12 Haziran 2011 Pazar

Başbakan Balkon Konuşması Ak Parti Merkezi

Başbakan Balkon Konuşması Ak Parti Merkezi

24. dönem milletvekili seçimlerinde sandıkların yaklaşık %99'u açıldı ve AK Parti'nin yüzde 50 oyla tek başına iktidara geleceği anlaşıldı.

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, çocukları ve torunlarıyla beraber AK Parti Genel Merkezi'nde partililerle beraber seçim sonuçlarını izledi.

3. kez partisini iktidara taşıyan AK Parti Lideri ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde 3. balkon konuşmasını yaptı. İşte o balkon konuşmasında söyledikleri...



CESARET VE CİDDİYET VURGUSU
"Aziz milletim, sevgili kardeşlerim, değerli yol arkadaşlarım. Burada Ankara'da AK Parti genel merkesinden tüm arkadaşlarımla hepinizi muhabbetle selamlıyorum.

81 vilayetimizi, 74 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının tamamını sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Tokyo'dan Viyana'ya, Paris'ten Toronto'ya kadar tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını selamlıyorum. Türkiye'den gelecekhaberleri heyecanla bekleyen Kahire, Saraybosna, Bakü, Lefkoşa ve diğer tüm ülke ve kardeş başkentleri muhabbetle selamlıyorum.

12 Haziran seçim sonuçları ülkemize, milletimize tüm dünyaya hayırlı olsun. Bu sonuçlar hem bölgemizde hem de dünyada huzur ve istikrara katkı sağlasın. Katılım noktasında tüm milletime cesareti ve ciddiyeti konusunda yürekten şükranlarımı sunuyorum.

Gurbet ellerden gelip vatanında oy kullanan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Seçimlerde görev alan sandık görevlilerine, kamu görevlilerine, güvenlik görevlilerine şükranlarımı sunuyorum.



"VURMAYA DEĞİL SEVMEYE GELDİK"
"AK Parti olarak çok farklı heyecanları yaşıyoruz. Türkiye'de her iki seçmenden birinin oyunu almış olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Herkesi kucaklayacağız, onları da aramıza alacağız. Zira böyle yaptığımız için demokrasi tarihimizde nadir rastlanan bir şekilde 3. dönem milletimizden yetki almanın heyecanını yaşıyoruz.

Biz vurmaya değil sevmeye geldik. 22 Temmuz'da 16 milyon kişinin oyuna mazhar olurken bugün oyumuzu 5 milyon arttırarak 21 milyon oy almanın bahtiyarlığı içindeyiz. 22 Temmuz seçimlerine göre oy oranımızı artırmış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Milletimize AK Parti'ye olan güveninden dolayı teşekkür ederim. Samimiyetimle söylüyorum ki 12 Haziran seçimlerinin galibi Türkiye'dir, bu aziz millettir. Türkiye kazanmıştır. Bugün demokrasi kazanmıştır. Bugün milli irade kazanmıştır. Bugün millet sandığa gitmiş ve son sözü söylemiştir. Millet bütün tartışmalara, bütün terreddütlere ve gerginliklere son noktayı koymuştur.



"İZMİR KADAR BEYRUT KAZANDI"
"Benim Türk, Kürt, Arap, Zaza, Çerkes, Tatar kardeşlerim kazanmıştır. 74 milyon kazanmıştır. İşçiler, memurlar, emekliler, çiftçiler, köylüler, engelliler, gençler kazanmıştır. Yoksul, kimsesiz kardeşim kazanmıştır. Mazlumların, mağdurların umudu kazanmıştır. Bugün İstanbul kadar Saraybosna, İzmir kadar Beyrut, Diyarbakır kadar Ramallah, Gazze kazanmıştır.



"ÖZAL'IN ÖZLEMLERİ YERİNİ BULDU"
"Bugün Türkiye kadar Ortadoğu, Balkanlar kazanmıştır. Bugün demokrasi kadar istikrar, barış kazanmıştır. Gururla ifade ediyorum ki Türkiye artık bölgesine ve dünyaya örnek teşkil eden bir demokrasiye sahiptir. Adnan Menderes'in, Fatin Rüştü Zorlu'nun, Hasan Polatkan'ın canlarını feda ettikleri demokrasi sarsılmaz bir güce ulaşmıştır. Merhum Özal'ın özlemleri artık yerini bulmuştur. Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının bina etikleri Türkiye Cumhuriyeti, güçlü demokasisi ile muasır medeniyetler seviyesine ulaşmıştır.

Çetelerin istikamet çizdiği Türkiye, milletin iradesiyle artık geride kalmıştır.



"DEMOKRASİDE GERİYE GİDİŞ OLMAYACAK"
"Benim milletim tartışmasız şekilde kazanmıştır. Milli irade üzerindeki vesayet, hukuk dışılık, üstünlerin sultası tartışmasız şekilde kaybetmiştir. Türkiye'nin önüne yeni, tertemiz sayfa açılmıştır. Herkes emin olsun ki önceki iktidarlarımızda olduğu gibi bize oy verenlerin değil tüm Türkiye'nin hükümeti olacağız.

Türkiye'nin tüm metrekaresinde AK Parti var. Batıda doğuda kuzeyde güneyde biz varız. 7 bölgenin hepsinde ilk partiyiz. Çünkü biz kimseyi dışlamadık. Canlar arasında fertler arasında ayrım yapmıyoruz. Demokrasinin standartlarını yükseltme amacında olduk. Bir nebze bile bundan sonra geriye gidiş olmayacak. Herkesin yaşam tarzı inancı değerleri bizim üzerimize mübarek bir emanettir. Herkesin yaşam tarzını, inançlarını, onurumuz, namusumuz şerefimiz olarak göreceğimizden kimsenin tereddütü olmasın.



"KİBİRDEN DAHA DA SAKINACAĞIZ"
"Özgürlükler çok daha genişleyecek, herkes kendini çok daha rahat ifade edecektir. Zira bugün sorumluluğumuz daha da artmıştır. Hassasiyetimiz de kat be kat artmıştır. Biz zaten üzerimizde emanet taşıyorduk, bugün bu emanet daha da artmıştır. Kibirden zaten kaçınıyorduk, bugünden itibaren, bütün üyelerimizle, bileseniz ki daha da sakınacağız, daha da mütevazı olacağız. Bundan sonra bu konuda daha hassas olacağız. Tevuzaya daha çok özen göstereceğiz. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.



"KAPILARIMIZI KAPATMAYACAĞIZ"
"Sandıktan çıkan sonucu en doğru şekilde okumanın amacı içinde olacağız. Yeni anayasa yapmak için de milletimiz bize bir görev verdi. Anayasayı uzlaşmayla yapma görevini milletimiz bize verdi. Bunu da umut verici bir gelişme olarak görüyoruz. 330 milletvekili çıkardık ya da çıkarmadık diye kapılarımızı kapamayacağız. Bütün partilere gideceğiz. Parlamento dşındaki STK'larla, akademisyenlerle istişare ve uzlaşma içinde olacağımızı daha bu akşamdan ifade ediyorum. Sivil, katılımcı, özgürlükçü bir anayasayı hep birlikte yapacağız. Bu anayasada herkes kendini bulacak. Doğu kendisini bulacak. Batı, kuzey, güney kendini bulacak. Milletim işte bu benim anayasam diyecek. Milletimin her ferdini birinci sınıf olarak görecek bu anayasa. Her kimlik, her ferdin, demokrasi, barış talebine bu anayasa karşılık verecek. Bu anayasa Türk'ün, Kürd'ün, Zaza'nın, Çerkes'in, Arap'ın, Tatar'ın, Sünni'nin Alevi'nin yani 74 milyonun anayasası olacak. Bu anayasa kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik, beraberlik üstüne tesis edilecek.



"GÖZYAŞINI DURDURMAK İÇİN DAHA DA AKTİF OLACAĞIZ"
"2023 hedefleri doğrultusunda yeni yatırımları hemen başlatacağız. Bu dönemde sosyal kesimlerin isteklerine daha çok önem vereceğiz. Milli birlik ve kardeşlik sürecine hız vereceğiz. Anaların akan gözyaşlarını durdurmak için daha da aktif olacağız. Red, asimalasyon politikalarını bitirdik, tamamen bitireceğiz. Bölgemizde barış için aktif rol alacağız. Hukuk barış adalet ve demokrasi diyeceğiz.



"HESAPLAŞMA DEĞİL HELALLEŞME GÜNÜ"
Kardeşlerim, yol arkadaşlarım, kazanan milletimiz, kazanan demokrasi olmuştur. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz. Biz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Bunu unutmayın. Bugün hesaplaşma değil helalleşme günüdür.

Kampanya sürecinde istemeden kalbini kırdığımız kardeşlerimiz varsa, hepsinden başta şahsım ve arkadaşlarım adına helallik istiyorum. Kampanya boyunca söylenenlerin, yanlış anlamaların meydanlarda kalmasını istiyorum. İstemeden incittiğimiz siyasiler varsa onlardan da helallik istiyorum. Biz aziz milletimize hakkımızı helal ediyoruz.



"DEMOKRASİ BAYRAMI"
Teşkilatıma şükranlarımı sunuyorum. Genel başkan yardımcılarıma, bakan ve milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

3. dönem AK Parti iktidarı milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Her şey Türkiye için. Herşey demokrasi için özgürlük için. 12 Haziran demokrasi bayramı mübarek olsun. 74 milyonu bir ve beraber olarak kucaklıyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum."

Başkanlık Sistemi Özerklik ve Türkiye nin 30 yıllık Geleceği ?

2012 Anayasası - 2012 Yeni Anayasa Maddeleri Neler - 2012 Anayasa Hakkında

Tarih 12 haziran 2011 seçim sonuçları yavaş yavaş netleşiyor.Akparti 3.döneminde %52 oy aldı.Adnan menderesten sonra en cok oy alan 2.parti.Sayın Tayyip bey bu sonucu bekliyordu ama beklemediği bir şey vardı.MHP nin barajı geçmesi Akp yi hayallerini suya düşürmüş olmalı.Çünkü yeni anayasayı ABD nin istediği gibi yapabilmek için mecliste 2 parti olmalıydı.Bu gerçeği gören sağduyulu vatandaşlarımızı kutlamak gerek.Akp akp diyen kötünün iyisi diyen vatandaşlarda görecekler önümüzdeki 5 yıl içinde akp yi.
Bundan sonra ne mi olacak ? önümüzdeki günlerde bol bol özerklik , türklük, türkiyelik gibi ve daha bircok yeni duyacagımız ve daha önce duymayı bile hayal edemediğimiz kelimeler hayaldi ama şimdi gerçek olacak.Daha önceleri bırakın özerklik kelimesini telaffuz etmeyi bir kimse bu kelimeyi söylemeye bile cesaret edemezdi yani hayaldi gerçek oldu.Daha bir cok şey aynen böyle olacak.Çünkü bizim Başkanlık sistemini düşünüyorum diyen hatta gerekirse referanduma götürürüz diyen bir başbakanımız var.Artık daha güçlü.
Peki başkanlık sistemi nedir , başkanlık sistemi Türkiye ye gelince ne olur ki ?
Ne mi olur anlatalım,
Başkanlık sistemi bir yürütme erkinin yasama organından bağımsız bir şekilde yönetimde bulunduğu hükûmet sistemidir. Başkanlık sisteminde yasamanın yürütmeyi fesh etme yetkisi yoktur.
Başkanlık sistemininin en tanımlayıcı özelliği yürütmenin nasıl ve ne şekilde seçildiğidir. Başkanlık sistemini parlamenter sistemden ayıran temel özellik, yürütme organının biçimi ve rolü ile ilintilidir ve parlamenter sistemden farklı olarak, başkanlık sisteminde yürütme organı ile yasama organı iç içe geçmemiş durumdadır.

Yani ne demek oluyor ; Doğuanadolu'da özerk bir türk devleti kurulması olası,Bu önümüzdeki 10 yıl içindeki süreç.Bundan sonra ne olur .Suriye Irak da yeni kurulan rejim yani Abd ve İsrail in istediği gibi Büyük Orta doğu(BOP)kurulması gerçekleşecek.Malum sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük orta doğu projesinin eş başkanı!

Ergenekon Sanıkları Meclise Girebildi mi? Milletvekili seçildiler mi?


Ergenekon Sanıkları Meclise Girebildi mi? Milletvekili seçildiler mi?

Resmi olmayan sonuçlara göre, MHP’nin adayı Balyoz davası sanığı Engin Alan ile CHP’nin adayları Ergenekon sanığı Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal Meclis’e giriyor. İstanbul kadıköy'den Bağımsız aday olan Tuncay Özkan meclis dışında kaldı...

CHP Ergenekon sanığı Mustafa Balbay’ı İzmir 2’nci bölge ikinci sıradan, Mehmet Haberal’ı Zonguldak birinci sıradan aday göstermişti. Başbakan Erdoğan’ın seçim meydanlarında adını sıkça dile getirdiği Balyoz davası sanığı Engin Alan ise MHP’nin İstanbul 1’nci bölge birinci sıra adayıydı.



Resmi olmayan sonuçlara göre CHP’nin Denizli ikinci sıra adayı Erzincan eski savcısı İlhan Cihaner Meclis’e girdi. Sandıkların yüzde 61.86’sı açılırken CHP’nin Denizli’deki oy oranı yüzde 31.73’ü buluyor. CHP’nin Denizli’de ilk sıra adayı Adnan Keskin de yeni dönemde TBMM’ye yer alacak

Akp yeni anayasayı Yapacak yeterli sayıya ulaştı mı


Seçmen AK Partiye Anayasa mesajı verdi ve ‘’Tek başına anayasa yapamazsın’’ dedi.

Anayasa’yı referandumsuz değiştirmek için gerekli 367 sandalyeyi bulamayan AKP, referandum için gerekli olan 330 sınırında kalacak gibi gözüküyor.

Böylelikle seçmen ‘’Diğer partilerle uzlaşmadan anayasa değişikliği yapamazsın.

Referandum ile anayasayı değiştirmek için de uzlaşma aramalısın’’ mesajı verdi Böyle biterse AK Parti 327, CHP 135, MHP 57, Bağımsızlar 31 milletvekili çıkartacak

Mhp Barajı aştımı - Mhp Barajı Aştı

Mhp Barajı aştımı - Mhp Barajı Aştı

HP Genel Merkezi’nde seçim sonuçlarının anında duyurulması için bütün hazırlıklar yapılmış durumda. Pek çok partili seçim sonuçları öğrenmek ve partilerine destek vermek üzere MHP’ye akın etti. Partililerin yanı sıra pek çok canlı yayın aracı da, MHP Genel Merkezi önünde konuşlandı. Partililer ve basın mensupları için genel merkezin hemen önüne ve girişine iki dev ekran kuruldu. Yine genel merkezin giriş katı canlı yayınlar için hazırlandı.

BAHÇELİ GENEL MERKEZ’DE

Oyunu Ankara’da kullanan MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçim sonuçlarının 2. kattaki makam odasından takip ediyor. Bahçeli pek çoğu seçim bölgesinde olan Genel Başkan Yardımcılarından da sürekli bilgi alıyor.
Öte yandan seçim yasaklarına rağmen, genel merkez ve etrafındaki parti bayraklarının da kaldırılmadığı dikkat çekti.
Yorum Yaz

12Yorum

Diğer

MHP Genel Merkezi’nde seçim sonuçlarının anında duyurulması için bütün hazırlıklar yapılmış durumda. Pek çok partili seçim sonuçları öğrenmek ve partilerine destek vermek üzere MHP’ye akın etti. Partililerin yanı sıra pek çok canlı yayın aracı da, MHP Genel Merkezi önünde konuşlandı. Partililer ve basın mensupları için genel merkezin hemen önüne ve girişine iki dev ekran kuruldu. Yine genel merkezin giriş katı canlı yayınlar için hazırlandı.

BAHÇELİ GENEL MERKEZ’DE

Oyunu Ankara’da kullanan MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçim sonuçlarının 2. kattaki makam odasından takip ediyor. Bahçeli pek çoğu seçim bölgesinde olan Genel Başkan Yardımcılarından da sürekli bilgi alıyor.
Öte yandan seçim yasaklarına rağmen, genel merkez ve etrafındaki parti bayraklarının da kaldırılmadığı dikkat çekti.



KASETLER İŞE YARAMADI, MHP BARAJI AŞTI
Resmi olmayan sonuçlara göre, 9 yöneticinin istifasına neden olan kasetler nedeniyle yüzde 10’luk seçim barajının altında kalabileceği yorumları yapılan MHP, barajı aştı. Oyların yüzde 48.52’si sayılırken, bu oranlara göre MHP yüzde 13.29 oy aldı. MHP 22 Temmuz 2007 seçimlerinde ise 14.29 oranında oy almıştı. MHP’nin resmi olmayan sonuçlara göre aldığı oy oranı 2007 seçimlerine göre yüzde 1 oy kaybettiğini ortaya koydu.



MHP’DE BURUK SEVİNÇ
MHP Genel Merkezi önündeki coşku yerini buruk bir sevince bıraktı. MHP’nin barajı geçmesine karşın beklenen oy oranına ulaşılamaması, partililerde moral bozukluğuna neden oldu.
Sandıkların neredeyse yüzde 80’inin açıldığı şu dakikalarda, MHP Genel Merkezi önünde bekleyen partililer buruk bir sevinç yaşıyor. Sonuçları genel merkezin girişine kurulan dev ekrandan takip eden partililerde, MHP’nin barajı geçmesine karşın beklenen oy oranına ulaşamaması coşkuyu da azalttı. Parti genel merkezinde, şu ana kadar gelen sonuçlar parti yöneticilerini de tatmin etmedi.
Sonuçları ikinci katta bulunan makam odasındaki televizyondan takip eden MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ise kesin sonuçların açıklanmasının ardından bir açıklama yapması bekleniyor.

2012 Anayasası - 2012 Yeni Anayasa Maddeleri Neler - 2012 Anayasa Hakkında

2012 Anayasası - 2012 Yeni Anayasa Maddeleri Neler - 2012 Anayasa Hakkında

Tarih 12 haziran 2011 seçim sonuçları yavaş yavaş netleşiyor.Akparti 3.döneminde %52 oy aldı.Adnan menderesten sonra en cok oy alan 2.parti.Sayın Tayyip bey bu sonucu bekliyordu ama beklemediği bir şey vardı.MHP nin barajı geçmesi Akp yi hayallerini suya düşürmüş olmalı.Çünkü yeni anayasayı ABD nin istediği gibi yapabilmek için mecliste 2 parti olmalıydı.Bu gerçeği gören sağduyulu vatandaşlarımızı kutlamak gerek.Akp akp diyen kötünün iyisi diyen vatandaşlarda görecekler önümüzdeki 5 yıl içinde akp yi.
Bundan sonra ne mi olacak ? önümüzdeki günlerde bol bol özerklik , türklük, türkiyelik gibi ve daha bircok yeni duyacagımız ve daha önce duymayı bile hayal edemediğimiz kelimeler hayaldi ama şimdi gerçek olacak.Daha önceleri bırakın özerklik kelimesini telaffuz etmeyi bir kimse bu kelimeyi söylemeye bile cesaret edemezdi yani hayaldi gerçek oldu.Daha bir cok şey aynen böyle olacak.Çünkü bizim Başkanlık sistemini düşünüyorum diyen hatta gerekirse referanduma götürürüz diyen bir başbakanımız var.Artık daha güçlü.
Peki başkanlık sistemi nedir , başkanlık sistemi Türkiye ye gelince ne olur ki ?
Ne mi olur anlatalım,
Başkanlık sistemi bir yürütme erkinin yasama organından bağımsız bir şekilde yönetimde bulunduğu hükûmet sistemidir. Başkanlık sisteminde yasamanın yürütmeyi fesh etme yetkisi yoktur.
Başkanlık sistemininin en tanımlayıcı özelliği yürütmenin nasıl ve ne şekilde seçildiğidir. Başkanlık sistemini parlamenter sistemden ayıran temel özellik, yürütme organının biçimi ve rolü ile ilintilidir ve parlamenter sistemden farklı olarak, başkanlık sisteminde yürütme organı ile yasama organı iç içe geçmemiş durumdadır.

Yani ne demek oluyor ; Doğuanadolu'da özerk bir türk devleti kurulması olası,Bu önümüzdeki 10 yıl içindeki süreç.Bundan sonra ne olur .Suriye Irak da yeni kurulan rejim yani Abd ve İsrail in istediği gibi Büyük Orta doğu(BOP)kurulması gerçekleşecek.

2011 MHP Antalyadan Kaç milletvekili Cıkardı Mhp Antalya milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

2011 MHP Antalyadan Kaç milletvekili Cıkardı Mhp Antalya milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Antalya AKP:6 CHP:5 MHP: 3 BGMSZ:-
ANTALYA: Vecdi Gönül (AK Parti), Mevlüt Çavuşoğlu (AK Parti), Menderes Türel (AK Parti), Sadık Badak (AK Parti), Hüseyin Samani (AK Parti), Gökçen Enç (AK Parti); Deniz Baykal (CHP), Osman Kaptan (CHP), Gürkut Acar (CHP), Yıldıray Sapan (CHP), Arif Bulut (CHP); Tunca Toskay (MHP), Mehmet Günal (MHP), Yusuf Ziya İrbeç (MHP).

2011 CHP Antalyadan Kaç milletvekili Cıkardı CHP Antalya milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

2011 CHP Antalyadan Kaç milletvekili Cıkardı CHP Antalya milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Antalya AKP:6 CHP:5 MHP: 3 BGMSZ:-
ANTALYA: Vecdi Gönül (AK Parti), Mevlüt Çavuşoğlu (AK Parti), Menderes Türel (AK Parti), Sadık Badak (AK Parti), Hüseyin Samani (AK Parti), Gökçen Enç (AK Parti); Deniz Baykal (CHP), Osman Kaptan (CHP), Gürkut Acar (CHP), Yıldıray Sapan (CHP), Arif Bulut (CHP); Tunca Toskay (MHP), Mehmet Günal (MHP), Yusuf Ziya İrbeç (MHP).

2011 Akparti Antalyadan Kaç milletvekili Cıkardı Akp Antalya milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

2011 Akparti Antalyadan Kaç milletvekili Cıkardı Akp Antalya milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Antalya AKP:6 CHP:5 MHP: 3 BGMSZ:-
ANTALYA: Vecdi Gönül (AK Parti), Mevlüt Çavuşoğlu (AK Parti), Menderes Türel (AK Parti), Sadık Badak (AK Parti), Hüseyin Samani (AK Parti), Gökçen Enç (AK Parti); Deniz Baykal (CHP), Osman Kaptan (CHP), Gürkut Acar (CHP), Yıldıray Sapan (CHP), Arif Bulut (CHP); Tunca Toskay (MHP), Mehmet Günal (MHP), Yusuf Ziya İrbeç (MHP).

MHP Adana dan Kaç milletvekili Cıkardı MHP Adana milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Chp Adana dan Kaç milletvekili Cıkardı CHP Adana milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

01 Adana AKP:6 CHP:4 MHP: 3 BGMSZ:1
ADANA: Ömer Çelik (AK Parti), Mehmet Necati Çetinkaya (AK Parti), Necdet Ünüvar (AK Parti), Fatoş Gürkan (AK Parti), Ali Küçükaydın (AK Parti), Mehmet Şükrü Erdinç (AK Parti); Osman Faruk Loğoğlu (CHP), Ümit Özgümüş (CHP), Turgay Develi (CHP), Ali Demirçalı (CHP); Muharrem Varlı (MHP), Ali Halaman (MHP), Seyfettin Yılmaz (MHP), Murat Bozlak (Bağımsız).

Chp Adana dan Kaç milletvekili Cıkardı CHP Adana milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Chp Adana dan Kaç milletvekili Cıkardı CHP Adana milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

ADANA: Ömer Çelik (AK Parti), Mehmet Necati Çetinkaya (AK Parti), Necdet Ünüvar (AK Parti), Fatoş Gürkan (AK Parti), Ali Küçükaydın (AK Parti), Mehmet Şükrü Erdinç (AK Parti); Osman Faruk Loğoğlu (CHP), Ümit Özgümüş (CHP), Turgay Develi (CHP), Ali Demirçalı (CHP); Muharrem Varlı (MHP), Ali Halaman (MHP), Seyfettin Yılmaz (MHP), Murat Bozlak (Bağımsız).

Akparti Adana dan Kaç milletvekili Cıkardı Akp Adana milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Akparti Adana dan Kaç milletvekili Cıkardı Akp Adana milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

İL
01 Adana AKP:6 CHP:4 MHP: 3 BGMSZ:1

ADANA: Ömer Çelik (AK Parti), Mehmet Necati Çetinkaya (AK Parti), Necdet Ünüvar (AK Parti), Fatoş Gürkan (AK Parti), Ali Küçükaydın (AK Parti), Mehmet Şükrü Erdinç (AK Parti); Osman Faruk Loğoğlu (CHP), Ümit Özgümüş (CHP), Turgay Develi (CHP), Ali Demirçalı (CHP); Muharrem Varlı (MHP), Ali Halaman (MHP), Seyfettin Yılmaz (MHP), Murat Bozlak (Bağımsız).

Mhp Ankara dan Kaç milletvekili Cıkardı MHP Ankara milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Mhp Ankara dan Kaç milletvekili Cıkardı MHP Ankara milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Akp 17 milletvekili cıkardı
Chp 10 milletvekili cıkardı
Mhp 4 milletvekili cıkardı

CHP Ankara dan Kaç milletvekili Cıkardı Chp Ankara milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

CHP Ankara dan Kaç milletvekili Cıkardı Chp Ankara milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri
Akp 17 milletvekili cıkardı
Chp 10 milletvekili cıkardı
Mhp 4 milletvekili cıkardı

AKp Ankara dan Kaç milletvekili Cıkardı Akparti Ankara milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

AKp Ankara dan Kaç milletvekili Cıkardı Akparti Ankara milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri


Akp 17 milletvekili cıkardı
Chp 10 milletvekili cıkardı
Mhp 4 milletvekili cıkardı

MHP İstanbuldan Kaç milletvekili Cıkardı MHP İstanbul milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

MHP İstanbuldan Kaç milletvekili Cıkardı MHP İstanbul milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Akp :46 milletvekili çıkardı
CHP :29 milletvekili çıkardı
MHP :7 milletvekili çıkardı

CHP İstanbuldan Kaç milletvekili Cıkardı Chp İstanbul milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

CHP İstanbuldan Kaç milletvekili Cıkardı Chp İstanbul milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Akp :46 milletvekili çıkardı
CHP :29 milletvekili çıkardı
MHP :7 milletvekili çıkardı

Ak parti İstanbuldan Kaç milletvekili Cıkardı Akp İstanbul milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri

Ak parti İstanbuldan Kaç milletvekili Cıkardı Akp İstanbul milletvekili Sayısı 2011 Seçimleri


Akp :46 milletvekili çıkar
CHP :29 milletvekili çıkar
MHP :7 milletvekili çıkar

Tv den Canlı Yayın Seçim Sonuçları İzle - Tv Canlı seçim sonuçları İzle

Ntv Canlı Yayın Seçim Sonuçları - Ntv Canlı Yayın İzle - Ntv Canlı Oy Sayımı

Seçim Yasağı Saat Kaçta Kalkacak - Seçim Yasağı Kalktımı


12 Haziran Seçim yasakları Ne zaman Kalkıyor, Saat Kaçta Kalkacak

Seçim yasakları tahminen 19:00 da kalkması bekleniyor fakat bu süre uzayabiliyor.

12 Haziran Seçim yasakları Ne zaman Kalkıyor, Saat Kaçta Kalkacak


12 Haziran Seçim yasakları Ne zaman Kalkıyor, Saat Kaçta Kalkacak

Seçim yasakları tahminen 19:00 da kalkması bekleniyor fakat bu süre uzayabiliyor.

Benim Siyasi Görüşüm Beşiktaş - Beşiktaşlıysan Paylaşmalısın :)


Benim Siyasi Görüşüm Beşiktaş - Beşiktaşlıysan Paylaşmalısın :)

12 Haziran genel seçimlerinin sonuçları açıklanmaya başlanmışken sandıktan çıkan pusula şaşırttı.
12 Haziran genel seçimlerinin sonuçları açıklanmaya başlanmışken sandıktan çıkan pusula güldürdü.

Sosyal Paylaşım sitesi Twitter'da paylaşılan ancak hangi ile ait olduğu henüz belirlenemeyen olaya göre, koyu Beşiktaş taraftarı olan bir vatandaşın oy pusulasının üzerine "Benim siyasi görüşüm de Beşiktaş" yazması şaşırttı.

Çelik 2011 Kibritçi Kız Video Klip İzle




Çelik yeni albümünde yer alan Kibritçi kız isimli şarkısının klibi çok konuşulacak..

Çelik yapımcılığını Statu Production firmasının yaptığı "Kalp gözü" ismini verdiği yeni albümünde yer alan "Kibritçi kız" isimli şarkısının klip çekimini tamamladı.

Klipte Çelik'e 19 yaşındaki Brezilyalı Model Paloma eşlik etti . Klipte Çelik'in görmeye pek de alışmadığımız görüntüleri dikkat çekti.

Vogue Türkiye Haziran Sayısı Fotoğrafları Resimleri İstanbul’da kadın olmak

Vogue Türkiye Haziran Sayısı Fotoğrafları Resimleri Vogue Türkiye ‘İstanbul’da kadın olmak’ Fotoğrafları Resimleri








Bazaar Türkiye Haziran Sayısı Resimleri

Bazaar Türkiye Haziran Sayısı Resimleri
Bazaar Türkiye Haziran Sayısı Resimleri








Zeynep Dörtkardeşler Resimleri Dinle Sevgilisi Dizisi

Dinle Sevgilisi Dizisi Zeynep Dörtkardeşler Resimleri






Ceyda Tepeliler Resimleri - Ceyda Tepeliler Görselleri




Elif Tanya Jaziri Resimleri Dinle Sevgili Dizisi Tanya Jaziri Kimdir



Kendi Resmi web sitesinden alınmıştı ;
Bir sonbahar günü Kuşadası'nda doğdum.. Tunuslu bir babayla, Türk bir annenin kızıyım. Bu bana birçok kültürü bir arada tanıma şansı vermiştir. Oyunculuk aileden gelen bir duruş benim hayatımda. Baba tarafından Tunus’ta ünlü, başarılı birçok oyuncu olması sebebiyle ve bunların hikayeleriyle büyüdüğüm için 8 yaşında oyuncu olmaya karar verip ailemin başka meslek seç ısrarlarına rağmen bir daha başka hiç bir mesleği yapmak istemedim. Oyunculuk, eve gelen misafirlere hazırlanan akşam gösterilerinden ilkokul 2. Sınıfta başlayan amatör küçük tiyatro oyunlarına kadar gitti. Lise yıllarında okulda tiyatro kolunun kurulmasına öncülük edip, birçok tiyatro eserinin izleyici karşısına çıkmasına ön ayak oldum. Amatörce bu uğraşlar bana yeterli gelmeyince ilk hocam olan ve Avusturalya Actor stüdyoda hocalık yapmakta olan Ferit Selçuk’un Türkiyeye gelmesini fırsat bilip kendisinden oyunculuk ve kamera önü oyunculuğu dersleri aldım, Üniversite bitirmek koşuluyla ailemden oyunculuk yapma izni alınca Kocaeli Ün. ‘de Ön Lisans dizimodasi.com bir programa girdim. Ve Kocaeli’nde kendi tiyatro ekibimizi kurup kendi oyunlarımızı çıkardık. Şehir tiyatrolarından sözleşmeli oyuncu olarak davet almış olsamda hem okul, hem de kendi tiyatro ekibim nedeniyle buna fırsat bulamadım. Ve ardından okulun bitmesiyle İstanbul serüveni başladı. Avcılarda bölge tiyatroda oyunculuk eğitimi ve oyunlarda görev aldıktan sonra birçok özel ve belediye tiyatrosunda çocuk ve büyük oyunlarında oynadım. Bir dönem gerekli koşullar nedeniyle Kuşadasına dönüş yapınca Belediye adına tiyatro kurulmasına ve oyunlar çıkarılmasına öncülük edip drama dersleri verdim. İstanbul a tekrar döndüğümde Gönül Ülkü- Gazanfer Özcan Tiyatrosunda eğitim aldım ve orada eğitim grubuyla bir oyunda oynadım. Tekrar özel tiyatrolarda ve en son Fatih Belediye tiyatrosunda çalıştıktan sonra tiyatroya ara verip tv ve sinema kariyerime başladım.

EĞİTİMLER

Gönül Ülkü – Gazanfer Özcan Tiyatrosu eğitim programı.
Ferit Selçuk Oyuncu Koçu. (Avusturalya Actor Stüdyodan)
Avcılar Bölge Tiyatrosu eğitimleri.
Kuşadası Halk Eğitim Merkezi eğitim programı.


SİNEMA FİLMLERİ


· O-kul (Başrol)

DRAMA BELGESEL FİLMLER

· Dokunmayın Ağaçlarıma (Başrol)
· İstanbul’da Aşk – Medea Yönetmen : Yavuz Özkan

TV FİLMLERİ

· Yüce Dağ Başında Yağan Kar İdim
· Hey Onbeşli
· Secde
· Sonsuz Merhamet


DİZİLER


· Gizli Dünyalar

· Sihirli Taş

· Kara Duvak

· Arka Sokaklar

· Fedai

· Ölümsüz Kahramanlar

· Kollama

· Büyük Buluşma

· Oks Anneleri
· Aile Mahkemesi

REKLAM
· Otel Bera


TİYATRO OYUNLARI



Jean Teardieu – Sayın Ben, Savaşın Getirdikleri

Turgut Özakman : Ah Şu Gençler

Turgut Özakman – Töre , Tutelimi.net

Turgut Özakman – Bir Şehnaz Oyun

Turgut Özakman – Resimli Osmanlı Tarihi

Tennesse Wiliams – Arzu Tramvayı

Michael Almaz – Kafka’nın Kadınları

Tuncer Cücenoğlu – Kadıncıklar

Reşat Nuri Güntekin-Çalıkuşu

Turgut Özakman : Ocak

Yılmaz Erdoğan – Heybeden Gerçek Üstü Konuşmalar

Çamaşır Sepeti

Hayvanlar ve Çocuklar

Çeşitli çocuk oyunlarında oynamıştır.

Kuşadası Belediye Tiyatrosunda Drama dersleri vermiştir.

Fatih Belediye Tiyatrosunda Reji asistanlığı görevinde bulunmuştur.

Kocaeli Armoni Fm ve Bakırköy Fm de Dj lik yapmıştır.

Çeşitli internet sitelerine yazılar yazmaktadır.

Gökçe Suyabatmaz Resimleri Dinle Sevgili Dizisi Gökçe Suya batmaz Kimdir


Yer:Istanbul, Turkey
Doğum Günü :07 Aralık 1986
Hakkında :Güzel oyuncu, Gökçe Suyabatmaz'ın resmi sayfasıdır.
Cinsiyet :Kadın
Facebook adresinden alınmıştır.Bilgilerin dogrulugunu dizimodasi.com garanti etmez!
Kişisel Bilgiler
Gökçe Suyabatmaz İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünde okumuş olup aSİS yapım tarafından atv de yayınlanan Hatırla Sevgili ve Karayılan dizilerinde Sanat Yönetmenleri Erol Taştan ve Nilüfer Çamur Giritlioğlu'nun yanlarında sanat asistanlığı yapmıştır. Kültür Üniversitesinde Barbaros Andiç ve Neslihan Şengürbüz den aldığı doğaçlama ve diksiyon derslerinden sonra oyunculuğa adım atmıştır.Şuan da TÜMAY ÖZOKUR CASTİNG de sözleşmeli olarak çalışmaktadır.

Oynadığı dizi projeler:
Doktorlar (show tv)
Cennetin Çocukları (atv)
Yalancısın Sen (atv)
Kapalı Çarşı (atv)
Aşk ve Ceza (atv)
Tek Türkiye(stv)
Sakarya Fırat(trt1)
Tutelimi.net (kanald)

Sinema Filmleri :
Ayakta Kal (meryem)
Adab-ı Muaşeret (canfeda)
Kültür Üniversitesi kısa film projesi:
Kısasa kısas (beyza)

Dinle Sevgili Dizisi Oyuncuları Tanıtımı ( Fox Tv )

Dinle Sevgili Dizisi Oyuncuları Tanıtımı ( Fox Tv )


Farklı dünyalardan gelen iki kız arkadaşın arasına giren bir erkekle gelişen olayları konu edinen sizi üniversite yıllarınıza geri götürecek iddialı bir yapım Fox tv nin katkıları ile base yapımcılıgı üstleniyor.
Zeynep Dörtkardeşler
Cem Kılıç
Ceyda Tepeliler
Selma Güneri
Fulya Özcan
Bülent Fil
Pelin Dinçer
Berrin Atasoy
Tanya Jaziri
Faruk Güncan
Evrim Şahintürk
Nedim Suri
Ayça Ayşin Turan
Volkan Akçaalan
Gökçe Suyabatmaz
Esin Yıldız
Ferhat Yıldız
Edis Görgülü

2011 İl İl Seçim Sonuçları - 2011 Genel Seçimleri Partilerin Oy Oranları Yüzde Kaç


2011 İl İl Seçim Sonuçları - 2011 Genel Seçimleri Partilerin Oy Oranları Yüzde Kaç

eklenecek.