13 Nisan 2011 Çarşamba

2011 Ygs Sonuçları ne zaman açıklanacak

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM), 27 Martta yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili son incelemeleri yaptığı, sonuçların en kısa sürede açıklanacağı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, ÖSYM YGS'nin açıklanmasıyla ilgili son hazırlıklarını yapıyor. Sonuçları değerlendirmeyi tamamlayan ÖSYM'nin sınav sonuçlarını en kısa sürede açıklamayı planladığı öğrenildi.

Bu arada, YGS'de şifre iddialarıyla ilgili yaşanan tartışmalar üzerine, öğrencilere ve velilerine gönderilmek üzere bir mektup hazırlandığı, mektubun hangi yolla ulaştırılacağı konusunda değerlendirme yapıldığı belirtildi.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında, tüm adaylara bir mektup yazacağını belirtmişti.

Memurlar.net

http://ais.osym.gov.tr/ YGS Sınav Sonucu Öğren

Ygs sınav sonucunuzu ögrenmek için ösym şifrenizi bilmeniz gerekmekte.Zaten sınava girdiyseniz bu şifrenizi biliyorsunuzdur.Ohalde problem yok (henüz açıklanmadı)
http://ais.osym.gov.tr/

11833 Reklamında ki Adam Kim Burçin bildik

118 33 reklamı gündeme bomba gibi düştü..Dikkatleri çekmeyi başaran reklamda rol alan oyuncu Burçin Bildik Kimdir?Haydi eller diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Burçin Bildik,İstanbul Bakırköy doğumlu.. Sanat yaşamına Bakırköy Halkevi bünyesinde bulunan halk oyunları çocuk kadrosunda başladı. İlkokul sıralarında tiyatro kollarında görev yaparken bir yandan Yurdaer Doğulu’dan gitar ve solfej dersleri aldı. Daha sonra halk danslarına yoğunlaşarak profesyonel olarak derneklerde oyuncu, eğitmen ve kurucu üyelik görevlerinde bulundu. Çeşitli yurtiçi ve yurtdışı festival ve yarışmalarda ülkesini başarıyla temsil ederek ödüller aldı. Ayrıca anaokul, ilkokul ve liselerde eğitmen olarak çalıştı. Lise eğitiminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Halkoyunları Bölümünde eğitim gördü. Bu eğitimi sırasında iki gitarist arkadaşıyla Grup Sevgi Yolcuları adıyla kurduğu grupta percussion çalarak profesyonel müzik hayatına başladı(1990) Daha sonra grupla yollarını ayırarak 1997 yılından itibaren şarkı söylemeye başladı halen çeşitli orkestralarla Türkçe ve Rumca şarkılardan oluşan geniş repertuarı ile programlarına devam etmektedir. Sanatçı POPSAV ve BASAD üyesidir.

Ayşenur Bahçekapılı Hayatı - Akparti İstanbul Milletvekili Adayı


Ayşenur Bahçekapılı Kimdir , Akparti İstanbul Milletvekili Adayı,Ayşenur Bahçekapılı,Ayşenur Bahçekapılı hayatı,Ayşenur Bahçekapılı icraatları,
Ayşe Nur Bahçekapılı, 26 Kasım 1954'te Trabzon Maçka'da doğdu. Babasının adı Hasan Şefik, annesinin adı Şahsene'dir. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri olarak görev yaptı. Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Sosyal Demokrat Hareket Platformu'nda Kadın-Eğitim- Hukuk atölyelerinin İstanbul sorumlusu olarak çalıştı. Orta düzeyde İngilizce bilen Bahçekapılı, bekârdır.

Milletvekilinin İlk İmza Sahibi Olduğu Kanun Teklifleri
2/594 01/02/2010 Sayıştay Kanunu Teklifi
2/875 28/02/2011 Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi
2/879 03/03/2011 Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 59 uncu Maddesinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi


Milletvekilinin İmzasının Bulunduğu Teklifler
2/14 04/10/2007 Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi
2/141 29/01/2008 Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi
2/211 09/04/2008 Fırsat Eşitliği Komisyonu Kanunu Teklifi
2/331 30/10/2008 5237 Sayılı Türk Ceza Kanununun 105'inci Maddesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi
2/594 01/02/2010 Sayıştay Kanunu Teklifi
2/656 05/04/2010 7/11/1982 Tarihli ve 2709 Sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi
2/875 28/02/2011 Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi
2/879 03/03/2011 Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 59 uncu Maddesinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi
2/886 09/03/2011 Kadın ve Aile Bireylerinin Şiddetten Korunmasına Dair Kanun Teklifi

idris güllüce hayatı - idris güllüce Kimdir - Akparti İstanbul Milletvekili Adayı

idris güllüce,idris güllüce Kimdir , Akparti İstanbul Milletvekili Adayı,idris güllüce hayatı,idris güllüce özgeçmiş,idris güllüce icraatlerı,idris güllüce kim,

1950 yılında Erzurum Hasankale’de doğan İdris Güllüce, İlköğrenimini Erzurum’da tamamladıktan sonra, eğitim ve çalışma hayatına İstanbul’da devam etti. Orta öğrenimini Haydarpaşa Meslek Lisesinde tamamlayarak Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’ne girdi. Sonrasında, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümünü de bitiren İdris Güllüce; Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalında da, “Yerel Yönetimlerin Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu mastır tezini tamamladı.



Serbest mühendis olarak iş hayatına atılan Güllüce, kendi inşaat şirketini kurdu. 1980-84 yılları arasında, yurtdışında uluslararası bir firmada mühendis olarak çalıştı. Türkiye’ye döndükten sonra, özel bir sanayi kuruluşunda Genel Müdürlük görevinde bulunarak, bir süre bu sanayi kuruluşunun ortaklığı ve yöneticiliğini sürdürdü.


1989 Mahalli seçimlerinde, Kartal Belediyesi Meclis Üyeliği görevine seçilerek 18 yıl sürecek olan yerel yönetimler kariyerine ilk adımını attı.



1 Kasım 1992 Ara Yerel Seçimleriyle Tuzla Belediye Başkanı oldu. 27 Mart 1994’te ikinci, 18 Nisan 1999’da ise bu göreve üçüncü kez seçildi. Üç dönemlik Tuzla Belediye Başkanlığından sonra; 28 Mart 2004’ten 8 Mayıs 2007'e kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis 1.Başkan Vekili olarak hizmetine devam etti.



8 Mayıs 2007'de, yerelden edindiği tecrübeleri Türkiye'ye aktarmak düşüncesiyle, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis I. Başkan Vekilliği görevinden istifa ederek Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı oldu.



22 Temmuz 2007 de Adalet ve Kalkınma Partisinden İstanbul 1. bölge Milletvekili seçildi.



TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanlığını yürütmektedir.



Bayındırlık, imar, ulaştırma ve turizm komisyonu Başkanvekili olan GÜLLÜCE, ayrıca Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezinde, yerel yönetimler başkanlığında başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir.



İngilizce ve Arapça bilen Güllüce evli ve 5 çocuk babasıdır

Seyyit Eyyüpoğlu Kimdir Biyografisi - Akparti Şanlıurfa Milletvekili Adayı



Seyit Eyyüpoğlu, 10 Nisan 1942'de Şanlıurfa'da doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Perişan'dır. Ahmet Yesevi İlköğretim Okulunu bitirdi. Serbest ticaret ve çiftçilikle uğraştı. 19, 20. Dönem Şanlıurfa Milletvekili. İyi düzeyde Arapça bilen Eyyüpoğlu, evli ve 17 çocuk babasıdır


Milletvekilinin İmzasının Bulunduğu Teklifler
Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 59 uncu Maddesinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi