3 Ağustos 2009 Pazartesi

şirket hattıyla 3g ye geçirlir mi ?

şirket hattıyla 3g ye geçirlir mi ?

Bulunduğum bölgede 3G olup olmadığını nasıl anlarım? Turkcell ve Vodafone 81 ilin şehir merkezlerinde, Avea 61 ilde kullanıma açıyor. İlinizin ya da ilçenizin bu kapsamda olup olmadığını operatörünüzü arayıp sorabilirsiniz. 3G kapsama alanındayken telefonunuzun üzerinde 3G, 3G+, HSDPA ibarelerinden birisini gördüğünüzde üçüncü nesildesiniz demektir.

Şirket hattımla 3G’ye geçmek için ne yapmam gerekir? Kurumsal müşteriler, 3G için çağrı merkezi ve kurumsal online işlem merkezinden, şirket yetkilisinin onayıyla kolaylıkla başvurabiliyorçar Telefonumun üçüncü nesle uyumlu olduğunu nasıl anlarım? Telefonda ‘şebeke’ bölümüne girerek kullandığınız modelin teknik özelliklerinde 3G, WCDMA veya UMTS, IMT 2000 şebeke adından birini görürseniz telefonunuz 3G uyumlu demek.

Yurtdışında 3G hizmetini kullandığımda hangi tarifeden ücretlendirileceğim? Yurtdışında görüntülü görüşme roaming’e yani uluslararası dolaşıma girdiği için var olan konuşma ya da internet paketinin haricinde ayrıca ücretlendirilir. Rouming’deyken kullanılan operatör görüntülü görüşmeden ücret alıyorsa o oranda ödeme yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)