8 Şubat 2010 Pazartesi

Online "bekaret satışı" moda oldu (!)

Online "bekaret satışı" moda oldu

Online "bekaret satışı" moda oldu!
Yeni Zelandalı üniversite öğrencisi de, eğitim masraflarını karşılamak için bekaretini satışa çıkardı

milliyet.com.tr

Kendisini Unigirl olarak tanıtan 19 yaşındaki Yeni Zelandalı üniversite öğrencisi kız, bekaretini internet üzerinden satışa çıkardı.
Açık artırma sitesinde bir yabancının 20 bin sterlinlik (yaklaşık 47 bin lira) teklifini kabul eden genç kız, tanımadığı biriyle cinsel ilişkiye girmenin tehlikelerinden haberdar olduğunu da belirtiyor.
Avustralya ve Yeni Zelandalı kadınları çıldırtan ilanın sahibi, açık artırmayı kazanan adamla ne zaman ve nerede birlikte olacağını açıklamaktan kaçınıyor.
Online açık artırma sitesi ineed.co.nz'deki ilana tam 1200 teklif gelirken, Unigirl "20 bin sterlinlik teklifi kabul ettim, bu hayal ettiğimin de ötesinde" açıklamasını yaptı.

Yeni vergi geliri mi?
İnternet üzerinden bekaretini satışa çıkaranların sayısı gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz haftalarda Kuzey İrlandalı bir kız da benzer bir siteden bekaretini satışa çıkarmış ve teklifler 8 bin sterline kadar ulaşmıştı.
Almanya'da bekaretini satışa çıkaran Romanyalı kızın "geliri"nden yetkililer "bekaret vergisi" kesmişti. Yetkililer olayın "para için seks satışı" olduğunu, bu yüzden de vergi alınabileceğini açıklamışlardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)