5 Temmuz 2011 Salı

Hilal Cebeci Twitter Resimleri - Hilal Cebecinin Twitterde Paylaştıgı Resimler

Hilal Cebeci Twitter Resimleri - Hilal Cebecinin Twitterde Paylaştıgı Resimler

Ali Taran Ayşe Özyılmazel Eleştirileri

bu duruma şaşırmakla birlikte bir duruma bir kez daha dikkat çekmek istedim. genel olarak insanların tepki verdiği bu hanım kızımızın babası yaşında birisiyle evlenmesi değildir. isterse 100 yaşında birisiyle evlenir. tamamen kendisinin bileceği birşey.

insanları rahatsız eden ortada hastalığı ilerlemiş halde olan kanser hastası bir kadın olmasıdır. bakın kimse kimseyi koruma kollama kurumu değil evet. ama vicdan dediğimiz bizi hayvanlardan ayıran ve insan niteliği kazanmamızı sağlayan bir hissiyat var.

gerçekten empati kurabiliyorum. evet hayat bu. dedeniz yaşında birine de aşık olabilirsiniz. bu kişi gay olabilir, çocuklu olabilir, evli olabilir. hayatın garantisi var mı? yok!

belki ali taran ve karısının arasındaki aşk, evlilik biteli 5 yıl oluyor, 10 yıl oluyor. ancak resmi boşanma geçen hafta gerçekleşmiş. ama sen ortaya çıkmış, davullu ,zurnalı, gazetecilere pozlar vere vere, kameralar önünde öpüşe öpüşe evleniyorsun. ve kanserli kadın belli ki buna çok üzülecek. belki de ömrü kısalacak, hastalığı atak yapacak. hiç mi düşünmezsin? vicdan nerede vicdaaaaaannnnnnnnnn? tatlım diye şarkı söylemekle olmuyor bazı şeyler.

madem bu kadar aşıksın, para var. git roma'ya vegas'a, çağır yakınlarını, kimseye duyurmadan evlen. o öpüşme fotoğrafların hürriyet gazetesinde değil, senin aile albümünde dursun.mecbur muyum diyorsan evet mecbursun. buna mecbur olmak istemiyorsan geçen hafta kanserli karısından yeni boşanmış adamla evlenmeyeceksin!

adama zaten diyecek birşey bulamıyorum. allah ıslah etsin.
(white vinegar, 04.07.2011 19:37) Alıntı

9 - 10 Temmuz Kpss A Grubu Sınav Giriş Yerleri Öğren http://ais.osym.gov.tr

BASIN DUYURUSU
(29 Haziran 2011)
2011 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik:
Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi
9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak 2011-KPSS A Grubu ve ÖğretmenlikSınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.
Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini TC Kimlik Numarası ve şifreleri ile 29 Haziran 2011 günü saat 15.00’ten itibaren ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden sınava girecekleri her oturum için ayrı ayrı edinebileceklerdir. Sınava Giriş Belgeleri adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir.
Adayların sınava girecekleri binaları sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır. 
Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Nüfus Cüzdanı fotoğraflı ve TC Kimlik Numarası yazılı olmalıdır. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.
Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Dgs 2011 Akademik Not Ortalama İşlemler Nasıl Yapılacak

2011-DGS: AKADEMİK NOT ORTALAMALARI İŞLEMLERİ


DUYURU

(4 Temmuz 2011)

2011-DGS: AKADEMİK NOT ORTALAMALARI İŞLEMLERİ

17 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için, meslek yüksekokullarındaki tüm son sınıf öğrencilerinin (sınava başvurmayanlar da dahil) akademik not ortalamalarının toplanması işlemleri 04-15 Temmuz 2011 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır.

Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri ve AÖF Merkez Bürosu işlemlerini http://dgsnot.osym.gov.tr adresinden yapacaklardır. Program kullanma kılavuzu sitede mevcuttur.

Adaylar bilgilerini http://ais.osym.gov.tr adresinden veya 16-17 Temmuz 2011 tarihlerinde kendi okullarının astığı listelerden kontrol edebileceklerdir. Bilgilerinde düzeltme gereken adaylar için ek güncelleme işlemleri 18-19 Temmuz 2011 tarihlerinde Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri ve AÖF Merkez Bürosu tarafından yine elektronik olarak yapılacaktır. 19 Temmuz 2011 tarihinden sonra gelen düzeltme istekleri kabul edilmeyecektir

AÖF Merkez Bürosu ve Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri, kullanıcı bilgileri veya program ile ilgili olarak ÖSYM Sistem Destek Merkezi’nden (0-312-298 80 80) bilgi alabileceklerdir.

İlgililere duyurulur.