3 Ekim 2010 Pazar

İçimden Bi Ses Bana Koş Diyor Şarkısı Sözleri Kim Söylüyor

Zehranın söylediği tut elimi şarkısı


Sıkıntılar büyüyorlar
Anlamadım neden
Yürüyorum duruyorum
Çıldırmak içtn değil
Nedensizce
Düşünceler meteoman.netKemiriyor beynimi
Düşündükçe çıkmazlara giriyorumofff
Etrafımdaki insanlarsa zaten durgun
İçimden bir ses bana koş diyor,
Karanlıktan aydınlığa
Dışarısı bomboş kapkaranlık
Düşüyorum tut elimi
İçimden bir ses bana koş diyor,
Karanlıktan aydınlığa
Dışarısı bomboş kapkaranlık
Düşüyorum tut elimi

3 Ekim 2010 İstanbul Depremi 4.4 şiddetinde Deprem Meydana Geldi

3 Ekim 2010 İstanbul Depremi , 3 ekim İstanbulda Deprem,istanbulda deprem mi Oldu

arkadaşlar şimdi facede arkadaşlardan öğrendim istanbul hafif şiddetli deprem olmuş.Kimi diyor cok sallandı kimi diyor az.İnşallah daha büyügü olmaz dua edin.
Marmara'da deprem meydana geldi. Deprem İstanbul genelinde hissedildi. Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre merkez üssü Marmara Denizi olan depremin 4.4 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Depremin derinliği 7.7 kilometre olarak ölçüldü.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden edinilen bilgiye göre, saat 20.49’da meydana gelen deprem Marmara Denizi’nde 40.8237 enleminde ve 28.1382 boylamında gerçekleşti.

Esra Acu Biyografi ve Hayatı Esra Acu Kimdir


Esra Acu, Esra Acu Kimdir ,Esra Acu Biyografi,Esra Acu Hayatı,Esra Acu resimleri,Esra Acu kim,saadet partisi,saadet partisi esra acu

SP’de genel başkanlık görevinden istifa eden Numan Kurtulmuş, yeni kuracağı partiye, yerel seçimlerde SP’nin Çankaya Belediyesi adayı olan tiyatro sanatçısı Esra Acu’yu da götürecek. Güzelliği ve sanatçı kimliğiyle ön plana çıkan ve SP‘ye katılımı “partide tabular yıkılıyor” yorumlarına neden olan Acu, “Sayın Kurtulmuş, Türk siyasi hayatında yeni bir siyasi tarihin başlangıcı oldu.Kendisinin yeni parti sürecini çok güzel yerlere getireceğine inanıyorum. Ben de kendisiyle birlikte hareket ediyorum, yanındayım” dedi.

VATAN gazetesine konuşan Acu, Kurtulmuş’un partiye çok büyük emek verdiğini ancak gelinen süreçte kendisine haksızlık yapıldığını savundu. 35 yaşında ve bekar olan Acu, Türkiye’nin ilk kadın pandomim sanatçıları arasında gösteriliyor. Ankara Konservatuarı’nda iki yıl tiyatro eğitimi alan Acun, Ankara Devlet Tiyatrosu’nda misafir oyuncu olarak görev yaptı