3 Mart 2010 Çarşamba

Kurban Eti Kavurma Tarifi Kurban Eti Kavurması Nasıl Yapılır

Kurban Eti Kavurma Tarifi Kurban Eti Kavurma Tarifi Kurban Eti Kavurması Nasıl Yapılır


2 kg kadar et tencereye alınır. Suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte pişirilir. Yaklaşık 250 gr kadar iç yağ tencereye alınır. Yağ önce biraz erir ve kızarmaya başlar. Bu sırada içyağların kıkırdak gibi olan kısımları tencereden alınır. Arzuya göre kekik ve karabiber ekleyip 5-10 dk daha pişirin. Saklama kabına alıp soğumasını bekleyip ve kabağını kapatıp derin dondurucuya atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)