31 Ocak 2011 Pazartesi

30 Ocak Yok Böyle bir Dans Kim Birinci 1.Oldu Final Sahnesi İzle


Çocuklar Duymasın, Berkenin Haluk taklidi video izle

Çocuklar Duymasın, Berke’den Haluğun taklidi video izle

Çocuklar Duymasın Berkenin Seyyar Tayyar Taklidi izle, Berkenin Taklitleri video izle

Çocuklar Duymasın Seyyar Tayyar Taklidi izle, Berkenin Taklitleri video izle



Çocuklar Duymasın iyiki varsın sen babamsın video izle

Çocuklar Duymasın İyiki doğdun, iyiki varsın sen babamsın dinle video izle

Aras Bulut İğnemli Sevgilisi ( Metenin Sevgilisi kim )


Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin “Mete”si Aras Bulut İynemli sarışın sevgilisi ile görüntülendi.

İlk dizi oyunculuğu deneyimindeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Aras Bulut İynemli önceki gece Öykü adındaki sevgilisiyle Asmalımescid‘teydi.

“Mete” karakteriyle yakaladığı şöhretle genç kızların ilgisini cezbeden İynemli, Habershow kameralarına kız arkadaşıyla birlikte ilk kez görüntülendi. Sorulan sorulara cevap vermekten kaçınan çift hızlıca uzaklaştı.

Aras Bulut İynemli ve sevgilisine dizinin diğer dikkat çeken gençleri Yıldız Çağrı Atiksoy (Berrin) ve Sercan Bodur (Necati) de eşlik etti.

29 Ocak 2011 Cumartesi

Saç Örgüsü Uzun Bayan Hırkası Yapılışı Açıklamalı


ARKA: 100 ilmek başlanır, 2 cm pirinç örülür 10 ilmek düz 10 ilmek ters örülerek 3 cm’de bir yanlardan l’er ilmek eksiltilir 43 cm örülerek kalan 90 ilmek kol evi için 3+2+1 ilmek kesilir Kol evi kesiminde düz örülen ilmekler saç örgüsü devam edilir Her 4 cm’de bir burulur 20 cm daha örülerek arka yaka için ortadan 30 ilmek kesilirOmuzlara bırakılan 24′er ilmek 24 cm’e tamamlanarak üç kademede kesilerek bitirilir
ÖN: 60 ilmek başlanır, 2 cm pirinç örülür Ön ortada 10 ilmek pirinç örülür 10 ilmek düz 10 ilmek ters örülerek 3 cm’de bir yan lardan l’er ilmek eksiltilir Ife 43 cm örülerek kalan 50 ilmek kol evi için 3+2+1 ilmek kesilir Kol evi kesiminde düz örülen ilmekler saç örgüsü devam edilir Her 4 cm’de bir burulur35 cm’de ilk ilik açılır Her 4 cm’de bir, iki ilik daha açılarak devam
edilir 20 cm örülerek yaka için 6+5+4+3 ilmek kesilir Omuzda kalan ilmekler 24 cm’e tamamlanarak üç kademede kesilerek bitirilir
KOL : 40 ilmek başlanır, 3 cm pirinç örülür Düz örgüye geçilerek bir defada 15 ilmek artırılır Toplam 43 cm’de kol evi için 3+2 mek kesilir Her sırada yanlardan Teri kesilerek 24 cm’e tamamlanır 8 ilmek I ca bir defada kesilerek bitirilir
YAKA: Yaka kenarından şişe 96 ilmek aIınarak 4 cm pirinç örülüp ilmekler kesilip bitirilir

Kızım Nerede - Dizi Müzigi Dinle Yeni

Fatmagülün Sucu Ne? - Yeni Parca (Dizi Müzigi 2011)

Adini Feriha Koydum - Jenerik Senfonik Dizi Müzigi

Adini Feriha Koydum - Jenerik Senfonik Dizi Müzigi

Adini Feriha Koydum - Duygusal Müzigi Dinle

Adini Feriha Koydum - Duygusal Müzigi Dinle

Fatmagülün Sucu Ne? - Orjinal Yeni Parca (18. & 19. Bölümde calan Müzik)

Fatmagülün Sucu Ne? - Orjinal Yeni Parca (18. & 19. Bölümde calan Müzik)

Kurtlar Vadisi Filistin Film Eleştirileri Kim Ne Dedi !

Eleştirmenler, Kurtlar Vadisi Filistin'i yerin dibine soktu!
Gösterime giren Kurtlar Vadisi Filistin filmi, eleştirmenlerden geçer not almadı.
Radikal Gazetesi'nden Şenay Aydemir ile sinema eleştirmenleri Atilla Dorsay ve Alper Turgut, filmi sert şekilde eleştirdi. Yani büyük tartışmalara konu olan film sinema eleştirmenlerinden geçer not alamadı.

Şenay Aydemir: Kuzu kurda emanet

‘Muhteşem Yüzyıl’ isimli dizide, Kanuni’nin harem maceralarının anlatılması ‘ecdada saygısızlık’ olarak değerlendirilip dizinin yasaklanması istendiğinde, fondaki kimi sesler Kanuni’nin ‘cihan padişahı’ olduğunu bağırıyordu yüksek sesle. Bu böyle, Türkiye’de kahramanlar ‘cihana hükmetsin’ Viyana kapılarına kadar dayansın, gavura ‘el aman’ dedirtsin istenir. Bu yüzden Tarkan, Malkoçoğlu, Battal Gazi vb. tarihi filmlerde ‘süreç’ten çok, sonuçla ilgileniriz. Türk’ün gücünün bütün dünyaya gösterilip gösterilmediği, ‘Türk ve Müslüman düşmanları’nın dize getirilip getirilmediğidir asıl konu, gerisi ise teferruat.

Bugün gösterime giren ‘Kurtlar Vadisi Filistin’ de benzer şekilde sonuca ulaşmak için sinema adına gerekli ne varsa ‘teferruat’ olarak kabul ediyor ve bu ülkede yaşayan herkes için yeterince dramatik olan bir acıyı okşayarak kurduğu film dünyasında aldığı intikamla seyirciyi mutlu edecek bir son hazırlıyor kendisine.

Gazze’den ‘Münih’e
Film, 31 Mayıs gecesi Gazze’de abluka altında yaşayan Filistinlilere insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine yapılan baskın sahnesiyle açılıyor. Ardından Polat Alemdar, Memati ve Abdüley’i Filistin topraklarında görüyoruz. Kahramanlarımız Filistinlilere zulmeden ısrailli komutan Moşe’yi ortadan kaldırmak üzere oradadır. Bir kontrol noktasında askerlerle çatışmaya giren Polat Alemdar ve ekibi, karmaşa sırasında Amerikalı Yahudi Simon’u da yanlarına almak zorunda kalırlar. Böylece dört kişi olan ekip, Filistinli bir ailenin yanında bir süre kaldıktan sonra asıl amaçları olan Moşe’yi öldürmek için harekete geçer. Ama Moşe de o sırada onları aramakta ve Filistin halkına zulmetmektedir.

Film akla Steven Spielberg’ün Mühih Olimpiyatı’nda ısrailli sporcuların kaçırılıp öldürülmesinin ardından ısrail’in kurduğu özel bir birimin bu olayın sorumlularını ortadan kaldırılışının hikâyesini anlatan ‘Mühih’i getiriyor. Polat ve adamları da bir tür sızma harekâtı yaparak Filistin zulmeden insanları ortadan kaldırmak için orada. Ama tabii arada büyük farklar var.

Mantık hak getire
Sinema olarak Hollywood ile aşık atamayacağımız kesin ama mantık olarak çok öndeyiz! Mesela, Filistin halkı için orada olan Polat ve arkadaşları filmin hemen başında bir kontrol noktasında çok da gerekmediği halde çatışmaya giriyorlar ve birçok Filistinli’nin ölümüne neden oluyorlar. Kabaca söylersek, Polat’ın ‘operasyonları’ nedeniyle film boyunca onlarca Filistinli hayatını kaybediyor. Üstelik bütün bu operasyonun ‘Filistin’in nihai kurtuluşu ya da ne bileyim en azından görece bir zafer duygusu yaratma gibi bir amacı da yok. Yalnızca ‘intikam’ isteniyor ve bu olabildiğince vandalca gerçekleştiriliyor. Bir ısrailli komutan için onlarca Filistinli...

Oysa Spielberg’ün ‘Münih’inde küçük bir Filistinli çocuğun ölmemesi için Mossad operasyonu iptal etme noktasına geliyordu. Ama, bunlar teferruat.

Dolayısıyla, gözünden vurulan adamın bir iki gün içinde zıpkın gibi ayağa kalkıp ortalıkta terör estirmesinde de mantık aramamamız gerekiyor. Ya da ne bileyim, dünyanın en iyi eğitim alan ordularından birine mensup ısrail askerlerinin nedense sürekli açık alanda dolaşmaları, Polat ve elemanları oradan oraya zıplarken onların yerlerinden kıpırdamamaları, silahlarının hasımlara değil de yere doğrultulmuş olması gibi mantık hatalarını da görmezden gelebiliriz bu durumda. Çünkü, onlar büyük finale giden yolda birer amaç.

Amerikalı Yahudi kızın, kim olduklarını bile öğrenmeden Polat ve adamlarına bağlanmasına, iki gün içinde Filistin gerçeğiyle tanışıp ısrail Ordusu’nu karşısına almasına da şaşırmayalım tamam.

Ama, açılıştaki gemiye baskın sahnesinin filmin geri kalan bölümüyle hiç alakası olmamasına, filmin içinde bir kez olsun ‘gemi baskını’nın mevzu edilmemesine gelince biraz durmak gerek sanki.

Şeytanın avukatlığını yaparak biraz parçaları birleştirelim. ‘Kurtlar Vadisi Filistin’ filminin çekileceği bahar aylarında duyuruldu. Filmin senaryosu hazırdı. Temmuz sonu ağustos başı gibi filmin çekimlerine başlandı. Vizyon tarihi ise 5 Kasım olarak açıklandı ancak daha sonra ‘teknik’ nedenlerle ertelendiği duyuruldu. Sonra ekim ayının ortalarına doğru filmin ‘Mavi Marmara’ çekimlerinin gerçekleştirildiği haberleri yansıdı medyaya. Yani filmin çekimlerinden iki ay sonra, vizyona gireceği duyurulan tarihten yaklaşık bir ay kadar önce. Dolayısıyla ekim ayında programa konulmuş bir çekim olsa, vizyon tarihinin 5 Kasım olması ‘teknik’ olarak mümkün değil.

Fırsatçılık mı var?
Kişisel kanaatim, ‘Mavi Marmara Baskını’ sahnesinin senaryoya sonradan eklendiği, 31 Mayıs’taki bu kanlı baskının üzerinden bir süre geçtikten sonra böyle bir ilişkinin film için yararlı olacağı kanısıyla hareket edildiği ve filmin vizyon tarihinin de bu nedenle ertelendiği. Çünkü, baskın sahnesinden sonra film çok alakasız bir biçimde açılıp ilerliyor ve film boyunca bu baskına dair tek bir cümle kurulmuyor.

Eğer durum böyle ise, bunun açık bir ‘fırsatçılık’ olduğu su götürmez. Ölen dokuz insanın anısını ‘ucuz bir prodüksiyon malzemesine dönüştürmek’ akla, izana ve hiçbir vicdana sığmaz.
Filme dönersek, oyunculuklar için çok fazla söze gerek yok. Necati şaşmaz, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban dizide nasıllarsa burada da öyle, ama ‘daha iyi yerlerde’ görmek istediğimiz Erdal Beşikçioğlu’nu bu filmde izlemek biraz burukluk yaratsa da “O da olmasa hiçbir şey yok” dedirtecek bir performans ortaya koyuyor.

Sonuçta bu bir film denilip geçilebilir. Ama filmin görmesi muhtemel ilgi dikkate alındığında, maalesef seyircide bırakacağı duygu ‘vandal’ bir şiddet arzusu ve ucuz bir intikam isteğinden başka bir şey olmuyor.

Peki film Almanya’nın yasaklamasını gerektirecek kadar ‘Yahudi düşmanlığı’ içeriyor mu? Bence hayır.

Ama filmin içine sızan söylem, Moşe ve Avi karakterleriyle özdeşleştirilen ısrail devleti algısı Yahudilere karşı bir önyargı oluşmasına katkı sunar mı? Maalesef evet.

ATiLLA DORSAY: Düşmanlık tohumu serpiyor

Bir aksiyon filmi olarak mükemmele yakın ve Türkiye’deki en iyi örneklerden biri. Ama içeriği çok tartışmalı. Türk usulü Rambo hikâyesi. Bu film ülkenin komuoylarıyla arasına etnik ve de dinsel düşmanlık tohumları serperek, yeni dertler açmaya aday gözüküyor. Türkiye’nin çağdaş dış politikası konusunda sağlıklı olmayan bir mesaj veriyor.

ALPER TURGUT: Karikatürize bir film olmuş

Film, yalnızca Mavi Marmara’da meydana gelen olaylar üzerine tasarlanmış. Gemide geçen olaylar yansıtılmış. Öncesi ve sonrası yok. Dramatik hiçbir şeye yer verilmemiş. Senaryo çok kötü, oyunculuklar yerlerde. İyi bir film çıkmamış. Karikatürize bir film olmuş. Türkiye’de izlenme rekorları kırabilir ama başka yerde çok fazla izleneceğini sanmıyorum.

Hanımın Çiftliği Hamzanın İdam Sahnesinde Çalan Müzikleri Dinle

Hanımın Çiftliği Hamzanın İdam Sahnesinde Çalan Müzikleri Dinle

Adını Feriha Koydum Dİzisi Reytingleri

TARIH 28/01/2011
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 20:29:26 2:07:23 14,02% 32,01%
2 HANIMIN CIFTLIGI (OZET) KAND 19:54:23 0:31:09 7,60% 18,61%
3 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 21:01:17 1:43:43 7,09% 16,11%
4 GENIS AILE STAR 20:46:03 1:31:36 6,51% 14,62%
5 GONULCELEN ATV 22:16:55 1:24:57 6,50% 16,92%
6 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 16:30:48 1:31:43 6,41% 22,25%
7 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 19:03:44 0:43:07 5,90% 15,68%
8 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 19:32:11 0:22:43 5,76% 14,82%
9 UNUTMA BENI FOX 15:30:18 0:47:21 5,58% 24,28%
10 DENIZ YILDIZI. FOX 19:06:53 0:44:55 5,58% 14,56%

28 Ocak 2011 Reytingleri - Hanımın çiftliği ve Diğer Diziler

28 Ocak 2011 Reytingleri - Hanımın çiftliği ve Diğer Diziler

TARIH 28/01/2011
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 20:29:26 2:07:23 14,02% 32,01%
2 HANIMIN CIFTLIGI (OZET) KAND 19:54:23 0:31:09 7,60% 18,61%
3 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 21:01:17 1:43:43 7,09% 16,11%
4 GENIS AILE STAR 20:46:03 1:31:36 6,51% 14,62%
5 GONULCELEN ATV 22:16:55 1:24:57 6,50% 16,92%
6 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 16:30:48 1:31:43 6,41% 22,25%
7 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 19:03:44 0:43:07 5,90% 15,68%
8 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 19:32:11 0:22:43 5,76% 14,82%
9 UNUTMA BENI FOX 15:30:18 0:47:21 5,58% 24,28%
10 DENIZ YILDIZI. FOX 19:06:53 0:44:55 5,58% 14,56%

28 Ocak 2011 Cuma

Hanımın Çiftliği Hamzanın İdam Sahnesi Video İzle

Hanımın Çiftliği Hamzanın İdam Sahnesi Video İzle


ooo tüylerim diken diken oldu cok acıklı bi sahne olacak gerçekten daha dizi yayınlanmadı fakat fragmanı bile bizi heycanlandırdı.Tüm aile dizinin başlamasını bekliyoruz.

İdam sahnesini yarın göz yaşları ile eklerim artık

27 Ocak 2011 Reytingleri - Kv Pusu Fatmagül ün Suçu Ne Reytingleri

27 Ocak 2011 Reytingleri - Kv Pusu Fatmagül ün Suçu Ne Reytingleri


TARIH 27/01/2011
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND 21:09:17 1:25:38 19,00% 40,61%
2 KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:51:47 1:40:46 15,06% 32,06%
3 FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) KAND 20:08:11 0:54:59 11,46% 25,75%
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 16:28:17 1:32:00 6,75% 24,56%
5 M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER KAND 19:01:19 0:52:43 6,25% 16,35%
6 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) ATV 20:00:06 0:41:45 6,22% 14,38%
7 DENIZ YILDIZI. FOX 19:13:24 0:45:05 5,41% 13,73%
8 SICAK GELISME KAND 18:45:16 0:16:03 5,39% 15,54%
9 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 19:32:34 0:24:24 5,28% 13,22%
10 KOCA KAFALAR KAND 18:36:29 0:07:31 4,99% 14,98%

Kenan Katırcı Kim Şafak Başkaya Biyografisi

Şafak Başkaya Resimleri - Şafak Başkaya Fotoğrafları Kenan Katırcı

detaylı bilgi eklenecek 

Şafak Başkaya Resimleri - Şafak Başkaya Fotoğrafları Kenan Katırcı Kurtlar Vadisi Pusu

Şafak Başkaya Resimleri - Şafak Başkaya Fotoğrafları Kenan Katırcı

27 Ocak 2011 Perşembe

lale zaranın oğlunun Dizideki ismi Kurtlar Vadisi Pusu

bende bilmiyroum
bakayım merak ettim

Bir Soru sor ,sonra cevabını Almak için Takipte Kal

Çocuklar Duymasın Emrenin Telefon Melodisi Apaçi Remix İndir

Çocuklar Duymasın Emrenin Telefon Melodisi Apaçi Remix İndir

Aşagıdaki müzik apaçi remix versiyonu

Lİnk

kadın vücudunda en çok nereye yakışır dövme?

sağ omuz küreği ve bileklerde ki dövme yakışıyor kadınlara bence

Bir Soru sor ,sonra cevabını Almak için Takipte Kal

Güzel göğüsler mi yoksa güzel dudaklar mı?

hmm :D ikiside

Bir Soru sor ,sonra cevabını Almak için Takipte Kal

26 ocak 2011 Reytingleri - Muhteşem Yüzyıl - Şüphe - Çocuklar Duymasın Reytingleri

26 ocak 2011 Reytingleri - Muhteşem Yüzyıl - Şüphe - Çocuklar Duymasın Reytingleri


TARIH 26/01/2011
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 21:14:03 1:30:16 16,77% 36,11%
2 COCUKLAR DUYMASIN ATV 20:24:41 1:57:28 10,26% 21,92%
3 MUHTESEM YUZYIL (OZET) SHOW 20:02:13 0:54:02 9,14% 20,08%
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 16:25:01 1:31:28 6,79% 22,94%
5 UNUTULMAZ ATV 22:55:18 1:41:37 6,20% 21,04%
6 M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER KAND 19:04:42 0:43:54 6,14% 15,57%
7 FOX ANA HABER BULTENI FOX 18:30:24 0:18:51 5,76% 15,96%
8 DENIZ YILDIZI. FOX 19:16:39 0:45:05 5,64% 13,71%
9 ATV ANA HABER BULTENI ATV 19:15:51 0:28:31 5,54% 13,93%
10 SICAK GELISME KAND 18:45:03 0:19:39 5,51% 15,02%

26 Ocak 2011 Çarşamba

Birisi sana çıkarla yaklaştığında bunu anlarmısın hemen?

Hemen anlamayabiliriz.Ama anlamamız uzun sürmez.Hala Anlamadıysan onunla kısa bir yolucuk yap herşeyi anlarsın

Bir Soru sor ,sonra cevabını Almak için Takipte Kal

Seyyartayyar.com sitesi Mail gönder Diziye katıl www.seyyartayyar.com

couklar duymasın bu bölümde ilk defa bazı bölümlerini canlı olarak yayınlıcak.izleyiciler de interaktif olarak bu diziye katılmış olacaklar bunun için www.seyyartayyar.com adlı siteye giriş yapmanız gerekli
TIKLAYINIZ

Fatmagül ün Suçu Ne Yeni Jenerik Müziği Dİnle 2011

Fatmagül ün Suçu Ne Yeni Jenerik Müziği Dİnle 2011




25 Ocak 2011 Salı

2011 Oscar Ödülleri Adaylar Kİmler 83.oscar Ödülleri

2011 Ocar Ödülleri En iyi Erkek Oyuncu

'King Speech' 12 dalda adaylıkla en fazla adaylık kazanan film oldu. 27 Şubat'ta düzenlenecek olan 83. Oscar törenini genç yıldızlar James Franco ve Anne Hathaway sunacak.

Oscar adayları açıklanırken, başrolünde Colin Firth’in yer aldığı "King’s Speech" 12 dalda adaylıkla, en fazla aday gösterilen film oldu.

Coen kardeşlerin "True Grit" adlı filmi ise Oscar ödüllerine 10 dalda aday gösterildi.

Bu filmleri, 8’er adaylıkla "The Social Network" ile "Inception" filmleri izliyor.

En İyi Film:

The Social Network
Black Swan
The King Speech
The Fighter
Inception
The Kids are All Right
127 Hours
Toy Story 3
True Grit
Winter's Bone

En İyi Yönetmen:

Darren Aronofsky
David O. Russell
Tom Hooper
David Fincher
Coen kardeşler



En İyi Erkek Oyuncu:

Javier Bardem in "Biutiful"
Jeff Bridges in "True Grit"
Jesse Eisenberg in "The Social Network"
James Franco in "127 Hours"

En İyi Kadın Oyuncu:

Annette Bening in "The Kids Are All Right"
Nicole Kidman in "Rabbit Hole"
Jennifer Lawrence in "Winter's Bone"
Natalie Portman in "Black Swan"
Michelle Williams in "Blue Valentine"

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Christian Bale in "The Fighter"
John Hawkes in "Winter's Bone"
Jeremy Renner in "The Town"
Mark Ruffalo in "The Kids Are All Right"
Geoffrey Rush in "The King's Speech"

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:

Amy Adams in "The Fighter"
Helena Bonham Carter in "The King's Speech"
Melissa Leo in "The Fighter"
Hailee Steinfeld in "True Grit"
Jacki Weaver in "Animal Kingdom"

En İyi Animasyon:

How to Train Your Dragon - Chris Sanders and Dean DeBlois -
The Illusionist - Sylvain Chomet
Toy Story 3 - Lee Unkrich

En İyi Yabancı Film

"A Better World" (Danimarka)
"Biutiful" (Meksika)
"Fire" (Kanada)
"Dogtooth" (Grece ")
(Cezayir) "Yasa Dışı"

En İyi Görüntü Yönetimi:

Black Swan - Matthew Libatique
Inception - Wally Pfister
The King's Speech - Danny Cohen
The Social Network - Jeff Cronenweth
True Grit - Roger Deakins

En İyi Orijinal Senaryo:

Another Year: Mike Leigh
The Fighter: Scott Silver, Paul Tamasy, Eric Johnson
Inception: Christopher Nolan
The Kids Are All Right: Lisa Cholodenko, Stuart Blumberg
The King's Speech: David Seidler

En İyi Uyarlama Senaryo:


127 Hours (2010): Danny Boyle, Simon Beaufoy
Toy Story 3 (2010): Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich
True Grit (2010): Joel Coen, Ethan Coen
Winter's Bone (2010): Debra Granik, Anne Rosellini

En İyi Belgesel (Uzun):


Exit through the Gift Shop
Gasland
Inside Job
Restrepo
Waste Land

En İyi Belgesel (Kısa):


Killing in the Name
Poster Girl
Strangers No More
Sun Come Up
The Warriors of Qiugang

En İyi Sanat Yönetimi:


Alice in Wonderland, Robert Stromberg, Karen O'Hara
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, Stuart Craig, Stephenie McMillan
Inception, Guy Hendrix Dyas, Larry Dias ve Doug Mowat
The King's Speech, Eve Stewart, Judy Farr
True Grit, Jess Gonchor, Nancy Haigh

En İyi Kostüm:

Alice in Wonderland, Colleen Atwood
I Am Love, Antonella Cannarozzi
The King's Speech, Jenny Beavan
The Tempest, Sandy Powell
True Grit, Mary Zophres

En İyi Makyaj:

Barney's Version, Adrien Morot
The Way Back, Edouard F. Henriques, Gregory Funk ve Yolanda Toussieng
The Wolfman, Rick Baker ve Dave Elsey

En İyi Kurgu


Black Swan Andrew Weisblum
The Fighter Pamela Martin
The King's Speech Tariq Anwar
127 Hours Jon Harris
The Social Network Angus Wall ve Kirk Baxter

En İyi Müzik:


How to Train Your Dragon, John Powell
Inception, Hans Zimmer
The King's Speech, Alexandre Desplat
127 Hours, A.R. Rahman
The Social Network, Trent Reznor ve Atticus Ross

En İyi Şarkı:


Coming Home - Country Strong
I See the Light - Tangled
If I Rise - 127 Hours
We Belong Together - Toy Story 3

En İyi Görsel Efekt:


Alice in Wonderland, Ken Ralston, David Schaub, Carey Villegas ve Sean Phillips
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Tim Burke, John Richardson, Christian Manz ve Nicolas Aithadi
Hereafter, Michael Owens, Bryan Grill, Stephan Trojanski ve Joe Farrell
Inception, Paul Franklin, Chris Corbould, Andrew Lockley ve Peter Bebb
Iron Man 2, Janek Sirrs, Ben Snow, Ged Wright ve Daniel Sudick

En İyi Ses:


Inception, Richard King
Toy Story 3, Tom Myers ve Michael Silvers
Tron: Legacy, Gwendolyn Yates Whittle ve Addison Teague
True Grit, Skip Lievsay ve Craig Berkey
Unstoppable, Mark P. Stoeckinger

En İyi Ses Miksaj:


Inception, Lora Hirschberg, Gary A. Rizzo ve Ed Novick
The King's Speech, Paul Hamblin, Martin Jensen ve John Midgley
Salt, Jeffrey J. Haboush, Greg P. Russell, Scott Millan ve William Sarokin
The Social Network, Ren Klyce, David Parker, Michael Semanick ve Mark Weingarten
True Grit, Skip Lievsay, Craig Berkey, Greg Orloff ve Peter F. Kurland

2011 Ocar Ödülleri En iyi Kadın Oyuncu Adayları

2011 Ocar Ödülleri En iyi Erkek Oyuncu

'King Speech' 12 dalda adaylıkla en fazla adaylık kazanan film oldu. 27 Şubat'ta düzenlenecek olan 83. Oscar törenini genç yıldızlar James Franco ve Anne Hathaway sunacak.

Oscar adayları açıklanırken, başrolünde Colin Firth’in yer aldığı "King’s Speech" 12 dalda adaylıkla, en fazla aday gösterilen film oldu.

Coen kardeşlerin "True Grit" adlı filmi ise Oscar ödüllerine 10 dalda aday gösterildi.

Bu filmleri, 8’er adaylıkla "The Social Network" ile "Inception" filmleri izliyor.

En İyi Film:

The Social Network
Black Swan
The King Speech
The Fighter
Inception
The Kids are All Right
127 Hours
Toy Story 3
True Grit
Winter's Bone

En İyi Yönetmen:

Darren Aronofsky
David O. Russell
Tom Hooper
David Fincher
Coen kardeşler



En İyi Erkek Oyuncu:

Javier Bardem in "Biutiful"
Jeff Bridges in "True Grit"
Jesse Eisenberg in "The Social Network"
James Franco in "127 Hours"

En İyi Kadın Oyuncu:

Annette Bening in "The Kids Are All Right"
Nicole Kidman in "Rabbit Hole"
Jennifer Lawrence in "Winter's Bone"
Natalie Portman in "Black Swan"
Michelle Williams in "Blue Valentine"

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Christian Bale in "The Fighter"
John Hawkes in "Winter's Bone"
Jeremy Renner in "The Town"
Mark Ruffalo in "The Kids Are All Right"
Geoffrey Rush in "The King's Speech"

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:

Amy Adams in "The Fighter"
Helena Bonham Carter in "The King's Speech"
Melissa Leo in "The Fighter"
Hailee Steinfeld in "True Grit"
Jacki Weaver in "Animal Kingdom"

En İyi Animasyon:

How to Train Your Dragon - Chris Sanders and Dean DeBlois -
The Illusionist - Sylvain Chomet
Toy Story 3 - Lee Unkrich

En İyi Yabancı Film

"A Better World" (Danimarka)
"Biutiful" (Meksika)
"Fire" (Kanada)
"Dogtooth" (Grece ")
(Cezayir) "Yasa Dışı"

En İyi Görüntü Yönetimi:

Black Swan - Matthew Libatique
Inception - Wally Pfister
The King's Speech - Danny Cohen
The Social Network - Jeff Cronenweth
True Grit - Roger Deakins

En İyi Orijinal Senaryo:

Another Year: Mike Leigh
The Fighter: Scott Silver, Paul Tamasy, Eric Johnson
Inception: Christopher Nolan
The Kids Are All Right: Lisa Cholodenko, Stuart Blumberg
The King's Speech: David Seidler

En İyi Uyarlama Senaryo:


127 Hours (2010): Danny Boyle, Simon Beaufoy
Toy Story 3 (2010): Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich
True Grit (2010): Joel Coen, Ethan Coen
Winter's Bone (2010): Debra Granik, Anne Rosellini

En İyi Belgesel (Uzun):


Exit through the Gift Shop
Gasland
Inside Job
Restrepo
Waste Land

En İyi Belgesel (Kısa):


Killing in the Name
Poster Girl
Strangers No More
Sun Come Up
The Warriors of Qiugang

En İyi Sanat Yönetimi:


Alice in Wonderland, Robert Stromberg, Karen O'Hara
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, Stuart Craig, Stephenie McMillan
Inception, Guy Hendrix Dyas, Larry Dias ve Doug Mowat
The King's Speech, Eve Stewart, Judy Farr
True Grit, Jess Gonchor, Nancy Haigh

En İyi Kostüm:

Alice in Wonderland, Colleen Atwood
I Am Love, Antonella Cannarozzi
The King's Speech, Jenny Beavan
The Tempest, Sandy Powell
True Grit, Mary Zophres

En İyi Makyaj:

Barney's Version, Adrien Morot
The Way Back, Edouard F. Henriques, Gregory Funk ve Yolanda Toussieng
The Wolfman, Rick Baker ve Dave Elsey

En İyi Kurgu


Black Swan Andrew Weisblum
The Fighter Pamela Martin
The King's Speech Tariq Anwar
127 Hours Jon Harris
The Social Network Angus Wall ve Kirk Baxter

En İyi Müzik:


How to Train Your Dragon, John Powell
Inception, Hans Zimmer
The King's Speech, Alexandre Desplat
127 Hours, A.R. Rahman
The Social Network, Trent Reznor ve Atticus Ross

En İyi Şarkı:


Coming Home - Country Strong
I See the Light - Tangled
If I Rise - 127 Hours
We Belong Together - Toy Story 3

En İyi Görsel Efekt:


Alice in Wonderland, Ken Ralston, David Schaub, Carey Villegas ve Sean Phillips
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Tim Burke, John Richardson, Christian Manz ve Nicolas Aithadi
Hereafter, Michael Owens, Bryan Grill, Stephan Trojanski ve Joe Farrell
Inception, Paul Franklin, Chris Corbould, Andrew Lockley ve Peter Bebb
Iron Man 2, Janek Sirrs, Ben Snow, Ged Wright ve Daniel Sudick

En İyi Ses:


Inception, Richard King
Toy Story 3, Tom Myers ve Michael Silvers
Tron: Legacy, Gwendolyn Yates Whittle ve Addison Teague
True Grit, Skip Lievsay ve Craig Berkey
Unstoppable, Mark P. Stoeckinger

En İyi Ses Miksaj:


Inception, Lora Hirschberg, Gary A. Rizzo ve Ed Novick
The King's Speech, Paul Hamblin, Martin Jensen ve John Midgley
Salt, Jeffrey J. Haboush, Greg P. Russell, Scott Millan ve William Sarokin
The Social Network, Ren Klyce, David Parker, Michael Semanick ve Mark Weingarten
True Grit, Skip Lievsay, Craig Berkey, Greg Orloff ve Peter F. Kurland

2011 Ocar Ödülleri En iyi Erkek Oyuncu Adayları

2011 Ocar Ödülleri En iyi Erkek Oyuncu

'King Speech' 12 dalda adaylıkla en fazla adaylık kazanan film oldu. 27 Şubat'ta düzenlenecek olan 83. Oscar törenini genç yıldızlar James Franco ve Anne Hathaway sunacak.

Oscar adayları açıklanırken, başrolünde Colin Firth’in yer aldığı "King’s Speech" 12 dalda adaylıkla, en fazla aday gösterilen film oldu.

Coen kardeşlerin "True Grit" adlı filmi ise Oscar ödüllerine 10 dalda aday gösterildi.

Bu filmleri, 8’er adaylıkla "The Social Network" ile "Inception" filmleri izliyor.

En İyi Film:

The Social Network
Black Swan
The King Speech
The Fighter
Inception
The Kids are All Right
127 Hours
Toy Story 3
True Grit
Winter's Bone

En İyi Yönetmen:

Darren Aronofsky
David O. Russell
Tom Hooper
David Fincher
Coen kardeşler



En İyi Erkek Oyuncu:

Javier Bardem in "Biutiful"
Jeff Bridges in "True Grit"
Jesse Eisenberg in "The Social Network"
James Franco in "127 Hours"

En İyi Kadın Oyuncu:

Annette Bening in "The Kids Are All Right"
Nicole Kidman in "Rabbit Hole"
Jennifer Lawrence in "Winter's Bone"
Natalie Portman in "Black Swan"
Michelle Williams in "Blue Valentine"

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Christian Bale in "The Fighter"
John Hawkes in "Winter's Bone"
Jeremy Renner in "The Town"
Mark Ruffalo in "The Kids Are All Right"
Geoffrey Rush in "The King's Speech"

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:

Amy Adams in "The Fighter"
Helena Bonham Carter in "The King's Speech"
Melissa Leo in "The Fighter"
Hailee Steinfeld in "True Grit"
Jacki Weaver in "Animal Kingdom"

En İyi Animasyon:

How to Train Your Dragon - Chris Sanders and Dean DeBlois -
The Illusionist - Sylvain Chomet
Toy Story 3 - Lee Unkrich

En İyi Yabancı Film

"A Better World" (Danimarka)
"Biutiful" (Meksika)
"Fire" (Kanada)
"Dogtooth" (Grece ")
(Cezayir) "Yasa Dışı"

En İyi Görüntü Yönetimi:

Black Swan - Matthew Libatique
Inception - Wally Pfister
The King's Speech - Danny Cohen
The Social Network - Jeff Cronenweth
True Grit - Roger Deakins

En İyi Orijinal Senaryo:

Another Year: Mike Leigh
The Fighter: Scott Silver, Paul Tamasy, Eric Johnson
Inception: Christopher Nolan
The Kids Are All Right: Lisa Cholodenko, Stuart Blumberg
The King's Speech: David Seidler

En İyi Uyarlama Senaryo:


127 Hours (2010): Danny Boyle, Simon Beaufoy
Toy Story 3 (2010): Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich
True Grit (2010): Joel Coen, Ethan Coen
Winter's Bone (2010): Debra Granik, Anne Rosellini

En İyi Belgesel (Uzun):


Exit through the Gift Shop
Gasland
Inside Job
Restrepo
Waste Land

En İyi Belgesel (Kısa):


Killing in the Name
Poster Girl
Strangers No More
Sun Come Up
The Warriors of Qiugang

En İyi Sanat Yönetimi:


Alice in Wonderland, Robert Stromberg, Karen O'Hara
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, Stuart Craig, Stephenie McMillan
Inception, Guy Hendrix Dyas, Larry Dias ve Doug Mowat
The King's Speech, Eve Stewart, Judy Farr
True Grit, Jess Gonchor, Nancy Haigh

En İyi Kostüm:

Alice in Wonderland, Colleen Atwood
I Am Love, Antonella Cannarozzi
The King's Speech, Jenny Beavan
The Tempest, Sandy Powell
True Grit, Mary Zophres

En İyi Makyaj:

Barney's Version, Adrien Morot
The Way Back, Edouard F. Henriques, Gregory Funk ve Yolanda Toussieng
The Wolfman, Rick Baker ve Dave Elsey

En İyi Kurgu


Black Swan Andrew Weisblum
The Fighter Pamela Martin
The King's Speech Tariq Anwar
127 Hours Jon Harris
The Social Network Angus Wall ve Kirk Baxter

En İyi Müzik:


How to Train Your Dragon, John Powell
Inception, Hans Zimmer
The King's Speech, Alexandre Desplat
127 Hours, A.R. Rahman
The Social Network, Trent Reznor ve Atticus Ross

En İyi Şarkı:


Coming Home - Country Strong
I See the Light - Tangled
If I Rise - 127 Hours
We Belong Together - Toy Story 3

En İyi Görsel Efekt:


Alice in Wonderland, Ken Ralston, David Schaub, Carey Villegas ve Sean Phillips
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Tim Burke, John Richardson, Christian Manz ve Nicolas Aithadi
Hereafter, Michael Owens, Bryan Grill, Stephan Trojanski ve Joe Farrell
Inception, Paul Franklin, Chris Corbould, Andrew Lockley ve Peter Bebb
Iron Man 2, Janek Sirrs, Ben Snow, Ged Wright ve Daniel Sudick

En İyi Ses:


Inception, Richard King
Toy Story 3, Tom Myers ve Michael Silvers
Tron: Legacy, Gwendolyn Yates Whittle ve Addison Teague
True Grit, Skip Lievsay ve Craig Berkey
Unstoppable, Mark P. Stoeckinger

En İyi Ses Miksaj:


Inception, Lora Hirschberg, Gary A. Rizzo ve Ed Novick
The King's Speech, Paul Hamblin, Martin Jensen ve John Midgley
Salt, Jeffrey J. Haboush, Greg P. Russell, Scott Millan ve William Sarokin
The Social Network, Ren Klyce, David Parker, Michael Semanick ve Mark Weingarten
True Grit, Skip Lievsay, Craig Berkey, Greg Orloff ve Peter F. Kurland

Muhteşem Yüzyıl Dizisi Macar Victoria Kim Resimleri

Muhteşem Yüzyıl Dizisi Macar Victoria Kim Resimleri

Özlem Hasgül Resimleri - Özlem Hasgül Foto Özlem Hasgül Görselleri

Özlem Hasgül,Özlem Hasgül Resimleri ,Özlem Hasgül Foto, özlem Hasgül Görselleri





22 Ocak 2011 Cumartesi

22-23 Ocak Aof İlahiyat Güz Dönemi Sınav Soruları İndir 2011

22 ocak aöf ilahiyat,23 Ocak Aöf İlahiyat sınav soruları,22 ocak Güz Dönemi Sınav Soruları ,aöf ilahiyat 2011 sınav soruları indir,aöf ilahiyat 22 ocak sınavı Yayınlandı

Bugun ve yarın yapılacak(22 ocak 2011) olan aöf ilahiyat güz dönemi sınav soruları sınavdan sonra tahminen 3 gün içerisinde aöf nin resmi sitesinde yayınlanıyor.meteoman
Site Adresi Burada

Tripkolic e Soru Sor O Cevaplasın

Tripkolic e Soru Sor O Cevaplasın

Arkadaşlar Tripcolic resmi Formspring sayfasından ona sorular sorabilir cevabınızı alabilirsiniz.
Adres Buradan

21 Ocak Beyaz Show Mustafa Çilekeş Taklidi İzle

beyaz show / mustafa çilekes - dur gitme | izlesene.com

21 Ocak 2011 Cuma

2011 Ygs Sınav Giriş Yerini Öğren - Ygs İçin Sınav Giriş

2011 Ygs Sınav Giriş Yerini Öğren, Ygs İçin Sınav Giriş 2011,

2011-YGS 27 Mart 2011 tarihinde yapılacaktır. Sınavların güvenliğine ilişkin alınan tüm güvenlik önlemleri bu sınavda da uygulanacaktır. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek, adaylar sınav yeri bilgilerini sınav binalarına atamaları tamamlandıktan sonra ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir.meteoman
Şimdi Sınav Giriş Yerini Öğren TIkla
Adaylara ve kamuoyuna duyurulur

19 Ocak 2011 Çarşamba

aöf ilahiyat 22 ocak sınav öğrenci giriş belgesi Gelmedi

aöf ilahiyat 22 ocak sınav öğrenci giriş belgesi gelmedi



1. AÖF Büro-Web Hizmetleri‘ne girin,
2. Menüden “Sınav Giriş Belgesi” tercihini tıklayın,
3. “Sınav giriş bilgileriniz aşağıda görüntülenmiş olup sadece bilgi amaçlıdır ve sınavlarda kullanamazsınız. Eğer Üniversitemiz tarafından size gönderilen Sınav Giriş Belgesi elinize geçmediyse burayı tıklayarak Sınav Giriş Belgenizi yazıcınızda bastırabilir ve sınavlarda kullanabilirsiniz.”burayı tıklayarak” kısmını tıklayın, yazısındaki “meteoman
4. Açılan sayfadadaki “SINAV GİRİŞ BELGESİ”yazısını tıklayın ve açılan PDF dosyasını yazdırın.


AÖF Büro-Web Hizmetleri için tıklayın

Sercan Bodur - Serdan Bodur Resimleri ( Öylebir Geçer Zaman ki )

Sercan Bodur - Serdan Bodur Resimleri ( Öylebir Geçer Zaman ki )

Düz lise mezunları katip olabilirmi Düz lise mezunları zabıt katibi olabilir mi

Arkadaşlar ben dün gittim Adana Adliye sarayına 6.katta adalet bölümü vardı.Ordan başvuru yapılıyor.Sordum bi kaç arkadaşa Düz lise mezunları başvuru yapabiliryormu diye evet Dediler ama Bilgisayar sertifikası olması gerekmiş.meteoman

3. Hangi okuldan mezun olanlar zabıt katipliğine başvurabilir?
Zabıt katibi olmak için önceki mevzuat hükmü: a) Fakülte veya yüksek okulların bilgisayar bölümü, adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet meslek lisesi veya diğer lise ve dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olmak,
Yeni hüküm: “a) Fakülte veya yüksek okulların bilgisayar bölümü, adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet ön lisans programı, adalet meslek lisesi veya diğer lise ve dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olmak,”
Buna göre, adalet ön lisans programı mezunları da Zabıt kâtibi, cezaevi kâtibi ve daktilograf kadrolarına müracaat edebilecektir. Bu düzenlemeden de anlaşıldığı gibi, mezun olunan okul kısmına adalet ön lisans programı da dahil edilmiş. Bir önceki mevzuatın özel şartlarının a ve b bendlerinde herhangi bir değişiklik görünmüyor. Özel şartların a ve b bendleri de aşağıdaki gibidir:
a) Fakülte veya yüksekokulların bilgisayar bölümü, adalet meslek yüksekokulları, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet meslek lisesi veya diğer lise ya da dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olmak. (Bu maddede sayılan öğretim kurumlarından mezun olanlardan veya örgün eğitim yoluyla verilen bilgisayar ya da daktilografi dersini başarıyla tamamladığını resmi olarak belgeleyenlerden daktilo veya bilgisayar sertifikası istenmeyecektir.)
b) Yukarıda sayılanlar dışında, en az lise veya dengi okul mezunu olup, en son başvuru tarihi itibariyle Millî Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olmak.

Paul Cézanne Kimdir Hayatı ve çalışmaları


Cézanne Aix-en-Provence'da doğmuş ve orada okula gitmiştir. 1859-1861 arasında hukuk okurken resim dersleri almıştır. 1861 yılında resim sanatını öğrenmek için Paris'e, çocukluk arkadaşı Emile Zola'nın yanına gitmiştir. İsviçre Akademisi'nde ve Louvre'da çalışmıştır. Renoir, Pissaro, Sisley, Guillaumin gibi sanatçılarla tanışmıştır. Delacroix, Courbet, Manet'ye karşı hayranlık duymuştur. Güzel Sanatlar Akademisi'nin giriş sınavlarında başarılı olamamış ve bu sebeplede Aix'e geri dönmüştür. Bütün zamanını resme ayırmıştır ve Salon'a gönderdiği bütün tabloların geri çevrilmesine karşın resim çalışmalarını sürdürmüştür. Eski İtalyan ustalarının yapıtlarını kopya ederek, portreler, natürmortlar ve bazen de manzara resimleri yapmıştır. Paris Salon jürisi Cézanne'in eserlerini gösterime sunmayı 1864'den 1869'a kadar her sene reddetmiştir. Bu nedenle Cézanne tablolarını ilk kez, Paris Salon tarafından reddedilmiş eserlerin gösterime sunulduğu Salon des Refusés'de 1863 yılında gösterime sunmuştur. Yaşamı boyunca eserleri nadiren gösterime sunmuş, sakin bir hayat yaşamış, belli başlı birkaç konuda resim yapmayı tercih etmiştir.

Bu dönemde yaptığı çalışmalar arasında Ressamın Babası, Zenci Scipio (1865, Sao Paulo Müzesi), Louis-Auguste Cezanne'in l'Evenement'i Okurken Portresi (1866), Pamuk Takkeli Adam (1865-67), Ressam Achille Emperaire'ın Portresi (1866), Zola'yı Okuyan Paul Alexiş (1869), Hasır Şapkalı Boyer'ın Portresi (1869-70) ve Magdalen ya da Elem (1866-68) adlı resimleri, Siyah Mermer Saat (1869-70, özel kol., Amerika) ve Teneke Çaydanlıklı Natürmort (1869-70) adlı natürmortları ve Estaque'da Eriyen Karlar (1870) ve Şarap Pazarı (1872) adli manzaraları sayılabilir. Bu eserlerde kalın renk katları ve siyah gölgeler dikkati çeker. Siyah, kahverengi, gri ve Prusya mavisinin ağır bastığı köyü ve kasvetli renklere ek olarak alışılmadık bir beyaz renk kullandığı görülür.

Cezanne'in Empresyonistlerle ve özellikle İsviçre Akademisi'nde tanıştığı Pissarro ile olan dostluğu onun dönük renkleri bırakarak Empresyonistlerin parlak, açık tonlu renklerini kullanmasını sağlamıştır. Kalın renk katmanları tekniğinden vazgeçip hafif fırça vuruşlarıyla noktalama yöntemine yönelmiş, pıhtılaşmış gibi görünen yüzeyler kullanmıştır. 1872-82 yılları arasındaki bu dönem Cezanne'in Empresyonist dönemidir. Modern Bir Olympia (1873), Asılmış Adamın Evi (1873, Louvre Müzesi, Paris), Yidizciçekleri (1875), Kırmızı Koltuklu Madame Cezanne (1877, özel kol., Amerika), Victor Chocquet'nın Portresi (1876-77), L'Estaque (1878-79, Louvre), Pontoişe'da Cote dü Jalais (1879-82) Kavaklar (1879-82) ve Maincy Köprüsü (1879, Louvre) gibi birçok ünlü eseri bu döneme aittir.

Cezanne'in izlenimciliğin kurallarından ayrılan sanatı hızla, daha yalıncı ama daha çok işlenmiş ve yapıya daha çok önem veren bir tutuma doğru gelişti. Tarzını düş gücünden ve gözlemlerinden kaynaklanan ögelerle zenginleştirdi. Desen güclülügü ile renklerin anlatım duyarlılığını birleştirdi. Klasik perspektif kurallarına pek uymayan Cezanne'in tutumu sonradan büyük ölçüde etkilediği Kübistlere öncü oldu.

Bu arada 1886 yılında Emile Zola ile L'Oeuvre isimli romanı yüzünden araları açıldı. Hortense Fiquet ile evlendi. Karısının Portreleri, Mavi Vazo ve Sepetli Natürmort (Louvre) Kırmızı Yelekli Çocuk (18900-95), Cezveli Kadın (1890-95, Louvre) ve Kağıt Oynayanlar (1890 yıllarında çeşitli versiyonları), Gustave Geffroy'un Portresi (1895) ve Bir Soytarı adlı tablolarıyla sanatı dengeye ve yetkinliğe ulaştı.

Çalışmalarında derinliği kaldıran sanatçı katlama bir perspektif uyguladı. Peppermint Lisesi, Elmalar ve Portakallar (1895-1900, Louvre) gibi natürmortları bu yönelisi vurgulayan başlıca yapıtlardır.

Sanatçının son on yıllık dönemi lirik dönemi olarak bilinir. Bu dönemde belli bir lirizme ve daha özgür fırça vuruşlarına yönelerek gösterişli ve cüretkar yapıtlar verdi. Aynı zamanda daha hızlı bir yöntem olan suluboya tekniğini de kullanıyordu. Eserlerinde henüz başlamakta olan kübizme özgü kesin akılcı yaklaşımın belirtileri seçilir. Aynı zamanda renkleri ve biçimleri lirik bir anlayışla kullanan Fovist akımın özellikleri de göze çarpar. Sainte-Victoire Dağı, Annecy Gölü (1896), Bibemuş'daki Kayalar ve Dallar (1904) ve Kara Sato (1904-06) adlı tabloları bu tarz çalışmalardır. Yaşamının son yıllarında gerçekleştirdiği Les Grandeş Baigneuses-Yıkanan Kadınlar (1902-06) adlı tablosuyla Cezanne'in sanatı doruk noktasına ulaşti. Bu tablo, ritmik kompozisyonu, kesin hatlarla üst üşte konulmuş düzlemleri ve resmin bütününün taşıdığı uyumla görkemli bir eserdir ve Picasso'nun hemen hemen aynı zamanlarda yaptığı Avignon'lü Genç Kızlar adlı tablosunu anımsatır.
Yıkanan Kadınlar(1906)
Sainte-Victoire Dağı(1904)

Cezanne'in yapıtları, özellikle 1907'de Paris'te açılan Salon d'Automne'dan sonra XX. yy. resminin en önemli kaynakları arasında sayıldı. Cezanne, sonradan modern resmin doğmasına yol açacak olan fovlar, kübistler ve soyut sanatçılar gibi yeni kuşağı büyük ölçüde etkiledi.

Cézanne, 1906'da fırtına esnasında dışarıda resim yaparken rahatsızlanmış, bir hafta sonra, 22 Ekim'de zatürreden vefat etmiştir. 20. yüzyıl modernistlerine göre Cézanne modern resimin babasıdır.

14 Ocak 2011 Cuma

Beceri10 Başvuru - Beceri10.org Başvuru Sayfası - Beceri10.org.tr başvuru yap

Beceri10 Başvuru - Beceri10.org Başvuru Sayfası - Beceri10.org.tr başvuru yap

Projeye nasıl başvuru yapılır?

Beceri’10 projesi, devlet ve özel sektörün el ele vererek istihdam yaratacağı, işsizlerin eğitimini sağlayarak onlara işgücü piyasasının kapılarını açacağı önemli bir projedir. Bu kapsamda, projede yer almak isteyen işsizler http://www.iskur.gov.tr adresinden İŞKUR veritabanı- na kaydolmalı, diğer taraftan 19 pilot ilde verilen desteklerden yararlanarak eleman çalıştırmak isteyen firmalar ise ilgili Odaya başvurmalıdır.

BECERİ'10 Amacı PDF Yazdır e-Posta



Beceri’10 Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi’nin Amaçları



• İŞKUR tarafından yürütülmekte olan meslek edindirme faaliyetlerinin ve özellikle de teknik alanlardaki mesleki eğitimin etkinlik ve verimliliğinin artırılması ve işgücü piyasasının ihtiyaçları ile uyumlu hale getirilmesine yönelik bir sistemin ortaya konulması,


• İşsizlere yönelik temel mesleki eğitim, mesleki gelişim ve meslekte yenileme eğitimlerinin verilmesi, başarılı kursiyerlerin staja yerleştirilmesi ve son aşama olarak da başarılı stajyerlerin istihdamının sağlanması,


• İŞKUR tarafından yürütülen mesleki eğitim hizmetlerine olan farkındalığın artırılması,


• Meslek liselerinin teknik altyapısının yenilenmesi, proje kapsamındaki okulların günün gerektirdiği teknolojik gelişmelere göre donatılması ve bu okullardaki eğiticilerin gelişen teknolojiye uyumunun artırılması,


• Sektörel ve bölgesel işgücü piyasası ihtiyaç analizlerinin gerçekleştirilmesi,


• İşgücü piyasası analizine ilişkin kurumsal kapasitenin artırılması, bu amaçla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurullarına işlevsellik kazandırılması,


• Proje kapsamındaki okullarda uygulanacak mesleki eğitim programlarının etkinliğinin artırılması için ilgili tarafların katılımını öngören “Kurs Yönetimi” adı altında yeni yönetişim modelinin geliştirilmesi,


• Yerel düzeyde Ticaret ve Sanayi Odaları, ulusal düzeyde TOBB aracılığıyla firmaların meslek edindirme kurslarının yönetim süreçlerine katılımının sağlanmasıdır.

2011 Botaş İşçi ALımı İlanı Başvuru

BOTAŞ Daimi İşçi Alımı yapacak. İşkur'un web sitesinde yayınlanan ilanlara göre değişik branşlarda daimi işçi statüsünde mühendis, uzman yardımcısı, büro memuru ve avukat alımı yapılacak.



Not: Döküman 06.01.2011 tarihi itibarıyla hazırlanmıştır; bu tarihten sonra ki güncel ilanlar için İşkur'un web sitesini takip ediniz. işçipersonel.net
TÜM İLANLARIN YER ALDIĞI DÖKÜMAN İÇİN TIKLAYINIZ.

2011 Yılında Hangi Bankalar Personel Alıyor Alacak 2011

Bankalar 2011 yılında da personel alımı yapmaya devam edecekler. Bu kapsamda yeni şubeler açıp büyüme eğilimine girecekler. 2011 yılı için güzel istihdam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Yeni yılda personel alımı yapacak bankalar ve açacakları şube sayısı ve almayı hedefledikleri azami personel sayıları açıklandı. 2011 yılı personel alımı yapan bankaları buradan öğrenebilir ve takip edebilirsiniz

Banka adıYeni şubeYeni personel
Abank15210
Akbank501000
A&T Bank340
Denizbank801300
Eurobank Tekfen743
Finansbank50850
Garanti501000
İş Bankası671000
Ziraat Bankası*-2500
Yapı Kredi60900
Vakıfbank*-1000
T Bank-150
TOPLAM3829993

13 Ocak 2011 Perşembe

13 Ocak Malatya Fenerbahçe maçı Golleri İzle Türkiye Kupası 2011

Yeni Malatya - Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe, 3. maçında Yeni Malatya'ya konuk oluyor.

Y.MALATYA: Mesut, Uğur, Gökhan S., Serdar, Gökhan Ç., Serkan, Bülent Akın, M.Akif, Mehmet Düz, Recep, Hüseyin

FENERBAHÇE: Mert, Okan, Lugano, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Semih, Niang

Beceri10.org.tr Beceri ve iş edindirme seferberliği Başvuru Sitesi

BECERİ'10-Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi


Şuan aşırı yogunluktan siteye giriş yapılamıyor olabilir.Daha sonra Deneyin
Siteye giriş İçin tıklayın başvuru yapın başvuru yapın


Projeye nasıl başvuru yapılır?
Beceri’10 projesi, devlet ve özel sektörün el ele vererek istihdam yaratacağı, işsizlerin eğitimini sağlayarak onlara işgücü piyasasının kapılarını açacağı önemli bir projedir. Bu kapsamda, projede yer almak isteyen işsizler http://www.iskur.gov.tr adresinden İŞKUR veritabanı- na kaydolmalı, diğer taraftan 19 pilot ilde verilen desteklerden yararlanarak eleman çalıştırmak isteyen firmalar ise ilgili Odaya başvurmalıdır.

Beceri10.org.tr nedir Kimler Başvurabilir.


TÜRKİYE'deki işsizlik sorunu çözmeyi hedefleyen Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM-Beceri'10) projesinin ilk bölümü tamamlandı. 5 yılda 1 milyon kişiyi meslek sahibi yapacak olan projeye sanayiciler tam destek verdi. Temmuz ayında başlayan proje için şirketlerden 20 bin 616 kişilik stajyer talebi aldıklarını belirten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Beceri'10 projesiyle, gençlerimizin bir meslek sahibi olması sağlanacak ve işsizliğin ana damarı
tıkanacak" dedi


Bu nedenle bu yılın başında TOBB olarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile birlikte bu sorunu çözmek üzere el ele verdiklerini, Beceri'10 projesini hayata geçirdiklerini anlatan Hisarcıklıoğlu, "Bu proje, beceri kazandırma ve iş edindirme seferberliğidir. Aynı zamanda hem işverenlerimiz hem de işsizlerimiz için bir umut projesidir" dedi.




"İşgücünün kalitesini artıralım"


Sanayileşme hamlesinde bir sonraki adıma geçebilmek için işgücünün kalitesini artırmaları gerektiğini, ancak işgücünün mevcut eğitim düzeyinin teknolojik gelişimlerini engeller nitelikte olduğunu, bunu tam tersine çevirmek zorunda bulunduklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Bundan sonraki dönemde sanayileşmek demek, insan kaynağımızı geliştirmektir. Bu proje, nitelikleri yetersiz olan ya da teknolojik değişimler sonucu nitelikleri güncelliğini yitiren işsizlerimiz için iş bulma umududur. Bu projenin amacı, sadece bir üretkenlik ve rekabetçilik meselesiyle de sınırlı değildir. Aynı zamanda bir toplumsal sorumluluk söz konusudur. Dolayısıyla, TOBB olarak bu projeye çok önem veriyoruz. Hep beraber insanlarımız için hayırlı bir işe imza attığımızı düşünüyorum. Kültürümüzde güzel bir söz var. İnsanın en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Bu projeyle sağlanacak işin ve aşın, insanımız için ne kadar önemli olduğunun farkındayız."




"Her işi yaparım demek, hiçbir işi doğru yapamam demek"




TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, işsizliği besleyen ana etkenin mesleksizlik olduğuna işaret ederek, "Mülakat yaptığım adaylara bazen soruyorum, 'ne iş yaparsın?' diye... Cevap 'abi her işi yaparım'. 'Her işi yaparım' demek, aslında 'hiçbir işi doğru yapamam' anlamına geliyor. Dolayısıyla, Beceri'10 projesiyle, gençlerimizin bir meslek sahibi olması sağlanacak ve işsizliğin ana damarı tıkanacaktır" dedi. Söz konusu projenin bir benzerini daha önce Güney Kore'nin yaptığını dile getiren Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:




"Biz inşallah daha büyüğünü yapacağız. Bu projeye başlarken hedefleri de büyük koyduk. İşverenlere, 'aradığınız elemanı siz seçin biz yetiştirelim' dedik, işsizlere, 'piyasada geçerli bir meslek öğrenin, tercih edilin' dedik, işverenlere, 'yetiştirdiğimiz kursiyeri staja al, sen de eğitimine katkı ver, hem de bu dönemde tek bir kuruş masrafın olmasın' dedik, işsizlere 'her beceri bir altın bilezik, hem de eğitim süresince 15 TL harçlık alacaksın, sigortan yatacak' dedik, işverenlere, 'yetiştirdiğimiz elemanları işe alırsanız, belirli sürelerde işveren sigorta primi ödemeyeceksiniz' dedik, işsizlere, 'kurslarda başarılı olursan, yüzde 90 işin garanti' dedik. 5 yılda 1 milyon işsizimizi bu proje kapsamında mesleki eğitim verip, iş hayatına kazandırmayı hedefledik."




Hisarcıklıoğlu, söz konusu projeyle, 81 ildeki ticaret ve sanayi odaları vasıtasıyla işverenlerin mesleki eğitim kurslarında yönetim süreçlerine katılımının sağlandığını, böylece yerel paydaşlar arasında koordinasyon ve işgücü politikalarının başarısının artırılacağını, odaların merkezi bir rol üstlendiği bu mekanizmayla şirketlerin sesinin daha fazla duyulacağını, beceri uyumsuzluğunun ortadan kalkacağını söyledi.


UMEM Beceri 10




TOBB, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB ETÜ arasında 23 Haziran 2010 tarihinde imzalanan protokol ile hayata geçirilen BECERİ'10 Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi çerçevesinde illerde yapılan işgücü piyasası ihtiyaç analizleri ile ihtiyaç duyulan meslek ve beceriler tespit ediliyor. "Beceri Kazandırma ve İş Edindirme Seferberliği" sloganı ışığında artık iş adamları istedikleri beceride ve istedikleri sayıda elemanı hazır bulabilecek.




Proje kapsamında, proje katılımcılarına kurs ve staj süresi (teorik ve pratik eğitim) boyunca günlük 15 TL ödenecek, ayrıca pratik eğitim süresince kursiyerlerin iş kazası ve meslek hastalığı sigorta prim giderleri karşılanacak.




Ayrıca, staj sonrası olası istihdam durumunda, istihdam edilen kursiyerlerin "Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu" gereği işveren tarafından ödenmesi gereken "İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Prim Giderleri" 1 yıl boyunca karşılanacak.

fatmagülün suçu ne 20 Ocak Fragmanı İzle 18. bölüm fragmanı

fatmagülün suçu ne 17. bölüm fragmanı

fatmagülün suçu ne 17. bölüm fragmanı 13 ocak 2011
Fatmagülün suçu ne 13 ocak Perşembe akşamı yeni bölümüyle saatinde Kanal D ekrarnalarında


fatmagülün suçu ne 17. bölüm izle fragmanı

2011 Anneler Günü Ne zaman Anneler günü Ne zaman 2011,2011 Anneler Günü

Anneler günü Ne zaman 2011,2011 Anneler Günü
Anneler günü 2011,

2011 Anneler Günü 8 Mayıs günü yani Her yıl Mayıs Ayının 2. haftasını Anneler günü olarak Kutlamaktayız.
Bizde Bu güzel ve Anlamlı günde tüm Annelerimizin Anneler gününü yürekten kutlarız.

19 Ocak Muhteşem Yüzyıl 3.Bölüm Fragmanı İzle Muhteşem Yüzyıl 3.Bölüm Fragmanı İzle

19 Ocak Show Tv Muhteşem Yüzyıl 3.Bölüm Fragmanı Muhteşem Yüzyıl 3.Bölüm Fragmanı İzle

fragman henüz yayınlanmadı.

kurtlar vadisi pusu 20 Ocak Fragmanı 109 bölüm izle fragmanı

kurtlar vadisi pusu 20 Ocak Fragmanı 109 bölüm izle fragmanı
kurtlar vadisi pusu 109 bölüm,
kurtlar vadisi pusu 109 bölüm fragmanı

Kurtlar vadisi 109 bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra bu başlık altında sizlerle fragman henüz yayınlanmadı

2011 Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Tercih Kılavuzu İndir 13-17 Ocak

2011 Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Tercih Kılavuzu İndir 13-17 Ocak

KPSS-2011/3
Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme
Tercih Bildirim Tarihleri: 13 - 17 Ocak 2011
Tercih kılavuzu için lütfen tıklayınız.
Tercih işleminizi yapmak istiyorsanız lütfen tıklayınız.

12 Ocak 2011 Çarşamba

12 Ocak 2011 Dizi Reytingleri - Şüphe Dizisi ve Muhteşem Yüzyıl Reytingleri

12 Ocak 2011 Dizi Reytingleri - Şüphe Dizisi ve Muhteşem Yüzyıl Reytingleri

TARIH 12/01/2011
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 21:08:49 1:33:27 15,26% 35,33%
2 COCUKLAR DUYMASIN ATV 20:33:17 1:49:01 9,71% 22,15%
3 MUHTESEM YUZYIL (OZET) SHOW 20:02:55 0:55:01 9,18% 21,42%
4 M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER KAND 19:04:00 0:42:03 7,25% 18,82%
5 STAR ANA HABER BULTENI STAR 19:32:12 0:23:22 5,99% 15,13%
6 FOX ANA HABER BULTENI FOX 18:30:38 0:17:45 5,80% 16,81%
7 SICAK GELISME KAND 18:44:55 0:19:05 5,71% 15,96%
8 UNUTULMAZ ATV 22:51:20 1:40:39 5,43% 21,50%
9 DENIZ YILDIZI. FOX 19:14:19 0:43:30 5,42% 13,71%
10 ATV ANA HABER BULTENI ATV 19:17:10 0:26:45 5,24% 13,50%

Pınar Tuncegil Resimleri - Pınar Tuncegil Görselleri Kv Pusu Selvi

Kurtlar Vadisi Pusu Selvi Kim Pınar Tuncegil Biyografisi

Gerçek adı Pınar Tuncegil olan Selvi rolünü oynayan oyuncu

Kurtlar Vadisi Pusu Selvi Kim Pınar Tuncegil Biyografisi

Kurtlar Vadisi Pusu Selvi Kim Pınar Tuncegil Biyografisi

Gerçek adı Pınar Tuncegil olan Selvi rolünü oynayan oyuncu

kadifekale notaları - kadifekale şarkı notaları

KADİFEKALE

(İNCE)DO-LA-FA-SOL-Mİ-DO-FA-DO-FA-DO-FA-LA-SOL-(İNCE)DO-LA-FA-SOL-Mİ-DO-DO--DO-RE-Mİ-FA-SOL-SOL-SOL-Mİ-DO-LA-LA-LA-FA-DO-DO-DO-RE-Mİ-FA-LA-FA-(İNCE)DO(İNCE)DO(İNCE)DO(İNCE)DO

Görkem Sevindik Kimdir – Görkem Sevindik Biyografisi


Görkem Sevindik,Görkem Sevindik Kimdir, Görkem Sevindik Biyografisi ,Görkem Sevindik hayatı,Görkem Sevindik facebook,Görkem Sevindik kaç yaşında,kv pusu pusat kim,2011 pusat kim,pusat çakır kim,pusat çakır kaç yaşında,pusat çakır resimleri,görkem sevindik resimleri,

Pana film sinema akademisinde oyunculuk egitimi alan Görkem sevindik 1990 dogumlu.Detaylı bilgi önümüzdeki günler eklenecek meteoman

Kurtlar Vadisi Pusu Pusat Kimdir 2011 Yeni Pusat Çakır


Görkem Sevindik,Görkem Sevindik Kimdir, Görkem Sevindik Biyografisi ,Görkem Sevindik hayatı,Görkem Sevindik facebook,Görkem Sevindik kaç yaşında,kv pusu pusat kim,2011 pusat kim,pusat çakır kim,pusat çakır kaç yaşında,pusat çakır resimleri,görkem sevindik resimleri,

Pana film sinema akademisinde oyunculuk egitimi alan Görkem sevindik 1986 dogumlu.Detaylı bilgi önümüzdeki günler eklenecek

Kurtlar vadisi pusu Pusat Resimleri – Pusat Çakır Fotoğrafları


Görkem Sevindik,Görkem Sevindik Kimdir, Görkem Sevindik Biyografisi ,Görkem Sevindik hayatı,Görkem Sevindik facebook,Görkem Sevindik kaç yaşında,kv pusu pusat kim,2011 pusat kim,pusat çakır kim,pusat çakır kaç yaşında,pusat çakır resimleri,görkem sevindik resimleri,

Pana film sinema akademisinde oyunculuk egitimi alan Görkem sevindik 1986 dogumlu.Detaylı bilgi önümüzdeki günler eklenecek

Görkem Sevindik Resimleri - Görkem Sevindik Fotoğrafları


Görkem Sevindik,Görkem Sevindik Kimdir, Görkem Sevindik Biyografisi ,Görkem Sevindik hayatı,Görkem Sevindik facebook,Görkem Sevindik kaç yaşında,kv pusu pusat kim,2011 pusat kim,pusat çakır kim,pusat çakır kaç yaşında,pusat çakır resimleri,görkem sevindik resimleri,

Pana film sinema akademisinde oyunculuk egitimi alan Görkem sevindik 1990 dogumlu.Detaylı bilgi önümüzdeki günler eklenecek

Hayatımdaki en büyük Şanssızlık veya Rezillik veya Çılgınlık !!!

Tarih:10.01.2011

Günlerden pazartesi herzaman gibi dershaneye gidecegim.Hazırlandım cıktım duraga.2dk sonra otobüs geldi.Gösterdim kentkartımı her koltuk doluydu ayakta kaldım yine.3-4 km sonra bi kız bindi otobüse.Hikaye bundan sonra başlıyo zaten.
Kız çok güzel masum yüzlü,kahverengi gözlü.Boyu birazcık kısa hanım hanımcık bi kız .Cok hoşuma gitmişti.Oda ayaktaydı benim tam arkamda sırt sırta dönük gidiyorduk.Sonra bi kaç kişi indi Kız boş kalan koltugun birine oturdu.Sonra bi kaç kişi daha indi kızın yanındaki koltuk boşaldı.ama ben hemen oturmadım bi kaç dk bekledim baktım oturan yok kızın yanına oturdum.Çünkü başka boş ver yoktu :) Elimde 2 tane ders kitabı var onları karıştırıyorum falan.Sonra karşımızdaki 2 koltuktan biri boşaldı ben hemen oraya geçtim.Bu sefer kız tam karşımdaydı.Böyle daha güzel oldu.
Cebimdeki 0.7 uclu kalemimi cıkardım.Kitabın ilk boş sayfasını açtım telefon numaramı yazıp kıza vercem.ama kıza telefon numarıma mı verecek olmama ben bile inanmıyorum.Yazdım tlfon numaramı bir de adımın ilk harfini ve soyadımı yazdım
Yırttım kitaptan kagıdı 2 ye katladım elimde duruyo.
Neyse son duraga geldik herkey iniyo kızda indi.Ben kızı takip ediyorum.Yeşil ışıkta geçtik karşıya bu behsettiğim yer teknosanın orası.ama ben hala kendimde o cesareti bulamıyorum.Kıza nasıl vercem ki kagıdı.Ama kız cok güzeldi bunu düşünüp cesaretimi toplayıp tam köşem kafenin oraya geldik.Burda veremessem kız gitti.çünkü ben burdan sola dönüp derhaneye gidecem.Kızın arkasından omzuna dokunduktan sonra 'bunu düşürdünüz'dedim arkama bile bakmadan döndüm köşeden hızlı adımlarla dershaneye gidiyorum.
Derse yine geç kaldım herzamanki gibi neyse girdim sınıfa en öndeki sırama oturdum heycanlıyım tabi.Neyse tenefüse cıktık.gittim kantinden bi çay aldım içtikten sonra tekrar derse girdim bu ders İstatistikti bunda sonra gireceğimiz ders muhasebe uygulamaları ve başka sınıfa gidecegiz çünkü bu sınıfta başka ders olacak.Neyse zil çaldı herkes gidiyor ben de cıktım kapıdan Allahım karşımda kimi görim O kız tam karşımda !!!!üzerinde pempe bluz kahverengi gözlü kısa boylu o kızzz.Şoktayım.Resmen şok oldum.Ya aradan 2 saat geçmiş kızı unutmam imkansız .Hani 3 - 4 gün geçse belki unuturum acaba o kızmıydı falanderimde .
Offf dedim benim şansıma.Merdivenlerden cıkıyorum ama bembeyaz oldum.O 2.kata cıkıp sınıfa gelinceye kadar aklımdan neler geçti neler.Kız meger benim dershanedeymiş.Davranış bilimleri dersine girdiğine göre 1.sınıf daha Lan koca adana da o kızımı buldum diyorum ya.
Niye bukadar sitem ediyorum anlatim.Çünkü kız beni aramadı.Bu cok kötü.Niye aramamış olabilir.3 ihtimal var.
1-kagıdı düşürdünüz deyip verdiğim için numaranın benim oldugunu anlamadı ve numarayı tanımadıgı için kagıdı yırtmış olabilir.
2-O kagıdı verenin ben oldugunu bilmiyor olabilir.Çünkü ben hiç yüzüne bakmadım kagıdı verdim hemen arkamı döndüm.keşke bu ihtimal olsa.,
3-Kız o kagıdı benim verdiğimi biliyor numaranında benim oldgumu anlıyor ve/veya sevgilisi vs vs oldugu için aramıyor.Bu benim için cok kötü bi durum demek.

Ee şimdi ben napcam ya .İyiki aynı sınıfta degiliz rezil olurdum ya.Ama kıza müsayit bi zamanda görürsem soracam.Ne dicem ki peki.O düşürdüğünüz kagıtta ne yazıyomu.veya o düşürdüğünüz kagıdı size veren bendim mi dicem.veya o kagıtta yazan numara benim miydi dicem.Eger kızın sevgili falan yoksa derim valla Bu kızı kaçımak istemem çünkü cok hoşuma gitti.

Hayatımda en büyük cılgınlıktı ve en büyük şansşızlık belkide en büyük rezillik.

Kurtlar Vadisi Pusu Selvi Kim Selvi Yeni Oyuncu Pusu 2011

Kurtlar Vadisi Pusu Pusat Resimleri 2011 Pusat Fotoğrafları

Gerçek adı Pınar Tuncegil olan Selvi rolünü oynayan oyuncu