14 Temmuz 2009 Salı

Engin Günaydın Film Çekiyor engin gunaydın ın filmi Vavien

Engin Günaydın Film Çekiyor engin gunaydın ın filmi,Vavien film Vavien filmi

Avrupa yakasının komedi yıldıznı burhan Altıntop film çekiyor

Avrupa Yakası’nın efsane ismi Burhan Altıntop karakterine can veren Engin Günaydın ilk filmini 21 Temmuz’da memleketi Tokat’ın Erbaa ilçesinde çekecek. Senaryosunu kendisinin yazdığı filmin adı ise “Vavien.”

Engin günaydın “Vavien” için şunları diyor; Elektrikle ile ilgili bir tanım. Elektrik dünyası, elektrik akımı, enerji alışverişi, enerji, açma-kapatma gibi kavramları içinde barındırıyor. İnsanların birbirleriyle kurduğu enerjiye benziyor elektrik enerjisi. Film, ilk bakışta gerilim filmini andırıyor ama içinde komediyi de barındırıyor. İzleyicinin gülmesini hedefliyorum. Artık kendi projelerime ağırlık vermek istiyorum.

Yağmur-Durul Taylan kardeşler çekecek filmi. Bu yaz dizinin senaryosunu bitireceğim. Binnur Kaya, Settar Tanrıöven, Vedat Özdemiroğlu rol alacak. Ben de bir elektrikçiyi canlandıracağım. Ben “Fargo”yu çok severim. O tatta bir film. İnsanların bekledikleri gibi bir film olacak aslında. Hata oranı düşük olacak. Evrensel bir dili de var. Bu film gişe de yapacak. Çok kişi merak edecek bence. “Çok güzel, harika bir film” değil yapmak istediğim, ama titiz bir film olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)