8 Mart 2011 Salı

Peker Açıkalın ( Pekmez ) Yahşi Cazibe Dizisinden Neden Ayrıldı ?

Yahşi Cazibe' dizisinde 'Peker Pekmez' karakterini canlandıran Peker Açıkalın, diziden ani ayrılışının nedenini açıkladı.

Yapımcının teklifini başrol oynayacağı için kabul ettiğini belirten Açıkalın, "Oynadığım karakterin etkisi bir süre sonra azaltıldı. Düşüncemi söyledim, bir şeyin değişmediğini görünce de ayrıldım. Her şey para değildir, para için ikinci rollerin adamı olmam, olursam kendime saygım kalmaz. Kimseyle kavgalı değilim." diye konuştu.

Atv ekranlarının beğenilen komedi dizisinde Komiser Pekmez’i canlandıran Peker Açıkalın “Yahşi Cazibe” dizisinden ayrılıyor.Dizide senaryo gereği Komiser Pekmez’in tayini Siirt’e çıktı . Dizinin yapımcısı Gani Müjde twitter’dan ayrılık haberini doğrularken “Bu tür uzun soluklu dizilerde nöbet değişiklikleri olur arada bir. Emeği geçen sevgili arkadaşlarımızı asla unutmayacağız” dedi.. Müjde ayrıca diziye iki yeni karakterin katılacağını müjdeledi.. Doğum yaptığı için bir süredir ekrandan uzak olan Şeyla Halis ile Türk Malı’nın ’Yarcan’ı Sinan Çalışkanoğlu, Kemal ve Cazibe’nin yeni komşuları olarak diziye katıldılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)