1 Mart 2011 Salı

8 Mart Öyle Bir Geçer Zamanki Fragman İzle Öyle Bir Geçer Zamanki 24. Bölüm

Öyle Bir Geçer Zamanki 24. Bölüm Fragmanı 8 Mart

Aylin ne yapacak.Mete hocasına nişanlısının ihanetini inandırabilecek mi?Ali kaptan yediği kazıgın farkına ne zaman varacak.Caroline nin yaptıgı ihaneti anlayacak mı tutelimi
Fragman Henüz yayınlanmadı.Merakla bekliyorz

2011 Yılı Ramazan Bayramı Ne Zaman - Kaç gün Tatil

2011 Yılı Ramazan Bayramı Ne Zaman - Kaç gün Tatil

2011 de ramazan-ı şerif 1 agustosda başlayacak.
29 agustos Pazartesi Arefe günü ,30 agustos salı ramazan bayramının ilk günü olacaktır.1 eylül perşembe Mübarek ramazan bayramının son günü olarak uğurlayacagız

Seni Uzaktan Sevmek Aşların En güzeli Şarkısı Dinle ( Öyle Bir Geçer Zaman ki )

Sensiz Saadet Neymiş Bilemem Dinle Öyle Bir Geçer Zaman ki

Sensiz Saadet Neymiş Bilemem Dinle Öyle Bir Geçer Zaman ki

Vatan Bir Bütündür Bölünemez ! Anlamı ve Açıklaması

Bir ilkokul ögrencimizin sordugu soruya cvp vermek isteriz

Türkiye cumhuriyeti devletinin degiştirilemez , degiştirilmesi bile taklif edilemez 4 maddesi vardır. 1 -Türkiye Cumhuriyetinin yönetim şekli 2 -6 ok maddesi,3-Milli marşı - 4- Misak ı milli , yani bugunkü devletimizin sınırlarıdır.Yani vatan bir bütündür hiç bir zaman bölünemez.

Fiat Punto Reklamında Çalan Müzik İndir

Fiat Punto Reklamı Müziği - Fiat Punto Araba Reklamında Çalan Müzik
Alors Tutelimi İndir  

2.Alternatif Link (tutelimi)

Blogger Yasaklandı mı? Blogspot a Erişim Engeli 2011

Blogger Yasaklandı mı? Blogspot a Erişim Engeli


Hitli blogspot sitem yok ama blogger alt yapısını kullanarak tutelimi.net sitem devam ediyor.Eger böyle bi yasak bu özel etki alanlı domaini etkilerse bittiğimizin resmidir

Bloggera erişim engeli
Google'ın sahibi olduğu blogger'a erişim yasağı konuldu.
Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesi, 14.01.2011 tarih ve 2011/156 D iş sayılı kararı ile erişim engellendi.
Bu yasağı şu an sadece Superonline uyguluyor. Karar, diğer servis sağlayıcılara da iletildiğinde blogspot adresli tüm sitelere girilemeyecek.
Yasak şu sorunları da beraberinde getirecek:
- Google web sitesine erişimde sorun yaşanması,
- Google analytics, Google maps gibi Google uygulamalarını kullanan portal veya web sitelerinde erişimlerin yavaşlaması,
- Google Toolbar yüklü bilgisayarlarda bazı sitelere yavaş erişme,
- Web siteleri dahilinde ‘google search’ kullanan alan adlarına erişimde yavaşlama,
- Firmanıza ait Google uygulamalarıyla entegre ya da Google Search’a dayalı bir takım uygulamalarınızın bu erişim kısıtlamasından etkilenmesi söz konusu olabilecektir.
4 MİLYON TÜRKÇE SİTE VAR
Şu an blogspot'ta Türkçe içerkli 4 milyon adres bulunuyor. Karar sonrası milyonlar blog yazarının paylaşımları engellecek. Yazarlar yasağı protesto ediyor. Hatta bir video bile hazırladılar.
TELEKOMÜNİKASYON BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA
Telekomünikasyon İletişim Başkanı Fethi Şimşek, Digiturk avukatlarının, yayın hakları şirkete ait olan Spor Toto Türkiye Süper Lig müsabakalarını yayınladığı için bazı web siteleri ve IP adreslerinin erişime engellenmesi talebi ile Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesine başvurduğunu, mahkemenin erişimin engellenmesi yönünde karar verdiğini bildirdi.
Fethi Şimşek, konuya ilişkin açıklamasında, Digiturk avukatlarının, yayın hakları şirkete ait olan Spor Toto Türkiye Süper Lig müsabakalarını yayınladığı için bazı web siteleri ve IP adreslerinin 5846 sayılı yasanın ek-4 maddesi gereğince erişime engellenmesi talebi ile Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesine başvurduğunu, mahkemenin erişimin engellenmesi yönünde karar verdiğini vurguladı.
Bu kararın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından doğrudan erişim sağlayıcılara gönderildiğini ve erişim engellemenin doğrudan erişim sağlayıcıları tarafından uygulandığını bildiren Şimşek, "Bu işlem 5651 sayılı yasa kapsamı dışında olduğundan kurumumuz tarafından herhangi bir işlem tesis edilmemiştir" ifadesini kullandı.

Zülfü Livaneli Akpartiye Katılacak mı?

AK Parti'nin gündemindeki 3 solcu
Ertuğrul Günay'ın ayrılık sinyali vermesi üzerine, AKP vitrin için 'solcu' aramaya başladı.

10:31 | 01 Mart 2011

AKP kurmaylarının, Fikri Sağlar, Zülfü Livaneli ve İstemihan Talay'la ilgili çalışma yaptığı ve bu üç isme milletvekilliği adaylığı teklifi götürülebileceği bildirildi.

AKP'NİN MASASINDAKİ SOLCULAR

AKP'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, AKP'nin 12 Haziran 2011'de yapılacak genel seçimlerde Fikri Sağlar, Zülfü Livaneli ve İstemihan Talay'ın isimlerini masaya yatırdığı belirtildi.

LİVANELİ VE SAĞLAR: TEKLİF ALMADIK

AKP’nin, Fikri Sağlar, Zülfü Livaneli ve İstemihan Talay’a milletvekili adaylığı için teklif götüreceği iddiaları siyasi kulislerde büyük yankı buldu. Sağlar, "Basından duydum" derken, Zülfü Livaneli’nin de yakın çevresine, "Böyle bir olaydan haberim yok" dediği belirtildi.

Monofilament Koruma Tülleri


Meyve ve sebzelere "tül" koruma
Adana’da faaliyet gösteren, Türkiye’nin önde gelen dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticisi firmanın, sebze ve meyvelerde oluşabilecek güneş yanığı, rüzgar, dolu, yağmur ve kuşların zararlarını önlemek amacıyla ürettiği "UV katkılı Monofilament Koruma Tülleri", Türkiye’nin elma bahçelerinden Yunanistan’ın kıraç arazilerindeki zeytine, İspanya’daki şaraplık üzüm bağlarına kadar dünya çiftçisinin hizmetine "Türk" markasıyla giriyor.

Hava şartlarında oluşabilecek olumsuzluklar nedeniyle ürünlerinin çiçeklenme döneminden hasadına kadar geçen her evresinde adeta korkulu rüya gören çiftçilerin "tülden sigorta" diye de adlandırdıkları koruma tülleri, Türkiye’yi döviz kaybından kurtarmasının yanı sıra ihracatla da döviz girdisi sağlıyor.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde, 155 bin metrekarelik alanda kurulu 5 fabrikada ürettiği geri dönüşme uygun çevreci ürünleriyle dikkati çeken Abdioğulları A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Teknik Tarım Örtüsü" grubunda Türkiye’de ilk kez ürettikleri tül korumaların "Dolu Net", "Kuş Net" ve "Güneş Net" markalarıyla firmaları adına tescilli olduğunu söyledi.

Sütcü, meyve ve sebze bahçelerinde, ürünlerin çiçek ve meyve döneminde zarar görmesine neden olan, en büyük risk faktörlerinin güneş yanığı, rüzgar, dolu, yağmur ve kuşların vereceği zararlar olduğuna dikkati çekerek, bunları önlemek amacıyla bahçelerin üzerine gerilerek kullanılan, yüksek UV katkılı Monofilament Koruma Tüllerinin ürünlerin sigortası olduğunu belirtti.

Uzun yıllar kullanılabilen ve geri dönüşüme uygun koruma tüllerinin Türk çiftçisini, bu ürünleri yüksek fiyatlardan satın almaktan kurtarmanın yanı sıra başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve Afrika ülkelerine de yapılan ihracatla ülkeye döviz girdisi sağladıklarını ifade eden Sütcü, şunları kaydetti; "Türkiye’nin elma bahçelerinden Yunanistan’ın kıraç arazilerindeki zeytine, İspanya’daki şaraplık üzüm bağlarına kadar dünya çiftçisinin hizmetine "Türk" markasıyla giriyor. Bugüne kadar Avrupa normlarına uygun, kapalı tarıma örnek teşkil edecek, yaklaşık 20 milyon metrekarelik teknik tarım örtüsü olan Monofilamanet Dolu Net satışı gerçekleştirdik.

Beklenin üzerinde gerçekleşen satışlarımız nedeniyle mevcut kapasitemizi iki katına çıkardık. Büyük önem verdiğimiz AR-GE çalışmalarımızda sadece ticari amaç gütmüyor, çiftçinin sağlıklı ve kaliteli ürünler yetiştirerek dünya pazarlarında markalaşmasına katkı sağlamak istiyoruz." Sütcü, daha önce, yurtdışından yüksek fiyatlarla sınırlı miktarda sadece büyük çiftçiler tarafından ithal edilebilen bu ürünleri artık her çiftçinin kullanabildiği gibi yeni istihdam ve iş alanları da yarattıklarını bildirdi.

Tarımsal ve endüstriyel ürünlerin korunmasında ve ambalajlanmasında son teknoloji ürünü makinelerle ve tecrübeli 675 kişilik ekiple üretimlerini sürdürdüklerini ifade eden Sütcü, koruma tüllerini, ülkede ve tüm dünyada sebze ve meyve üreticilerinin hizmetine sunmaktan, Türk markasını tanıtmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

-ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ-

Ürünün ana amacının bahçe üzerine gerilerek ürün ya da ürünlerin dış etkilerden en az etkilenecek şekilde muhafazasını sağlamak olduğuna dikkati çeken Sütcü, "Bu ürünümüz de bir ilkeye hizmet ediyor. Çünkü bu ürün, çiftçiyi her yıl bahçesine yaptırmak zorunda olduğu sigorta poliçe ödemelerinden de kurtarmış oluyor" dedi.

Salih Sütcü, üstün koruma özelliğine sahip ürünün, çiçek döneminde dolu ve iri yağmur tanelerinin vereceği zarardan, meyvenin olgunlaşma sürecindeki güneşin olumsuz yakıcı etkisinden ayrıca kuş, zararlı böcek saldırılarından koruduğunu, ürün içerisindeki UV katkısı sayesinde uzun yıllar kullanılabildiğini belirtti.

Sütcü, talebe bağlı olarak ürün çeşidine göre istenilen renk ve gölgeleme oranlarında üretim yapılabildiğini sözlerine ekledi.

kızılay resimleri hangi sayfada

http://www.tutelimi.net/2010/04/kzlay-ile-ilgili-resimler-kzlay-gunu.html bak bu sayfada

Bir Soru sor ,sonra cevabını Almak için Takipte Kal

Necmettin Erbakan ın Cenaze Törenine Kaç Kişi Katıldı

CENAZEYE YAKLAŞIK 400 BİN KİŞİ KATILMIŞ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın Fatih Camii'ndeki cenaze törenine yaklaşık 400 bin kişi katıldı.

Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne bağlı görev yapan polis helikopterinin havadan çektiği görüntüleri değerlendiren polis ekipleri törene katılımın yaklaşık 400 bin civarında olduğunu tespit etti. Cumhurbaşkan Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra uluslararası konukların katılımı nedeniyle cenaze töreninde 3 bin 350 polis görev yaptı, bunların 560'ını trafik polisleri oluşturdu meteoman

Cenaze Töreni Resimleri İçin Tıklayın
Necmettin Erbakan Belgeseli İçin Tıklayın
Necmettin Erbakan Özlü Sözleri İçin Tıklayın
Necmettin Erbakan ın Ölümü Hakkında Yorumlar

Necmettin Erbakan Cenaze Resimleri - Cenaze Töreni Görüntüleri

Necmettin Erbakan Cenaze Resimleri - Cenaze Töreni Görüntüleri

Erbakan’ın cenazesi Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından yaklaşık üç saatlik bir yolculuğun sonunda, binlerce kişilik kortej eşlinde mezarlığa ulaştı. Cenazeyi taşıyan ambulans yoğun kalabalık nedeniyle kapıda beklerken, Erbakan’ın cenazesi omuzlar üzerinde taşınarak mezarlığa getirildi. Erbakan’ın defni sırasında oğlu Fatih Erbakan, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Recai Kutan ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş mezarın başında bulundu.

























ilahiyat derslerini izlemek istiyorym nerden izleyecem?

aöf resmi sitesinden oturum açın .videoları bilgisayarınıza indirdikten sonra izleyebilirsiniz.

Bir Soru sor ,sonra cevabını Almak için Takipte Kal

4 gb limitli paketten 8 gb limitsize geçtim.sistemi indirip bedava seyredebilirmiyim

evt öyle bi kampanya vardı.

Bir Soru sor ,sonra cevabını Almak için Takipte Kal

çakıl taşları ne zaman başlayacak

Bilmiyorum valla ya.Sanırım artık o dizi başlamaz unutun en iyisi :)

Bir Soru sor ,sonra cevabını Almak için Takipte Kal

hanımın çifliği adresı tam olarrak nerede

Karataş Havutlu beldesinde.

Bir Soru sor ,sonra cevabını Almak için Takipte Kal

öznur seçeler kimdir oynadığı diziler

http://www.tutelimi.net/2011/02/oznur-seceler-kim-oznur-seceler.html henüz bende tam bir bilgi bulamadım

Bir Soru sor ,sonra cevabını Almak için Takipte Kal

MissDefne.Com - 2011 Gelinlik Modası

miss defne 2011 modelleri, miss defne gelinlik modelleri, 2011 miss defne
www missdefne com
miss defne gelinlik




miss defne gelinlik modelleri
missdefne
missdefne com
miss defne gelinlikleri
miss defne
2010 defne moda gelinlik modelleri
missdefne gelinlik modelleri
missdefne gelinlik
www mıssdefne
evlere gelinlik işi verenler
2010 miss defne gelinlik modeli
defnemoda 2010
defne gelinlik modelleri
miss defne gelinlik 2010
mıss defne
defne gelinlik
abiye boncuk i
2010 defna gelinlik
missdefne gelinlikleri
www miss defne com
www miss defne gelinlik
0h
www missdefne moda evi com
miss moda ve gelinlik
miss defne moda evi abiye
defne gelinlik 2010
defnemoda gelinlik 2010
evlere boncuk işi veren yerler
defnegelinlik
evlerine boncuklu gelinlik
miss defna 2010
defne moda gelinlikler
defne miss gelinlik
miss defne gecelik modelleri
defne gelinlik modelleri paylaş
miss defne gelinlik modelleri 2010
miss defne 2010

Necmettin Erbakan Belgesi Video İzle

Tövbeler Tövbesi Dizisi Mahir kim - Cemal Toktaş Resimleri

Cemal Toktaş Resimleri - Cemal Toktaş Foto ve Görselleri

Cemal Toktaş Resimleri - Cemal Toktaş Foto ve Görselleri

Cemal Toktaş Resimleri - Cemal Toktaş Foto ve Görselleri

Tövbeler Tövbesi Dizisi Oyuncuları Oyuncu Kadrosu

Tövbeler Tövbesi Dizisi Oyuncuları Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncuları: Cemal Toktaş (Mahir Akdağ), Tuba Ünsal (Pelin), Fulyaz Zenginer (Fidan), Füsun Demirel (Zahide Akdağ), Rıza Akın (Hasan Akdağ), Cihat Tamer (Egemen Taşpınar), Ruhsar Öcal (Gencay Hanım), Bedia Ener (Remziye), Pınar Dikici (Sabriye), Caner Özyurtlu (Bahtiyar Akdağ), Ahmet Kaynak (Nuri), Serdal Genç (Çetin), Onur Dikmen (Kadir), Gözde Mutluer (Songül), İnci Şen (Fatma), Serhat Özcan (Gültekin Kama), Derya Durmaz (Meliha Kama)

Konu Özeti:

"Tövbeler Tövbesi" adından da anlaşılacağı gibi bir dönemin kült olmuş film ve romanlarını yeniden ele alan, "Ertem Eğilmez bugün yaşasaydı nasıl bir dizi yazardı?" sorusuyla ortaya çıkmış bir projedir. "Tövbeler Tövbesi"ni diğer dizilerden farklı kılan unsur her bölümde 3 müzik klibinin yer alması. Sahne içeriklerine göre çekilecek bu kliplerde seyirci, Türk sanat müziğinden, artık klasikleşmiş arabesk parçalara kadar yüzlerce şarkı dinleyecek.

Hikaye, hala yaşayanların kurtulmak,tutelimi.net vakti zamanında ayrılanların ise temiz bir şekilde geri dönmek için çırpındığı, hayat mücadelesinde yan yana saf tutmuş, kimi işçi, kimi memur, kimi esnaf insanların yaşadığı Garipler Mahallesi'nde geçiyor?
Bu mahallede ailesiyle yaşayan garson Mahir, çalıştığı gece kulübünden bir müşterinin kafasında şişe kırdığı için kovulur. Bir tesadüf eseri, gelinlikler içinde uçurumdan kendini atmaya kalkan bir kızı kurtarır. Kurtardığı kız, onu kovan patronunun kızı Pelin?dir.. Pelin neredeyse takıntı haline getirdiği bir aşkla Mahir?i sevmeye başlar. Ama Mahir mahalleden Fidan?la nişanlıdır ve nişanlısını da çok sevmektedir? Hikaye temelde bu üçlü imkansız aşkı anlatır ama anlatırken de tamamen aşka gömülmez. Bir yandan da sürekli olarak, günlük hayatta aşkın dışındaki meselelere de elini atar.

Fiat Punto Reklamı Müziği - Fiat Punto Araba Reklamında Çalan Müzik

Fiat Punto Reklamı Müziği - Fiat Punto Araba Reklamında Çalan Müzik
Alors Tutelimi İndir      

2.Alternatif Link (tutelimi)