3 Mart 2010 Çarşamba

2010 da Saatler Ne zaman İleri Alınacak (28 Mart 2010 da)

2010 da Saatler Ne zaman İleri Alınacak (28 Mart 2010 da)

Saatler 28 Mart 2010 tarihinde 1 saat ileri alınarak yeniden yaz saati uygulamasına geçilecek.

Ezel Ramiz Dayının Kızı Kim Burçin Terzioğlu Resimleri ve Görselleri

Burçin Terzioğlu, Burçin Terzioğlu kim, Burçin Terzioğlu resimleri, ramiz dayı kızı kim, ramiz dayının kızı kim, ramiz dayının kızı resimleri

Ramiz Dayının Kızı Kim ( Burçin Terzioğlu Resimleri )

Hangi ünlü oyuncu Ramiz Dayı'nın kızını oynayacak?
Son dönemin en popüler dizilerinden biri olan "Ezel"in kadrosuna yepyeni bir isim katılıyor.
Ayakligazete'nin haberine göre, güzel ve başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, dizi ekibinin bir parçası olmaya hazırlanıyor.

Eşi Murat Yıldırım'ın "Suç ve Ceza" dizisiyle ilgi çektiği şu günlerde, güzel oyuncu da Ezel dizisiyle eşine rakip olacak.

Dizinin ünlü karakteri Ramiz Dayı'nın yurt dışından gelen kızını canlandıracak olan Burçin Terzioğlu, önümüzdeki günlerde diziye dahil olacak

Spatarcus Blood and Sand İzle Spatarcus Blood and Sand resimleri

patarcus, Spatarcus Blood and Sand, Spatarcus Blood and Sand dizisi, Spatarcus Blood and Sand izle, Spatarcus Blood and Sand resimleri, Spatarcus dizi ne zaman türkiyede, Spatarcus dizi resimleri, Spatarcus dizis, Spatarcus dizisi, Spatarcus dizisi hakkında


Spatarcus Dizisi Ne Zaman Türkiye de Yayınlacak ?

Ben filme birazcık baktım yüzde 80 savaş aksiyon kan yüzde 20 erotizm var. Çok fazla kanlı sahneler var.Bu dizi türkiyede ne zaman yayına girer bilmem ama makaslanacak cok yerleri var yoksa rtük izin vermez.İnternetten diziyi izleyebilirsiniz.


Türkiye'ye getirilmesi planlanan Spatarcus: Blood and Sand adlı dizi gösterildiği her ülkede ortalığı karıştırıyor. Tartışmanın nedeni ise oyuncuların sürekli birbirleriyle sevişmeleri, toplu sevişme ayinleri düzenlemeleri. Son olarak Amerika'da, Hollanda'da ve İngiltere'de bazı bölümleri makaslandı..

Dizide dünyanın ve Türkiye'nin Zeyna olarak tanıdığı Yeni Zelandalı aktris Lucy Lawless da yer alıyor.

Dizide gladyatörlerden, senatörlere, köylülerden memurlara sürekli bir seks ayini, seks ritüeli yapılıyor.
youtube de siteme koyabilecek sadece bu kısmı buldum digerleri cok erotik



Geniş Aile 9 Mart Fragman Geniş Aile 35.bölüm Fragmanı İZLE


Geniş Aile,Geniş Aile 9 Mart, Geniş Aile 35.bölüm,Geniş Aile35.bölümü Fragmanı ,Geniş Aile 9 mart izle, 09.03.2010 geniş aile fragman

Fragman Eklenecek...

Kurban Eti Kavurma Tarifi Kurban Eti Kavurması Nasıl Yapılır

Kurban Eti Kavurma Tarifi Kurban Eti Kavurma Tarifi Kurban Eti Kavurması Nasıl Yapılır


2 kg kadar et tencereye alınır. Suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte pişirilir. Yaklaşık 250 gr kadar iç yağ tencereye alınır. Yağ önce biraz erir ve kızarmaya başlar. Bu sırada içyağların kıkırdak gibi olan kısımları tencereden alınır. Arzuya göre kekik ve karabiber ekleyip 5-10 dk daha pişirin. Saklama kabına alıp soğumasını bekleyip ve kabağını kapatıp derin dondurucuya atın.

Bakla Çorbası Bakla Çorbası Yapılışı

Bakla Çorbası Bakla Çorbası Yapılışı

Malzemeler

500 GR. AYIKLANMIŞ TAZE BAKLA
4 BARDAK TAVUK SUYU
1 SOĞAN
3 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
1 TATLI KAŞIĞI NİŞASTA
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
2 TUTAM KEKİK
1 ÇAY KAŞIĞI LİMON SUYU
YARIM BARDAK SÜT
TUZ


Baklayı önce kaynar suda 10 dakika haşlayın. Kabukla­rını çıkarın. Tencereye yağı koyup soğanları kavurun. Ta­vuk suyu ve kekiği ekleyip kaynamaya başlayınca, baklayı katın. Baklalar yumuşayıncaya kadar 20 dakika pişirin. Ten­cereyi ateşten alıp baklaları süzerek çıkarın. Bir kaç adet baklayı ayırıp kalan baklaları tahta kaşıkla ezin. Delikli süz­geçten geçirip tekrar tavuk suyunun içine karıştırıp, yeniden kaynatın. Kaynayınca tuz ve biberini koyup 5-10 dakika or­ta ateşte pişirin. Ayrı bir kasede nişastayı sütün içinde erite­rek çorbaya karıştırın. 2 dakika kaynattıktan sonra kalan te­reyağını, limon suyunu ve ayırdığınız baklaları çorbaya ko­yun. Tereyağı eriyince kaselere boşaltıp servis yapın.

Milföyden Baklava,Milföyden Baklava Tarifi Milföyden Baklava Yapılışı

Milföyden Baklava,Milföyden Baklava Tarifi Milföyden Baklava Yapılışı



Bu tarif 170 derecede 40 dakika da pişirilir ve 12 kişiliktir

Malzemeler

Milföy hamuru (14 adet)
Antep fıstığı (1 su bardağı)
Toz şeker (1 su bardağı)
Margarin (5 yemek kaşığı)
Sıvıyağ (4 yemek kaşığı)
Şerbeti için:
Toz şeker (3 su bardağı)
Su (2 su bardağı, soğuk)
Limon (1/4 adet)


Bir tencereye 3 su bardağı toz şeker, 2 su bardağı soğuk su koyun ve kaynatın.Üzerine 1/4 adet limonun suyunu sıkıp, posasını tencerenin içinde bırakın. Başka bir tencereye 5 yemek kaşığı margarin ve 4 yemek kaşığı sıvıyağ koyun ve yağı erimeye bırakın.7 adet milföy hamurunu üst üste koyun ve bir oklavayla açın. Çok da ince olmayacak şekilde açtığınız hamuru, hamur kesme rulosu ile tepsinizin büyüklügünde kesin. Kestiginiz hamuru tepsinin içine yerleştirip, tepsinin alt yüzeyini tamamen kaplayacak şekilde serin. Üzerine 1 su bardağı antep fıstığı serpin. Fıstıkları bir spatulayla hamurun üzerine iyice yayın.Diğer 7 adet milföyü üst üste koyup bir oklavayla diğer hamurun kalınlıgında açın. Tepsiyi açtığınız hamurun üzerine koyun ve hamuru tepsiden biraz daha büyük olacak şekilde kesin. Kestiğiniz hamuru tepsinin içine, fıstıkların üzerine koyun. Hamura, tepsinin kenarlarını kapayacak şekilde elinizle bastırarak şekil verin. Kenarlardaki fazla hamuru rulo ile kesip, çıkarın. Erittiğiniz yağı tatlının üzerinde gezdirerek dökün. Yağladıgınız tatlıyı 12 parça olacak şekilde dilimleyin. Ve önceden 170 derecede ısıttığınız fırına vererek yaklaşık 40 dakika pişmeye bırakın.Bu sürenin sonunda üzeri kızaran ve iyice kabaran tatlınız fırından alıp, tezgaha koyun. Kaynayan şerbeti de tezgaha alarak bir kepçeyle, şerbeti tatlının üzerinde gezdirerek dökün. Hazırladıgınız baklavayı servise hazır hale getirin.

Bu Yazı http://www.filizteyze.com/milfoyden-baklava-tarifi alınmıştır

Çek Model Kyla Cole Resimleri Kyla Cole Pictures Kyla Cole Foto

Çek Model Kyla Cole Resimleri Kyla Cole Pictures Kyla Cole Foto



Veda Filmi Müzigi İndir Zülfü Livaneli Veda Film Jenerik İndir

Veda Filmi Müzigi İndir Zülfü Livaneli Veda Film Jenerik İndir

Link