9 Temmuz 2009 Perşembe

Michael Jakcson hayalet videosu izle Michael Jakcson hayaletli evi

Michael Jakcson hayalet videosu izle Michael Jakcson hayaletli evi,MİCHAEL JACKSON HAYALET İZLE, MİCHAEL JACKSON HAYALETİ, MİCHAEL JACKSONUN EVİNDE HAYALET GÖRÜNTÜSÜ, MİCHAEL JACKSONUN EVİNDE HAYALET VİDEOSU, MİCHAEL JACKSONUN HAYALETİNİ İZLE, Michael Jackson’ın Hayaleti Video İzle, Michael Jackson’ın Hayaleti Video, Michael Jackson’ın Hayalet Görüntüsü, MİCHAEL JACKSON’UN EVİNDE HAYALET


MICHAEL JACKSON HAYALET VIDEOSU İZLE

Bu görüntüler hem Michael Jakcson hayranlarını, hem de parapskikolograrı şok etti.

Michael Jackson’un uğruna iflas ettiği, içinde keyif süremeden kiraya vermek zorunda kaldığı ve Neverland adını verdiği çiftlikteki evi CNN’den canlı yayınla ilk kez izleyiciye gösteriliyordu.

O KARALTI MİCHAEL JACKSON MU?

Jackson’un abisi Jermaine Jackson Larry King’e mekanı tanıtırken koridorun sonunda bir karaltı belirdi. Hayranlarına göre işte o karaltı Michael Jackson’un ta kendisi… Ancak tabii ki bu fikre karşı çıkanlar, o karaltının oradan geçen birinin gölgesi olduğunu iddia edenler de var. Ancak parapsikologlar gölgelerin duvar ya da zeminde hareket edeceğini oysa bu gölgenin boşlukta hareket ettiğini söyleyerek bu teoriye karşı çıkıyor.

Bu kafa karıştıran görüntü videonun hemen başında yer alıyor. Lary King eve bağlanıyor ve koridorun sonunda o karaltı görülüyor.

İŞTE MİCHAEL JACKSON’UN HAYALETİ
İlgili aramalar: michael jackson - hayalet - thriller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)