18 Mart 2011 Cuma

Pembe Maske Sivilceli Yüzler için - Pembe Maske Kullanımı



Pembe Maske Sivilceli Yüzler için - Pembe Maske Kullanımı

Yıldız Çağrı Atiksoy, 1,5 aylık bir cilt bakımının ardından pembe maske sayesinde cilt sorunlarından kurtuldu.

Pembe Maskenin kullanımına gelince, cilt analizinizin duruma göre maske kıvamı ayarlanıyor ve tıpkı gerçek bir maske gibi yüzünüze göre şekillendiriliyor. Isıyıp soğuyarak, cildin sıkılaşmasını ve maske içerisindeki vitaminleri almasını sağlıyor. Olgun ciltler için hazırlanan maskenin içinde yoğun olarak; Q10 Elastin hylünorik asit etken maddeleri, A, E, F vitaminleri, Çinko, Demir, Selenyum kullanılıyor.

Maske ciltte koyu ve katı bir kıvama geldikten sonra 5-10 dakika içerisinde yüzden çıkartılıyor.
Fiyatına gelince, cilt tipinizin durumu ve tedavi uygulanışına göre fiyatlarda değişiyor. Buna rağmen fiyatı çok yüksek miktarlarda değil tabii ki. Önemli olan estetik merkezinin kaliteli bir yer olması..

İçeriğinde ne var diye merak edenler için; yukarıda yazdığım karışımla dışında, içeriği de cilt tipinize göre belirleniyor. Cildinize uygun bileşenler ve vitaminlerden oluşan karışımlar hazırlanıyor. 5 hafta süren tedavi sonucu berrak bir cilde kavuşuyorsunuz.

Zuhal Olcay, Tuba Büyüküstün gibi ünlüler de pembe maske yöntemi kullananlardan.
Kaynak 

1 yorum:

  1. bu yöntem sadece İstanbul'da mı var benim yüzümde çok kötü ama Erzurum'dayım bana yardımcı olurmusunuz Erzurumda böyle bir yer varmıdır :(

    YanıtlaSil

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)