22 Şubat 2011 Salı

Vodafone 945 Özellikleri Vodafone 945 Kampanya Şartları Ayda 1 Tl Ye

Vodafone 945 Özellikleri Kampanya Şartları

Vodafone ayda 1 TL’ye telefon kampanyasına yeni bir model ekliyor. Daha önce Vodafone 840,Vodafone 547 ve Vodafone 845 modellerini abonelerine ayda 1 TL’ye sunan Vodafone kampanya son model gelişmiş özelliklere sahip Google Android’li 945 modelinide ekliyor.

Vodafone 945′in Özellikleri
Boyutlar 109.1×55,9×14.1 mm
Ağırlık (batarya dahil) 130 gr
Ekran 3.2″
Ekran renkleri 256.000 renk
Çözünürlük 240 x 400 piksel
Arama ve bitirme tuşları ile yumuşak tuşlar
Renk Siyah
Güç yönetimi 1200 mAH
Konuşma süresi (maksimum): 240 dak
Bekleme süresi (maksimum): 200 saat
Çalışma süreleri, kullanılan radyo erişim teknolojisi, telefon operatörü şebeke yapılandırması ve kullanımına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Hafıza Telefon hafızası 300 MB MicroSD hafıza kartı yuvası, 16 GB’a kadar artırılabilir hafıza, Dahili kullanıcı hafızası: 512 MB
Şebeke Dört bantlı GSM EDGE 850/900/1900/2100 , WCDMA 1900/2100 (Latin Amerika, Kuzey Amerika, Avustralya ve İsrail), WCDMA 900/2100 (dünyanın geri kalanı)
Veri ağı HSDPA 7.2 Mbps
Bağlantı Bluetooth sürümü 2.1 + EDR, Tam-Yüksek Hızlı USB 2.0 (micro USB), 3.5 mm AV konnektör
Yazılım platformu Android 2.1 Eclair
Uygulamalar Fotoğraf galerisi
Radyo
Müzik Çalar
E-posta ve mesajlaşma E-posta istemcileri (POP3, Gmail)
Sohbet istemcileri (yerel, Google Talk)
* Bazı servisler sadece indirme ya da yükseltme ile kullanılabilir hale gelir. Sadece, uyumlu multimedya mesaj ya da e-posta özellikleri sunan cihazlar multimedya mesajlar alabilir ve gösterebilir. İçeriğin görünümü değişiklik gösterebilir. Bazı görüntüler ve zil sesleri başkalarına iletilemez.
Kamera 5 MP
GPS ve navigasyon Var
Google Uygulamaları, G-Sensor

Mesajlar
SMS Evet
MMS Evet
Çevrimiçi sohbet Evet
E-posta Evet
Bas Konuş Hayır

Navigasyon
Dahili GPS Evet

İnternet
İnternet tarayıcı Evet
RSS-okuyucu Hayır

Diğer cihazlarla bağlantı kurulması
WLAN Evet
USB-kablosu Telefonla birlikte verilir
Kızılötesi bağlantı noktası Hayır
Bluetooth Evet
Dahili veri modemi Hayır
Bilgisayarla senkronizasyon Hayır

Vodafone 945′e sahip olabilmek için Vodafone Cep Avantaj tarifelerinden birine abone olmanız ve 24 ay taahhüt vermeniz gerekiyor.

İşte Cep Avantaj Tarifeleri ve ayrıntıları

Tarife Adı Cep Avantaj Her yöne Cep Avantaj Her yöne+ Vodafone Red Vodafone Red+
Aylık ücret 55 TL 75 TL 95 TL 145 TL
Her Yöne 750 dk 1000 dk 1500 dk 3000 dk
Şebeke içi Limitsiz Limitsiz Limitsiz Limitsiz
Sabit hatlar Limitsiz Limitsiz Limitsiz Limitsiz
Paket aşımında her yöne dk fiyatı 40 kr 40 kr 40 kr 40 kr
SMS 35 kr 35 kr 35 kr
Data - 250 MB/30 gün 1 GB/30 gün 4 GB/30 gün
Aylık Cihaz Bedeli 1 TL
Taahhüt Süresi 24 Ay
Fiyatlara KDV(%18), ÖİV(%25) dahildir.

Vodafone Cihaz Kampanyası’ndan sadece bireysel faturalı ses tarifelerinden birini seçen mevcut veya yeni tüm bireysel faturalı aboneler yararlanabilirler.
Son 6 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler, Vodafone 547, Vodafone 840 modeli için 15 TL değerindeki tutarı, Vodafone 945, Vodafone 845 modeli için 25TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler. MNP ile son 30 gün içerisinde geçiş yapmış ve geçiş yaptığı operatöre ait en son faturasının tüm vergiler dahil 40 TL veya üzeri (Fatura ibrazı şarttır) olduğunu ibraz eden aboneler kampanyaya kredi kartsız dahil olabilirler.
Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli, taahhüt süresi boyunca kampanya kapsamında seçilen tarife kullanımı dahildir.
Ses ve SMS kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme (roaming) ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.
Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
Kampanya kapsamında bir seferlik 1 GB internet kullanımı yapılır.
Hediye olarak verilen data kullanımı fatura döneminden bağımsız olup, 30 gün olup kullanılmayan haklar devredilmeyecektir.
Kampanya kapsamında verilen bu haklar hat aktif ve kampanyada olduğu sürece geçerlidir.
Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
Bir müşteri numarasına bağlı en fazla 3 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan faydalanabilir.
Kampanya kapsamında paketler arası geçişe izin verilmemektedir.
Taahhüt geçerlilik süresi bitiminden önce; Vodafone GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya taahhütnamedeki yükümlülüklerini yerine getirmediği için Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması ve/veya abonenin hattını iptal etmesi, dondurması, kısıtlaması, devretmesi, faturasız hatta çevirmesi, kampanya kapsamında kullandığı tarife paketini değiştirmek istemesi, numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda durumunda cezai şart; kampanya kapsamında yer alan cihazların cari fiyatından kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedelerinin düşürülmesi ile hesaplanmaktadır. Kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedeli ile kast edilen: Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X cihaz taksit bedelidir. Vodafone markalı cihazların son kullanıcı bedelleri aşağıda verilmiştir.
- Vodafone 547: 204 TL
- Vodafone 945: 329 TL
- Vodafone 840: 204 TL
- Vodafone 845: 275 TL
Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.’nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazıya Yorum yapın ( Anonim veya Ad Url yi Seçin)