20 Şubat 2010 Cumartesi

Cinsel Açlık nedir Nemfomani Ne Demektir Nemfoman hastalıgı

cinsel açlık, cinsel açlık nasıl olur, cinsel doyumsuzluk, kadınlarda doyumsuzluk, Nemfoman, Nemfoman anlamı, Nemfoman hastalıgı, Nemfoman terim anlamı, Nemfomani, Nemfomani hastalık mı Nemfomani Ne Demektir Nemfoman hastalıgı (Cinsel Açlık)


Nemfoman Nemfomani Ne Demektir

Nemfomani hastalığına tutulmuş kadınların genel adıdır. Bu tür kadınlar yani nemfomaniye tutulmuş kadınlardaki özellik cinsel bir doyuma varamayan, orgazmın tatmin etmediği kadınlardır. Bu kadınlar güçten kuvvetten düşünceye kadar masturbasyon yapabilir, kendisini doyuramayan kocalarını her an aladatabilirler.

Cinsel isteği çok olan bir kadın ile nemfomani hastası olan nemfoman kadınların arasında fark vardır. Bu iki kadın türünü ayırmak gerekmektedir. Nemfoman kadın bütün kuralları, sosyal kuralları hiçe sayar. Nemfoman için tek kural istediği anda istediği bir erkek ile beraber olabilmektir. Bu hastalığa yol açan şey ise genellikle hormon bozukluğudur.

Nemfoman kadınlar sürekli olarak cinsel düşünceler içerisindedirler ve kontrole sahip değildirler. Sürekli ilişkide bulunmak isterler ve bunun yeri-zamanı yoktur. Erkek bulamadıklarında dürtünün etkisiyle masturbasyon yaparlar. Bu yorgunluktan uyuyuncaya kadar gidebilir. Hemen hemen her erkeğin rüyasında olan bu kadın modeli çok nadir oalrak bir erkekle beraber kalabilir. Tekrarlanan başarısız ilişkiler bu kadınların genel özellikleri arasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)