9 Mart 2011 Çarşamba

9 mart 2011 burç Yorumları - 9 Mart Günlük burç yorumları

9 mart 2011 burç Yorumları - 9 Mart Günlük burç yorumları

Burçlar ile ilgili günlük fal bilgileri adı geçen gazete/sitelerden günlük alınmaktadır. Daha geniş bilgi için ilgili siteye girmeniz gerekir.

Hürriyet Gazetesi (9 Mart 2011)
Eğer biraz mantıklı davranırsanız olaylar lehinize gelişecek ve sıkıntılarınızı atlatacaksınız. Çevrenizdeki insanların size güveni tam. Onlardan yardım isteyebilirsiniz ancak size olan bu güvenlerini boşa çıkarmayın. Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz. Tartışmalarınızda sinirlenmeyin ve daha sonra pişman olacağınız sözler asla sarfetmeyin.

Milliyet Gazetesi (9 Mart 2011)
Artık gündeminiz parasal konular olacak. Nakit durumunuzu etkileyen gelişmeleri dikkate alarak önlemci davranmalısınız. Gelir gider dengenizi sarsan harcamalar karşısında tedbirli olmanız gerekecek. Artan para ihtiyacınızı sıkı çalışarak karşılama şansını kullanabilirsiniz. Gruplardan gelebilecek maddi olanakların üzerinde durmalısınız.


Vatan Gazetesi (9 Mart 2011)
Sevdiğiniz kişide son zamanlarda görülen değişiklik, ilişkinizin geleceğiyle ilgili yaptığınız konuşmalara bağlı. Uzun vadeli beklentileriniz onu endişelendiriyor. Bir dostunuzun projesine destek vereceksiniz.

Aşk Yaşamı (9 Mart 2011)
Partnerinizi anlamaya çalışın. Bu, sizin de bilmediğiniz yanlarınızı görmenizi sağlayacak. Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor.

turk.net (9 Mart 2011)
Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, zihninizi sürekli onunla meşgul ediyorsunuz. İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor.

İş Yaşamı (9 Mart 2011)
Görüşmeler yapmayı düşündüğünüz kişiler, sizi ummadığınız kadar etkileyecek. İçinde bulunduğunuz yoğunluk uzun sürebilir. Performansınız yüksek, ama bazı küskünlükleriniz var.

Takvim Gazetesi (9 Mart 2011)
Çevrenizde insanların artmasını istiyorsunuz. Ne kadar insan olursa kendinizi o kadar güvende hissediyorsunuz.

Para Durumu (9 Mart 2011)
Bugünlerde, para konularında yetkin insanlara ve doğru araştırmalara yönelmelisiniz. Küçük sayılabilecek bir parayla, büyük bir oluşuma katılma şansı yakalayabilirsiniz. tutelimi

Dikkat (9 Mart 2011)
Risk almayı seviyorsunuz. Ancak bugünlerde dikkatli olmanızda yarar var. Riskli işler başınızı ağrıtabilir bu aralar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)