6 Ocak 2010 Çarşamba

Sebze Meyve Yıkama Sıvısı Sebze ve Meyve Yıkamak İçin




Sebze ve meyvelerimizi yıkarken dikkat etmemiz gereken kurallar var.Bolsu ile yıkadıgınız yiyecekler saglıklı temiz mi oldu sanıyosunuz yanılıyosunuz.Çünkü normal sadece su ile yıkadıgınız yiyeceklerimizdeki bakteri ve diger organizmalar gitmiyor.Bunun için çözüm yolu var Sadece bitkisel karışımlardan yapılmış sıvılar var bunları tavsiye ederiz.Hele de kullandıgınız sular kirli ise mutlaka bunlardan kullanmanızı tavsiye ederiz.
Bu sıvıları çeşitli markalardan temiz edebilirsiniz.ben bitanesini araştırdım .sizde aşagıdan okuyun...

Environné VegiWash ile sadece 1 dakika içinde çok az su kullanarak sebze ve meyvelerinizde %100 doğal ve sağlıklı temizliğe ulaşabilirsiniz.
Environné Fruit and Vegetable Wash 1987'de VegiWash olarak meyve ve sebzelerin üzerindeki mumlu ve yağlı tabakaları söküp atmak ve bunların içinde hapsolmuş tarım ilacı kalıntılarını ve zararlı mikroorganizmaları temizlemek için tasarlanmıştır. Environné bitki özleri ve yağlarından elde edilen, biyolojik olarak doğada çözünebilen etken maddelerden oluşmaktadır. Bunlar greyfurt çekirdeği, portakal ve limon özleri ile erik ve çilek türü meyvelerden elde edilen Polysorbate 20 gibi tamamen bitkisel kaynaklı, zararsız yüzey aktif çözücü ve temizleyicilerdir. Bağımsız laboratuarların yaptığı testler sebze ve meyvelerin üzerindeki kimyasal kalıntıların Environné (VegiWash) ile yıkandığı takdirde 97% ye varan oranda temizlenebildiğini göstermektedir. Environné VegiWash Amerika'nın en güvenilir kurumu olan Gıda ve İlaç Kurumu (FDA) tarafından kalitesi belgelenmiştir. The Central Rabbinical Congress of the United States and Canada'dan onaylı kosher sertifikasına sahiptir. EPA ve US Surgeon General besinlerdeki kimyasal ve tarım ilaç kalıntılarına maruz çocuklar öğrenme zorlukları, otizm, şiddet, disleksia, dikkat eksikliği ve hiperaktivite (ADHD) sorunları ile karşılaşma risklerinin çok daha fazla olduğunu belirtmiştir. Nasıl Kullanılır? Environné VegiWash ile sadece 1 dakika içinde çok az su kullanarak sebze ve meyvelerinizde %100 doğal ve sağlıklı temizliğe ulaşabilirsiniz. Yıkama: Fazla miktarda veya brokoli, marul ya da üzüm gibi temizlenmesi daha zor olan meyve ya da sebzeleri yaklaşık 2 litre suya 3 çorba kaşığı VegiWash konacak şekilde geniş bir kabın içinde yıkayabilirsiniz. 1 dakikaya kadar çalkalayın sonra durulayın. Damlatma: Genel olarak elle kolay tutulabilen ve silerek temizlenebilen meyve veya sebzeler için damlatma metodu daha uygundur. Az miktarda temizleyiciyi tek sebze ya da meyvenin üzerine damlatıp, iyice ovalayın. Gerekirse sebze fırçası ile fırçalayın. Sonra durulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)