standart sapmasına göre ayarlanmıştır.ygs.varolmak.com alıntı yapılmıştır.emegine saygılıyız

2010 YGS Puan Hesapla ygs sınavı puan hesaplamak


http://ygs.varolmak.com Ygs Puan Hesaplama


  Türkçe
(Dil ve Anlatım)
(40)
Temel Matematik
(40)
Sosyal Bilimler
(40)
Fen Bilimleri
(40)
DOĞRU
YANLIŞ
NETLER




     
     
 

LYS
YGS NETLERİ OLMADAN HESAP YAPILAMAZ
  MAT
(50)
GEO
(30)
FİZ
(30)
KİM
(30)
BİY
(30)
EDB
(56)
COĞ1
(24)
TAR
(44)
COĞ2
(16)
FEL
(30)
DOĞRU SAYISI
YANLIŞ SAYISI
NETLER




     
 

2010 LYS sınav Soru Türleri Nasıl LYS Sınavında Ne Tür sorular cıkacak

2010 LYSsınav Soru Türleri Nasıl LYS Sınavında Ne Tür sorular cıkacak

Yeni sınav sisteminde eski Öys'ye karşılık Lys tek bir sınav olmayacağından dolayı eski sistemin aynı ders ve konularından soru çıkacak şeklinde bir değerlendirmede bulunmak yanlış olur.
ygs.varolmak.com dan alıntı

İndirme Linki Burada

2010 YGS sınav Soru Türleri Nasıl Ygs Sınavında Ne Tür sorular cıkacak

2010 YGS sınav Soru Türleri Nasıl Ygs Sınavında Ne Tür sorular cıkacak

Yeni sınav sisteminde eski Öys'ye karşılık Lys tek bir sınav olmayacağından dolayı eski sistemin aynı ders ve konularından soru çıkacak şeklinde bir değerlendirmede bulunmak yanlış olur.
ygs.varolmak.com dan alıntı

İndirme Lİnli Burada

Hangi Bölüm için Hangi Sınava Ygs ve Lys Sınavlarına Girmeliyim.

Hangi Bölüm için Hangi Sınava Ygs ve Lys Sınavlarına Girmeliyim.


Ygs ve Lys sisteminin duyurulmasının ardından hangi bölümlere hangi sınavlarla girileceğiyle ilgili bilgiler de yavaş yavaş belirginleşiyor. Ygs ve Lys sınavlarından seçtiğiniz bölümle ilgili hangilerine gireceğinizle ilgili bir döküman hazırladık. Bu döküman henüz kesin liste değil. 2010 Ösys kılavuzuyla birlikte tam liste kesinleşecek olup, bu listeyi sadece bilgilenme amaçlı kullanınız. Tam Listeyi indirmek için yazının sonundaki linki kullanınız.

Önemli Not: Aşağıdaki gibi parantez içlerinde yazan iki puan türünden hangisi daha yüksekse o puan türü esas alınacaktır manasındadır. Yoksa her iki sınava da girme zorunluluğu var manasında değildir.

Örnek :

Aktüerya (MF-1, YGS-1)
Döküm Öğretmenliği (MF-2, YGS-2)
Kimya Öğretmenliği (MF-2, YGS-2)
Metal Öğretmenliği (MF-2, YGS-2)
Su Ürünleri Mühendisliği (Yüksekokul) (MF-2, YGS-2)
Tekstil Dokuma ve Örgü Öğretmenliği (MF-2, YGS-2)
Tekstil Öğretmenliği (MF-2, YGS-2)
Tekstil Terbiye Öğretmenliği (MF-2, YGS-2)
Tütün Eksperliği (MF-2, YGS-2)
ygs.varolmak.com alıntıdır

İndirme Linki Burada

2010 Lys Sınav Sistemi Lys Sınav Sistemi Nasıl Olacak

2010 Lys Sınav Sistemi Lys Sınav Sistemi Nasıl Olacak

Lys Sınav Sistemi - ( Ygs Sınav Sistemi hakkında bilgi almak için tıklayın. ) Yeni sınav sisteminde, puan türlerinde beklenen artış, `uygun vasıftaki adayı uygun bölüme yerleştirilmesi` açısından etkin ve sağlıklı bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

LYS sonunda 4 temel puan grubu oluşuyor :

* TM (Türkçe Matematik) (bugünkü sistemde EA-2`ye karşılık geliyor)

* MF (Matematik-Fen) (bugünkü sistemde SAY-2`ye karşılık geliyor)

* TS (Türkçe-Sosyal) (bugünkü sistemde SÖZ-2`ye karşılık geliyor)

* DİL (Yabancı Dil) (bugünkü sistemde DİL`e karşılık geliyor)

İşte bu noktada belki de yeni sınav sisteminin getirdiği en önemli değişiklik şu oluyor : ÖSYM her puan grubunun alt puan türlerini belirleyecek. Mesela MF grubu içinde MF1, MF2, MF3.... şeklinde çok sayıda (alt) puan türü hesaplanacak. Puan türleri arasındaki fark, derslerin ağırlıklarında olacak.


Soru Ağırlıkları Henüz Belli Olmadı

Hangi puan türünde, hangi dersin ne kadar ağırlıklı olacağı henüz belirtilmedi Ygs ve Lys Soru Konuları başlığımızı takip ediniz. Yeni uygulamanın amacı, bölümlere yerleştirilecek adayların başarılarını bölümlerin beklentileri ile örtüştürmek. Örnek vermek gerekirse Mimarlık ile Biyoloji bölümlerini ele alalım. Şu andaki sistemde Mimarlık ve Biyoloji bölümleri de SAY-2 puanı ile öğrenci alıyor. Fakat iyi bir mimar olabilmek için bilinmesi gereken biyoloji bilgisi ile iyi bir biyolog olmak için bilinmesi gereken biyoloji bilgisi doğal olarak birbirinden farklı ve şu andaki sınav sisteminde bu ayrıştırılamıyor. Yeni sınav sistemi ile bu ayrışma artık yapılabilecek.

Bu konuda merak edilen bir konu da, aynı isimli bölümlerin puan türlerinin ayrı olup olamayacağı yönünde. Prof. Yarımağan, aynı isimli bölümlerin farklı puan türü ile öğrenci almayacağını belirtiyor. Örneğin bazı inşaat mühendisliği bölümleri mesela MF4 ile öğrenci alırken diğer inşaat mühendisliği bölümleri MF5 ile öğrenci almayacaklar.

Puan türlerindeki bu çeşitlenmenin ardından, dershanelerin sunacakları ürün/hizmet paketlerinde de önemli bir çeşitlenme söz konusu olabilir. 2010`dan itibaren `Tıp Fakültelerine hazırlık için Butik Dershaneler`, `Hukuk Bölümleri için Özel Sınıflar` şeklinde ilanlar ile karşılaşmamız sürpriz olmayacaktır. ( Ygs Hazırlık )

5 farklı Lisans Yerleştirme Sınavı

LİSANS Yerleştirme Sınavları, içerik olarak şu anda uygulanmakta olan ÖSS ikinci aşama sınavından farklı olmayacak. Ancak sınav uygulamasında önemli değişiklikler var.

5 farklı LYS sınavı yapılacak:

* LYS-1 : Matematik Sınavı (Matematik, Geometri)
* LYS-2 : Fen Bilimleri Sınavı (Fizik, Kimya, Biyoloji)
* LYS-3 : Edebiyat-Coğrafya Sınavı (Türk Edebiyatı, Coğrafya-1)
* LYS-4 : Sosyal Bilimler Sınavı (Tarih, Coğrafya-2, Psikoloji/Sosyoloji/Mantık)
* LYS-5 : Yabancı Dil Sınavı(Almanca/ Fransızca/ İngilizce)

ÖSYM, LYS`leri haziran ayının ikinci yarısında iki ardışık hafta sonu yapmayı planlıyor. Temel ilke, bir günde bir sınav yapılması. Bu çerçevede, kesin olmamakla birlikte 20 Haziran Cumartesi günü LYS-1, 21 Haziran Pazar LYS-4, 27 Haziran Cumartesi günü LYS-2, 28 Haziran Pazar LYS-3 sınavlarının yapılması beklenebilir.Yabancı Dil Sınavı`nın (LYS-5`in) ne zaman uygulanacağı konusu net değil.

LYS`lerin uygulanmasında, derslerin test kitapçıkları ayrı ayrı olacak ve her ders için belli bir süre ayrılacak. Örneğin LYS-2`de Fizik, Kimya, Biyoloji için üç ayrı kitapçık olacak. Her testte sorulması planlanan soru sayısı (kesin olmamakla birlikte) 80-100. Her test için ayrı süre verilecek. Mesela önce fizik testi dağıtılacak, süre başlayacak, süre sonunda fizik testi toplanacak, sonra kimya testi dağıtılacak.

LYS-4 testi ile ilgili bir detayı açıklamakta fayda var. Bu testte yer alan Psikoloji/Sosyoloji/Mantık testi tek kitapçık olarak uygulanacak.

Yine LYS-1 testi ile ilgili bir detay önem taşıyor. Bu sınavda Matematik ve Geometri testleri ayrı kitapçık olarak uygulanacak.

YGS performansı LYS puanını etkileyecek

ADAYLARIN en çok merak ettiği konular arasında LYS puanlarına, YGS performansının etkili olup olmayacağı var. Bu konuda her ne kadar YÖK tarafından daha önce yapılan açıklamada LYS puanları hesaplanırken YGS`nin sadece temel-Matematik ve Türkçe testlerinin sonuçlarının dikkate alınacağı belirtilmişse de, Prof. Yarımağan, eğitim çevrelerinden gelen öneriler doğrultusunda YGS`deki tüm testlerin LYS puanında dikkate alınacağını belirtti. Bilindiği üzere, şu andaki sistemde birinci bölüm testlerinin ikinci puan türleri üzerindeki ağırlığı % 55-60 civarında. Yeni sistemde bu oranın % 35-40 civarında olacağı, Ünal Hoca`dan aldığımız detay bilgiler arasında.

Emre Gülkaya Lades Gibi Aklımdasın şarkısı Şarkı Sözleri SÖzü

Emre Gülkaya Lades Gibi Aklımdasın Emre Gülkaya Lades Gibi Aklımdasın şarkısı Şarkı Sözleri SÖzü

Dua gibi dilimdesin
Nefes gibi içimdesin
Senle öyle doluyum ki
Sanki heran benimlesin

Sensiz huzur bulmuyorum
Hayattan zewk almıyorum
Seni yazıp çiziyorum
Şiirimde şarkımdasın

Lades gibi aklımdasın
Kanımdasın canımdasın
Seni öyle seviyorum
Sende bunun farkındasın (x2)

Tripkolic Yalnız Beni Sev,Tripcolic Yalnız Beni Sev şarkısı,Tripkolik Yalnız Beni Sev sözleri,Tripcolik Yalnız Beni Sev sözü,

Tripkolic Yalnız Beni Sev,Tripcolic Yalnız Beni Sev şarkısı,Tripkolik Yalnız Beni Sev sözleri,Tripcolik Yalnız Beni Sev sözü,

Yine SancıLar beni buLdu.
Derdim beni Vurdu.
KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki.
Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder.
Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi.
Sen yoksan varsın beni yanına aLsın Rabbim.
Dönsen neLer verirdi ugrunaa bu beden.
Gidişin beni bitiren öLürüm dayanamazki bu beden.
Yerine başkasını aLmaz Can veririm ugruna istesen...


KaranLık bi odada gözLerin geLir bu akLa.
Beni bagLayan sebeb sensin yaşanan bu hayata.
yaLan oLdu qeçmişim ve Sevdigimse uzakta..
EksiLmezki hayatımdan hasret ve dert tasa.
ELLerini tutmak varken bakınıyorum sadece.
Dudagından öpmek varken agLıyorum her gece.
Cevabını buLamadıgım çok garip bi biLmece.
Dünya bence çok degişmiş AşkLar oLmuş düzmece.
Hayatta istedigim tek şey SenLe oLan bir yuva.
HayaLLer bu gerçek oLur her ne kadar zor oLsa.
Sanma derdim bir rüya ve oyuncak bi dünya.
DuvarLarsa üstüme geLir bakamaz oLdum aynaya.
SensizLikte Senden kaLan bir resim var eLimde.
YaşLar akıyo gözümden karanLık bi köşede.
Aynada üzgün bi adam hayaL kurar gözünde.
SessizLik bogar akşamı Cemre düşer bu kaLbe.
Hayat beni yendi derken bırakmadım kendimi.
Senden sonra asLa oLmaz sevemem ben kimseyi.
Ben seninLe ögrendim biLemedigim çok şeyi.
Sen benimLe buLdun kayboLan bu kimLigi...

Tripkolic Melantik Tripkolik Melantik Şarkısı Tripcolic Melantik Şarkı Sözü,Tripcolik Melantik şarkı Sözleri

Tripkolic Melantik Tripkolik Melantik Şarkısı Tripcolic Melantik Şarkı Sözü,Tripcolik Melantik şarkı Sözleri

Göz Göze Geldim
Ruhumu Çektin,
Al benim kalbim senindir sevgilim.
Aşk Buysa yaşıyorum
Dünümü karaladım
Nedendir bilmiyorum ben aşkı seviyorum.

Sevdamı yaşıyorum kalbime yazıyorum,
Gerekte duymuyorum, dünüme bakmıyorum
Seninle dolu dolu ben mutlu oluyorum
Yanında titriyorum kolunda ölüyorum
Benim tek gerçeğim hayatım herşeyim
Bambaşka dünyadayım seninle uçmaktayım
Ben sana yazıyorum başka kalp bilmiyorum
Son nefes çekiyorum herşeyde yaşıyorum
Senin o sözlerin can yakar sevgilim
Çekdikçe içindeyim sevmekde ölmekteyim

Ben seni seçtim ah kendimden geçtim,
MELANTİK oldum kuş olup sana kondum..

Çığlık oldun özlemin yine vurdu,
Sen benim nefesim ben aşkı buldum

Ben aşkı buldum artık fark etmez
Sevmesende beni sevgim bitmez.


Çığlık oldun özlemin yine vurdu,
Sen benim nefesim ben aşkı buldum

Ben aşkı buldum artık fark etmez
Sevmesende beni sevgim bitmez,

Diri diri gömdüm bak bu bedenimide
Ateşe verdi yaktı sevgisiyle
Cennete düştüm sanki bir meleğim
Sebepmişin bunu yeni fark ettim

Sen gündüz ve sen beni ısıtan
Sen gül dünya bendim havaya uçan
Sen ağlarsan karalar bağlayan
işte sen benim yüreğimi çalan.

Geceleri yanımda sardığım sensin
Hecelerime anlam katan meleğimsin,
Derdime çarem derdime derman
Bendime sahip bendimden geçmişim

Sevmişim deli gibi peşinde divane
Dönüp duran bu başım senin etkinde
İlacı yokki ah keşke olsa,
Keşke olsada uğrunda ölsem..


Çığlık oldun özlemin yine vurdu,
Sen benim nefesim ben aşkı buldum

Ben aşkı buldum artık fark etmez
Sevmesende beni sevgim bitmez.

Çığlık oldun özlemin yine vurdu
Sen benim nefesim ben aşkı buldum

Ben aşkı buldum artık fark etmez
Sevmesende beni sevgim bitmez.

Çığlık oldun özlemin yine vurdu
Sen benim nefesim ben aşkı buldum

Ben aşkı buldum artık fark etmez
Sevmesende beni sevgim bitmez.

Çığlık oldun özlemin yine vurdu
Sen benim nefesim ben aşkı buldum..!

Mirkelam Kargo Aşk Acısı Şarkısı Şarkı Sözleri Şarkı Sözü

Mirkelam & Kargo Aşk Acısı Şarkı Sözleri Mirkelam Kargo Aşk Acısı Şarkısı Şarkı Sözleri Şarkı Sözü

Mirkelam & Kargo Aşk Acısı Şarkı sözleri
Mirkelam (RRDP) Kargo 2010 Şarkı Sözleri

Saygı duyarım sevgiye
Tek bir kurşun atmadım
Su taşırım çöllere
Aşka yenildim işte
Ağır konuştular çok
Taşlamalar içinde
Birtek göz kırpıp balıklara
Gel buna yenil işte.

Aşk acısı kalp ağrısı
Durmaksızın durmaz sızı
Aşk acısı kalp ağrısı
En anlamsızı hem anlamlısı
Aşk acısı kalp ağrısı
Durmaksızın durmaz sızı
Aşk acısı kalp ağrısı

Mirkelam Kargo RRDP Şarkı sözleri Mirkelam & Kargo Rakın Rol Disco Şarkı Sözleri

Mirkelam & Kargo RRDP Şarkı sözleri
Mirkelam & Kargo Rakın Rol Disco Şarkı Sözleri



Gönlü kırık bu alemde
Sen bayağı altta kaldıysan
Kalemi kumdan yapıp
Manzaraya siper kazdıysan

Ayrılığın çılgınlığı derken aman
Kader dalgınlığı
Sen de benim gibi durup eğer hala
Nişanlanmadıysan

Düşün şöyle akşamüstü
Bir kır kahvesi ya da
Çabuk şehir, hep insanlar
Taksim merkezi
Rakın Rol Disko Parti
Rakın Rol Disko Parti
Rakın Rol çiftetelli.

Bir bileyci bileyliyor bizi feci
Filmin bu yerinde
At oh Cherry al koş kap kemanı da
Sapla en derine

Kaçtın your save saptın your way
Bu en sevdiğim bölüm
Kastın your mind kastın your life
Bu gece bunu düşün

Biraz kafan karışınca
Bırak onları yerine
Ara anneni babanları
Ya da sevgilim ben dönünce
Rakın Rol Disko Parti
Rakın Rol Disko Parti
Rakın Rol çiftetelli
Ah ah ah tutelimi.net
Topla gel, yavaştan
Düşün şöyle akşamüstü
Bir kır kahvesi ya da
Çabuk şehir, hep insanlar
Bağdat Caddesi

Biraz kafan karışınca
Bırak onları yerine
Ara anneni babanları
Ya da sevgilim ben dönünce
Rakın Rol Disko Parti
Rakın Rol Disko Parti
Rakın Rol çiftetelli

Mirkelam ve Kargo Yollar Şarkısı Şarkı sözleri Şarkı Sözü

Mirkelam ve Kargo Yollar Şarkı sözleri Mirkelam ve Kargo Yollar Şarkısı Şarkı sözleri Şarkı Sözü

Bu yollardaki geçen çizgiler
Gidilen yeri bize gösterir
Şu anlımdaki duran çzgiler
Akılsız başa ceza kestirir
Yine bindim arabama
Öyle hızlı gidiyorumki
Geride kalır aynada hızla geçer tüm gerçekler.

Hep ayrılıkmı dedim diye
Bir şarkı çalar cd çalarda
Anlatır seni şu aşk zikzaklarını bana
Yollar yollar beklediğim
Yollar yollar terkettiğim
Yollar yollar asfalt kader
Yollar yollar beklediğim
Yollar yollar terkettiğim

Yonca lodi canım ailemde söylediği şarkı Canım ailem Yonca Lodi şarkısı Canım ailem 45. bölümdeki şarkı

Yonca lodi canım ailemde söylediği şarkı Canım ailem Yonca Lodi şarkısı Canım ailem 45. bölümdeki şarkı


Böyle aşk olmaz ki duyuyormusun
Rüyanda gördükçe özlüyor musun?
Seni ne çok sevdiğimi
Gözlerimde görmüyor musun
Seni ne çok sevdiğimi
Gözlerinle görmüyor musun?

şarkının tamamını aşagıdaki playerden dinleyebilir,Şarkıyıburadan indirebilirsiniz

Zara Gerçek Aşk Sözleri şarkısı Zara Gerçek Aşk Sözleri Zara Gerçek Aşk Sözü

Zara Gerçek Aşk Sözleri şarkısı Zara Gerçek Aşk Sözleri Zara Gerçek Aşk Sözü

Aşk bir araçsa sana varmaya,
Her kahrı baş tacımdır,,
Ucunda sen varsın ya hayat bu ya,,
Ölümde bile sana varmaktır…

Elçi bir göz ise mührün kalbimde,
Zaman beni beklese,
Dünya durdukça inan seninim ben,
İster aglat istersen gelme,
Sözüm söz ellerin kalbimde..

Gercek aşk ibadet halidir.
Korur tüm kötülüklerden.
Sen benim tek bağımsın yarım kalsın..
Sensiz gelecek günler,
Varsın bensiz yaşansın..

Sevenlerin adı giderde.
Aşkları kalırmış ama,
Yalnızlığa mahkumlar ağlasın,
Bu şarkıyla aşıklar birbirini tanısın..

Şiir
Bu kaçıncı gece gündüze devrediyorda sen gelmedin
Köprü altına gizlenmiş çaresiz duygularım
Gelip geçenden habersiz tutelimi.net
Sevemedim bu kalabilıkta yalnızlığı
Hayır görmemiş gözlerden düşüyorum sessiz
Yaşadığımı alıp verdiğim nefesten anlıyorum

Gercek aşk ibadet halidir
Korur tüm kötülüklerden
Sen benim tek bağımsın yarım kalsın
Sensiz gelecek günler
Varsın bensiz yaşansın

Sevenlerin adı giderde
Aşkları kalırmış ama
Yalnızlığa mahkumlar ağlasın
Bu şarkıyla aşıklar birbirini tanısın

Bir Bayana verilebilecek en Ucuz en güzel tek taş Yüzük :)

Bir Bayana verilebilecek en Ucuz en güzel tek taş Yüzük :) en uzun tektaş yüzükler,en ucuz fiyata tektaş pırlanta,

İsrailli bir mücevher ustası, içinde bitki ve yeşillik yetişebilen yüzük üretti.Şehir insanına doğayı hatırlatmak istediği için böyle bir işe girdiğini söyleyen Hafsteinn Juliusson, yüzüklerin içine İzlanda yosunu denen bir kara yosunu koyuyor. Bu bitki, düzenli sulandığı takdirde 6 ay hayatta kalabiliyor.

2010 Sevgiliye Hediye 2010 Sevgililer Günü Altınbaş Kolye

2010 Sevgililer Günü Altınbaş Kolye 2010 Sevgiliye Hediye 2010 Sevgililer Günü Altınbaş Kolye
Altınbaş’ın Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı kolye, aşkın sonsuz ateşini yansıtıyor…

“Bitmeyen aşklara” sloganıyla tüketicisi ile buluşan Altınbaş sevgililer günü ürünü geometrideki sonsuzluk kavramını ifade etmek için kullanılan “∞” işaretinin formundan esinlenilerek hazırlanmış…

Bu şık ve zarif kolye Altınbaş mağazalarında, Altınbaş kutusu ve sertifikası ile beraber sizlerin beğenisine sunuluyor.

Gece Kıyafetleri 2010 Gece Abiye Modelleri Abiyeler Yeni Modelleri

Gece Kıyafetleri 2010 Gece Abiye Modelleri Abiyeler Yeni Modelleri






















El Örgüden Bikini Örgüden Bikini Modelleri örgü Bikini resimleri

El Örgüden Bikini Örgüden Bikini Modelleri örgü Bikini resimleri

Evlendikten Sonra Kilo Almamak Evlendikten Sonra Kilo Almamak İçin Ne Yapılmalı

Evlendikten Sonra Kilo Almamak İçin Ne Yapmalı?

Araştırmacılar evlenen kişilerde bekârlara oranla 2.5 ile 4 kg arasında ağırlık artışı yaşandığını bildirmektedirler. Bu ise toplumdaki “evlenmek kilo aldırıyor” şeklindeki yaygın kanıyı besliyor. Tam olarak nedeni bilinmemekle birlikte, bireylerin evlendiklerinde artık kendilerine özen göstermelerine gerek kalmadığını düşünmeleri ve kilo vermeyi önemsememelrinin bu duruma yol açtığı zannediliyor.

Önceleri eğlenceli gelebilir, ama…

Bizim ülkemiz için genelde genç gelin adayları evlenmeden önce yeni ev telaşı, gelinlik provası, düğün hazırlığı, davetiyeler, ailelerin stresi, daha güzel görünmek için spor bakım ve diyetler ile hayatlarının en zayıf hali ile gelinlik giyerler. Daha sonraları kilo alanlar birçok kişi hep gelinliğini örnek verir: “Ben evlendiğimde 48 kiloydum belim de sadece 59 – 60 cm idi” Bu veya buna benzer cümleler ile övünülerek anlatılır bu tür anılar. Sonrası ise genellikle şu şekilde gelişir:

Gelin hanıma düğün sonrası uzak-yakın pekçok akraba ziyarete gelir. O da bu akrabalara bütün marifetlerini sergilemek için börek, pasta, tatlılar, en lezzetli yemekler yapar ve misafirlerini ağırlar. Eşi de bu bolluktan nasibini alır ve kısa süre sonra hem kendisi hem de eşikısa sürede kilo alırlar. Bunun yanıda yeni evlilerin çok sevdiği evde film izlemek, televizyon karşısında bir şeyler atıştırmak, hafta sonu yeni evlerinde güzel kahvaltılar yapma hevesleri de bu durumu besler.

Önceleri bu durum eğlenceli gelir hatta “bak eşime ne güzel bakıyorum yüzü gözü kanlandı canlandı” bile denilir. Bu durum yakınlar ve tanıdıklar tarafından da takdir edilir. “Evlilik yaramış sana” ifadesi bu durumun en öz ifadesidir. Eğer hemen çocuk yapma isteği de varsa gelin hanım bu kiloların üzerine hamilelik kilolarını da ekleyerek, gelinlik içindeki vücudunu hayal dünyasına doğru yollayıverir ve elde avunacak şey olarak sadece fotoğraflar kalır.

Bu senaryo daha çok ev hanımı bir gelin için mümkün görünüyor. Eşlerin çalışması halinde ise kilo almanın en büyük sebebi akşam eve yorgun gelip yemek yapmaya üşenerek dışarıdan fast-food siparişi vermek oluyor ve yine televizyon karşısı atıştırmalar ve hafta sonu arkadaş toplantıları… Kısacası dikkat edilmezse en ufak tembellik ya da ihmalde kilolar sarıyor dörtbir yanı. Tabii bunlar kötü senaryolar ama maalesef pekçok kişiye de uyuyor. Ama buna karşın kendine dikkat eden ve ufak çaplı oynamalar olmakla birlikte genel olarak formunu koruyan pekçok yeni evli çift de mevcut.

Gelin Saçı örnekleri Gelin Makjayı İçin Örnekler

Gelin Saçı örnekleri Gelin Makjayı İçin Örnekler