28 Şubat 2010 Pazar

2010 bayan parfüm Markaları En Çok Satan Bayan Parfümleri

2010 bayan parfüm Markaları En Çok Satan Bayan Parfümleri

Dior Hypnotic Poison EDT Vapo Bayan Parfüm

Zambak, yasemin ve Jacaranta ağacının karışımı. Hipnotize edici, sihirli, baştan çıkarıcı …
Poison’un kışkırtıcı gücü, infilak edici yeni jenerasyon bir koku yaratılarak tam olarak keşfedilmiştir. Bir kadın için aşırı derecede değişik bir koku. Olağan dışı enerjik ve yoğun bir parfüm .



50 ml 143,10 TL

Lolita Lempicka EDP Bayan Parfüm


Müge, gül ağacı ve çiçek özlerinin ferahlığını taşıyan Lolita Lempicka Eau de Parfum ferahlık,canlılık,duygusallık,parıltı ve şehveti yansıtıyor.Lolita Lempicka, belki de yaratılmış tüm parfümlerin en romantiği. Kadına ait tüm tutkuları simgeleyen parfüm, vanilya ile çevrelenmiş oryantal bir kokuya sahip.



100 ML 184,50 TL

Cacharel Amor Tentation Femme EDP Bayan Parfüm

İlk görüşte aşkın ve büyüyen tutkunun parfümü. Amor Amor’un ilk aşk hikayesinden sonra yeni bir hikayesi başlıyor:Cezbetme oyunu..Tutkulu baharatlı ve varlığını hissettiren oryantal kokusu; erkeklerin dikkatine hemen üzerine çekiyor



50 ml 124,20 TL

Calvin Klein Euphoria EDP Bayan Parfüm

Hayallerinizi gerçekleştirmeye ve sınırları olmayan bir yolculuğa hazır mısınız? Euphoria yeni kazanılmış özgürlükten ilham alan, kişinin hayallerini yaşama dönüştürmesini anlatan aklınızda yer edecek, seksi ve şık bir parfüm. Euphoria egzotik meyveler, baştan çıkarıcı çiçekler, kalp notasındaki siyah orkide etkisiyle gizemli, zengin kremsi dip notası ile karşıtlıkları birleştiren, bağımlılık yaratan bir oryantal.



50 ml. 168,08 TL

DKNY Be Delicious Woman EDP Bayan Parfüm

Duyularınız için modern bir ziyafet. Düzgün bir metal ve camdan elma şişesinde servis edilen bu meyve aromalı koku, egzotik çiçeklerin ve baştan çıkarıcı odunun sofistik harmanıyla elma esansının bir birleşimi. Kokunun ilham kaynağı olan şehir gibi Be Delicious de kişilkle birlikte ruhların yeniden canlanmasını anlatıyor. Notalarında; Amerikan elması, salatalık, greyfurt, gül, beyaz amber, manolya, tuberose, menekşe, beyaz muguet, sarı odun, yumuşak ten ahengi, sandal ağacı bulunan parfüm özgür bir ruha sahip.



123,50 TL

Givenchy Absolutely Irresistible Pour Femme EDP Bayan Parfüm

Karşı konulmaz cazibe arayan kadınlar için film yıldızlarının dünyasına açılan kapı, büyüleyici bir ihtişamla bu parfümde buluşuyor. Heyecan verici üst notalarda mandalina lezzeti, kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biberle buluşuyor. Portakal ve helyetrop çiçekleri frapan orta notayı oluştururken, yoğun alt notada sedir ağacı, paçuli ve amber sizi bekliyor.



50 ml 148,50 TL

Kenzo L Eau Par Indigo Femme EDP Bayan Parfüm

Mavi ve mor arasında harmanlanmış eşsiz bir renk , Indigo. Suyun duyusal, şiirsel ve şehvetli kıpırtılarının yansıması… Başlangıç notalarında; Bergamot ve mandarin, ana notalarında; zambak yasemin, portakal çiçeği ve ylang ylang esansı dip notada ise tonka fasulyesi ve amber bulunmaktadır.



50 ml 128,70 TL

Bvlgari Jasmin Noir EDT Bayan Parfüm

Jasmin Noir Eau de Toilette parlak ve canlı yeşillik özleri ile Nilüfer’in narin esansının karşılaşması ile açılır. Feminen saflık ve zarifliğin sembolü Nilüfer, kendini güneşe sunmak için, gün ağırımını bekler: çekici aroması parfüme tazelik ve ışıltı katar. Jasmin Noir Eau de Toilette’in ruhunu yücelten, benzersiz ve bir o kadar tensel Zambak Yasemin Absolütüdür. Yasemin’in kendine has özelliği aromasından kaynaklanır, gün ağırımında, saf beyaz, transparan serpilişiyle, taze ve narin bir kokusu vardır. Öğleye doğru portakal çiçeğini andıran sitrus aromasını salar. Akşam, yapraklarını kaparken sıcak ve baştan çıkaran notalara sahiptir. Yeni versiyonda, Yasemin’in en saf ruhunu ortaya çıkaran, taze sabah notaları kullanıldı. Baz notası, karşı konulmaz bir tensellik sıçrayışı için, merak uyandıran beyaz misk ile zenginleştirildi.



157,50 TL


Lancome Miracle Forever Femme EDP Bayan Parfüm

Ne istediğini bilen, güçlü ve özgür bir kadının parfümü. Şehrin ritmine yaşam dolu enerjisiyle ayak uyduran, tutku dolu bir kadın… Şehvetli ve kadınsı bir koku… Büyüleyici çiçeksi bir tazeliğe sahip tepe noktasında anason bulunuyor. Feminen, cazibeli bir buketi andıran kalp notasında kuş üzümü, tutku dolu, baştan çıkarıcı dip notalarında badem ağacı bulunuyor.



75 ml 162,00 TL

Paul Smith Floral Edp Bayan Parfüm

Paul Smith’ in yeni bayan parfümü “Paul Smith Floral” tasarımcısının karakteristik özelliği olan “yaşama sevincini” simgeler. Paul Smith Floral 70’li yılların “Çiçek” ruhunu anımsatırken İngiliz stilinin zarifliğinin mirasçılığını yapar.



78,99 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)