30 Kasım 2009 Pazartesi

Mikrolayt,Mikrolight Nedir Mikrolayt Hakkında Mikrolayt Başvuru

Her Telden, Mikrolayt, Mikrolayt belgesi veren kurumlar, Mikrolayt hakkında, Mikrolayt nedir, Mikrolayt uçuşları, mikrolayt video, Mikrolight hakkında, Mikrolight Nedir, Mikrolight uçuşu, Mikrolight videoMicrolayt oldukça basit motorlu uçuþ aletidir. Basit motor yapýsý ile öðrenmesi ve kullanmasý oldukça kolay olan mikrolayt tek ve iki kiþilik olabilir. Kumanda paneli ve gösterge tablosu karmaþýk deðildir. Ýniþ ve kalkýþ pistinin de önemi yoktur kýsa mesafelerde iniþ ve kalkýþ yapabilir.
Microlayt oldukça basit motorlu uçuþ aletidir. Basit motor yapýsý ile öðrenmesi ve kullanmasý oldukça kolay olan mikrolayt tek ve iki kiþilik olabilir. Kumanda paneli ve gösterge tablosu karmaþýk deðildir. Ýniþ ve kalkýþ pistinin de önemi yoktur kýsa mesafelerde iniþ ve kalkýþ yapabilir.
Mikrolayt aerodinamik yapýsý sayesinde havalandýktan sonra deltakanat ve planör gibi motorsuz uçabilir. Böylelikle az bir yakýtla uzun saatler uçabilir.
Microlayt uçuþu tüm dünya ülkelerinde yapýldýðý gibi ülkemizde de yapýlmaktadýr. Türkiye’de microlayt ile uçmak için Türk Hava Kurumu’na ya da havacılık kulüplerine başvurulmalıdır.

spor - mikrolayt sapanca kırkpınar | izlesene.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)