27 Ocak 2010 Çarşamba

Shah Rantez Ft Fatih Korkmaz Rap Şarkısı İNDİR (yeteneksizsiniz)

Fatih Korkmaz Rap Şarkısı indir, Ft Fatih Korkmaz, İZLE 23 ocak yetenet sizsiniz, malatya inönü yetenek sizsiniz, malatya üniv, Shah Rantez, Shah Rantez aglarım sen dönene kadar, Shah Rantez indir, Video Turkish Rap, Video Turkish Rap indir, Yetenek SizSiniz


Ft Fatih Korkmaz, İZLE 23 ocak yetenet sizsiniz, malatya inönü yetenek sizsiniz, malatya üniv, Shah Rantez indir, Video Turkish Rap indir , Yetenek SizSiniz,Fatih Korkmaz Rap Şarkısı indir

benim cok hoşuma gitti sözlerini yazayım dedim ama anlamakta zorlandım.ama videodaki şarkıyı upload ettim (eger bu şahıslar bana ulaşır şarkı sözlerini atarlarsa memnun oluruz.bizde onlara bi nebze faydamız olsundegil mi )
buradan dinleyin ve indirin


ve bu güzel parçayı facebookta paylaşmayı unutmayın ;) saglıcakla


Yarı Final Şarkısını Buradan İndirebilirsiniz

2010 Kış Modası Örgü Bere Modelleri Örgü Şapka Modelleri

2010 Kış Modası Bere Modelleri - 2009 2010 Kış Modası - Bere Modelleri - Şapka Modelleri







Tulip etekler Tulip etek modası Tulip etek modelleri

Tulip etekler Tulip etek modası Tulip etek modelleri

Tulip etekler nasıl giyilir?


2008 Sonbahar-kış sezonundan bu yıla devreden tulip etekler, kalem eteklere karşı artan popülaritesi ile alternatif oluşturuyorlar.

Tulip etekler, kalem eteklere iki fark haricinde çok benzerler. Kalçaları daha geniştir ve çoğunlukla daha kısadırlar. Tulip eteklerin belleri dardır, kalçadan ise pililer, katlarla balon gibi genişler ve bacaklara doğru daralarak inerler. Genelde dizin üstünde boyları tercih edilir.

Tulip etek giyerken nelere dikkat etmek gerekir?


Vücut şekli:
Tulip etekler medium bedenden zayıf vücut ölçülerine kadar olan bayanlara daha çok yakışır. Kalçadaki balon biçimi, kalçalarında ya da alt karın bölgesinde fazlalıkları olanlar için uygundur. Ancak doğru görünüm için her şeye rağmen bu bölgelerde muhakkak bolluk olmalıdır.

Tulip eteklerle üstler:
Tulip etekleri ya kısa ya da ince, eteğin içine iyice sokulabilecek üstlerle kullanmalısınız. Pilileri ve detayları asla kapatılmamalı. Daracık bir bluzla üzerine kısa bir hırka ya da bir blazer kullanabilirsiniz ama sakın düğmelerini kapatarak şişkinlik oluşturmayın ve stilinizi ortada bırakın, görülsün.

Tulip etekler ve ayakkabılar:
Bacaklarınızın daha uzun görünmesi için topukluları tercih etmelisiniz.
Eğer eteğiniz günlük ve modern bir hava da ise balerinle de kullanabilirsiniz…

Tulip etekler ve çoraplar:
Tulip etekler her sezon için uygundur. Bahar ve yaz günlerinde çıplak bacaklarla giyebilirsiniz. Daha soğuk aylarda ten rengi çorapla ya da eteğinizle aynı renkte çorap ve topuklu ayakkabılarla kullanarak bütünlük sağlayabilirsiniz.






























2010 Bayanlar için yazlık ayakkabı modelleri Ayakkabı Modası Topuklu Ayakkabı Modelleri

2010 bayan yaz, ayakkabı modası,bayanlara özel,modeller ayakkabılar,şık modeler





















17-24 Yaş Arası genç kızlar için abiye modelleri gençkızlara özel abiye elbiseler

genç kızlar için abiye modelleri - gençkızlara özel abiye elbiseler - genç kızlar için gece kıyafetleri - balo kıyafetleri






2010 Swatch Sevgililer Günü Hediyelik Saat Koleksiyonu Swatch Sevgililer Günü Modelleri

2010 Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu - Swatch Sevgililer Günü Modelleri - Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu 2010 saat saatleri saatleri

14 Şubat 2010 sevgililer günü yaklaştıkça ünlü markalarda bu özel güne özgü koleksiyonlarını görücüye çıkarmaya başladılar. Swatch da bu markalar arasında en başlarda yer alıyor.

Koleksiyonda ağırlıklı olarak kırmızı renk ile bu günün özelliği olan kalp motifinin kullanıldığı ürünler çok şık ve ayrıca çok da şirin. Bu şık koleksiyon da saatten yüzük, kolye, küpe ve bileziğe kadar bayanlar için üretilmiş olan tüm aksesuarları bulmak mümkün.

Beyler bizden size tavsiye fiyatları çok da pahalı olmayan bu ürünlerden mutlaka 1 tanesini sevgiliniz için alıp onu bu güzel günde mutlu etmeniz

2010 gömlek modelleri yeni sezon gömlek modelleri 2010 modası bayan gömlek

2010 modası bayan gömlek 2010 gömlek modelleri yeni sezon gömlek modelleri