17 Mart 2010 Çarşamba

Ceynur Biyografi Ceynur Kimdir, Ceynur Hayatı Biyografi

Ceynur, Ceynur Biyografi, Ceynur Kimdir, Ceynur Hayatı, Biyografi, Ceynur, Ceynur Biyografi, Ceynur Kimdir, Ceynur Hayatı Biyografi


Ceynur, 3 Nisan 1978′de İstanbul’da doğdu. İlk yaslarından itibaren müziğe ilgi duymaya başladı. Henüz ortaokuldayken katıldığı “Pop Show 93 Şarkı Yarışması” ile ilk sahne deneyimini yasadı. Bunu takip eden “Milliyet Liselerarası Müzik Yarışması”nda “En İyi Kız Solist” dalında birincilik elde etti. Üniversite eğitimine devam ederken katıldığı “2001 Eurovision Şarkı Yarışması”nda Türkiye finallerinde 2. Olan şarkıcı, 2000-2009 seneleri arasında da seçkin davetlerde sahne alan bir orkestranın solistliğini yaptı.

Yaklaşık 2 senedir hazırlıkları suren “Aşk, Yağmur ve Çikolata” isimli albümünün müzik direktörlüğünü ve prodüktörlüğünü “Erkin Arslan” üstlendi. Albümün ortak yapımcılığını “Ömer Ahunbay ve Ahmet Çelenk, Jinglehouse & DSM etiketleriyle gerçekleştirdiler.

İçinde 9 şarki bulunan albümde Erkin Arslan, Burak Ekinil, Şebnem Özberk, Dolgunberik ve Gaye Biçer, söz ve besteleriyle yer alıyorlar. Albümün çıkış şarkisi olan “Yağmur”a, Murat Onbul yönetmenliğinde klip çekildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)