25 Ekim 2011 Salı

Onur Air Like beğen ve Yardım Kampanyası Hakkında


Dev bir aile olmamızı sağlayan 220.000 kişilik Facebook grubumuz adına hem Van’da yaşanan depremin felaketzedelerine hem de aziz şehitlerimizin bize emanet bıraktığı ailelerine olmak üzere her bir takipçimiz adına Onur Air olarak 0.5 TL’lik bedelle toplam 110.000 TL’lik (55.000 TL Kızılay’a, 55.000 TL Mehmetçik Vakfı’na) yardımı bugün yapıyoruz.
 
Amacımız, şehit ailelerimiz ve depremzedelere yardım etmek isteyen sosyal medyanın duyarlı üyelerinin hassasiyetlerine aracılık etmek ve çok çabuk unutulan acılara dikkat çekmek.
 
Şu andan itibaren kampanyamızı güçlendirmek adına www.facebook.com/onurair adresindeki kurumsal Facebook sayfamıza katacağınız her yeni takipçimiz için 0.5 TL’lik bir bağış daha yapacağız.
 
Bugün yardım elini uzatma günü. Sizler, bu hassasiyete katılarak sadece duyarlılığını gösterecek kişileri bulun, biz de onlar adına bağışta bulunalım.
 
Hedefimiz 250.000 TL bağış

Bu paranın yarısı Van depremzedeleri için Kızılay’a diğer yarısı ise şehit ailelerimize ulaştırılmak üzere Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacaktır. İlk etapta yatırılacak 110.000 TL’lik ve sonrasındaki katılımla elbirliğiyle katlanarak artıracağımız toplam bağışlarımızın makbuzları da sayfamızdan yayınlanacaktır.
www.facebook.com/onurair

Amacı, şehitlerimizin ailelerine ve Van depremzedelerine yapılacak yardımlara sosyal medyada dikkat çekmek olan kampanyamız bunu anlayamayan bazı takipçilerimiz nedeniyle sona erdirilmiştir. Sizler adına gerçekleştirdiğimiz 110.000 TL'lik yardım makbuzlarımız ektedir.
Sağduyu sahibi takipçilerimize iletmek isteriz ki sosyal medya dışında ayrıca nakdi bağış yapılması, bölgeye ücretsiz uçak tahsis edilmesi ve çalışanlarımızın toplu yardımları gibi diğer katkılarımız sürmektedir ve sürmeye devam edecektir.
Yanlış anlaşılmalar için özür dileriz.

Müge Anlı Van Depremi için Ne Dedi

Habertürk spikerinin canlı yayındaki 'Her ne kadar Van'da olsa da acımız büyük' gafının ardından ATV'de yayınlanan ve Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında tepki çeken açıklamalar yapıldı Canlı yayında kurduğu cümlelerle büyük tepki çeken Müge Anlı ‘Herkes haddini bilecek. Yeri geldiğimi taş atacaksınız, kuş avlar gibi avlayacaksın sonra yardım isteyeceksin. O polisler hemen yardımına koştu oradakilerin. O taş atanların eli kırılsın’ ifadelerini kullandı.

Van seçim sonuçları ortada.Müge Anlı'nın o sözleri masum insanlar için kullanmadığını herkes biliyor.Neden bu kadar sözlerini saptırıyorsunuz.

24 Ekim 2011 Pazartesi

HAARP Deprem Nedir - Haarp Deprem Hakkında - Haarp Deprem Nasıl Olur

Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı (İngilizce: High Frequency Active Auroral Research Program) ya da kısaca HAARP, ABD Ordusu, ABD Donanması ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülen İyonosfer'in özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska'da sürdürülen çalışmadır. İlk kez Sırp asıllı Amerikalı bilimadamı Nikola Tesla tarafından ortaya atılmış bir fikirdir. Bu projenin hayata geçirilmemesi için birçok ülkede kampanyalar olmuştur. Çünkü HAARP projesi iklim kontrol ve yapay deprem silahı olarak kullanılabilme iddialarından dolayı çok tartışmalı bir konu halini almıştır. [1] HAARP, Pentagon'un kontrolünde ve ABD ordusunun hizmetinde olan önemli bir projedir. Alaska'daki HAARP antenleri Alaska'daki merkezde şu anda, yüksek frekansta radyo sinyali yayınlayabilen toplam 180 adet anten bulunmaktadır. Bunların yanı sıra, çok yüksek frekanstaki sinyallerle ilgili çalışmalarda kullanılacak olan bir radarın yapılması da planlanmaktadır. HAARP projesi kapsamında, iyonosferin ısıtılması yoluyla ELF (çok düşük frekans) dalgaları da üretilmektedir. Elektromanyetik dalgalar üzerine birçok deneyin yapıldığı bu alan uçaklar için çok tehlikelidir. Bu yüzden HAARP tesislerinde, uçak kontrol sistemi kurulmuştur. Herhangi bir uçağın yaklaşması durumunda antenlerin faaliyetleri otomatik olarak durdurulmaktadırlar

Van Depremi İçin Yardım Yapın - Kızılay Yardım Sayfası

Van Depremi İçin Yardım Yapın - Kızılay Yardım Sayfası



Halkından aldığı güç ve destekle 1868 yılından bu yana insani yardım çalışmalarını yürüten Türk Kızılayı'na, yapacağınız gıda paketi bağışınız;

Olağan dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sosyal yardım olarak dağıtıyor,
Afet dönemlerinde ise afetzede ailelere ulaştırıyor.
Bağışladığını Gıda Paketleri sayesinde bir ailenin 1 aylık temel gıda ihtiyacı karşılamış oluyorsunuz. Bağışınızın dağıtılmasını istediğiniz il,ilçe ile ilgili şeçimlerinizi mesaj veya bilgilendirme bölümüne not olarak yazarsanız Türk Kızılayı Şubelerince istediğiniz yerdeki istediğiniz kişiye dağıtımı yapılacaktır.

1 adet gıda paketi bedeli 55 TL’dir.
GIDA PAKETİ İÇERİĞİ

MALZEMENİN CİNSİMİKTARI
OSMANCIK PİRİNÇ (DESTAN)2,5 KG
BARBUNYA (DESTAN)1 KG
KURU FASULYE 8mm (DESTAN)2 KG
UN (SİNANGİL)5 KG
MAKARNA (GOLDA) 500kg.2 KG
TOZ ŞEKER5 KG
TUZ (SARAY)0,75 KG
PİLAVLIK BULGUR2,5 KG
Birden fazla bağış yapmak isterseniz hisse sayısına göre miktarı düzenleyebilirsiniz.
Bağışlarınızı;
Tüm bankalarda bulunan Türk Kızılayı bağış tahsilât sistemi ve bağış hesaplarına ;
Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no’lu Türk Kızılay Posta Çeki hesabından;
Türk Kızılayı internet sayfası üzerinden gıda paketi bağışı menüsünü kullanarak elektronik işlemle;
168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından;
Ülke genelindeki tüm Kızılay Şubelerinden (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz) yapabilirsiniz.
Adres belirten bağışçılarımıza teşekkür belgesi ile geri dönüş yapılmaktadır.
Bağışlarınızın takibini web sitemizden bağışçı işlemleri/Bağış Takibi butonundan, bağışçı kodunuzu veya T.C. kimlik numaranız ve bağışçı şifrenizi girerek takip edebilirsiniz.
Bağışlar ile ilgili daha fazla bilgi almak için; 0312 4302300/1461–1462–1466

Van Depremi -Google Kişi Bulucu - http://turkey-2011.googlepersonfinder.appspot.com

Van'da bugün öğleden sonra yaşanılan deprem felaketinin ardından, bölgede bulunan yakınlarına erişmeye çalışan kişilere yardımcı olabilmek adına 'Google Kişi Bulucu- Person Finder' hizmeti Türkçe olarak kullanıma açıldı. ' Google Kişi Bulucu' uygulaması yardımı ile bölgedeki yakınlarına ulaşamayanlar; aradıkları kişilerin isimlerini listeye girerek, kayıp kaydı verebilir, eğer mevcut ise durumu ile ilgili güncel bilgiye erişebilir, aranan kişiler ile ilgili son durum bilgisine sahip olanlar bilgi girişi yapabilirler. Haber alınan kişilerin durumu ile ilgili güncelleme yaparak, arama-kurtarma calışmalarındaki ekiplere yardımcı olunabilecektir. 'Google Kişi Bulucu' hizmetinden faydalanmak için- http://turkey-2011.googlepersonfinder.appspot.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Google Kişi Bulucu- Person Finder: Google Kişi Bulucu- Person Finder, Ocak 2010 yılında Haiti'de yaşanılan deprem felaketinin ardından, yakınlarına erişmeye çalışan kişilere yardımcı olabilmek, onları buluşturmak için geliştirilmiş bir uygulamadır. Kişi bulucu yardımı ile; aranılan kişiler ile ilgili güncel durum bilgilerine tek bir kaynaktan erişim imkanı sağlanmaktadır. En son Japonya'da yaşanılan Tsunami felaketinde 'Google Kişi Bulucu- Person Finder' yardımı ile 600.000 kişinin kayıtları girilmiştir. Daha ayrıntılı bilgi için; http://www.google.org/personfinder/global/howitworks


Van'da yaşanılan doğal afette hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

22 Ekim 2011 Cumartesi

Bir Kadın Tanıdım Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Dizinin Konusu

Bir Kadın Tanıdım, izleyicilere bir kadının inadına ayakta duruşunun anlatıldığı kederli ve imkansız bir aşk hikayesi sunuyor. Başrollerini Ekin Türkmen ve Ertan Saban'ın paylaştığı Bir Kadın Tanıdım, çok yakında TNT'de başlıyor. Dizinin TNT ekranlarında dönmeye başlayan tanıtımı büyük ilgi görüyor. Yapımcılığını Pana Film'in, yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu'nun üstlendiği Bir Kadın Tanıdım, izleyicilere bir kadının inadına ayakta duruşunun anlatıldığı kederli ve imkansız bir aşk hikayesi sunuyor. Kars'ta başlayan hikayesi, İstanbul'da dumanı üstünde yoksul bir mahallede devam eden dizinin çekimleri hem Kars'ta hem de İstanbul'da gerçekleşiyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Gizem Özgül'ün yazdığı, başrollerini Ekin Türkmen ve Ertan Saban'ın paylaştığı Bir Kadın Tanıdım'ın oyuncu kadrosunda Savaş Özdemir, Neslihan Yeldan, Nergis Çorakçı, Deniz Sipahi, Suat Ergin gibi isimler yer alıyor. DİZİNİN KONUSU: "Bir Kadın Tanıdım" kederli ve imkânsız bir aşk hikayesidir ve bir kadının inadına ayakta duruşunun... Bahar (Ekin Türkmen), Kars'ta doğmuş büyümüş, görücü usulüyle evlendirilmiştir. Kocası kısır olduğu için çocuğu olmamış ama kusur hep Bahar'dan bilinmiştir. Kocası "erkekliğini kurtarmak" için bir gece "abi" dediği bir adamı Bahar'ın koynuna sokmaya kalkınca, çaresiz, elini kana bulamıştır. Eski adını, hayatını Kars'ta bırakıp başka diyarlara yola çıkar Bahar... Bir tren camının önünde kendine yeni bir isim bulur... "LEYLA"... O artık Leyla'dır... Leyla'yı İstanbul'da dumanı üstünde yoksul bir mahalle ve yürekleri nefessiz kalacak kadar acıyla dolu insanlar beklemektedir. Öldürülen eski sevgilisinin suretiyle yaşayan Umut (Ertan Saban), Leyla'ya minibüsüyle çarpmadan son anda durur. Gözünün gördüğüne inanamaz, yıllar önce ölen sevgilisinin sureti karşısında durmaktadır..

21 Ekim 2011 Cuma

19 Ekim 2011 Pkk Saldırı Gerçek Şehit Sayısı 86 ( Gerçekleri Saklıyorlar )







      19 Ekim 2011 Pkk Saldırı Gerçek Şehit Sayısı 86 Abi bu doğru mu ? Olamaz Olmamalı , Eger bu doğruysa tüm medya satılmıştır.Gerçek şehit sayısının 76 - 86 oldugu söyleniyordu ama kulaktan dolma bilgilere inanmak istemedik.Ama dün akşam Tv8 Okan Bayülgen ın canlı yayın programına bağlanan bir anne ''Benim Oğlumda Şehit oldu Gerçek şehit sayısı 86 dır'' dedi ve telefon kesildi.Bu haber doğru.Korkarım ki Gerçek Şehidimiz 86 dan daha fazla.Normalde toplu şehit töreni yapılırdı ama bu kez yapılmadı.Millet provake olmasın diyeymiş.Allah Allah ya gerçekleri saklıyorlar.Saklıyorlar.Medya Satılık.Kara harekatı başlamış mış ...bölge bomba yağmurunu tutuluyormuş Kocaman bir yalan. 


Tek gerçek 86 Mehmetçiğimiz 86 Şehidimiz.


bende bu haberi sosyal medyada milyonlara ulaştırmak için elimden gelen tüm cabayı gösterecegim.
Sizde bu haberi paylaşın.

20 Ekim 2011 Perşembe

Muammer Kaddafi Öldü - Muammer Kaddafi Öldü mü? resimleri


Kaynaklar, Kaddafi'nin bir konvoyla kaçmaya çalışırken NATO destekli hava saldırısında yaralandığını öne sürüyor ancak ABD Dışişleri Bakanlığı henüz haberi doğrulamadı. Libya’nın firari lideri Muammer Kaddafi’nin yakalandığı bildirildi. Kaynaklar, Kaddafi'nin bir konvoyla kaçmaya çalışırken NATO destekli hava saldırısında yaralandığını öne sürüyor ancak ABD Dışişleri Bakanlığı henüz haberi doğrulamadı. Bazı kaynaklar da Kaddafi'nin yaralı bir şekilde Misrata'ya getirilirken öldüğünü bildiriyor. Eski rejim yanlısı televizyon kanalı El Libya ise bu iddiaları reddetti. NATO, ölüm haberinin doğrulanmasının zaman alacağını açıkladı. Ulusal Geçiş Konseyi (UGK) yetkilisi Abdül Mecid, Muammer Kaddafi’nin başından ve her iki bacağından yaralı vaziyette ele geçirilmesinin ardından hayatını kaybettiğini doğruladı. UGK yetkilileri, Kaddafi’nin Sirte yakınlarında NATO saldırısından kaçmaya çalıştığı sırada vurulduğunu ve yakalandığını ifade etti. Yetkililer, Sirte’de bir delikte saklanan Kaddafi’nin "Vurmayın, vurmayın" diye bağırdığını da kaydetti. Öte yandan ABD, Kaddafi’nin ele geçirildiğini henüz doğrulamadı. ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Beth Gosselin, Kaddafi’nin yakalanmasıyla ilgili haberleri gördüklerini, ancak henüz bunu doğrulayamayacaklarını ifade etti. KADDAFİ'NİN OĞLU DA YAKALANDI Libya’da Sirte’de düzenlenen operasyonda Kaddafi’nin oğlu Mutassım’ın da ele geçirildiği bildirildi. Libya televizyonu "Özgür Libya", Sirte’deki operasyonda Mutassım Kaddafi’yle birlikte iç güvenlik servisi şefi Mansur Dau ve Libya istihbarat servisi şefi Abdullah Senussi’nin de yakalandığını duyurdu. Operasyonda ayrıca, Kaddafi rejiminin savunma bakanı Ebubekr Yunus Cebir’in de öldürüldüğü bildirildi. Kaddafi’nin sözcüsü Musa İbrahim’in de ele geçirildiği UGK yetkilileri tarafından açıklandı. TRABLUS'TA SEVİNÇ GÖSTERİLERİ YAPILIYOR Libya’nın devrik lideri Muammer Kaddafi’nin yakalandığı haberleri başkent Trablus’ta büyük sevinç dalgasına yol açtı. Libyalılar sokaklara döküldü, yeni milli marşlarını söylüyor. Başkentin merkezinde toplanan binlerce kişi zaman zaman tekbir getirerek, Kaddafi’nin yakalanmasından duydukları sevinci ifade ediyor.

Adriana limanın dans ettiği şarkı - Adriana lima yok böyle dans ettigi şarkı

adriana lima nın dans ettigi sarki adriana limanın dans ettiği şarkı adriana lima ozgur masur adriana lima nın dans ettiği şarkının adı adrıana lima dans ettıgı sarkı yok boyle dans adriana lima sari elbisesi yok böyle dans özgür masur adriana lima yok böyle dans ettigi şarkı adriana limanın dans ettiği yabancı şarkı Şarkı nın adını henüz bulamadım.

19 Ekim 2011 Çarşamba

19 Ekim 2011 Hakkari Çukurca da Şehit Olan 26 Askerin İsimleri :(

Bu haberin konusunu göz yaşları içinde yazıyorum :( Allah Annelerine Babalarına Kardeşlerine Yakınlarına sabır versin HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde sınırdaki askeri birliğe PKK’lı teröristler tarafından ağır silahlarla eş zamanlı düzenlenen saldırı ardından çıkan çatışmada şehit olan 36 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer’in Konya’nın Akşehir İlçesi’ndeki babasının evine ateş düştü. Evli ve 2 çocuk babası olan astsubay Geçer’in, bir yıl önce babasını kaybettiği belirlendi. YOZGAT HAKKARİ’nin Çukurca İlçesin’de askeri birliğe teröristlerin ağır silahlarla saldırısı sonucu çıkan çatışmada şehit düşen Üsteğmen Murat Bek ile ilgili acı haber, ailesine oturdukları Yozgat’ın Söğütlüyayla Köyü’nde verildi. Yozgat Jandarma Komutanlığı’nda görevli subaylar, beraberinde İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve sağlık ekibiyle birlikte bugün saat 09.15’de gittikleri Söğütlüyayla Köyü’nde oturan aileye acı haberi verdi. Jandarma ekiplerinin evin önünde durduğunu gören anne Elmas Bek, oğlunun şehit olduğunu anlayarak sinir krizleri geçirdi. Acılı anne, haberi almadan evden çıkıp koşarak, Jandarma Binbaşı Süleyman Gürz’e sarılıp yere yığıldı. Jandarmaları gören baba Abdullah Bek ise evin merdivenlerine düşüp sinir krizi geçirdi. Kendini yere bırakan acılı anne Elmas Bek’i sağlık ekibi güçlükle sakinleştirdi. Oğlunun şehit olduğu haberiyle yıkılan acılı anne Elmas Bek oğlunun ardından ağıt yakarak gözyaşı döktü. Şehit Üsteğmen Murat Bek’in nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı belirtildi.

Şehitlerimizin İsimleri


Gaziantep Fevzi Kazak

Adapazarı Çavuş Birol Elmas


Ankara Pursaklar Er Yunus Yıldız


İstanbul Avcılar Er Eyüp Çolakoğlu İzmitli
Yozgat Üsteğmen Murat Bek


Konya Astsubay Başçavuş İbrahim Geçer

Kahramanmaraş Döngel Beldesi Er İdris Çam

Erzurumlu Palandöken Çvş. Mesut Kazancı


Isparta Yalvaç Er Süleyman Kalkan


Kahramanmaraş Elbistan Er İsmail İşbilir



Samsunlu Atakum Er Fikret Özer

Aydın Nazilli Er Mehmet Çetinç

İskenderun Er Mesut Cengiz Erzurumlu

Sinop Uzman Çavuş Halil Özdoğru

Ağrı Er Ramazan Akın Şanlıurfalı

Elazığ Er Mehmet Ağgedik

Elazığ Kovancılar Er Necip Ercan

İzmit Er Volkan Sabaz

Adana Feke Er Koray Özel

Artvin Yusufeli Soner Ataşsaçan

Aksaray Onbaşı Yavuz Çoban

Kocaeli Karamürsel Hüseyin Güldal

İstanbul Beylikdüzü Piyade Asteğmen Bilal Özcan



Adını Feriha Koydum Azra Resimleri - Simge Defne Resimleri

Adını feriha koydum dizisine yeni katılan Sİmge Defne önümüzdeki bölümlerde Emir ile birşeyler olacak gibi.Bakalım görelim neler olacak.Emir Ferihadan daha nasıl intikam almayı planlıyor.

Elçin Sangu Kimdir - Elçin Sangu - Öyle Bir Geçer Zaman Ki Jale

Jale rolündeki kızın ismi Elçin Sangu ve tanınmış biri degil yani daha önce bir dizide ve filmde rol alamamış.Twitter adresi http://twitter.com/elcinsng Bardaki hizmetçi rolündeki kız Türkü Turan

17 Ekim 2011 Pazartesi

Yok Böyle Dans Yarışması Almeda Resimleri - Almeda Görselleri


Almeda Resimleri - Almeda Abazi - Yok Böyle Dans Almeda Kim


19 Kasım 2011 Gelir Uzmanlığı Sınav Sonuçları

19 Kasım 2011 Gelir Uzmanlığı Sınav Sonuçları



Yazılı sınavda başarılı olan adayların sözlü sınav yeri, günü, saati ve sözlü sınav sonuçları
Başkanlığın ilan için ayrılmış yerlerinde ve “http://www.gib.gov.tr internet adresinde
duyurulacaktır.
- Giriş sınavında başarılı olan adayların ad ve soyadları ile aday numaralarının yer aldığı asil
ve yedek listeler Başkanlığın ilan için ayrılmış yerlerinde ve “http://www.gib.gov.tr”


internet adresinde duyurulacaktır. Ayrıca, asil ve yedek listelerde yer alan adaylara sonuç yazı
ile bildirilecektir.
- Sınav sonuçlarına, duyurunun yapıldığı günü takip eden tarihten itibaren yedi gün
içerisinde dilekçe ile itiraz edilebilir. İtirazlar, sınav kurulu tarafından incelenir ve en geç
beş iş günü içinde karara bağlanıp sonuç ilgiliye yazılı olarak bildirilir.

http://esinav.gib.gov.tr/eSinav - 2011 Gelir Uzmanlığı Sınavı Başvuru Sayfası

http://esinav.gib.gov.tr/eSinav - 2011 Gelir Uzmanlığı Sınavı Başvuru Sayfası



IV - SINAV BAŞVURUSU
- Başvurular, 17 Ekim 2011 tarihinde başlayıp 28 Ekim 2011 tarihinde sona erecektir.
- Başvurular, elektronik ortamda “http://esinav.gib.gov.tr/eSinav/adayGiris.jsp” adresinde yer
alan “Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuru Formu”nun doldurulması suretiyle
yapılacaktır. Başvuru Formunun doldurulması ve iletilmesine ilişkin açıklamalar belirtilen
internet sayfasında yer almaktadır. Ancak, bu formu elektronik ortam dışında doldurarak
süresi içerisinde başvuranların başvuruları da kabul edilecektir.
- Elektronik ortamda veya postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı, 28 Ekim 2011
tarihinden sonra Başkanlığa ulaşan başvurular dikkate alınmayacaktır.

19 Kasım 2011 Gelir Uzman yardımcılıgı Sınavı Başvuru Şartları


III - SINAV BAŞVURU ŞARTLARI
- ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2010 ve 09-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılan Kamu
Personel Seçme Sınavlarının birinden KPSSP 49 ve KPSSP 4 puan türlerinden 70 ve üzeri
puan almış olmak,
- En az 4 yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin, ilanın “I-Sınava İlişkin Bilgiler” bölümünde
belirtilen fakülte/bölümlerini veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen 4 yıllık
fakültelerden birini son başvuru tarihi itibariyle bitirmiş olmak,

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel
şartları taşımak,
- Yazılı sınavın yapıldığı tarihte 35 yaşını doldurmamış olmak,
- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak,
- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak,
- Süresi içinde başvurmuş bulunmak.

19 Kasım 2011 Gelir Uzmanlığı Yardımcı Sınav Yeri Bilgileri


 II - SINAV TARİHİ VE YERİ
- Giriş sınavının yazılı bölümü 19 Kasım 2011 tarihinde saat 10:00’da Ankara’da yapılacaktır.
- Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı
adres ve sınav saatleri; e-Devlet portalı “www.turkiye.gov.tr” ile Gelir İdaresi Başkanlığı
“www.gib.gov.tr” internet sayfalarında yazılı sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecektir.

Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Tarihi Açıklandı 19 Kasım 2011

Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Tarihi Açıklandı 19 Kasım 2011


19 Kasım 2011 Tarihinde Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Yapılacaktır.      17-10-11 11:52
Başkanlığımızca 19 Kasım 2011 tarihinde Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı yapılacaktır.
Söz konusu sınava ilişkin duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

16 Ekim 2011 TV Reytingleri - Yok böyle Dans Reytingleri

16 Ekim 2011 TV Reytingleri - Yok böyle Dans Reytingleri TARIH 16/10/2011 HEDEF KITLE A/B S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE BOLUM (R) AMR % SHR % 1 UMUTSUZ EV KADINLARI KAND 20:46:12 1:38:20 1 11,19% 27,83% 2 YOK BOYLE DANS SHOW 22:38:56 0:47:32 1 11,11% 34,14% 3 KURTLAR VADISI FILISTIN (T.S) ATV 20:00:10 1:43:05 1 7,55% 19,64% 4 YOK BOYLE DANS (BASLIYOR) SHOW 19:55:17 1:59:22 1 7,25% 18,88% 5 UMUTSUZ EV KADINLARI (OZET) KAND 19:58:07 0:37:58 1 7,08% 20,10% 6 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 18:59:52 0:45:43 1 5,13% 16,91% 7 STAR ANA HABER BULTENI STAR 19:29:29 0:17:59 1 4,80% 15,66% 8 KORCAN KARAR ILE ANA HABER SHOW 18:59:11 0:41:30 1 4,27% 14,10% 9 GULBIN TOSUN ILE FOX HAFTASONU ANA HABER FOX 18:33:18 0:36:52 1 4,06% 14,71% 10 GUNUN OLAYI STAR 19:00:07 0:29:22 1 3,54% 11,72% 11 SPOR SAYFASI SHOW 19:48:29 0:01:41 1 3,44% 11,13% 12 BKM MUTFAK ''C.G.H.B'' (OZEL) KAND 16:13:39 2:09:06 1 3,18% 15,53% 13 SICAK GUNDEM SHOW 18:44:51 0:14:20 1 3,13% 11,33% 14 AY TUTULMASI STAR 20:45:07 1:45:07 1 3,04% 7,71% 15 SUPER KULUP FOX 23:52:21 0:24:12 1 2,65% 12,44%

Yok Böyle Dans Adriana Lima Dans Müziği - Gösterisi Yabancı Şarkı

Yok Böyle Dans Adriana Lima Dans Müziği - Gösterisi Yabancı Şarkı Şarkının İsmini henüz bulamadım. Siz biliyorsanız bizimle paylaşırmısınız.

Atiye Deniz Eurovision Şarkısı Dinle - Atiye Deniz Eurovision Video

Atiye Deniz Eurovision Şarkısı Dinle - Atiye Deniz Eurovision Video


  Şarkı Henüz Belli degil Arkadaşlar

ATiYE EUROVISION’DA! Geçenlerde bir şey duydum, inanmadım. Bu yıl Eurovision’da ülkemizi Atiye’nin temsil edeceği kesinleşmiş. İşin bu kadar erken bitirilmesinde Atiye’nin babasının özel bağlantılarının etkili olduğu söyleniyor. Atiye Deniz, bana sorarsanız çoktan hak etti Eurovision’a gitmeyi. Başarılı da olacaktır. Ancak TRT yetkililerine öyle özel bağlantı falan sökmez değil mi? Önemli olan Türkiye’nin kazanacağı başarı ve en doğru ismi seçmektir. Yoksa geçen sene şiddetle Atiye’den kaçarken bu sene bu kadar erken Atiye’yi seçmeleri herkesin kafasını karıştırabilir.Tolga akyıldız.

16 Ekim 2011 Pazar

Adrina Lima Eşi - Adriana Lima Eşi ve Kızı valentina


Adriana Lima Dans Elbisesi Özgür Masur Tasarımı

Adriana Lima'nin Bugün koleksiyonundan Özgür Masur elbisesi

Adriana Lima Kırmızı Elbise Modeli - Yok Böyle Dans Adriana Lima

Adriana Lima Kırmızı Elbise Modeli - Yok Böyle Dans Adriana Lima Jüri Adriana Lima yok böyle dans yarışmasında hem juri koltugunda hemde muhteşem dans gösterisi ile proğrama neşe kattı.Kırmızı elbisesi göz kamaştırdı fakat hangi model ve tasarımcısı kim henüz bilmiyoruz.Dizimodası.com

Modamelekleri.com Yayında - Yüzlerce Moda Blogu Bir Arada

Modamelekleri.com dan Merhaba, Bu platform tamamen bayanlara yönelik.Çünkü yüzlerce blog sahibi (Melek) burada.Moda,tasarım,kozmetik,gezi yerleri,kişisel yazılar,kişisel moda önerileri,hobi, ve daha sayamayacagımız bircok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Amacımız ; Bizim bu siteyi kurma ve yükseltme çabalarımız tamamen meleklerimiz için.Onların yazılarını daha cok kitlelere ulaştırmaktır ve blog dünyasında tanınır bir yer edinmektir.Şuan yüzden fazla blogumuz var ve hergün onlarca yeni blog meleğimiz ekleniyor. www.modamelekleri.com

14 Ekim 2011 Cuma

http://kayit.anadolu.edu.tr/ - Aöf İlahiyat Ön başvuru Sayfası

http://kayit.anadolu.edu.tr/ - Aöf İlahiyat Ön başvuru Sayfası Ek yerleştirmeden aöf ilahiyat kazananlar için kayıt tarihi 17 - 22 Ekim tarihleri arasındadır.Aof Buroyu aradık sorduk . ön kayıt başvuru adresi

http://kayit.anadolu.edu.tr/ ziyaret edin. Ön kayıt başvurunuzu doldurduktan sonra yazıcıdan cıktısını almanız gerekiyor.Sonra ön başvurunuz ile birlikte size en yakın aöf burosuna giderek kayıt yaptırmalısınız.Buroya gitmeden önce Vakıf bank atm lerinden harç parasını yatırmalısınız. 205 tl 45 tl de katkı payı toplam 250 tl dir.

Kurtlar Vadisi Pusu Aşkın Olmasa Müziği İndir 132.Bölümde Çalan Müzik

Gökhan Kırdar Aşkın Olmasa Şarkı Sözleri - Oooo Aşkın Olmasa dönermiyim bir başıma aşkın an durur zaman gelir aşkın olmasa güneş donar ay söner aşkın olmasa ölüm gelir alır gider tutelimi ooo o oooo ooo ooo AŞkın olmasa döner durur

 LİNK EKLENDİ TIklayın 

Kurtlar Vadisi Pusu AŞkın Olmasa Şarkısı Dinle Gökhan Kırdar

Gökhan Kırdar Aşkın Olmasa Şarkı Sözleri - Oooo Aşkın Olmasa dönermiyim bir başıma aşkın an durur zaman gelir aşkın olmasa güneş donar ay söner aşkın olmasa ölüm gelir alır gider tutelimi ooo o oooo ooo ooo AŞkın olmasa döner durur

aşkın olmasa güneş donar ay söner aşkın olmasa ölüm gelir

Gökhan Kırdar Aşkın Olmasa Şarkı Sözleri - Oooo Aşkın Olmasa dönermiyim bir başıma aşkın an durur zaman gelir aşkın olmasa güneş donar ay söner aşkın olmasa ölüm gelir alır gider tutelimi ooo o oooo ooo ooo AŞkın olmasa döner durur

Aşkın Olmasa dönermiyim bir başıma Dinle

Gökhan Kırdar Aşkın Olmasa Şarkı Sözleri - Oooo Aşkın Olmasa dönermiyim bir başıma aşkın an durur zaman gelir aşkın olmasa güneş donar ay söner aşkın olmasa ölüm gelir alır gider tutelimi ooo o oooo ooo ooo AŞkın olmasa döner durur

Gökhan Kırdar Aşkın Olmasa Şarkı Sözleri - Oooo

Gökhan Kırdar Aşkın Olmasa Şarkı Sözleri - Oooo Aşkın Olmasa dönermiyim bir başıma aşkın an durur zaman gelir aşkın olmasa güneş donar ay söner aşkın olmasa ölüm gelir alır gider tutelimi ooo o oooo ooo ooo AŞkın olmasa döner durur

12 Ekim 2011 Çarşamba

11 - 13 Ekim 2011 Dgs İlitam Ek yerleştirme Puanları ve Kodları

2012 Dgs Puanları - İlitam Dgs Taban Puanları

 2011 dgs en küçük yerleştirme puanları aşagıdaki dosyada pdf formatında verilmiştir.

lütfen tıklayınız.

2012 Dgs Puanları - İlitam Dgs Taban Puanları

2012 Dgs Puanları - İlitam Dgs Taban Puanları

 2011 dgs en küçük yerleştirme puanları aşagıdaki dosyada pdf formatında verilmiştir.

lütfen tıklayınız.

11 Ekim 2011 Salı

2011 Aöf İlahiyat Açıköğretim Ek yerleştirme Kayıt Tarihleri

2011 Aöf İlahiyat Açıköğretim Ek yerleştirme Kayıt Tarihleri

DUYURU

 Kayıt.anadolu.edu.tr adresini takip etmelisiniz.
17 ekim - 22 ekim tarihleri arasında olacak.. 

http://kayit.anadolu.edu.tr/default.aspx başvurularını buradan yapacaksınız. Ek yerleştirme bölümüne tıklayın

2011-ÖSYS Ek Yerleştirme İle Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim Programlarına Yerleştirilen Adayların Dikkatine 2011-ÖSYS ek yerleştirme sonucunda, Anadolu Üniversitesi’nin açık öğretim sistemiyle eğitim veren programlarına kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt tarihleri ve belgeleri için Üniversitenin internet sayfasından bilgi edinmeleri gerekmektedir. Adaylara duyurulur.

10 Ekim 2011 Pazartesi

Recep Tayyip Erdoğan Annem Şiiri Dinle - Başbakanın Annem Şiiri


TAYYİP ERDOĞAN ANNE ŞİİRİ TRT nayikalbim

Tenzile Erdoğan ın Mezarı Süleyman Hilmi Tunahan Hz.yanına defnedildi.

Rahmetli Emine Erdoğanın Süleyman Hilmi Tunahan Hz.nin kabrinin çok yakınına defnedilmesi , acaba Emine hanımın bir vasiyeti miydi sorusunu akıllara getirdi. Başbakanın babasının kabri Kasımpaşa mezarlıgında.Bir vasiyet olmasaydı normalde eşinin yanına defnedilirdi.Ama Tayyip Erdoğan 2007 seçiminden hemen önce Süleyman Hilmi Tunahan Hz lerinin yurdu Kasımpaşa piyalepaşa yurdunun yıkılmasını emrettiği biliniyor. 


Tenzile Erdoğan ın Mezarı Süleyman Hilmi Tunahan Hz.yanına defnedildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın, Karacaahmet Mezarlığı’nda ünlü İslam alimlerinden Süleyman Hilmi Tunahan’ın türbesinin yakınına defnedileceği öğrenildi. Mezarlığa gelen Erdoğan’ın yakınları, mezar yeri hakkında bilgi aldı. Görevlilerin gece saatlerinde çalışmaya başlayacağı ifade edildi. Bu arada, mezarlık görevlileri ve emniyet personeli, Karacaahmet Mezarlığı çevresinde güvenlik önlemini artırdı. (CİHAN)

aşagıdaki resimde arkada görülen beyaz direkler Süleyman efendi Hzlerinin kabri Şerifidir.






 

8 Ekim 2011 Cumartesi

Habertürk Gazetesi Bıçaklanan Kadın Manşet Resmi 4 Ekim 2011

Habertürk Gazetesi Bıçaklanan Kadın Manşet Resmi 4 Ekim 2011 Gazete Habertürk Manisa'da eşi tarafından vahşice öldürülen 2 çocuk annesi kadının fotoğrafını sansürsüz bir şekilde sürmanşetine taşıdı. Fatih Altaylı'nın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Habertürk Gazetesi bir fotoğraf skandalına daha imza attı. Daha önce Münevver Karabulut cinayetinde kullanılan kanlı testereyi manşetinden veren gazete,şimdi de eşi tarafından vahşice öldürülen 2 çocuk annesi kadının fotoğrafını sansürsüz bir şekilde sürmanşetine taşıdı. Gazetenin sırtında ekmek bıçağı saplı halde hastaneye getirilen kadının fotoğrafını sansürsüz bir şekilde sürmanşetine taşıması tepkilere neden oldu. Sanal alemde de "Bugün yapmış olduğunuz gazetenin manşet fotoğrafı gazetecilik tarihimizin yüz karasıdır. O kadına yapılmış bir tecavüzdür" diyerek tepki gösteren okuyucular "Böyle gazetecilik olmaz olsun" diye isyan etti. En sert tepki ise "Kim daha vicdansız. O kadını öldüren mi, yoksa iki çocuk annesi kadının fotoğrafını o şekilde yayınlayan mı?" şeklinde geldi. Fatih Altaylı, daha önce de Münevver Karabulut'un öldürüldüğü olayda kullanılan kanlı testereyi sansürsüz bir şekilde manşete taşımış ve bu olay da büyük tepkilere neden olmuştu. İŞTE TEPKİLER Halis Mutlu: Bu olay ülkemizin ruh halini özetliyor aslında. Dipsiz bir uçuruma doğru hızla akan bir nehir gibi toplumumuz! Hemen hergün vahşet haberleri geliyor ülkemizin dört bir yanından ve buna dur diyecek sağlıklı toplumsal bir proje yok. Bu tür olaylar ibretlik olsun, toplumdaki hali ortaya kaymak için elbette haber yapılmalı; ancak Habertürk'ün yaptığının bunla bir alakası yok. Bu resmen mahremiyetin ihlali. Kocası tarafından hunharca katledilmiş bir kadın Habertürk tarafından ikinci kez katledilmiştir maalesef! Bu medyamızın açmazı. Bunu Habertürk değil de X gazete yapsaydı, bugün Habertürk için söylenenlerin benzerlerini o zaman Habertürk de X gazete için söyleyecekti. Kısır bir döngüdür gidiyor. Ünal Tanık: Bunu yapanın insan olması mümkün değil. Lakin bu şekilde insanların önüne servis yapana da yakıştıracak bir sıfat bulamadım. Özge Uzun: Habertürk'ün sürmanşetten verdiği haber ve fotoğraf. Kanım dondu. Bunu yapana HAYVAN demek hayvanlara hakaret. Daha fazla acıyla ölün. Çocuğa,kadına kendinden zayıf gördüğüne sadece kendi iktidarsızlığını tatmin için şiddet gösteren kendini böyle tatmin eden yaratıklar. Ahu Özyurt: Şiddet pornografisine merakli bazi gazeteler oldukça biz daha çooook... Neyse sabah sabah.. Mubarek gunde... İclal Aydın: Kizimi okula gonderdim,pencereden caddeyi,insanlari,sabahi izledim.Gazeteleri aldim aldim elime ve Haberturk mansetindeki fotografi gordum!! Eminim yaziislerinde cok tartisilmistir. Bir gune baslamak icin gorebileceginiz en aci fotograf!! Etkileyici,urpertici mi evet!! Ama??? Bu ceset fotografini goren siddete meyilli ekekler bunu yapmaktan vaz mi gececek yoksa korkunun atesini yukselterek kadini mi urkutecek?? Kadina siddete hayir derken sirtina saplanmis bicakla ciplak ve olu bir kadinin fotografini boyle buyuk basmak???? Gelen yorumlardan gordugum kadariyla cogumuz ayni fikirdeyiz!Haberturk'teki fotograf da sidddetin ta kendisi!! Hamdi Alkan: Kıyımı kıyılmış kadın fotografı ile göstermek," sallandiracaksin üç kisiyi taksim meydanında bak bir daha yapiyolar mı" mantığı ile aynıdır. Habertürk gazetesine bakın ... Kıyım fotosu var.. Skandal fotoğrafa gelen diğer tepkiler de şöyle... "Savaşın siddetini ve kadina siddeti gostermek arasindaki farki goremeyen bir gazete. İlki utandirici, bugunku bir suru manyaga ozendirici... Savaşın siddetini ve kadina siddeti gostermek arasindaki farki goremeyen bir gazete. İlki utandirici, bugunku bir suru manyaga ozendirici... "Kendi çocuklarına kahvaltıda okutabiliyorlar mı bu gazeteyi?" "Ben hayatımda bu kadar alçakça bir birinci sayfa görmedim" ""Kadına şiddette son nokta!" diye başlık atıp ceset fotoğrafını öylece yayınlayan Habertürk, "rezil gazetecilik'te son nokta!"yı görmüş." "o nasıl manşet! O görsel ne... Bugün o görüntüyü gören küçücük çocuklara nasıl anlatacaksınız bu korkunç, lanet görüntü" "Haberturk manset fotografi dehset verici..." "Habertürk gazetesini almıyorum bundan sonra. Öyle bi manşet atılır mı? Öyle foto koyulur mu?" "Habertürk'ün bugün manşet yaptığı fotoğraf gazetecilik değildir." "habertürk nasıl bir gazetesin öyle manset mi olur yazık yaa" "Habertürk yaptığın manşet değil vahşet.." "Habertürk!! Bu ne rezil bir manşet ya. Amac ne?" "Haberturk bu manset haberini hangi mantikla hangi kafayla yapmis insan mi bunlar?ALLAH CEZANİZİ VERSİN! Mubarek gunde ya!Ne vicdansizsiniz!" "Habertürk naptın sen yaa o nasıl bi manşet nasıl bi resim bole gazetecilik mi olur?" "Habertürk gazetesinin manşet fotografına bence birileri müdahale etmeli. Yoksa gazetelerede yaş sınırlaması getirmeliyiz???" "Habertürk'ün gazetesinde manşet olarak yayınladığı resim nedir ya? Bu mu habercilik? Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı..Rezilsiniz rezil.." "Tam sopaliksin Haberturk Gazetesi.. Manset fotografi cok fena.." "o fotoğrafı manşet yaparken ne düşünüyordunuz? Yazıklar olsun.." "'Kadina siddette son nokta' diye yazan o rezil manset aslinda 'medyada gelinen son nokta'yi anlatiyor! Rezilsiniz" "Gazeteciye gidin de bir Habertürk'ün manşet fotografına bir bakın.Yuhhh! Şiddeti bu sekilde kinayarak da olsa vermek şiddete ozendirmektir" "Habertürk manşet olayında iyice rezilleşmiş. Ailesi, çcukları yok mu o kadının, öyle bir fotoğraf konulur mu ya adi herifler." "Habertürk gazetesindeki manşet fotosuna bence bakmayın arkadaşlar..⁰Eğer kahvaltı etmediyseniz kesinlikle bakmayın.." "Habertürk vahşeti manşet yapmış. Onlar da gündeme bıçak saplamışlar. Sürvahşet olmuş!" "Haberturk içim daraldı valla nasıl manşet o bunu yapanı Allah bildiği gibi yapsın ama söyleseydiniz de anlardık çok yanlış habercilik" "o resmi manşet için editöre yollayanında, evet bu olsun diye onaylayanında, resmi gazeteye basanında fındık kadar vicdanı yoktur " "İnsanlığın midesini bulandıran bir gazetesin artık Habertürk !! Nasıl bir manşet anlayışı bu yaa..." "tam sizlik manşet ; haberturk için "sözün bittiği yerdeyiz" sayın altaylı" "HaberTürk internetten fotoğrafı kaldırdı az önce. Yerine kurşunlanan travesti haberi koydu. "Ölü kadını beğenmediler, bi de şunu deneyelim!" "Nasıl memleket yahu? Palahniuk'un "Ölüm Pornosu" kitabı yasaklanıyor, ama Habertürk manşetten ölüm pornosu resmi basıyor?" "habertürkün manşeti ibretlik değil, suç ortaklığıdır." "Habertürk gazetesi böyle bir ilk sayfayla çıktığı için ceza alacak mı acaba! Böyle bir şey... Allah k... demek istiyorum.Nereye gidiyoruz ya" "habertürk"te şu anda,, "ne güzel şu an herkes bizi konuşuyor" (!) diyen bazı yaratıklar olduğuna bahse girerim..." ""Kadına şiddette son nokta!" diye başlık atıp ceset fotoğrafını öylece yayınlayan Habertürk, "rezil gazetecilik'te son nokta!"yı görmüş." "habertürk gazetesi nasıl bir manşet atmış ya, öyle bir fotoğraf koyulur mu gazeteye !!" "habertürk'ün böyle bir manşet vermesi çok çirkin, bu olayı yapandan daha çirkin" "fatih bey Allah aşkına lütfen Habertürk gazetesinin manşet fotosuna bakın bu gazetei sadece çacuklar kupon alıyor insaf yazık" "Yuh diyorum! Haberturk gazetesindeki o manset ne oyle!" "Habertürk gazetesinin attığı manşet duyarsız halkını mı yoksa tirajını mı hedef almış ???" "habertürk gazetesinden gerilim filmlerinden fırlamış sür manşet. sorsan kesin konuya dikkat çekmek için yaptık derler. " "Ne bicim gazetesini sen" "Kim daha vicdansız. O kadını öldüren mi, yoksa iki çocuk annesi kadının fotoğrafını o şekilde yayınlayan mı?" "Habertürk'ün manşetini gördünüz mü?Nasıl insanlar bunlar ya, nasıl bi kafa yani? Kim dayanabilir ki bunu görmeye, bi de manşet yapmışsınız?"" "böyle gazetecilik olmaz olsun. o manşet nedir öyle ?" "Bugün yapmış olduğunuz gazetenin manşet fotoğrafı gazetecilik tarihimizin yüz karasıdır. O kadına yapılmış bir tecavüzdür." "Haberturk deki manset!!!!!! Dehsete kapildim bunu nasil koydular oyle ortaya inanamiyorum" "Güne inanılmaz bir rezillikle başladım. Habertürk manşet değil vahşet yapmış; sürvahşet..." "Haberturk isi iyice abartmis maktulun resmini sansursuz manset yapmis buyuk ceza yolda" "Sabah Sabah haberturk okuyayim Dedim Boyle manset boyle foto mu konur !!! Kadini ayaklar altina Alan sistemdir...Utandim" "sırtından bıçaklanmış çıplak bir kadını manşet yapan #habertürk gazetesini kınıyorum" "Bu nasil manset" "bu habertürk deki manşet haber ne ya.. nebiçim millletiz biz ya...insan demeye bin şahit." "bu ne ya !! abartmışlar,böyle bir fotoğraf manşet olur mu?Tv'de bu görüntü yasak ama yazılı basında neden değil?"

5 Ekim 2011 Çarşamba

Sihirli Annem Dizisinden Çilek Neden Çıktı

Sihirli annem çilek diziden neden ayrıldı çıktımı zeynep özkaya Uzun süredir ekranların en çok izlenen programlarından biri olan sihirli annem dizisinin sevilen oyuncuları diziden birer birer ayrılıyor dizinin sonumu geldi yoksa uzun süredir devam eden bir dizide oyuncular artık sıkıldı o yüzden diziden ayrılıyorlar bilmiyorum en son iki bayan oyuncunun diziden ayrılmasından sonra sihirli annem çilek karakterini canlandıran Zeynep Özkaya ‘nın diziden neden ayrıldığı konuşuluyor diziye ilk girdiği günden beri yıllar geçen çilek karakterini çok yakından tanıyoruz diziye bir çocuk olarak başlyan zeynep özkaya artık o günleri geride bıraktı pek yakında büyük dizilerde görürsek sanırım pek kimse şaşırmaz herhalde şimdi diziden şu oyuncuların ayrıldığı söyleniyor Zeynep Özkaya, dizinin Zeytin karakterini canlandıran Maya Gürel, dizinin Efecan karakterini canlandıran Efe Yalçın, dizinin Zeyno karakterini canlandıran Selda Özbek, dizinin Avni karakterini canlandıran Suat Sungur, dizinin Firuze karakterini canladıran Süeda Çil, dizinin Ali karakterini canlandıran Özden Özgürdal ve dizinin Kaan karakterini canlandıran Tibet Töre diziden ayrıldı.bu kadar oyuncudan sonra dizide acaba kim kaldı,dizimodasi.com

4 Ekim 2011 Salı

2012 Yeni Havlu Kenarı Modelleri - Havlu Kenarı Oyaları - Havlu Kenarı İşlemeleri





havlu kenarı örnekleri havlu kenarları havlu kenarları modeli

havlu kenarı örnekleri, havlu kenarları, havlu kenarları modeli,





geniş havlu kenarı örnegi karanfilli hevaru kenarı örnegi geniş