16 Mart 2011 Çarşamba

kolera fil style download - kolera fil style İndir 2011

kolera fil style download - kolera fil style İndir


İndirme Linki,

Not:Eser sahibi bu linkin buradan kaldırılması isterse kaldırılabilir.Tutelimi.net orjinal albüm şarkılarının indirme linkini vermez

Facebook better Facebook Arka Plan Değiştirme Eklentisi Better


Facebook Arka Plan Değiştirme,face arka plan Eklentisi ,Better eklentisi,face arka plan eklentisi,facebook arka plan nasıl degiştirilir,Facebook arka plan resmi değiştirme,Facebook arka planı nasıl değiştirilir

Facebook, artık her gün milyonlarca kişinin birbirine mesaj gönderdiği dev bir iletişim platformu halini aldı. Better Facebook eklentisi ise Facebook‘un kullanımını daha da kolay hale getiriyor ve sitenin arayüzünü tamamen değiştiriyor.

Arayüzü değiştikten sonra şimdide arka planı değiştiren eklenti çıktı.Bu eklenti ile arka planı,renkleri ve ona ait yeni işlevler ekleyin.

Better Facebook ile Facebook’unuzun görünümünü kendinize göre düzenleyebilir ve yeni işlevler ekleyebilirsiniz. Tanınan birçok tarayıcıda çalışan eklenti, gelişmiş gizlilik seçenekleri ile Facebook’un arka planını değiştirme olanağı sunuyor.

Better Facebook’u ilk yüklediğinizde ve profilinize gittiğinizde size yeni özellikler hakkında bazı bilgiler gösteriliyor.

Renk ve menü çubuğu ayarlamaları: Eklenti sayesinde sayfanızda kullanılan renkleri ve sayfa düzenini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bir tema seçmeniz dahi mümkün. Arkadaşlarınızın resimlerine daha kolay bir şekilde yakınlaşmak da eklentinin işlevleri arasında.

Gelişmiş filtreleme seçenekleri sayesinde mesaj yönetimini daha kolay bir hale getirmeniz mümkün. Eklenti, Facebook’un yan çubuğunu da tek tıklamayla genişletebiliyor ve oldukça kullanışlı bir hale getiriyor.

Firefox için Better Facebook eklentisini buradan yükleyebilirsiniz

Chrome, Opera ve Safari için Better Facebook’u buradan yükleyebilirsiniz.

Ezel 58.Bölüm Son Sahne İzle 14 Mart 2011

Ezel 58.Bölüm Azad Ali Düğün Sahnesi İzle

Ezel 58.Bölüm Ramiz Dayı Ezel Zeybek Oynama Sahnesi

Ezel 58.Bölüm Bade Ezel Sahnesi İzle 14 Mart 2011

Ezel 58.Bölüm Eyşan Ezel Sahnesi İzle