2 Şubat 2011 Çarşamba

Defne Joy'un Ölüm Sebebi Ne ? Defne Joy'un Ölüm Sebebi Bu mu?

Defne Joy'un Ölüm Sebebi Bu mu?

Caddebostan'da Kerem Altan'ın evinde ölü bulunan Defne Joy Foster'ın kalp krizi sonucu öldüğü iddia edildi..

Defne Joy Foster'ın dün geceyi, yakın arkadaşları Tolga Karel ve Kerem Altan ile Özgür Aras'ın sahibi olduğu barda eğlendiği ortaya çıktı.

Foster'ın bardan çıktıktan sonra Kerem Altan'ın evine geçtiği ve orada astım rahatsızlığı nedeniyle kullandığı bir ilaçtan sonra fenalaşarak kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği iddia edildi..

İLK İNCELEME: ALNINDA 1.5 CM'LİK SIYRIK VAR

Sunucu Defne Joy Foster’in cesedi üzerinde Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve adli tabip inceleme yaptı. İncelemede, Foster’in alnında küçük bir sıyrık olduğu görüldü.

Otopsi sırasında Kadıköy Cumhuriyet Savcısı Davut Dağ, Foster’in eşi İlker Yasin Solmaz’ın ifadesine başvurdu. Solmaz savcıya en son eşiyle 22. 00 sıralarında telefonla görştüğünü kendisine arkadaşlarıyla buluşacağını söylediğini anlattı.
Foster’in astım hastası olduğunu ve sürekli ilaç kullandığını anlatan Solmaz, eşinin alkol kullandığını ancak uyuşturucu ve benzeri bir madde kullanmadığını kaydedip, kesin ölüm nedeninin belirlenmesini istedi ancak şikayetçi olup olmama konusuna sonra karar vereceğini kaydetti.
Otopsi sırasında Foster’in ölümüne neden olan fiziksel bir bulguya ulaşılamadı. Yapılan otopside Foster’in sol alnında yeni oluşmuş bir sıyrık belirlendi. Alındaki sıyrığın olay sırasında düşmeden kaynaklanmış olabileceği belirtildi.

FOSTER’İN ARKADAŞI AÇIKLADI:ÖLÜM NEDENİ ASTIMA BAĞLI SOLUNUM YETMEZLİĞİ

Dizi oyuncusu, sunucu, eski DJ Defne Joy Foster’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı gasilhanesine getirildi. Foster’in eşi İlker Yasin Solmaz da gasilhaneye kadar cenaze aracına eşlik etti. Foster’in arkadaşı tiyatrocu Arda Esen burada açıklamalarda bulundu. Esen, Foster’in ölüm sebebinin ilk belirlemeye göre astıma bağlı solunum yetmezliği olduğunu söyledi. Esen, Foster’in annesinin İstanbul’a gelmek için yolda olduğunu, babasının ise ABD’den gelebilmek için uçak bileti aradığını ifade etti. Foster’in definiyle ilgili bilgi veren Esen, "Yarın öğle namazının ardından Zincirlikuyu Camii’nde cenaze namazı kılınacak" dedi.

DEFNE JOY FOSTER’İN ANNESİ İSTANBUL’A GİTTİ

İstanbul Caddebostan’da arkadaşına ait bir evde bu sabah ölü bulunan sunucu Defne Joy Foster’ın, Bodrum’un Turgutreis beldesinde yaşayan annesi Hatice Foster, acı haberi alır almaz İstanbul’a gitti.

Foster’ın ani ölümü Bodrum ve Turgutreis’teki dostlarını şoke etti. Yaz aylarında annesi Hatice Foster’ın Turgutreis’teki evine gelerek kalan ve her yıl düzenlenen köpek güzellik yarışmasında sunuculuk yapan Defne Joy Foster’ın dostları acı haberle kahroldu.

Acılı anne Hatice Foster’ın da Turgutreis At Çiftliği eğitmenlerinden görevli Yüksel Çağrı’yı yanına alarak uçakla İstanbul’a gittiği öğrenildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)