31 Ağustos 2011 Çarşamba

Sait Hatipoğlu Anne Hakkı Video İzle


İrene Kasırgası Canlı Video İzle ABD

http://video-cdn.abcnews.com/110827_wn_gutman_hi.mp4

Polat Alemdarın Sesi mi Değişmiş ?

Polat Alemdarın Sesi mi Değişmiş ?

biraz önce Tnt de tanıtımını izledim.Polat iyi bayramlar diyor ama eski sesi (Umut Tabak) degildi.Kendi seside degil.Eger bu sesse hiç güzel olmaz.Eski 7 yıllık sesini bırakıpta bu sesle devam ederse büyük hataya düşerler.

Video şurda
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150268282975824

Günay Musayeva - Günay Musayeva Resimleri - Günay Musayeva Görselleri

Günay Musayeva fotoları
Günay Musayeva resim
Günay Musayeva







26 Ağustos 2011 Cuma

Dünyaya İki 2 İbrahim Geldi , Biri Putları yıktı , Biri Putları Dikti Sözü Anlamı

Dünyaya İki 2 İbrahim Geldi , Biri Putları yıktı , Biri Putları Dikti Sözü Anlamı



Muhteşem yüzyıl yeni sezona bomba gibi bir fragmanla giriyor.Sözü geçen 1.ibrahim Nemruda karşı savaşan Peygamber Hz.ibrahimdir.

Muhteşem Yüzyıl 2.sezon Yeni Bölüm Fragmanı İzle

25 Ağustos 2011 Perşembe

22 Ağustos 2011 Pazartesi

Kim Kardashian Düğünü - Kim Kardashian Düğün Görüntüleri { Video }

2011 Ösym Ekyerleştirme Tarihleri - Ygs Ek yerleştirme Ne zaman Lys Ek Yerleştirme

2011 Ösym Ekyerleştirme Tarihleri - Ygs Ek yerleştirme Ne zaman Lys Ek Yerleştirme

Geçen sene yani 2010 ylında ek yerleştirmeler 3 - 9 ekim tarihleri arasında olmuştu.2011 yılında henüz belli degil.. ösym.gov.tr adresini takip edin.Diger sitelerin kaynak göstermeden söylediklerine itibar etmeyin.Hoşcakalın.egitimhaberim.net

2011 Ygs - Lys Taban ve Tavan Puanları - Yerleştirme Sırasına Göre

2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanları (PDF Biçimindeki Dokümanlar)

18 Ağustos 2011 Perşembe

Grup Dergah - İmam Hüseyin Kerbela Video Klip

Ömer Döngeloglu Kimdir, Ömer Döngeloglu nun Hayatı

Ömer DÖNGELOĞLU

İlahiyatçı – yazar

1968 yılında Tokat - Zile de doğdu.Anne ve babası Hacıali bey ve Hayriye hanımefendidir.her ikisi de hakkın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim cümlemizin mevtalarına rahmeteylesin . İlkokulu Yavuzselim (Altunyurt) İlkokul’unda orta ve liseyi ise Zile İmam-Hatip Lisesi’nde tamamladı.Önce Anadolu Üniv. Sosyal Bilimler önlisans, daha sonra Sakarya Üniv. İlahiyat fakültesinde eğitim gören Ömer Döngeloğlu;

1986-1996 yılları arasında DİB ‘na bağlı olarak Tokat - Almus Ormandibi kasabasında on yıl İmam-Hatip olarak görev yaptı. Halen yaşadığı ve çok sevdiği İstanbul’a 1996 yılı’nda geldi.Kamu da Şef, Müd. yrd., Arşiv Müdür’lüğü ve Başkan danışmanlığı gibi çeşitli idari görevlerde bulundu. İmkan ve fırsat buldukça yurt içi ve yurt dışında İslam tarihi ve Siyer-i Nebi ağırlıklı Milli ve manevi konularda pek çok söyleşi, sohbet, seminer ve konferanslara katıldı ve halen imkan ölçüsün de katılmaya devam ediyor.

Çeşitli Ulusal tv. ve radyo kanalların da proğramlar yaptı.bunlardan bazıları şunlardır; son 5 (beş) yıldır (2006 ,07, 08, 09 ve 2010 ) da Ramazan da Kanal-7 ekranların da yayınlanmış bulunan ‘Eyüb Sultan da SAHUR ÖZEL’ , ‘Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti’ ve ”Başakşehir Sular vadisinde sahur vakti” isimli proğramları , yine haftalık olarak yayınlanmış olan ‘O’NUN İZİNDE’ ve 2008 yılı ağustos ayında kutsal topraklar Mekke ve Medine de çekimleri yapılmış olan ‘ÖNDEN GİDENLER’ isimli Tv Proğramları yayınlandı.

Önden Gidenler isimli tv proğramı halen her perşembe 22:00 de kanal 7 ekranlarında canlı olarak yayınlanmaya devamediyor. tutelimi.net

Çeşitli zamanlarda TRT, Semerkand Tv., Hilal tv., Mehtap tv.,Tv 5 , Kanal a, Kon.tv gibi kanallarımız da misafir olarak çeşitli Proğramlara katıldı. 2005 yılı ramazanın da radyo 7 de ‘İftara doğru’ proğramını hazırladı.Ayrıca 2007 ve 2008 de 2 yıl boyunca Lalegül fm de ‘Gönüllerin Gülü’ isimli proğramı hazırlayıp sundu.Radyo 15 , Burç Fm, Moral Fm , Özel Fm, Marmara Fm gibi radyolarımız da çeşitli vesilelerle proğramlara misafir olarak iştirak etti.
Her pazartesi akşam 19:45 de 102.2 Seyr Fm, www.seyrfm.com da -Yeryüzünün Yıldızları-… adlı radyo proğramları devam etmektedir.
ESERLERİ: Peygamberin İzinde serisi olarak Mavi Yayıncılıktan çıkmış 1-Peygamberin İzinde,2- Yeryüzünün Yıldızları ve 3- Allah’a Adanmış Hayatlar isimli kitapları ve 4- Uhud konuşması (görüntülü) isimli 4 adet basılmış eserleri bulunmaktadır. Halen İstanbul da yaşayan Ömer DÖNGELOĞLU evli ve beş çocuk babasıdır.

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Akparti 10 yaşında Reklamı Video İzle


Ak Parti 10. Yaş RekLam FLimi eJ2oL

Başbakan Erdoğan ın Şehit Açıklaması 17 Agustos 2011

Başbakan Erdoğan ın Şehit Açıklaması 17 Agustos 2011

Özgür ALTUNCU, İstanbulDHA

İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü İcra Komitesi Toplantısı'nda yaptığı açılış konuşmasına Hakkari'deki saldırıyı hatırlatarak başlayan Erdoğan şöyle konuştu: "Bir hüznümü ifadeyle sözlerime gireceğim. Bu gece yarısı sahur vaktinde 8 yavrumuzu teröristler şehit ettiler.

Şehitlerimize allahtan rağmet diliyorum. Yaralı kardeşlerime şifalar diliyorum. Milletimizin tekrar başı sağolsun diyorum. Biz bu mana dolu Ramazan ayı içerisinde özellikle sabırla devam ettiğimiz bir süreci bu yaşanan olaylarla bu mubarek ayda gölgelenmesini istemezdik. Ne yazık ki terör böyle acımasız dini olmayan bir olay. Bir fenomen. .. "

Esengül Civelek - Esengül Civelek kimdir - Esengül Civelek Biyografisi

Valiler Kararnamesi ile Yalova Valiliği görevine getirilen Esengül Civelek, Lale Aytaman’ın ardından Türkiye’nin ikinci kadın valisi oldu.

1991–1995 yılları arasında Muğla Valiliği yapan Aytaman’dan 20 yıl sonra Türkiye’nin ikinci kadın valisi Yalova’ya atandı. Daha önce üst düzey pek çok görevde bulunan, Türkiye’nin ilk kadın Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı unvanını da taşıyan Civelek, Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle Yalova Valisi oldu. Civelek, böylece Cumhuriyet tarihinin ikinci kadın valisi unvanını aldı.

1958 yılında Aydın’ın Nazilli ilçesinde doğan Esengül Civelek, 1980’de Maliye Bakanlığı, Hazine Genel Müdürlüğü ve Milletlerarası İşbirliği Teşkilatı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Dairesi Meslek Memurluğunda göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Türkiye Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş, Uluslararası Haber Ajansı A.Ş, Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş ve Kadının Statüsü Genel Müdürlüğünde üst düzey görevlerde bulunan Esengül Civelek, 1997 yılında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunun bağlı olduğu Devlet Bakanlığından altın madalya, Yardımseverler Derneği Genel Başkanlığından altın berat ile ödüllendirildi. 2 çocuk annesi ve iyi derecede İngilizce bilen Civelek’in eşi İsmet Gürbüz Civelek de 2003 yılında Hatay Valisi iken yaşamını yitirmişti.