21 Şubat 2013 Perşembe

Merhamet Dizisi Tutar mı?

merhamet dizisi Oo Bu sezonun en güzel dizisi sezona biraz geç girdi.Eger sezon başında tvlerde olabilseydi şimdiye ne muhteşem yüzyıl kalırdı ne de kuzey fırtınası. Özgü Namal'ın Hanımın çiftliği dizisinden sonraki en başarılı projesi olmuş.Yani oyunculugunu gösterebileceği dizisini bulmuş. İbrahim Çelikkol partner olarak ilk bölümlere göre biraz daha iyi diyebilirimMerhamet dizisinde Özgü Namal'ın yani dizideki narin'i  Küçüklüğünü oynayan çocuk oyuncuyu hala merak ediyorum ve daha bulamadım.Dizideki en güzel oyuncu tabiki Yasemin Allen'dir.İlk bölüm reytingleri istenilen seviyede eğer böyle devam ederse ilerleyen bölümlerde bu reyting oranını dahada arttıracagını düşünüyorum.Birde merak ettiğim dizide Narin küçük kardeşi ve büyük abisi rolünü kim oynayacak onlar kim valla ben en cok bunları merak ediyorum.Önümüzdeki bölümleri heyecanla bekliyorum.

2013 abiye modelleri


Tek omuzlu bayan abiye elbise modelleri 2012 ve 2013 sezonunun en trend tasarımları, diyebiliriz. Günümüzde göze çarpan, dekolteli abiye elbise çeşitleri, arasında yer alan sırt dekolteli gece elbiseleri, tek omuzlu taşlı abiyeler, swarovski taşlı bayan gece kıyafetleri yer almaktadır.
Bayanların gardrobunda her zaman, abiye kıyafetleri’ne yer verilmiştir. Zaman zaman gece dışarı çıkarken, şık ve modaya uygun kıyafetleri tercih edersiniz. Şıklığını ve zarafetini tamamlayacak olan, kıyafetler özenle seçilir. Gideceğiniz mekana ve mevsime uygun tasarımlar tercih edilir. Bedeninize ve tarzınıza en uygun elbise modeli, alırken kalitesi ve daha sonraki davetlerde bir başka aksesuarlarla, farklı ve şık ayakkabılar la tamamlayarak kullanabileceğiniz
abiye elbiseler tercihiniz olabilir. 

Bu yıl Trend portföy çanta moda


Gece ve gündüz her şekilde kullanabileceğiniz şık ve trend portföy çanta modelleri sayfamızda. Saks mavisi küçük ince uzun silindir şeklinde portföy modelini gece siyah bir abiye ile rahatlıkla kullanabilir ve çantayı patlatabilirsiniz. Gümüş portföy kullanacaksanız ise elbiseniz yine siyah veya beyaz olabilir. Nar çiçeği rugan portföy ise hemen hemen birçok abiye modelleri ile uyum sağlayabilir. Kırmızı süet klasik portföy modeli ise beyaz bir dar kesim gömlek altına diz altı dar kalem etek gerçekten şıklığınıza ve asilliğinize ayrı bir hava katacaktır.