28 Şubat 2010 Pazar

Recep metin Yerdelen Kimdir Biyografisi hayatı (yetenek Sizsiniz)

Recep metin Yerdelen Kimdir Biyografisi hayatı (yetenek Sizsiniz)

Erzurum/Pasinler nüfusuna kayitliyidir. Babasinin kisa memuriyeti esnasinda, 25.10.1975 (Mahkeme ile yaşını şu an yasal olarak olarak düzelttir di, küçülttü aslında 100 yaşında bu şehirde) yılı Horasan'da dünyaya geldi. Recebin birinde doğduğu için ön adı Recep. 25 ekim buda hoş çünkü erzurumun plakası 25 di.
Vali Hafiz Pasa Ilkokulu(Erzurum) , Sair Nef‘i Orta Okulu(Erzurum)
Endüstri Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik bölümü (Erzurum) , Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi matematik Bölümü (6.dönem'e kadar)
1986 Askerlik, Antakya Serinyol
1997 Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (ikincilikle) (İnşaat ve Elektronik)
2000 Kazakisatan elektronik Mühendisligi (1likle)
Halen Eski sehir Anadolu Üniversitesinde Kamu Yönetimi bölümünde okumaktadir. Bekar (aramızda kalsın bir doktor hanımla evli imiş 2-3 sene önce ayrılmış, eşinin rahatsızlığı nedeniyle ee geriside özel yani)
Babasinin vefati nedeniyle, Elektronik Servisimize ait bütün dükkan islemlerini yürütmekteydi. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi matematik Bölümünde okurken okuluyla birlikte servis islemlerini yürütemeyince; okulundan ayrilarak, Dogu Anadolu Bölge Servisligimizin basina geçti. Yaklasik, 7 yil çesitli Elektronik _Sony_Technics_ Aiwa_ Kenwood_Pionner_Siemens vs) firmalarin servisligini yürüttü.
Bu arada Hobi olarak Üniversitede Mediko Sosyal Yemekhanesi vb. yerlerde Profesyonel DJ. lik yapti.
Servise arizalari nedeniyle getirilen tibbi cihazlar nedeniyle tanistigi hastanedeki degerli hocalarimin tesvikleri ile üniversitenin açtigi sinava girdi.
Sinavi derece ile kazanarak, Tip Fakültesi Arastirma Hastanesindeki görevine basladi.
Bir hafta elektrik atölyesinde çalistiktan sonra, tibbi cihaz atölyesinde görevlendirildi.
Hastanedeki bu görevi sirasinda, yaklasik bir yil sonra ameliyathaneye geçti ve 2 yil kadar teknik sorumlu olarak ameliyathanede çalisti. Mevcut 11 ameliyat odasinin 4 tanesi kullanilirken çogunlugu Siemens'e ait cihazlari, kompresörleri ve Koterlerin onarimini yaparak 6 ay sonra bütün odalari faaliyete geçirdi. Bu arada Anestezi odalarindaki gaz sistemi ve elektrik sistemini de tavandan asagi dogru indirerek, kullanim yeri kazanimini ve sistem güvenirligini artirdi.
Bu arada Fakülte'ye ait bir çok presantasyon gösterilerini (Ankara Kizilay Binasindaki gösteri dahil) ve Üniversitenin Sanat Galerisi Seslendirme Sistemini projelendirerek, devreye soktu.
1997 yilinda Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 'nin istegi üzerine fotograf laboratuarinin kurulmasi ve elektronik kumanda sistemleri imalati için, geçici görevle Güzel Sanatlar Fakültesindeki görevine basladi. Yine ayni Fakültenin Üniversiteye bagli LAN omurgasini ve yaklasik 40 bilgisayar için kablo lamasini hazirladi. Ayrica; Internet Laboratuari ile Fotograf Laboratuari ve Sinema TV Laboratuarini kurdu. Burada kullanilan cihazlarin büyük kismini kendi imal etti.
Mühendislik Fakültelerine dikey geçis için çesitli üniversitelere yazdigi yazilar neticesinde,v bir görev geregi ile Aralik 1999 Pamukkale Üniversitesinin de istegi üzerine Üniversiteye ait Egitim, Arastirma ve Uygulama Hastanesi'ne Tekniker olarak atamasi yapildi.
2002 ortalarina kadar, yaklasik 3 yil, Pamukkale Üniversitesi Egitim, Arastirma ve Uygulama Hastanesinde Teknik Koordinatör olarak görev yapti. Bu arada Hastanede kendi imkânlarimla olusturdugum atölye ile tansiyon aletinden Tomografi cihazina varana dek bütün tibbi cihazlarin bakim, onarim ve bir kisim tibbi cihazlarinda kalibrasyonlarini yapti. Yine kendi imkânlarimla 50 nin üzerinde tibbi cihaz firmasindan; özellikle sertifikasyon amaçli teknik kurs aldi.
Olumlu bu çalismalar neticesinde, son iki yilda çesitli Üniversiteler teknik stajlari için Pamukkale Üniversitesi hastanelerine yöneldiler. Bu sayede olusan elemanlarla hastanenin bütün tibbi cihazlarini kataloglama imkani buldu. Access de kendi yazdigi programlar ile cihazlara ait bütün bilgilerin listelenebildigi ve her ay bashekimlige bilgi için verilen cihaz kütüklerini ve aylik durum raporlarini olusturdu. Ayrica yaklasik 36 hatli K5 Lan omurgasini kurdum. Personelle bire bir yapilan görüsmelerle LAN sistemini, Internet'i ve ortak dosya ve yazici paylasimlarini anlattim. Yaklasik son bir yildir da TKY üyesi olarak toplantilara katilarak görev yapti. Görev sürem içerisinde Tip fakültesinin Uluslar arasi kongresinde ve Üniversitenin söleninde Teknik koordinatör olarak görev yapti. Tip Fakültesinin bir çok etkinliginde, mezuniyet programlarinda presantasyon gösterileri, müzik ve vb. etkinliklerle ilgili görevleri de sürdürdü.
2002 yilinda ortaya çikardigi yolsuzluk dosyasinin muhatabi Rektör çikinca isten atildi. Yürütmeyi durdurma ve asil davayi kazandi. Ama ardindan tekrar ikici kez isten atildi. Açilan ceza davasi ve Danistay’i da kazandi ama artik kirgindi. Ve Arlik 2006 da Danistay da davayi kazanarak görevine basladi. Çok? eyler elde etti.Spor onun ikinci bir yasam stilidir. Her gün 20km kosar ve evdeki cihazlari ile devamli olarak çalisir.

En büyük zevki de henüz 9 yasinda olan Ece ile bilgisayarda çalismak ve elektronik deney kitleri olusturmaktir.
Yabanci dili Ingilizce'dir. Ancak teknik Ingilizcesi oldukça iyi olmasina ragmen, konusma için çalismalarina devam etmektedir.

YERDELEN, Haziran 2002 den itibaren, ortaya çikardigi yolsuzluk dosyasinin sorusturmasi nedeniyle Üniversitedeki görevine, kadrosunun bulundugu Teknik Egitim Fakültesinde devam etti. Bir iddia ile muhatabi Rektör olarak çikinca devlet memurlugundan alindi. Ancak basta YÖK’e karsi olmak üzere açilan Davalar Yürütmeyi durdurma ve asil davayi kazandi. Ama avukatının savunma vermemesi nednniyle Danıştayda dava kaybetti. Görevden alındı.
Ama ardından açılan bütün mahkemeleri kazanarak Danıştay kararı ile, Aralik 2006 de görevine basladi. Açilan ceza davasi ve Danistay’i da kazandi ama artik kirgindi.Müzik dinlemeyi ve elektronik müzik yapmayi (bilgisayarla) , remixler hazirlamayi, interneti kullanmayi, elektronik sistemler ve yedek malzeme temini hakkinda arastirma yapmaktan, çesitli prototipler ve cihazlar hazirlamaktan hoslanir.
Dünyanin neresinde olursa olsun, yeni çikan elektronik sistemleri inceler, müsait olduklarini temin eder. Bu nedenle elektronik bir laboratuar ve müzik stüdyosunu evinde olusturdu.
Doktor hanimla olan evliligi daha çok bir mantik evliligi idi.
O tarihte Doktor olan esinin destekleri ile özellikle Tip Elektronigi ve Tip alaninda kullanilan mekanik sistemler üzerine testler ve arastirmalar yapti. Su an çalistigi konu ise Spinal ve Epidüral anestezi için elektromekanik servo enjekte sistemidir.
Sevdayi bir kere; Çal yazirdan matematik bölümü ikincisi bayan Safiye SOMAKLI ile yasadi. 2 yil bu insanla birlikte oldu. Türkiye’nin çok yerinde toplantilara ve programlara katildlar. Almanya dönüsünden sonra Allah huzurunda evlendigi bu insan tarafindan terk edildi.. Safis derdi ona.24 yasinda bir bayandan sonra yasama çabalari bitti. Sayisiz sarki ve beste yapti ona ama olmadi.
Ve terk edilisinden yillar sonra öğrendi ki o insan evlenmiş Almanya da ve sonra yeniden hayata baglanmak için teknik çalışmalrına başladı. Yurt dışında ilk defa bilim adamı özdülüne seçildi bir kere ödül aldı. Şimdi aklıllanıyor ve bir yaşam, dürüst bir ilişki ve sevgi diliyor ve hala hayatı insanları, hala, hala seviyor...Ama o duygusal bir insan. Romantik br insan ve 100 de yüz delikanlı bir erkek.
Msn adresi: by_technics25@hotmail.com Yerdelen@pamukkale.edu.tr
Hatta 0 555 437 37 33 ama mesaj ile ok alıyorsunuz tanımadıklarına kapalı özel bir sistemi var.
O sadece sevgi istiyor. Kaybolan yıllardaki gibi ölümüne...Dürüstçe bir sevgi. Yalansız, dürüst, şiir tadında...Lütfen...


ESERLERİ
2 şiir kitabı var
Birde yakında basılacak olan 'Devlet, Yaşam, Aşk ve bayan SS' adlı hayatını konu alan kitap ile senaryo.
12 şiiri şarkı oldu 2 de hüzzam bestesi var.
1 şiir CD si var 2. CD hazırlıkları sürüyor.
by_technics25@hotmail.com
0 555 437 37 33 ve onun tek dünyası belki yine bu şehirde bir tatlı prenses...
SAYGILAR

Recep Metin Yerdelen Merve ve Sinem Şiirleri (yetenek Sizsiniz)

Recep Metin Yerdelen Merve ve Sinem Şiirleri (yetenek Sizsiniz)

Gül,sabah,şarkı,özlem,yeşil Bu kelimelerden merve isminde akrostiş yazacak metin kardeşimiz.

Kader,hayat,ayaz,dudak,sıcak Bu kelimelerdn de sinem isminde şiir yazacak

Merve için
Mısralarda susan sessiz bi sabahta

Sinem İçin

Şiiri eklicem tv izlerken tam yazamadım
takipte kalın

11880 Nedir 11818 Nedir Bilinmeyen NUmaralar

11880 Nedir 11818 Nedir Bilinmeyen NUmaralar


bu reklamlardan bıktım valla ya bi 118 80 der biri 118 18 der ney bu anlamadım açıkçası ikiside bilinmeyen numaralar için mi yoksa biri cepten arayınca mı ayrı ayrı mı herneyse detaylı bilgiyi ekleyecegim

2010 msn peri Avatarları Fantastik avatarlar

2010 msn peri Avatarları Fantastik avatarlar
Fantastik Peri Resimleri - Periler - Peri Resmi







Bunalım Avatarlar Psikolojik Avatarları msn Hüzün Avatarları

Bunalım Avatarlar Psikolojik Avatarları msn Hüzün Avatarları