4 Mart 2010 Perşembe

Yaprak Dökümü 10 mart Fragmanı izle 145.bölüm yaprak Dökümü 10.03.2010 Fragman izle


Yaprak Dökümü ,Yaprak Dökümü 10 mart,Yaprak Dökümü 145.bölüm fragman,Yaprak Dökümü 145.bölüm Fragmanı,10 mart yaprak dökümü fragmanı,10.03.2010 yaprak dökümü fragman,Yaprak Dökümü 10 mart Fragmanı izle 145.bölüm yaprak Dökümü 10.03.2010 Fragman izle

Yaprak Dökümünde geçen bölümde Hayriye Hanım Ali Rıza’nın öfkesini kabartıyordu..


Hayriye'nin hayalleri karşısında sinirlenen Ali Rıza Bey'e yaşadığı her olay daha ağır gelmeye başlıyor.Tahsin ve Fikret arasındaki gerginlik artıyor. Fikret kendini çaresiz hissetmektedir.

Necla’nın Şevket’e iş ayarlayacağını düşünen Hayriye Hanım’ın umutları, Necla’nın olumsuz tavrıyla suya düşer. Büyük umutla başladığı inşaatı hakkında son kararını veren Şevket, hayalleri ve geleceğinden çaresizlik içinde vazgeçiyor.
Hayriye Hanım’ın hayalleri karşısında sinirlerine hakim olamayan Ali Rıza Bey’e yaşadığı her olay daha ağır gelmekte ve mahcubiyetini artırmaktadır.
Fikret’in Tahsin’le ilgili şüpheleri Cevriye Hanım’ın telkinleriyle büyümektedir ve evlilikleri çıkmaza sürüklenmektedir. Soru işaretleriyle birlikte yanan şüphe ateşi kısa zamanda yangına dönüşüyor.

Fragman Eklendi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)