5 Şubat 2010 Cuma

Adanalı 05.02.2010 tekparça izle, Adanalı 5 şubat 2010 izle, Adanalı 5 şubat 50.bölümü izle

Adanalı, Adanalı 05.02.2010 tekparça izle, Adanalı 5 şubat 2010 izle, Adanalı 5 şubat 50.bölümü izle, Adanalı 50.bölümü, atv, dizi, izle, online, seyret


Adanalı 5 şubat 2010 İZLE Adanalı 50.bölüm 05.02.2010 İZLE ,Adanalı,Adanalı 50.bölümü,Adanalı 5 şubat 2010 izle,Adanalı 05.02.2010 tekparça izle,Adanalı 5 şubat 50.bölümü izle,

ekleniyor..

Hanımın Çiftliği 5 şubat 2010 izle,Hanımın Çiftliği 05.02.2010 izle


Hanımın Çiftliği 5.şubat 18.bölümü Tekparça İZLE 05.02.2010 ,Hanımın Çiftliği ,Hanımın Çiftliği 18.bölümü,Hanımın Çiftliği 5 şubat 2010 izle,Hanımın Çiftliği 05.02.2010 izle,Hanımın Çiftliği online izle

Ekleniyor...

2010 Japon tarzı Kıyafetler Japon Tarzı Moda elbiseler

2010 Japon tarzı Kıyafetler Japon Tarzı Moda elbiseler







2010 Sokak Giyim Modası Sokak modası Kıyafetleri

2010 Sokak Giyim Modası Sokak modası Kıyafetleri













2010 Mini Etekler 2010 yeni mİni Etek Modelleri mini etek modası 2010

2010 Mini Etekler 2010 yeni mİni Etek Modelleri mini etek modası 2010






Yaş Grubuna Göre Saç Modelleri Nasıl Olmalı (15, 20 li,30 lu,)

Yaş Grubuna Göre Saç Modelleri Nasıl Olmalı (15 Yaş Grubuna Göre Saç Modelleri, 20 Yaş Grubuna Göre Saç Modellerili,Yaş Grubuna Göre Saç Modelleri 30 lu,)

20'li yaşlardakiler için saç modeli
20'li yaşlardaki kadınlar henüz çok başında oldukları yetişkinlik döneminde çok sık stil denemeleri yaparlar. Stillerini bulmak için saçlarıyla eğlenirler. Bu yaşta unutulmaz saç stilleri yapılır. Saç stilistleri çok uç modelleri önermiyor ancak maceracıysanız bu yaşlar çok uygun! Saç şeklinizi neden sevdiğiniz veya sevmediğiniz açıklamak zorunda kalmazsınız. Eğer uzun saçlı bir gençseniz, kısaltmak için hartika bir zaman olabilir. uzun, kısa, açık veya koyu boyaları özgüvenle kullanabilirsiniz.

30'lu yaşlardakiler için saç modeli
30'lu yaşlardaki kadınlar anneleri gibi kariyerlerini oluşturmaya veya güçlendirmeye çalışır. 30'lu yaşlarda kendini kanıtlamaya çalıştığı bir yerlerde ve çok ciddi olur. Klasik kesimler, işte, evde, akşam yemeğinde çok yönlü kullanılabildiği için çok tercih edilir. Çoğu kişi ev, araba seçiminde kişisel yaşamındaki duruma uygun hareket eder. Aynı şey saçlar için de geçerlidir. Eğer birliktelik anlayışından bakıyorsanız, o zaman parlak ve düzgün kesimleri tercih edebilirsiniz. Çocuğunuzun stilinde kestirmekten kaçının ve daha şık bir görünüş sağlayan modelleri seçin.

40'lı yaşlardakiler için saç modeli
Kadınlar 40'lı yaşlarında olgunlaşma dönemlerine girerler. Aynaya baktıklarında hoşlandıkları ve hoşlanmadıkları bir sürü şeye sahip olurlar. Ne yazık ki kusurlarını önemseyen çoğu kadınlar güzel yönlerini farkedemez. Aslında her ikisini farkedererek, kusurlarını gidermeye çalışmaları en doğrusudur. Bu nedenle çok uç kesimlerden ve değişimlerden uzak durun. Çok çok kısa, uzun kesim, açık veya koyu renkleri de denemeyin. Yüzü daha uzun ve asık gösteren uzun saçlar yerine, kısa kestirin. Saçların kat verilerek kesilmesi de, yüzü ön plana çıkartır.

50'li yaşlardakiler için saç modeli
50'li yaşlarındaki kadınlar çok daha olgunlaşmıştır ve kanıtlamak zorunda oldukları hiçbirşey yoktur. Kadın yaşamında bir nokataya gelmişlerdir. Zamanlarının çoğunu başkalarını mutlu etmeye çalışmakla geçirdiklerini farketmişler ve özgürlük istemektedirler. Edindikleri tüm deneyimlerinden yola çıkarak bugününü kutlamak isterler. Bu nedenle kadın olmanın gücünü yeniden keşfederek, kendinden emin ve güzel görünmek ister. Çok uç stiller yerine, içinize sinen daha yumuşak şekil, boya ve stiller deneyin.

Yumuşak kesimler ve çizgiler olgun cildi ortaya çıkarır. Flört eden yani hareketli, daha az yapmacık duran saç stilleri tercih edin. Bu tür stil sizi hareketlendirecek. Yumuşak ve parlak saçlar her zaman gençler tarafından beğenilir. Yumuşak renkler ise saçlarınızı daha dolgun ve parlak gösterir. Düzneli olarak bakım yaptırmayı ihmal etmeyin.

Aslı Polat Kimdir Aslı Polat Hakkında ( the kırmızı )

Aslı Polat Kimdir Aslı Polat Hakkında ( the kırmızı )


Adı : Aslı
Soyadı : Polat
Doğum Tarihi : 1980
Doğum Yeri :Manisa
Mesleği : Şarkıcı
Eğitim : -


Feray Ekin Kırmızı 2010 albümünün bas gitaristi.

1980 Manisa doğumlu Aslı Polat, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu olmasına rağmen müziğe olan bağlılığı onu profesyonel anlamda bu sanat dalına eğilmesini sağlamıştır. Davul hayatına Nisan 2002`de ilk davulunu alarak başladı. Selami Sevinç, Atilla Atalay, Şenol Küçükyıldırım gibi önemli isimlerle çalıştı. Bir reklam filminde davul çalmanın yanında , bir çok grupla stüdyo aşamasında çalıştı. 2005 senesinden itibaren KIRMIZI projesinde yer almaktadır

Feray Ekin Kimdir Feray Ekin Biyografisi (the Kırmızı)

Feray Ekin ( Kimdir ? – Hakkında )Feray Ekin Kimdir Feray Ekin Biyografisi (the Kırmızı)


Adı : Feray
Soyadı : Ekin
Doğum Tarihi : 1975
Doğum Yeri :İstanbul
Mesleği : Şarkıcı
Eğitim : -


Feray Ekin Kırmızı 2010 albümünün bas gitaristi.

1975 İstanbul doğumlu Feray Ekin müziğe 1998 yılında Serkan Tuğ`dan bas gitar dersleri alarak başladı. Serkan Tuğ ile bir süre çalıştıktan sonra 1999 yılında Akademi İstanbul`da bas gitar ve armoni dersleri alarak eğitimine devam etti. Son olarak 2004-2005 yılları arasında Emrah Sarıtunalılar ile yaklaşık 1 sene boyunca bas gitar üzerine çalıştı. 1999`dan itibaren bir çok bar ve televizyon programlarında (atv,show tv, cine-5) yer aldı. Göksel ile 1,5 sene , İlkay Akaya ile 4 sene çalıştı. Bunun dışında Zuhal Olcay, Vedat Sakman gibi isimlerle extra programlarda yer almıştır.
2005 senesinden itibaren KIRMIZI projesinde yer almaktadır

Fulya Akgün Biyografisi Fulya Akgün Hayatı Fulya Akgün Kimdir (the Kırmızı)

Fulya Akgün ( Kimdir ? – Hakkında )Fulya Akgün Biyografisi Fulya Akgün Hayatı Fulya Akgün Kimdir (the Kırmızı)


Adı : Fulya
Soyadı : Akgün
Doğum Tarihi : 1984
Doğum Yeri :İstanbul
Mesleği : Şarkıcı
Eğitim : -


Fulya Akgün Kırmızı 2010 albümünün elektro gitaristi.

1984 İstanbul doğumlu Fulya Akgün 1997 senesinde Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tülünay Engin’den klasik gitar ve Aşkım Güney’den solfej dersleri alarak başladı.

1999 senesinde İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’ni altıncılıkla kazandı. Lise hazırlık ve lise-1 sınıflarını okuduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piano Anasanat Dalı Klasik Gitar Sanat Dalı’nda lise öğrenimine devam etmiştir. Ceyhun Şaklar ile klasik gitar, Cem Küçümen ile oda müziği çalışmıştır. Ayrıca Konservatuar korosu ile İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü,Tuzla Deniz Harp Okulu ve Özel Kalamış Okulları’nda pek çok kez sahne almıştır ve konservatuarda yapılan birçok gitar konserinde solo, düet ve trio olarak yer almıştır. 2005 Mayıs’ta Sultanahmet The Cure Resturant’ ta sahne almıştır. Halen İstanbul Üniversitesi’nde Ceyhun Şaklar ile klasik gitar eğitimine devam etmektedir

İdil çagatay Kimdir İdil çagatay Biyograsifi (The Kırmızı Vokalisti)

İdil çagatay Kimdir İdil çagatay Biyograsifi (The Kırmızı Vokalisti)

Adı : İdil
Soyadı : Çağatay
Doğum Tarihi : 1976
Doğum Yeri :İstanbul
Mesleği : Şarkıcı
Eğitim : -


İdil Çağatay Kırmızı 2010 albümünün vokalistidir.

KIRMIZI dört kadın müzisyenin bir araya gelmesiyle 2005 yılında kuruldu.Gruptaki tüm üyelerin farklı projelerdeki müzikal geçmişleri,alt yapıları ve önemli hocalardan aldıkları eğitimleri farklı bir çizgi yaratmaktadır.

1976 İstanbul doğumlu İdil Çağatay müziğe Ayla Saydam’ dan piyano dersleri alarak başladı.

1994 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü`ne girmeye hak kazanan İdil, aynı zamanda,

1996 -2006 yılları arasında aynı okulun arp bölümüne Yonca Özkan`ın öğrencisi olarak devam etti. Güler Keskinkaya, Ayşe Sezerman, Remziye Alper, Elena Kenber ile şan çalıştı. 2000 senesinde opera bölümünden mezun oldu.

1997-2004 yılları arasında Cemal Reşit Rey operasında korist, oyuncu, reji asistanı olarak Özsoy, Saraydan Kız Kaçırma, Deli Dolu Kuvva-i Milliye adlı operalarda ve birçok koral eserde görev yaptı.

2002-2003 sezonunda İstanbul Devlet Opera Ve Balesi`nde La Traviata, Prens Igor, Don Giovanni, Deli Dumrul, İspanyol Saati, Telefon, Tahiti Macerası, Hanım Olan Hizmetçi isimli operalarda teknik ekipte çalıştı.

2004-2005 öğretim yılı süresince Akademi Hayat adlı eğitim kurumunda şan ve solfej öğretmenliğiyle birlikte Murat Göksu’ nun asistanlığını yaptı. İçinde Most Production ve Akbank`ın da olduğu bazı kuruluşların vokal topluluklarında bulundu

2010 The Kırmızı Albüm The Kırmızı Albümü The Kırmızı

Türkiye’nin ilk kadın rock grubu olma şansını yakalayan grup kırmızı 2010 yılına müthiş bir albümle girmeye hazırlanıyor. 10 Şubatta tüm müzik marketlerde bulabileceğiniz kırmızı albümü güçlü soundları ile 2010′a ismini yazdıracağı kesin. Grup hakkında kısa bilgi vermek gerekirse İdil Çağatay (Vokal), Fulya Akgün (Elektrogitar), Başak Gün (Bas Gitar) ve Aslı Polat (Davul)’tan oluşuyor. Kırmızı single ile “Türkiye’nin ilk kadın rock grubu albümü” ismini de almış bulundular.

Söz ve müziği grubun vokalisti İdil Çağatay’a ait olan “Veda Etme” ve “Kırmızı” isimli şarkıların düzenlemeleri Kırmızı ve Taner Ayan, mixleri Arıkan Sırakaya, masteringleri Tom Coyne tarafından yapıldı. “Veda Etme” isimli şarkıya çekilen ilk klip Şubat ayında tüm müzik kanallarında yayına başladı. Klibin yönetmenliğini Özkan Aksular, görüntüntü yönetmenliğini Ergin Öztürk üstlendi.

Emo tarzı Konuşma Emo Konuşmarı Emo Konuşması Nasıldır hihihihi süfe nahn

Emo tarzı Konuşma Emo Konuşmarı Emo Konuşması Nasıldır hihihihi süfe nahn

Tipik EMO özellikleri:

1. Türkçe bilmezler, kendi aralarında kullandıkları tuhaf bir dil vardır. Şekil 1 a’da vikings’in gösterdiği gibi:

hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmış hihihihi

ne jkı yaaa ajko ne dio o hatun

oii fasla tabdım<3

ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere

aaaaaaaaaaa tacıı tanıommbı yerdenn askıma ben heduee ettım jok yakısıyo bebeımeee mjxxx sfym senıı emojukummmmm

Emo Msn Gifleri Emo Kız msn Gif resimleri msn emo avatarları

Emo Msn Gifleri Emo Kız msn Gif resimleri msn emo avatarları



zombienationbylackofsanna6 bu giflere bayılcaksınız
zzzzzzzzzzzzzzfj9tl2 bu giflere bayılcaksınız
th188e31d0yk3rv4 bu giflere bayılcaksınız
5019937 bu giflere bayılcaksınız
moods bu giflere bayılcaksınız
sm_1184766796 bu giflere bayılcaksınız
ICONATOR_cbf98e4e664b4f5f2d8c0d292c1d8e89 bu giflere bayılcaksınız
ICONATOR_82b53e808d03ef7cb4ef45fcef50252b bu giflere bayılcaksınız
56184q7pq9arzvfrz6 bu giflere bayılcaksınız
481526e2d937uk9ygm4 bu giflere bayılcaksınız
481647aet9jky5elbh1 bu giflere bayılcaksınız
283953gpylpdaxanyi6 bu giflere bayılcaksınız
14352643099047in4 bu giflere bayılcaksınız
8e7r3ib bu giflere bayılcaksınız
85a8q6v bu giflere bayılcaksınız
7xwhu9d bu giflere bayılcaksınız