15 Aralık 2010 Çarşamba

Ceyla Gölcüklünün Kızı Lara


Ceyla Gölcüklü Kimdir, Ceyla Gölcüklü Hayatı ,
CEYLA GÖLCÜKLÜ KİMDİR?

Robert Kolej mezunu Ceyla Gölcüklü iş hayatına 1992 yılında Yapı Kredi Bankası'nda başladı.

Bir dönem mankenlik yapan Ceyla Gölcüklü adını İran asıllı petrol zengini Sheri Shahnavaz'la yaptığı evlilik ve boşanmayla duyurdu.

Londra'daki boşanma davasından 140 milyon TL alarak manşetleri süsledi.

Adı son dönemde bir çok aşk dedikodusuna da karışan Ceyla Gölcüklü son olarak işadamı Zeki Tanyeri'den ayrıldı.
meteoman
Ceyla Gölcüklü.. Bankada çalıştığı sırada Azeri asıllı işadamı Sheri Shahnavaz ile tanıştı. Güzelliğiyle işadamının başını döndürdü. Çift evlendi. O andan sonra da Ceyla Shahnavaz sosyetenin en gözde simalarından biri haline geldi.. Çiftin evliliği bitti ama Gölcüklü hala cemiyet hayatının öne çıkan isimlerindendi.

Sheri Shahnavaz ile yaptığı evlilikten daha çok, boşanması ile gündeme geldi. Boşanma karşılığı aldığı 140 trilyonluk tazminat, ona hem Türkiye’deki en pahalı boşanma rekorunu, hem de şöhreti getirdi.

Robert Kolej mezunu Ceyla Gölcüklü iş hayatına 1992 yılında Yapı Kredi Bankası’nda başladı.

Ancak iş hayatı pek uzun sürmedi. 1994 yılında Sheri Shahnavaz ile yaptığı evliliğin ardından bankacılık defterini kapattı.

Bir dönem mankenlik yapan Ceyla Gölcüklü, bir çok dergiye de kapak oldu.

Adı pek çok sansasyonel haberle birlikte anıldı sosyetik güzelin.

Çeşme’de ünlü kabadayı Dündar Kılıç’ın kızı Fatma Kılıç’tan dayak yediği iddia edilen sosyetik güzel, bu haberi yalanlamıştı.

Sosyetenin bir diğer güzel kadını Siren Ertan’la yaşadığı kavga da uzun süre magazin basınını meşgul etti.

İki yıl önce kocasıyla birlikte lenf kanserini yenmeyi başaran Siren Ertan, Ceyla Gölcüklü ile aralarında yaşadığı söz düellosunu mahkeme taşımış ve Ertan, Gölcüklü’nün ’özel yaşamın ihlali, şeref ve haysiyetine saldırı’ nedeniyle kınanmasını ve cezalandırılmasını talep etmişti. Gölcüklü’nün 4 yıl önce bir dergiye verdiği röportajda ’Siren kocamın peşindeydi. Alinur Velidedeoğlu’nun da 30 bin dolarını çaldı’ demesi ortalığı karıştırmıştı. Siren Ertan, sosyetede en büyük rakibi olarak gösterilen Gölcüklü’yü mahkemeye vermişti.

Gölcüklü’nün kanser tedavisi gördüğünü öğrenen Siren Ertan ise buzları eriten şu açıklamayı yapmıştı: ’Haberi ben de basından öğrendim. Allah kızına bağışlasın, acil şifalar dilerim. Tedavi sürecinde yardımcı olmamı isterse olurum. Hasta olmayan, başına bu hastalık gelmeyen birine bu konuda bir şey anlatmak çok zor. Bu yüzden ne anlatsam boş. Ceyla benimle istediği zaman bu konuda konuşabilir. Canı gönülden bu hastalığı mümkün olduğunca az acıyla atlatmasını dilerim.’

İşadamı Zeki Tanyeri ile yaşadığı aşkla da uzun süre nagazin sayfalarında yer bulan Gölcüklü’nün Tanyeri ile nikah masasına oturması beklenirken bu ilişkide sona ermişti.

O cemiyet hayatının en güzel ve adından en çok söz ettiren kadınlarından biri oldu her dönem.

Geride 15 yaşındaki kızı Lara, hakkında çıkan onlarca haber ve sevenlerini bırakarak hayata gözlerini yumdu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)