17 Ocak 2010 Pazar

2010 yılı gözlük modası Bu yılın Gözlük Modası Bu yaz Bu gözlükler Moda

2010 yılı gözlük modası Bu yılın Gözlük Modası Bu yaz Bu gözlükler Moda

 gözlük modası, un gözlük modası,bu yazın gözlük modası




 yılı gözlük modası

 yılı gözlük modası



Gözlük hayatımızı kolaylaştıran ama görünüşü ve suratı değiştiren temel aksesuarlardan biridir. Hem modadan hemde sağlığınızdan taviz vermeden bu yılın en moda olacak numaralı gözlükleri öğrenin



Görünüşü bozmasın diye tarihler boyu erkekler etrafa gözleri kısarak baktılar. Ama artık gözlük takmak için can atan bir kalabalık var. Ne mi değişti? Moda sektörü gözlük olayını ele aldı. Artık gözlüklerde seçenekleriniz oldukça fazla. Peki görünüşünüze artı katacak bu senenin en moda olacak gözlük tarzları neler?



Bu gözlükleri hem işte hemde gece dışarda eğlenirken kolayca takabilirsiniz.






Alain Mikli Starck Eyes P083902



Noir



Sizi ciddi gösterecek havanıza hava katacak Alain Mikli dizaynlı özel bir gözlük. Bu gözlüğün yüzünüzde garip bir duruşu olmadığını anlayacaksınız. Size anında entellektüel bir görünüm verecek. Çerçevesindeki sert olmayan hatları sayesinde yüzünüzü eşit oranda bölecek. Gardırobunuzdaki siyah, gri ve beyaz tonlu kıyafetlerede uyacak. Minik oluşu sayesinde gözede çarğmayacak.






Gold & Wood C02 Eyeglasses



Siyah Boynuz



Eğer tercihiniz pahalı bir gözlük olacaksa bu tam sizin seçiminiz. Keskin ve köşeli hatları sayesinde modern hayatı yansıtan bu gözlük tam günümüze uygun. Çok hafif olması ve değişik çerçeve seçenekleri sayesinde kendinize uygun modelini hemen bulabilirsiniz.



Antik gümüş kaplumbağa



John Lennon'un tam tarzı bir gözlük. Bu sene en moda gözlüklerden biri. 70'li yıllara ve rock müziğine bizi götüren yuvarlak hatlı karakterli bir gözlük. Parlak tutacakları ve retro tarzı sayesinde günlük hayatınızda vazgeçemeyeceksiniz.




Adidas a877 Inspired SPX



6050 Siyah



Aktif ve sportif bir hayat süren erkeklerin tercihi olacak şık bir gözlük. Ön tarafı sayesinde iş hayatınızda giyilebilecek, yan tarafları sayesindede spor yaparken kullanılabilecek bir gözlük. Tutacaklarındaki kıvrımlar sayesinde kafanızdan düşmesi çok zor.




Sean John SJ1009 Eyeglasses



Siyah krom



Büyük camları, çift kanallı yapısı ile 70'lerin pilot gözlüklerini andırıyor. Ama bu sene gözlüklerde 70'ler moda zaten. Beyaz ve siyah kıyafetlerinizle sade bir görüntü içinde duracak bu gözlük yılın en dikkat çeken modellerinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)