18 Temmuz 2010 Pazar

Hürriyet.com Lys Ygs Akıllı Tercih Sistemi ile Tercihlerinizi Yapın

Ygs akıllı tercih, Lys Akıllı Tercih ,lys tercih robotu, akıllı tercih Sistemi ,Hürriyet.com akıllı tercih sistemi

"Akıllı Tercih Sistemini" kullanmadan, LYS tercih listenizi teslim etmeyin…Şu ana kadar yapılmışlardan çok farklı, bu yıl değişen sisteme uyumlu tercih sistemi hayatınızı yönlendirecek. Bu sistemi 19 Temmuz'dan itibaren hurriyet.com.tr'den ulaşarak kullanabileceksiniz.
Sevgili Üniversite adayları, çocuğu bu sene sınava girmiş anneler babalar, arkadaşı, kardeşi ve bir akrabası sınava girmiş değerli okuyucularımız 2010 Tercih Dönemine damgasına vuracak " Akıllı Tercih Sistemi" projesini başlatıyoruz. Bu sistemin en büyük farkı bilgilerin 2010'a ait olması.

Eğitim ve üniversite tercih sistemleri konusunda yılların deneyimine sahip Gelecekbenim.com uzmanlarının hazırladığı " Akıllı Tercih Sistemi " Türkiye'nin en güvenilir ve en büyük markalarından hurriyet.com.tr ile sizlere ulaşacak ve Tercih Dönemi ile ilgili bütün kaygılarınıza son verecek...

Gelecekbenim Koordinatörü ve Eğitim programları yapımcısı Alev Nallar konuyla ilgili tüm adaylara şu çağrıyı yapıyor:

Yeni sisteme göre, öğrenci yerleştimenin ilk kez yapılacağı 2010- tercih döneminde Aceleci davranmayınız… Yapacağınız ufak bir hata, geleceğiniz için bütün hayallerinizi yıkabilir. "Akıllı Tercih Sistemi", geleceğinizi doğru inşa etmeniz için oluşturulan, en güvenilir bilimsel kaynaktır.

En doğru Üniversite, en doğru bölüm ve en doğru mesleği seçmeniz için, Akıllı Tercih Sistemini kullanmadan, tercih listenizi teslim etmeyin…
Site 19 Temmuz Pazartesi Günü Yayında
http://akillitercihsistemi.hurriyet.com.tr/