1 Mart 2010 Pazartesi

ttnet 399 tl ye Dizüstü Bilgisayar Veriyor Ttnet Kampanyası Katılım

ttnet 399 tl ye Dizüstü Bilgisayar Veriyor Ttnet Kampanyası Katılım

TTneT notebook Kampanyası 399 tl ye Dizüstü Bilgisayar

TTNET abonesi olana, harika Asus Netbook inanılmaz fiyata!
TTNET ADSL abonesi olun, teknolojinin son harikası Asus Netbook'a 699 TL yerine sadece 399 TL'ye sahip olun, üstelik kredi kartına vade farksız 12 ay taksitle!
Türk Telekom Wirofon ile ayda 1000 dk* konuşma ve kulaklık da hediye!
Akbank Axess kart sahiplerine özel 24 ay taksit imkanı!
Şimdi TTNET web sitesinden Asus Netbook kampanyasına başvuran aboneler NET ya da LİMİTSİZ paketlerden dilediğini seçerek harika bir Asus Netbook'a 699 TL yerine 399 TL'ye sahip oluyor, hem de Maximum, Bonus, World, Card Finans ve Advantage kredi kartlarına peşin fiyatına 12 ay taksit imkanıyla. Üstelik Türk Telekom Wirofon ile ayda 1000 dk* konuşma ve kulaklık da hediye! Akbank Axess kredi kartı sahipleri 24 ay boyunca ayda sadece 17,50 TL ödeyerek Asus Netbook sahibi olabilecekler.

Mükemmel Bağlantı, 1.1 kg ile inanılmaz incelik, 250 GB geniş HDD depolama alanı, ergonomik dizayna sahip klavye ve 10.1" LCD ekran, ASUS eşsiz güç yapılandırma teknolojisi, video konferanslarınız için bütünleşik 0.3M kamera, Windows Starter 7 ve Intel Atom işlemci ile güç tasarruf özelliklerine sahip Asus Netbook'a çok avantajlı fiyatlarla sahip olmak için TTNET'e 24 ay taahhüt vererek abone olmanız yeterli.

Hiç vakit kaybetmeyin, stoklar tükenmeden hemen başvurun, hızlı internetin tadını Asus Netbook'la çıkarın!
Kampanyaya Başvurmak İçin TIkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)