28 Aralık 2011 Çarşamba

Borusan Neden TT #borusan Twitter


Borusan'ın skandal uygulamasına tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte skandal olayın Twitter'daki yankıları...
Borusan, ralli şampiyonu Burcu Çetinkaya ile sponsorluk anlaşması yaptı. Çetinkaya 1 yıllık kullanım hakkını aldığı BMW'yi ekranda başörtülü arkadaşıyla test edince Borusan 'imajımız bozuldu' diyerek sponsorluğu iptal etti.

İşte olayın twitter'daki yankıları...
Cüneyt Özdemir: Mini cooper'ın Türkiye temsilcisi Borusan 'başörtülü sunucu imajımızı bozuyor' diyerek sponsorluk anlaşmasını bozmuş. Alın o markanızı... Başörtülü bir insanla görmek istemediğiniz arabanızın o pek değerli imajının içine tüküreyim. Mini cooper'ımız vardı hemen satıyorum, hemen.

Ahmet Tezcan: Borusan binası önünde BMW'sini yakacak ilk başörtülü kadın kahraman olur!Borusan bayan müşterilerine yılbaşında Vakko marka başörtüsü hediye etmezse BMW'ye binmeyeceğim! Borusan Filarmoni Orkestrası "Kabe'nin yolları bölük bölüktür" ilahisi çalıp tasavvuf müziği konseri verene kadar BMW'ye binmeyeceğim! Borusan imajını korumak için BMW'ye başörtülü kadın bindiği zaman motorun çalışmasını önleyen bir düzenek taktırmalı!

Ufuk Şanlı: BMW yöneticileri aynı mantıkla Ortadoğu ülkelerine bir tane bile araç satmamanız gerekirken neden satış için bir tarafınızı yırtıyorsunuz?

Hamdi Alkan: Badem bıyığımla mini cooper a binsem imajı bozulur mu? "BMW ye Biniş ile ilgili kılık kıyafet yönetmeliği " tekrar görüşülmek üzere Borusan a gönderildi..!

Murat Erdin: BMW'nin kullanım kılavuzuna Türkiye'den ek gelsin: Başörtülü kullanılmaz ! Çalıştırırken besmele çekilmez !

Serkan Kalemciler: Bakalım kaç türbanlı kadın bmw borusan'ı bunaltacak? Ve acaba bir özür hamlesi gelecek mi? Etkini merak ediyorum yenişafak. En güçlü anın..