26 Şubat 2011 Cumartesi

26 Şubat Yetenek Sizsiniz 2. yarı Final yarışmacıları 2011

26 Şubat Yetenek Sizsiniz 2. yarı Final yarışmacıları 2011

Yarışmacılardan bakalım kimler finale kalacak
2.yarı finalde finale kalan iki isim
Cüneyt Acar - Oguz Engin

Geçen Hafta kimler finale kalmıştı
Programın ilk finalistleri ; Aref GHAFOURİ ve Cem Arman Yenel

* Aref Ghafouri
* Cem Arman Yenel
* Kerem Yılmaz
* Volkan Aytekin
* Asomania
* Yiğit Beşli arasından halk oyuyla Aref Ghafouri  Cem Arman Yenel final yarışmasına çıkmaya hak kazandı

radio mic beatz dinle - radio mic beatz Frekans Dj Kolera

radio mic beatz dinle - radio mic beatz Frekans Dj Kolera

rap degil sagopa kajmer dinleyenlerdenim
ben açım senin cüretine tutelimi
dünya senle kalsa sen onunl kalamazsın
eger gönlün benimle olursa yemende olsan bile benimlesin

bu şarkıyı ben dahi bilmiyodum koleraa
şarkının sözlerini hatırlamadıgım için ben kendi sesimle bir süprizle karşılaştım

2011 Türk Telekom İş Başvuru Formu - Turktelekom iş Başvurusu Şartları

Türk Telekom Genel Müdürü Gökhan Bozkurt, geçen yıl 3 bin 357 kişiyi işe aldıklarını belirterek, “Bu yıl geçen yıl kadar eleman almayacağız ama yine binli sayıların üzerinde istihdam sağlayacağımızı düşünüyorum” dedi. Türk Telekom, geçen yıl işe aldığı 3 bin 357 yeni çalışanını, CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen “Aramıza Hoş Geldiniz 2011” tanıtım programında bir araya getirdi.

Türk Telekom'un yeni çalışanlarla üst yöneticilerin katıldığı eğitim semineri kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuşan Bozkurt, etkinliğin gelenek haline geldiğini ifade ederek, “Bu kadar insanı,tutelimi çalışanı, istihdamı bir arada görmek açıkçası bizi sevindiriyor, rakiplerimizi de korkutuyor” dedi.Geçen yıl 3 bin 357 kişiyi aralarına kattıklarını, bunun yüzde 58'inin mühendis ve tekniker, yüzde 42'sinin de idari bölüm mezunlarından oluştuğunu belirten Bozkurt, istihdamda yerelliğe önem verdiklerini, 81 ilde de eleman istihdam etmeye çalıştıklarını anlattı.

Türk Telekom iş başavurusu, son 4 yılda 9 bin kişiye istihdam sağladıklarını ifade eden Bozkurt, genel müdürlükte ve bölgelerde, üst yönetici, uzman ve müdür olarak yurt dışında okuyanları ve çalışanları da işe aldıklarını ve tersine beyin göçü sağladıklarını kaydetti.Şirketin 2009 yılında “En Yüksek Prim Ödeyen İşverenler” listesinde ilk sırada yer aldığını, buna paralel olarak Türkiye'nin en fazla istihdam sağlayan şirketleri arasına girdiğini belirten Bozkurt, “Şirketlerin büyüklüğü, ciro ve teknoloji büyüklüğü ile ölçülmez. En büyük zenginlik insan kaynaklarıdır ve bunların niteliğidir. Bizi rakiplerimizden ayıran en önemi özellik de bu dedi.

Efe Ölecek mi? Kavak yellerinde Hüzün Var 119.bölüm Özeti

Efe, Aslı için zamanı durdurur. Efe’nin Aslı’ya sürprizleri bununla da bitmez. Aslı’yı gizli odasına sokar. Aslı, gördükleri ve Efe’nin evlilik teklifi karşısında duygusallaşır. Aslı’nın da Efe’ye bir sürprizi vardır. Efe ile Aslı, yeniden evlilik kararı alırlar. Ancak bu evlilik diğer evliliklere benzemeyecektir. Efe bunun için arkadaşlarından yardım ister. Deniz, Özge’nin intihar haberini alır almaz hastaneye koşar. Güven de beklemediği bir telefonun ardından hastaneye gider. Deniz, hastanede Güven’e rastlar. Güven’in perişan halini gören Deniz, bir şeylerden şüphelenir ve Efe’nin hastalığını öğrenir. Deniz, can dostu Efe için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Efe’nin hastalığını Deniz dışında biri daha öğrenecektir. Efe, arkadaşlarının yardımıyla Aslı’ya muhteşem bir düğün töreni hazırlar. Herkes çok eğlenir. Efe, Aslı’yı balayına Barselona’ya götürür. Aslı, en mutlu gününde kara bir haber alır.