9 Kasım 2010 Salı

Show tv Muhteşem Yüzyıl Dizisi Oyuncuları

Tims Production, 1 seneden beri hazırlıklarını yürüttüğü tarihi dizisi “Muhteşem Yüzyıl” için Show Tv ile anlaşma sağladı. Meral Okay‘ın kaleme aldığı ve Yeni yayın döneminde Show Tv ekranlarında buluşacak olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde şimdiden çok konuşulacak isimler var. Aşk-ı Memnu ile kariyerinin zirvesine çıkan Nebahat Çehre ve son olarak Binbir Gece dizisinde izlediğimiz Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıl dizisinin ağır topları olarak öne çıkıyor. Kanuni Sultan Süleyman’ı oynayacak olan Halit Ergenç, bu proje için uzun süreden beri hazırlanıyor. Nebahat Çehre‘de Kanuni’nin annesi Valide Sultan olarak karşımıza çıkacak. Kasım ayında çekimlerine başlanacak olan dizi de Hürrem Sultan için geniş çaplı bir araştırma yapıldı. Bir çok ismin adı geçti ama sonunda Yaprak Dökümü ile ismi duyuran Fahriye Evcen ile anlaşıldı. Fahriye Evcen, Hürem Sultan olarak bütün dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor. Bunun yanında son olarak Bu Kalp Seni unutur mu dizisi ile ekranlara gelen Okan Yalabık’da diziye dahil olan bir diğer bir isim. Yalabık, Sultan Süleyman’ın damadı İbrahim Paşa olarak karşımıza çıkacak.

Dizide, 46 yıl padişahlık yapan ve Osmanlı İmparatorluğu’nu en geniş sınırlarına ulaştıran Kanuni Sultan Süleyman’ın, hukuk, sanat ve mimarlık alanlarında yaptıkları anlatılacak

Öyle Bir Geçer Zaman ki Yavrum Şarkısı Dİnle Video Klib İzle

Öyle Bir Geçer Zaman ki Yavrum Şarkısı Dİnle Video Klib İzle

new york'ta beş minare Filmini Kaç Kişi İzledi

new york'ta beş minare Filmini Kaç Kişi İzledi

new york'ta beş minare Filmini Kaç Kişi İzledi


"New York’ta Beş Minare", Mahsun Kırmızıgül’ün "Beyaz Melek" ve "Güneşi Gördüm" adlı filmlerinin ilk 3 gün izlenme oranlarını geçti. Türkiye’de 3 günde 703 bin 330 kişi, Avrupa’da ise 95 bin 671 kişi tarafından izlenen film, toplamda 799 bin 1 kişi tarafından seyredildi.

Mahsun Kırmızıgül, Türkiye’de kendi rekorunu kırarken, Almanya’da ise bu ay vizyona giren tüm Hollywood ve Alman filmleri arasında kopya başına tüm filmleri geride bırakarak, en çok izleyici çeken birinci film oldu.

Mahsun Kırmızıgül’ün "Beyaz Melek" adlı filmi ilk 3 günde 157 bin 785, "Güneşi Gördüm" adlı filmi ise 507 bin 932 kişi tarafından izlenmişti.

Filmin yapımcısı Murat Tokat, yaptığı yazılı açıklamada, sektördeki cesur yapımcıların yaptığı filmler sayesinde sinema salonlarının ayakta durduğunu belirterek, şunları kaydetti.

"Sinemalarda filmi izleyen herkes, filmi yere göğe sığdıramıyor. Mahsun’un filmleri Türk sinemasını ciddi anlamda bir yerlere taşıyor. Filmimiz dünyanın önemli 15 ülkesine satıldı bile. Biz yaptığımız film için çok çalıştık ve çok büyük emek harcadık. Tutkularının peşinden koşan Mahsun’a, seyirciler yaptığı filmlere giderek sahip çıkıyor. Bu filmin başarısı böyle devam ederse Mahsun hiç kimsenin hayal edemeyeceği filmler çekmeye devam edecektir. Türk sinemasının çıtasını yükselten Mahsun Kırmızıgül’ün adına izleyici gerekli cevabı gişede veriyor."