7 Şubat 2010 Pazar

Yetenek Sizsiniz Bilal Göregen Emmoğlu 7 Şubat Yarı Final Bilal Göregen Show İzle

bilal, bilal emmoglu, bilal goregen, bilal goregen dinle, bilal goregen emmoglu, bilal goregen izle, bilal goregen show, emmoglu, goregen, goregen dinle, goregen emmoglu, goregen izle, goregen show

Yetenek Sizsiniz Yarışmacıların Sms Numaraları 1.yarı Final

Yetenek Sizsiniz Yarışmacıların Sms Numaraları 1.yarı Final

bilal göregen sms nosu:eklenecek
digerleri eklenecek
1-Tarkan Özvardar ve rino :101 Yaz 6620 ye gönder
2-Grup Atlantik:102 Yaz 6620 gönder
3-Ece Ata: 103 yaz 6620 ye gönder
4-Doruk üngen(ilizyonist ) 104 yaz 6620 ye gönder
5-Berkay Oral(dansçı) 105 yaz 6620 ye gönder

Muratgilin Damından Şarkısı Muratgilin Damından DİNLE Muratgilin Damından İNDİR

Muratgilin Damından Şarkısı Muratgilin Damından DİNLE muratgilin damından atlayamadım,muratgilin damından indir kutsal damacana muratgilin damından indir,

Honda CRZ Hibrid Pictures Honda CRZ Hibrid Resimleri Özellikleri

Honda CRZ Hibrid Pictures Honda CRZ Hibrid Resimleri Özellikleri


Temiz ve verimli benzin-elektrik motorun gücünü 6-vitesli manuel şanzıman ile aktaran Honda CR-Z, şık 2+2 coupe gövde ile göz kamaştırıcı bir tasarım. Bu heyecan verici yeni coupe, sürücü odaklı şasisi ve IMA paralel hibrid sistem destekli uyumlu motoru ile mevcut hibrid anlayışını değiştirecek şekilde tasarlandı.

CR-Z’nin Avrupa versiyonu Mart 2010’da 80. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda sahne alacak.

Otomobilin kilit özellikleri şöyle:

Dünyanın ilk 6-ileri manuel şanzımanlı hibrid otomobili
Gaz pedalı tepkileri ve IMA desteğini, sürücünün ihtiyaçlarına göre ayarlayan 3-Modlu Sürüş Sistemi
117 gr/km CO2 ve 5 L/100km yakıt ekonomisi.Honda IMA paralel hibrid sistem ve 1.5 litre i-VTEC motor
Tamamen yeni, sportif, aerodinamik, 2+2 coupe form
Keskin ve hassas yol tutuş için yüksek iz genişliği, kısa dingil mesafesi

CR-Z’nin dış tasarımı otomobile kendine güvenen, atletik bir görünüm kazandıran, “tek hareketli kama” konsepti etrafında biçimlendirilmiş. Ayrı seviyeli arka cam ve aerodinamik, alçak tavan çizgisi gibi belirgin Honda tasarım özellikleri dikkat çekiyor.

Yakıt verimliliği ve düşük emisyon değerleri sunan paralel hibrid sistemi, ilk defa sürücü odaklı 6-vitesli bir manuel şanzıman ile birleştirilmiş. Yeni manuel şanzıman CR-Z’nin benzersiz karakterinde kilit bir bileşen olan 1.5 litrelik 4-silindirli bir motor ile tamamlanmış. Orta kapasiteli motorun devirli karakteri şanzıman arasına yerleştirilen 14 PS gücündeki elektrikli motorun sağladığı ilave 78 Nm tork ile geliştirilmiş.

IMA paralel hibrid sisteminin gücü ve torku ile birleştirilmiş 1.5 litrelik motor, toplamda 124 beygir ve 174 Nm torkluk bir güç üretiyor.

Elektrikli motor CR-Z’ye atmosferik bir motor için inanılmaz derecede düşük olan 1500 rpm’de alışılmadık bir düz tork eğrisi kazandırıyor. 6-vitesli manuel şanzımanla donatılan IMA destekli motor mükemmel esneklik, emisyon değeri ve sportif bir egzoz sesi sağlıyor.

Sürüş opsiyonlarını maksimuma çıkarmak ve otomobilin günlük kullanılabilirliğini arttırmak için CR-Z, 3-modlu bir Sürüş Sistemi ile donatılmış. Bu benzersiz özellik sürücüye gaz pedalının, direksiyonun, klima kontrolünün ve IMA sisteminin sunduğu destek seviyesinin duyarlılıklarını değiştiren üç farklı sürüş modu arasında seçim yapabilme imkanı veriyor. Honda, 3-modlu Sürüş Sistemini geliştirerek sürücünün kullanım zevkini, yakıt tasarrufunu artırmasını ya da bu ikisi arasında bir denge tutturmasını sağlıyor.

CR-Z’nin Avrupa versiyonunu geniş ön farlarının alt çizgisini vurgulayan sekiz LED’e sahip gündüz farlarını barındırıyor.

Seri üretim otomobilin iç tasarımı, 3-boyutlu ekranları ve sürücü odaklı kabini ile 2007 Tokyo Motor Show’da sergilenen CR-Z konsepti temel alınarak geliştirilmiş. İleri teknoloji ürünü kontrol paneli sık kullanılan kontrollerin tümünü sürücünün ellerine yakın şekilde yerleştirerek her durumda tüm konsantrasyonun yola verilmesini sağlıyor.

İlk olarak Japonya’da Şubat ayında satışa çıkacak olan yeni Honda CR-Z’in Avrupa satışları 2010 yılının ortalarında başlayacak. Türkiye pazarına girişinin takip eden yılda başlaması için ise çalışmaların devam ettiği belirtiliyor.

Toyoto Hangi Araçları Geri ÇAgıracak

Toyota’nın ABD ve Çin’de milyonlarca aracını geri çağırmasına neden olan arızalı gaz pedalı sorunu için Türkiye’de de çalışmalar hızlandı.

Henüz sorunlu araç sayısını bilmeyen Toyota Türkiye, en kötü senaryoya hazırlanıp beş yıldan bu yana satılan 50 bin aracın tümü için parça siparişi verdi. Hiçbir müşterinin mağdur olmaması için çalışmaları hızlandırdıklarını söyleyen Toyota Türkiye İcra Kurulu Başkanı Ali Haydar Bozkurt, “Ulaşılmadık müşteri kalmayacak” dedi.

‘Başkan tatmin oldu’

Radikal gazetesinden İlker Pehivan'ın haberine göre, Toyota Türkiye, söz konusu sorun için geçtiğimiz hafta içi çeşitli önlemler aldı. Bozkurt, arızalı gaz pedalı sorunu için bayilerde çalışma saatlerini artırdıklarını ve çağrı merkezindeki eleman sayısını yükselttiklerini belirtti.

Çalışmaları Türkiye’ye sık sık gelen ve Toyota’nın dünyadaki en büyük distribütörlerinden olan Suudi ALJ Grubu’nun Başkanı Muhammed Jameel’e de anlatan Bozkurt, Jameel’in önlemlerden tatmin olduğunu anlattı.

Haftaya çağrı başlıyor

Türkiye’de arızalı olabilecek araçlarda beş yaşına kadar eski otomobiller de bulunuyor. Türkiye’de sorunlu olma potansiyeline sahip beş yıldan bu yana satılan otomobillerin sayısı 50 bini buluyor.

Bozkurt, kesin sayıyı bilmemelerine rağmen kimsenin mağdur olmaması için tüm araçlara parça getirdiklerini söylüyor. “Bayilerle sürekli konuşuyoruz. Bize teşekkür ediyorlar. Sizinle online olarak herşeyi duyuyoruz diyorlar” ifadesini kullanan Bozkurt, müşterilerin son iki gündür bayilere gidip ‘Benim otomobilimde sorun var mıdır?’ diye sorduğunu belirtiyor. Bozkurt’un verdiği bilgiye göre müşteriler çağrı merkezini de arayıp sorunla ilgili detay istiyor.
“Şuan vahim bir durum yok, olacağını da sanmıyoruz. Haftaya davetler başlayınca bu görülecek” diyen Bozkurt, sorunlu parçayla üretilen araçların şasi numarası tespitinin yurtdışından geldiğini ifade etti. Toyata Türkiye bu nedenle şimdiye kadar Türkiye’de kesin açıklama yapamadı. Ancak bu hafta sonu Türkiye’ye de sorunlu araçların şasi numaraları bildirilecek. Bozkurt, Toyota’nın merkezinin tüm dünyadaki araçların listesini çıkardığı açıklamanın farklı ülkelerde farklı zamanlarda yapılabildiğini söyledi.

‘Satışlarımız düşmedi’

Bozkurt’un verdiği bilgiye göre ABD’deki satışları gaz pedalı krizinden sonra düşen Toyota, Türkiye’de sorun yaşamıyor. Hiçbir plan ve hedeflerini bu sorun nedeniyle değiştirmediklerini belirten Bozkurt şöyle konuşuyor:

“Ocak ayının son 10 gününde patlayan bu olaya rağmen önceki yılın aynı ayına göre satışlarımız iki kat arttı. Pazar payımız da geçen yıla göre iki kata yakın yükseldi. Pazarda altıncı sıradaydık dördüncü olduk.”

‘Türkiye’den şikâyet yok’

Bozkurt, şimdiye kadar servislere pedal arızasıyla ilgili şikâyet gelmediğini anlattı. Toyota’nın arızayı bir üreticiden alınan parçada tespit ettiğini aktaran Bozkurt, “Toyota aynı hatayı iki kez yapmış değil. Bundan sonra da parçayı beş kez kontrol ederek alacaktır” dedi.

Müşteriye nasıl ulaşılacak?

Toyota Türkiye, arızalı araçlar tespit edildiğinde müşterilere internet, e-posta, posta ve telefon yoluyla ulaşacak. Müşteriler araçlarıyla problem yaşamasa bile ‘ihmal etmeyin servise gelin’ denecek. Toyota gazetelerden ilan duyurusu yaparak müşterilerin şasi numaralarından araçlarını bulmalarını isteyecek. Müşteriler ruhsatlarındaki şasi numarasıyla Toyota’nın listesini karşılaştıracak. Gelecek hafta devreye girecek uygulamayla www.toyota.com.tr isimli siteden şasi numarası girilerek aracın sorunlu olup olmadığı tespit edilebilecek. Sorunlu gaz pedalının tamiratı Toyota yetkili servislerinde yarım saat sürecek. Gaz pedalı sistemine ek parça konularak sorun giderilecek. Toyota Türkiye, sorunlu araçların tamirini 4-6 hafta arasında tamamlayacak. Toplam maliyeti henüz belli olmayan çözüm için Toyota Türkiye, harcamayı Toyota’nın merkezine fatura edecek.

Türkiye’de 13 Toyota modeli satılıyor. Söz konusu gaz pedalı sorunu 2005’ten itibaren Ağustos 2009’a kadar üretilen Yaris, Corolla, Verso, Auris, Avensis ve RAV4’ü kapsıyor.

Hülya Avşar Bacagını Kırdı 07.02.2010 7 şubat

Hülya Avşar Bacagını Kırdı 07.02.2010 7 şubat

Yarıyıl tatili nedeniyle kızı Zehra ve sevgilisi Sadettin Saran ile Uludağ’da geçiren sanatçı Hülya Avşar, bugün Grand Yazıcı Otel’in Şale Pisti’nde snowboard öğrenirken dengesini kaybedip düştü.

Sağ bacağında diz altında iki yerden kırılan Hülya Avşar’a ilk müdahale Uludağ’da bulunan ve kar motoru ile getirildiği Acıbadem Hastanesi’nde yapıldı.

Daha sonra helikopterle Bursa Acıbadem Hastanesi’ne sevk edilen Hülya Avşar’ın ameliyat edilebileceği belirtiliyor.

Hülya Avşar’ın kaza yaptığı sırada yanında kızı Zehra’nın olduğu öğrenildi.

DHA

euro 2012 türkiye Hangi Grupta Gruptaki takımlar 2010 EURO A Grubu


euro 12 türkiye Hangi Grupta Gruptaki takımlar
Polonya ve Ukrayna’nın 2012 yılında ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa Futbol Şampiyonası'nın grup eleme maçlarının kuraları Polonya'nın başkenti Varşova'da çekildi. İşte Türkiye'nin grubu:

A GRUBU

Azerbaycan
Kazakistan
Belçika
Avusturya
TÜRKİYE
Almanya

Çocuklar İçin Gelinlik Modelleri Kız Çocukları İçin Gelinlik Modası

Çocuklar İçin Gelinlik Modelleri Kız Çocukları İçin Gelinlik Modası

%C3%A7ocuk gelinlik 21 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 22 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 23 ÇOCUK GELİNLİKLERİ

%C3%A7ocuk gelinlik 24 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 16 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 17 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 18 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 19 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 20 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 11 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 12 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 13 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 14 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 15 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 6 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 7 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 8 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 9 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 10 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 1 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 2 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 3 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 4 ÇOCUK GELİNLİKLERİ
%C3%A7ocuk gelinlik 5 ÇOCUK GELİNLİKLERİ

2010 Gelin Duvakları Gelin Duvakları Duvak Modelleri

2010 Gelin Duvakları Gelin Duvakları Duvak Modelleri

22th9 2009 Gelin duvakları

duvaklar 18 2009 Gelin duvakları

duvaklar 7 2009 Gelin duvaklarıduvaklar 22 2009 Gelin duvakları

Dantel Abiye Modelleri Dantelden Abiye Modeli Dantelli Abiye Modelleri

Dantel Abiye Modelleri Dantelden Abiye Modeli Dantelli Abiye Modelleri

Blusarequintada dantel abiye kıyafetler
airiski+motyvai+%28105%29 dantel abiye kıyafetler

Taşlı İşlemeli Abiye Modelleri Boncuklı Abiye Modelleri

Taşlı İşlemeli Abiye Modelleri Boncuklı Abiye Modelleri

Costumes and Gowns Feb 16, 2008 003Costumes and Gowns Feb 16, 2008 002

kapalı Gelinlikler Kapalı Tesettür Gelinlik Modelleri Modası

kapalı Gelinlikler Kapalı Tesettür Gelinlik Modelleri Modası

tesetturlugelinlik 28 Kapalı gelinlikler
tesetturlugelinlik 26 Kapalı gelinlikler
tesetturlu gelinlik3 Tesettürlü gelinlik modelleri
tesetturlu gelinlik4 Tesettürlü gelinlik modelleri
Birbirinden güzel tasarlanmış tesettür
tesetturlu gelinlik5 Tesettürlü gelinlik modelleri
tesetturlu gelinlik6 Tesettürlü gelinlik modelleri

2010 Tesettürlü gelinlikler Tesettürlü Gelinlik modelleri Tesettür gelinlik Modası

2010 Tesettürlü gelinlikler Tesettürlü Gelinlik modelleri Tesettür gelinlik Modası

tesetturlu gelinlik3 Tesettürlü gelinlik modelleri
tesetturlu gelinlik4 Tesettürlü gelinlik modelleri
Birbirinden güzel tasarlanmış tesettür
tesetturlu gelinlik5 Tesettürlü gelinlik modelleri
tesetturlu gelinlik6 Tesettürlü gelinlik modelleri

Yeni 2010 Bindallı Modelleri Yeni Kaftan Modelleri Modern Bindallılar

Yeni 2010 Bindallı Modelleri Yeni Kaftan Modelleri Modern Bindallılar

bindalli 6 KAFTAN VE BİNDALLI MODELLERİ
 KAFTAN VE BİNDALLI MODELLERİ
bindalli 1 KAFTAN VE BİNDALLI MODELLERİ
bindalli 2 KAFTAN VE BİNDALLI MODELLERİ
bindalli 3 KAFTAN VE BİNDALLI MODELLERİ
bindalli 5 KAFTAN VE BİNDALLI MODELLERİ