1 Eylül 2011 Perşembe

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncuları ve Dizinin Konusu

Pana filmden yeni bir dizi geliyor.Kurt Kanunu. Yeni sezondan Trt1 Ekranlarında boy gösterecek olan dizinin yapımcılıgını pana film üstleniyor.Pana filmin Kurtlar vadisi pusu dizisinden başka dizilerde pek başarı olamaması nedendir bilinmez ama bu proje iddialı gibi.

Çıkış Tarihi
Sonbaharda Yayında
Tür
Aksiyon-Gerilim
Stüdyo
Pana Film
Hakkında
DUYURU: Bu Sayfa Paylaşılan Düşünceler ve Yayınların Pana Filmle Hiç Bir Bağlantısı Yoktur. Kurt Kanunu Hayranları Tarafından Oluşturulmuştur .
Açıklama
Kurtlar Vadisi'ne kardeş geliyor! Pana Film tarafından TRT 1'e çekilen "Kurt Kanunu" adlı dizinin çekimleri başladı. Dizinin önemli platolarından biri Göztepe'de kuruldu.

Rıdvanpaşa Sokak üzerinde bulunan ve halk arasında, “Polis Ziya Bey Evi” olarak bilinen 1940'lı yıllarda yapılmış üç katlı bu köşk, 60'lı yıllarda da And Film tarafından çekilen başka bir filme evsahipliği yapmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya kardeş dizi olarak çekilmekte olduğu dedikoduları dolaşan ve sonbahar'da gösterilmeye başlayacak olan yapım, Kemal Tahir'in 'Kurt Kanunu' adlı romanının bir uyarlaması.
Konu Özeti
Kurtlar Vadisi'ne kardeş geliyor! Pana Film tarafından TRT 1'e çekilen "Kurt Kanunu" adlı dizinin çekimleri başladı. Dizinin önemli platolarından biri Göztepe'de kuruldu. Rıdvanpaşa Sokak üzerinde bulunan ve halk arasında, “Polis Ziya Bey Evi” olarak bilinen 1940'lı yıllarda yapılmış üç katlı bu köşk, 60'lı yıllarda da And Film tarafından çekilen başka bir filme evsahipliği yapmıştı. Kurtlar Vadisi Pusu'ya kardeş dizi olarak çekilmekte olduğu dedikoduları dolaşan ve sonbahar'da gösterilmeye başlayacak olan yapım, Kemal Tahir'in 'Kurt Kanunu' adlı romanının bir uyarlaması.
Oynayan
K Ümit Acar, Ali Başar, Pelin Akil, Bahar Kerimoğlu, İlker Kızmaz, Ahmet Somers, Funda İlhan, Yüksel Arıcı, Ferda İşil, Ferhat Yılmaz, Bülent Düzgünoğlu, Kemal Topal, Göker Ersivri, Cem Uçan